2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

flut de calsa benımkı kesın gelısım testı yaptırırdım ben .
herşeyi çok çabuk kapıyorlar canım
birtane ablamız var Hilal onun flütünü alıyor o yapamayınca bize veriyor, logo tarzı oyuncağı var 2-3 defa gösterdim ama o seçerek koymaya çalışıyor sıkılıyor sonra ilgisi daha çok müzik,reklamlar,bebeği, havlu kağıt, kumanda , ıslak mendil ,kumanda(onu alınca ayrıca dans ta ediyor) tabak ve kaşık sonra kendi kendine ağzına götürüyor mama diyor...Abileri var komşularımızın onların sırtına çıkmaya ve onlarla top oynamaya bayılır DOLLLL (GOLL) diyor ...laptop ve mouse hastasıyız ayrıca .....

LOGO VE MÜZİK KUTUSUNDA AYRICA ÖNE ARKAYA GİDİP SALLANIYORUZ VE ŞARKI SÖYLÜYORUZ...BENCE ÖĞRENME ARİFELERİNDE BUNLARI YAPMALARI ÇOK NORMAL ÖZNUR

slm millet
umarım herkes iyidir

38 Dila06 10.03.2010
40 Gelincik001 10 Mart
41 Mersaayris 10.03.2010
42 Laviniaebru 10 Mart
43 Semraogretmen 10.03.2010
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM MELEKLERİM VE ANNELERİNİ DE

SELİN KUZUMUNDA DOĞUM GÜNÜYMÜŞ BENDEKİ LİSTEDE 15 MART YAZIYOR....
KEREM PAŞAMINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
HEP MUTLU OLUN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM

bütün bebişlerimizin doğum günü kutlu olsuuuuuuunnn

Eki Görüntüle 155653

hilal kuzumun magneti sipariş öncesi onayı verdim sizlerde görün nasıl kızlar?

çok güzel oluş

yemek yedim geldim..:) gecmişe göz attım unuttum ama ..çok çalışıyorum bu günlerde...zor bir hafta bu ..şööle bir bakayım diyeceklerimi hatırlayayım:)

selam
doğum günü olan birbirinden güzel bebeklerimizi ve annelerini kutlarım:))Allah sağlıklı hayırlı ömür versin hepsine
Hilal'in magneti çok güzel annesi....
Seyhancım barışmanıza sevindim...
Öznurcum bence iyi olur pedagoga gitmeniz fırsat olursa bir araştırıp ben de götürmek istiyorum...göz doktoruna da tabi...
bizim bugün kontrolümü vardı...doktor tekrar baştan aşağı bir muayene etti...iyileşmiş gayet iyi dedi.kan aldılar tahlil için bir de kan grubuna bakmalarını istedim olur dediler:))

sonra aşıya gittik...üstü üste 3 iğne yemiş oldu ama maşallah diyeyim çok ağlamadı daha doğrusu çabuk sakinleşti:))

tahliller 1 den sonra çıkcak Nihan Sena uyanınca gideriz inşallah her şey yolundadır...

kan grubunu bilmiyormusunuz canım doğar doğmaz bakıyorlar? Geçmiş olsun kuzuma tekrardan ooo ne güzel ağlamamış....

hepsini okumaya üşendim:) aklımda kalanları yazayım..

bebişleri 18 ay civarı göz dr una götürmekte fayda var arkadaşlar kendimden biliyorum ..özellikle göz tembelliği çok erken yaşta tedavi edilirse sonuç veriyor.genetik unsurlar da cok etkili.bilginize..

hilal bebeğin magnetini çokk beğendim maşalahh fıstığa

pedagoga gitme konusunda size katılıyrom.eşim yokkene gitmeyi düşünüyorum ben de zaten.herşeyi bilen adam kocişim pedagoji yi bilim dalı olarak kabul etmiyor da saklı gideceğim:))

anacım ne ara kaynattınız bu kadar ama neyse demiyim bi ara sus pus olmuştuk serhanı yedirdim uyuttum çamaşırlar toplanıp asılacak mutfağı biraz toparlıyım komşuya çaya gidicez alt komşuyla ve ben serdim totoyu oturuyorum ne güzel dimi bugün yemek derdim yok neyseki
o yüzden şimdi kalkıp işe güce bakmam lazım hepinizi çok öpüyorum
hızlı hızlı okumaya çalıştım ama bende bu yarım akılla hiçbişey hatırlamıyorum bi ara şu beyin dalgalarımı bi kontrol ettirsem iyi olacak sanıyorumki bi kaç tahtam eksildi
şimdilik kaçtım

yok canım ya o zaman bakmadılar...sonrasında da kan tahlili gerektirecek hiçbir şey olmayınca (hamdolsun)kaldı bu zamana...

hanifecim geçmiş olsun kuzuma
bildiiğim kadarıyla ilk bebekler annenin kan grubunu alıyormuş bi yerde okumuştum sanırım umarım doğru hatırlıyorumdur bizimkinide söylemediler bende eşime dedim baktıralım diye onu öğrenmek için serhanın ağlamasına dayanamazmış öle dedi

yok canım ya o zaman bakmadılar...sonrasında da kan tahlili gerektirecek hiçbir şey olmayınca (hamdolsun)kaldı bu zamana...

ayyy inanmıyorum walla onlar bakmasalarda siz isteseydiz neticede her doğan bebeğin kan grubuna bakarlar bu mecburdur 1 seneden beri çok şükür bişey olmasa bile bakmaları gerekirdi....

öyle bişey yok canım mesela benim O RH(+) Eşimin AB(+) Hilal'in (+) SÖYLEMEMELERİNİN SEBEBİ (+) (-) RH grupları uymuşsa dememişlerdir...Önemli olan RH grupları senin pozitif olup bebeğin negatif olursa kan uyuşmazlığı olur ve iğne vururlar....

offf yazılacak çok şey var ama muhtemelen çoğunu unuttum bile:)) kusuruma bakmayınız

SELİN,MAMUR VE KEREMİTO nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah, iyi ki doğdunuz benim de heyecanım artmaya başladı:))

FATMACIM inşallah bu gelişleri hayırlı bi biçimde sonuçlanır cnm benim, bol bol dua edelim hep beraber hakkınızda hayırlısı olsun inş.

ÖZNUR çok üzüldüm o bebeğe yaa, geçmiş olsun( sen halen konuşmadın tabi di mi

TANYA gözünaydın cnm

SEYHANCIM durumların bu kadaqr güzel hallolmasına çok sevindim cnm, eşine bi tebrix te benden:))

AYFERCİM magnetiniz çok güzel, çok tatlı Hialim maşallah, ben de bugün versem artık şu siparişi iyi olacak

Ayfercim özel hastanede yaptım bir de doğumu...ben de bakacaklarını düşünüyordum ama ilk günler malum kendim de değildim 5. gününde gitiğimizde sarılık var mı diye kan almışlardı o zamanda ben unutmuştum söylemeyi kaldı..haklısın biilmek lazım ama başka tahilil ihtiyacı vs. olmadığı için ben de sırf bu ndenle onu ağlatmak istememiştim Allah korusun kötü bir şey olsa zaten 2 dk da bakıyorlar...ama doğum belgesine yazılmalı bence.

seyhan cnm siz hangi balık yagını kuyllanıyosunuz
bizim balık yağı bitti deiştirmeyi düşünüyorum ..

işte ata kuzum
simit yerken afiyet olsun
ve annesine yardım ederken

bu arada bunlar benim kk ya yüklediğimilk resimler
sağol ayfercimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…