2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım senin demenle değil bu doğum zamanında olması gereken şey neyse çok şükür bu zamana kadar olmamış belkide bakmışlardır kontrol et evraklarını aşı kartına filan bak belki yazmışlardır ve buzamana kadar da kimsenin sormaması da tuhaf

seyhan cnm siz hangi balık yagını kuyllanıyosunuz
bizim balık yağı bitti deiştirmeyi düşünüyorum ..

Bu soruyu ben de soracaktım Nimet benden çok yaşayacakmış:)) hangi balık yağını kullanıyosun ve ne zaman veriyosun aydınlat bizi bu konuda şekerim:))

Bu arada Nimetcim hoşgeldin cnm, sorun halloldu mu

hanifecim geçmiş olsun sonuçlar da tertemiz çıkar inş.

Tugranin kan gurubunada bakmadilar :26: bize dedikleri Annenin veya Babanin Kan Grubu negatifse o zaman bakiyorlarmis...

Göz deyince az önce aklima geldi, bi kac yerde okumustum. Hatta haberlerde felanda cikmisti, belki sizde görmüssünüzdür.
Resim cekerken eger cocuklarin gözü beyaz parliyorsa yani resimlerde göz Bebekleri beyaz gibi cikiyorsa mutlaka göz doktoruna gitmek gerekirmis.
Bu bir Tümör habercisi olabilirmis....Allah korusun
Bir Bebegin resminde bunu bi ailenin yakini farketmis doktora götürün demis ve gercektende öyle cikmis

seyhan cnm siz hangi balık yagını kuyllanıyosunuz
bizim balık yağı bitti deiştirmeyi düşünüyorum ..

multitaps canımcım portakallı olan ama ben bu bitince seven seas alıcam bu kullandığımın yüzde 50si vitamin zaten serhan da o yüzden böyle kilo aldı seven seas yüzde 90 nı balık yağı
özledik seni de nerelerdesin paşam nasıl iyimi
neyse ben kalkıyım artıkın şimdi uyanacak bende hiçbişey yapamıycam öptüm

yok canım kontrol ettim daha önce belki ben görmemişimdir diye ama hiçbir yerde hiçbir tahlilinde ki pek yok zaten kan grubuna bakılmamış yazmıyor...doktora kan grubuna da bakılsın deyince tamam dedi bilmiyor musunuz vs. gibi bir şaşkınlık belirtmedi...şimdiye kadrda cidden soran olmadı..

ya ben bir de su çiçeği aşısını sorayım size...burda 18 aydan sonra demişti sanki arkadaşlar...doktorumuz bir ay sonra alın vuralım dedi..özelmiş. sağlık ocağında da sordum 12 aydan sonra yapılabilir alın yaptırın ama biz getirseniz de özel aşıları vurmuyoruz doktoru yapsın dediler.tek şet bu bir yaş aşısıyla arasında en az ir ay olmalıymış.sizin doktorlarınız ne dedi bu konuda?

balım bazen sabah bazen öğle öğünü öncesi veriyorum ama dediğim gibi değiştiricem yoksa serhan alıp başını gidecek yakında

ay bi defolup gidemedim
ben sordum geçen hafta 13. ayında uygundur dedi canım su çiçeği aşısı için

sağol canım...bakalım tahlillere göre balık yağı ,vtiamin vs gerek varsa kullanmaya başlarsınız dedi...tek korkum kansızlık şu an hiç yoktu şimdiye kadar ama son zamanlar pekmez vs çok tüketmiyor iştah zaten gitti kan damlası da kullanmıyoruz...bir alalımda sonuçları size yazarım ne var yok.

aşkolsun Seyhan defolmak ne demek, hadi güle güle git cnm, eet benim multitabs almam lazım:)) ben sevenseas kullanıyorum

Arkadaşlar bu kna bakılmaması olayı büyük bi mesele değil, neticede bakması zor bi hadise değil.. bizimkine bakılmıştı ama sonrasında hiç soran olmadı..

Hanifecim bizim aşı kartında 15.ayda görünüyo su çiçeği aşısı, ama önceden de yapılabilir sanırım hiç sormadım

Geçmişi okumaya çalışmak gibi bir gaflette bulundum, sohbete katılamadım bir türlü..
Dün şirket kar tatili vermişti, evde dinlendim, kuzumla vakit geçirdim, iyi oldu..

Selin, Yağmur, Elvin, Kerem ve bugün doğan diğer bebeklerimizin doğum günlerini kutlarım, iyi ki doğmuş kuzucuklar..

Gülşancım, göz kayması bu aylarda normal, İklim in de gözü kayıyor, telaş yapma, ben 6 aylıkken göz doktoruna götürmüştüm, 1 yaşında ve daha sonrada 5 yaşında iken tekrar getirin demişlerdi, ihmale gelmez elbette ama panik yapma yine de..

Ayfercim, Hilal kuzusunun magneti çok güzel olmuş..

Zelihacım, slaytın önüne ve sonrasına ekleyeceğin şiir ve şarkı sözleri süper, neden daha önce paylaşmadın bunu, bizde koyardık :))

Bugün çok duygu seli olmuş burası, beni de ağlattınız, doğum günü duygusallığı var üzerinizde bakıyorumda, ben İklim in doğum gününü sanki o gün kızımı gelin ediyormuş gibi hissederek salya sümük kıvamında kutladığım için iyi anlıyorum sizi, Rabbime şükürler olsun bizlere bu duyguları tattırdığı için, Allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın ve onlara sağlık, sıhhat versin, kötülük göstermesin, anne olmak ve bu duyguları tatmak isteyen herkese de nasip etsin..

Daha ne yazacaktım hatırlamıyorum, aklımda bunlar kalmış, unuttuğum bişey varsa affola...

tamam canım sağol:))

hoşgeldin:))süper olmuş tatil:))

ne diyo cnm özetle, ben izleyemicem de şimdi eyo uyuyo evde derin bi sessizlik hakim:))
doktor bey özetle der ki aşıyı yaptırın yüzde 90 korur ama 4-6 yaş arası ikinici bir doz daha vurdurursanız koruyculuğu artar...hastalığı kapsa bile diğer çocuklara göre hafif atlatır.

çokii bir fikir bende gidicem malum taşrada yaşıyorum burda uygun biri yok ama 1 yaşında kalp ekosu randevumuz var adanada o zaman bide pedagog randevusu alıcam ve orda gidicem kalbindeki sorunun geçmiş olmasını umuyorum hatırladım yine canım sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…