- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.441
herşeyi çok çabuk kapıyorlar canımflut de calsa benımkı kesın gelısım testı yaptırırdım ben .
38 Dila06 10.03.2010
40 Gelincik001 10 Mart
41 Mersaayris 10.03.2010
42 Laviniaebru 10 Mart
43 Semraogretmen 10.03.2010
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM MELEKLERİM VE ANNELERİNİ DE
SELİN KUZUMUNDA DOĞUM GÜNÜYMÜŞ BENDEKİ LİSTEDE 15 MART YAZIYOR....
KEREM PAŞAMINDA DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN
HEP MUTLU OLUN SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM
ayyyy çok beğendim Zeliha...
Şunu önceden yazsaydın da, ben de koysaydım keşke
Alemsin
Biz Doruk 9 aylıkken gitmiştik.
İyi yaptığımızı düşünüyorum.
Günaydın Nimetcim, hoşgeldin...
öperim canım zaten eve gidince gelip bir sarılması yok mu anlatamam size....YANAKLAR AL AL OLUYOR ÖPMEKTEN SİZLERİDE SAYIYORUM TEK TEK ...Ayfer Magnet cok güzel olmus...aksam benim yerime öp Hilalimin o pamuk yanaklarindan
selam
doğum günü olan birbirinden güzel bebeklerimizi ve annelerini kutlarım:))allah sağlıklı hayırlı ömür versin hepsine
Hilal'in magneti çok güzel annesi....
Seyhancım barışmanıza sevindim...
öznurcum bence iyi olur pedagoga gitmeniz fırsat olursa bir araştırıp ben de götürmek istiyorum...göz doktoruna da tabi...
Bizim bugün kontrolümü vardı...doktor tekrar baştan aşağı bir muayene etti...iyileşmiş gayet iyi dedi.kan aldılar tahlil için bir de kan grubuna bakmalarını istedim olur dediler:))
sonra aşıya gittik...üstü üste 3 iğne yemiş oldu ama maşallah diyeyim çok ağlamadı daha doğrusu çabuk sakinleşti:))
tahliller 1 den sonra çıkcak nihan sena uyanınca gideriz inşallah her şey yolundadır...
kan grubunu bilmiyormusunuz canım doğar doğmaz bakıyorlar? Geçmiş olsun kuzuma tekrardan ooo ne güzel ağlamamış....
yok canım ya o zaman bakmadılar...sonrasında da kan tahlili gerektirecek hiçbir şey olmayınca (hamdolsun)kaldı bu zamana...
yok canım ya o zaman bakmadılar...sonrasında da kan tahlili gerektirecek hiçbir şey olmayınca (hamdolsun)kaldı bu zamana...
hanifecim geçmiş olsun kuzuma
bildiiğim kadarıyla ilk bebekler annenin kan grubunu alıyormuş bi yerde okumuştum sanırım umarım doğru hatırlıyorumdur bizimkinide söylemediler bende eşime dedim baktıralım diye onu öğrenmek için serhanın ağlamasına dayanamazmış öle dedi
kızlar acil cvp buraya nasıl resim yükleniyoo
anacım ne ara kaynattınız bu kadar ama neyse demiyim bi ara sus pus olmuştuk serhanı yedirdim uyuttum çamaşırlar toplanıp asılacak mutfağı biraz toparlıyım komşuya çaya gidicez alt komşuyla ve ben serdim totoyu oturuyorum ne güzel dimi bugün yemek derdim yok neyseki
o yüzden şimdi kalkıp işe güce bakmam lazım hepinizi çok öpüyorum
hızlı hızlı okumaya çalıştım ama bende bu yarım akılla hiçbişey hatırlamıyorum bi ara şu beyin dalgalarımı bi kontrol ettirsem iyi olacak sanıyorumki bi kaç tahtam eksildi
şimdilik kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?