- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.401
günaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende
herkes iyidir inşallah geçmiş bakamadım biyaramazlıkyok dimi
dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
şimdi sana sarılabilirmiyim dedi bende güldüm:))
günaydın
çok ukusuzum uyudummu dayakmı yedim bilmiyorum serhanın gece burnu tıkandı ne uyandı ne doğru dürüst uyudu tabii aynı şekilde bende
herkes iyidir inşallah geçmiş bakamadım biyaramazlıkyok dimi
dünkü mesele halloldu
aynen dediğim gibi elleri benim sevdiğim şeylerle dolu geldi nasılsın dedi iyi dedim beni özledinmi diye sordu yoo dedim ben seni çok özledim dedi
mutfağa geçtik sevdiğin şeyleri aldım dedi niye dedim konuşalım nolurr haklısın aşkım o şekilde konuşmamalıydım konuşma öyle gelişti sizinde dediğiniz gibi kızacağımı düşündüğü için saklama ihtiyacı hissetmiş özür dilerim dedi bende düşüncelerimi söyledim çok haklısın düşüncesizce davrandım dedi cebinden iki tane browni intense çıkardı bunlarıda daha çok affet diye aldım dedi:) bundan sonra face falan yok siliyorum herkesi dedi benim derdim o değil sadece sınırlarını koru bu kadar samimi olman gerekmez kimseyi silmene gerek yok dedim
şimdi sana sarılabilirmiyim dedi bende güldüm:))
biliyorus siz gelmeden kutladık bizzzzşeyyyyyy bugünnn bissimmmm dogumgünümüsssssssssss
esını takdır ettım.kısa surede konu cozulup kapandıgı ıcın cok sevındım.
DÜN OLANALARI OKUMUŞTUM AMA YORUM YAZMAYA WAKTİM OLMADI.. wallahi seyhancım öncelikle eşini bu düşünceli, ince tawrından ötürü kutluyorum bir kez daha en uyumlu koca oscarını hak ettiğini gösterdi
sorunun çözüldüğüne sewindim canım..
bu arada serhan nolmuş lan öyle o resimdeki ne:))) tosbik olmuş iyiceeee
sonraaaa :)): ) valla eşini takdir ettim :)
canım bende okudum bi tane sana gönderdim :)
amin camım saolasın aminn,,,
annesı bal borekle beslıyormus kuzucugu.gobıse baksana ya cok tatlı masallah
siz zaten uyumlu eşlersiniz fevri davranman onun özür dilemesi ve seni haklı bulması da çok güzel anlayışlı eşin....afiyet bal olsun brownilerde
şeyyyyyy bugünnn bissimmmm dogumgünümüsssssssssss
umarım yanılıyosundur canım daha küçük..günaydın kızlar
yarın merti göz doktoruna götürcemgaliba mertte göz kayması var aşağıdaki resimdede belli zaten sol gözü tembel galiba offf içim sıkılıyo yarın olsada bi öğrensek neyi var
normalde ağlamayarakmı uyanıyor anamadımGünaydııınn,
Gece uykusundan hep ağlayarak uyandı kuzucuğum, sabah da tam ben çıkacakken yine ağladı, zor sakinleştirip uyuttum. Nesi var anlamıyorum, çok üzülüyorum o böyle ağlayınca... 6. dişten şüpheleniyorum. Servisi kaçırdım tabi ama arabayla gelen arkadaşlardan biri aldı sağolsun...
Bizimkiler kar nedeniyle gidişlerini ertelediler, yapacak bişey yok, ben de ceza olarak akşam sofrayı kv'ye hazırlattım, toplattım, mutfağı da ona toplattım, çayı da ona demlettirdim. Erkenden de yattım.
hepatitin hamilelik hberini burda olmasamda faceten falan biri yazsın banakızlar ben tam 35 gündür regl olmadım( 28 günü asla gecmez benim periyodum bişey yoktur inşallah:18:
saol canummmEsin, hangi birini anlatayım be anacım, bir günde 10 vukuatımız var, çocuğumu maymun ettiler, evi tımarhaneye çevirdiler, bakıcı kaçmasın diye gözünün içine bakıyorum, hangi birini anlatayım. En son bakıcıya yarın mantı aç demiş kv, daha ne anlatayım ben...
Seyhan, konuşma biraz samimi olmuş, ama sen de fazla sert tepki vermişsin. Haksızsın diyemeyeceğim ama uzatma istersen...
Hasret, çok uzun zamandır karşılaşamıyorduk canım... Doruk da tam dediğin durumda, ben bile çok zorlanıyorum, karnın burnunda halinle Allah yardımcın olsun.
eymen yürümeye başladımı pınar???Merhaba canlar
Eymen ayağımda uyuyorken biraz bakayım dedim
Şebnemciğim Eymen 12. dişini arka ortadan çıkarıyor diş etinin bir sağı bir de solundan ortada birleşecek sanırım sonradan pek baktırmıyorda çözemedim bende :26:
Ayferciğim bizi sormuşsun şükür iyiyiz siz de iyisinizdir inşallah Hilal kuzunun yatışı pek güzel
Seyhancığım iyi yapmışsın arkadaşım dediğin gibi aynı şeyi sen yapsan neler olurdu acaba
şeyyyyyy bugünnn bissimmmm dogumgünümüsssssssssss
seyhan çok sevindim sizin adınıza
biliyorus siz gelmeden kutladık bizzzz
AYFER magnetler süper lmuş fotolarda şahane seçilmiş hatta özendim doğum günüsü yapmicam ama magnet yaptırsam mı??:26:
esin bence yaptır bende yapmadım doğum günü ama ananesine babannesine halasına bide bize yaptırdım hatıra işte..
ebrucummm iyiki doğdunuz canımcımm rabbim sağlık mutluluk wersin hepinize inşşş
ya serhan çok kilolu diil mi doktorunuz ne dio ne kadarda hamurlu şeyler yedirmesende vücut ne fazla gelirse gelsin onu yağ olarak depoluyo bence dikkat etmekte fayda war.
hepsine nce mutlu senelerrrrrrrselin------kerem------yağmur........
Artık 1 yaşlarında......
bende weriorum balık yağı, demir damlası, zinco ama bişey açtığı yok.. sabah kahwaltısından 3 kaşık ağlayarak yedi şimdi memnun halinden ewde oyun oynuyo tencerelerle:26:sağolun canlarım çok teşekkür ederim
serdar bu takdirlerinizi okusa nasıl şımarırdı bilemiyorum
hasretcim valla dedim ya balık yağı iştahını çok açtı serhanın
yok teyzesi tam aksine kilo yapacak şeyler vermemeye özen gösteriyorum artık
sağol canımcım
bu arada ayfercim magnetler çok güzel olmuş hilal zaten çok tatlı o yüzden kötü olamazdı zaten
iyiki doğmuş mamurrrr
seninde anneliğinin ilk yılı kutlu olsun canımmmm
bnde istyorum yaaaaaannesı bal borekle beslıyormus kuzucugu.gobıse baksana ya cok tatlı masallah
inşallah ben yanılıyorumdur hasretumarım yanılıyosundur canım daha küçük..
normalde ağlamayarakmı uyanıyor anamadım
oo maşallah su yolu oldu bu sene sizin ew ne kadar oldu sizde olalı..
bizimkilerde burda ama ben hiç şikayetçi değilim.. babası zaten dükkanda ofiste kalıyor karısıda gece uyuyana kadar onunla orda takılıyor... ben kızımla ewde zaten erken yatıyorum..
gündüzde yemek, temizlik v.s. bütün işleri ona yıkıyorum kendim sadece cereni doyurmak ilgilenmek kendimi doyurmak işleriyle ilgileniyorum
bu ayıda berbaerçıkaracağız ew satılmazsa üsküdara taşınıyoruz nisan başında..
ceryde öyle gece saat başı ağlıyor(( ama bu gece bir iyilik yaptı 04.00-07.00 arası uyudu
umarım düzelir yoksa sürünmeye dewam
hepatitin hamilelik hberini burda olmasamda faceten falan biri yazsın bana
saol canummm
eymen yürümeye başladımı pınar???
neeee 12. dişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o ne kız öyle:)))) cery daha 7tane
umarım yanılıyosundur canım daha küçük..
normalde ağlamayarakmı uyanıyor anamadım
oo maşallah su yolu oldu bu sene sizin ew ne kadar oldu sizde olalı..
bizimkilerde burda ama ben hiç şikayetçi değilim.. babası zaten dükkanda ofiste kalıyor karısıda gece uyuyana kadar onunla orda takılıyor... ben kızımla ewde zaten erken yatıyorum..
gündüzde yemek, temizlik v.s. bütün işleri ona yıkıyorum kendim sadece cereni doyurmak ilgilenmek kendimi doyurmak işleriyle ilgileniyorum
bu ayıda berbaerçıkaracağız ew satılmazsa üsküdara taşınıyoruz nisan başında..
ceryde öyle gece saat başı ağlıyor(( ama bu gece bir iyilik yaptı 04.00-07.00 arası uyudu
umarım düzelir yoksa sürünmeye dewam
hepatitin hamilelik hberini burda olmasamda faceten falan biri yazsın bana
saol canummm
eymen yürümeye başladımı pınar???
neeee 12. dişmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o ne kız öyle:)))) cery daha 7tane
biliyorus siz gelmeden kutladık bizzzz
AYFER magnetler süper lmuş fotolarda şahane seçilmiş hatta özendim doğum günüsü yapmicam ama magnet yaptırsam mı??:26:
inşallah ben yanılıyorumdur hasret
hepatit test yaptırmış hamile değil
mertin hala 4 dişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?