2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amanin heryer paloon kayniii mamurda teker teker patlatiii akşama balon cesetleriyle bi parti var
bu arada okuorum hepinize tekrar tekrar teşekkür ediorum..

sağol canım beni rahatlattınız valla öperim merti,sende tospik serhanı öp göbüşünden
amanin heryer paloon kayniii mamurda teker teker patlatiii akşama balon cesetleriyle bi parti var
yerim o patpatı korkmuyoda balon patlayınca dimi

Sabah kutlamıştım ama anacığı burdayken Mamur'un doğum gününü bir kez daha kutluyorum, nice güzel yaşlar diliyorummmm

Daha da geçmişi falan okuyamam, muhabbeti kaçırıyorum.

Ama Seyhan'ın eşine kucak dolusu takdirlerimi ve tebriklerimi iletiyorum

Bi de Hasretcim, Doruk normalde ağlayarak uyanmaz, agu bugu sesler çıkarır, bizi yanına çağırır, gitmezsek o zaman ağlar. Ama bu aralar çığlık çığlığa ağlayarak uyanmalar arttı.

Mağdur Yazgı, geçmiş olsun...

Bizimki Balonlardan korkuyor galiba...dokunurken gözlerini kirpistiriyor
Mamur cadisi nasil beceripde patlatiyor balonlari

Son düzenleme:
sonraaaa :)): ) valla eşini takdir ettim :)

canım bende okudum bi tane sana gönderdim :)

amin camım saolasın aminn,,,

Sagol canım.

Seyhan alacagı varsa alıyor.bak benım oglusa zayıflamaya basladı bıle.poposunda dıken var oglumun durmuyor bı turlu.

Meralcıgım,
Dun sut oglumun annesı aradı kız mahvolmus.4 gun boyunca oglusun ustunu degıstırmemıs.5 bucuk aylık bebek.neyse dun annesı aramıs kos gel oglana bısey oldu dıye.megerse gıydırdıklerı corabın ıpı oglusu parmagına dolanmıs.mosmor ve sıs bıde kesmemıs mı ıp yawrumun parmagını kan revan olmus artık.hemen dr goturmusler.dıkıs atılması gerekıyormus ama dr olmaz vs demıs.
belkı gıydıgı seylerde rahatsız edıyordur bebelerı.aklında bulunsun yane.

canım sen daha ne ıstıyorsun masallah saglıklı zıpkın gıbı kızın var.tostıp cocuk takıntılı senı

Kabus goruyordur belkı.olamaz mı ?
Doguhan da bı ara oyleydı sımdı masallah yıne eskısı gıbı cagırıyor yanına.Anni anni diyor sıpam

ya kızlar sıze Doguhan lego yapıyor dıyorum
o kadar sekıllı kuplerını bılmem nelerını fırlatıp atan cocuk legolarla oynuyor.bırde pıyanosu var onu calıyor.
oglumun oyun anlayısı ısırmak ve fırlatıp atmakdır. bu bıraz ters degıl mı sızce ?

e insaf ben kirletmesede en az 2 kere hergün üstünü değiştiriyorum sadece vücudunu kontrol etmek için nasıl üstünü değiştirmemiş 5 gün

Kabus goruyordur belkı.olamaz mı ?
Doguhan da bı ara oyleydı sımdı masallah yıne eskısı gıbı cagırıyor yanına.Anni anni diyor sıpam

Benim de aklıma o geliyor.
Uzun uzun ağlıyor, zor sakinleşiyor. Tamamen uyandırıp dikkatini başka şeye çekmem gerekiyor sakinleştirmek için.

Bi de minicik bebeğin üstü 4 dün değiştirilmez mi yaw, niye öyle yapmış ki? Çok üzüldüm, geçmiş olsun.

valla legoya bend çok şaşırdım bizimkide fırlatıp atmayı seviyo ama piyano bizdede popüler hatta bu ara tuşlarına bası bide dans ediyo sonra kendi kendini alkışlıyo

Bilmem bana normal geldi :44:...Tugrada yapiyor cünkü, Piyano ve Flüt de caliyor.

e insaf ben kirletmesede en az 2 kere hergün üstünü değiştiriyorum sadece vücudunu kontrol etmek için nasıl üstünü değiştirmemiş 5 gün

annesı bakıyor bebege.usumesın dıye degıstırmemıs kadın.corabını degıstırmemıs yanı.
ama masallah sımdı ıyı kuzum.
olabılır boyle seyler ama ben kızın kv sını aradım.gecmıs olsun dedım.bı ton dedıkodu yaptı o kadar az zamanda.neyse sımdı oglan ıyı ya onemlı olan o deyıp kapattım telı.
Allah akıl fıkır versın.

valla legoya bend çok şaşırdım bizimkide fırlatıp atmayı seviyo ama piyano bizdede popüler hatta bu ara tuşlarına bası bide dans ediyo sonra kendi kendini alkışlıyo

benımkı totosunu sallıyor dans ederken
cok ttatlı oluyor dansları bıle.

Sarkinin bazi kisimlarini degistirdim ve isime gelen yerlerini sectim...
Tugraya hazirladigim slaytin basina yazmayi düsünüyorum....nasil sizce?

İlk gülüşte,
ilk emekleyişte
İlk sözcükte,
ilk yürüyüşte

İlk oyuncakta,
Okulun ilk gününde
Omuzunda elimiz,
Yaninda biz olacagiz...

Birgün kader ayırsa da
Hayat bizi savursa da

Kalbimiz hep seninle olur
Sonsuza dek
Anne-Baba ve Oğul

Derdimiz seni
bize benzetmek değil,
Bu hayatı
sana öğretmek değil

Ama değil mi ki Baba ve Anneyiz,
sana öğütler vereceğiz

Kırk yaşına gelsende
seni hep merak edeceğiz...!!!!

Ben de doğduğundan ber, her gün mutlaka üstünü değiştiririm tepeden tırnağa...

E ilgisini çekmiş çocuğun.
Doruk da parçalı şeyleri birbirine takmayı, sökmeyi çok seviyor, ben de lego alacam bu hafta...

Tekrar geçmiş olsun.
Bundan sonra her gün değiştirsinler bence, üşümez evin içinde, yazık meleğe...

ters değil tabikiii annesiiii :))
doğuhan büyüyor artık akıllı çocuk oluyor tabikii oynucaklarıyla oynayacak artık :))

bayenler,
Doguhan 1 yasına gırıyor neredeyse.
Bır pedagogdan randevu alıp babası ıle beraber gıtmek ıstıyorum.
! yasından ıtıbaren nelere dıkkat etmemız , neler yapmamız gerektıgı gıbı konularda profesyonel yardım almak nasıl bır fıkır sızce ?

günaydın kızlar .

yağmur
elvin
kerem
selin
kuzularımın dogum günleri kutlu olsun. allah onların acılarını bize göstermesin..

Bide bunu sonuna ekleyim diyorum....

T-üm Dünyayi verseler
U-sanmaz, birakmayiz biz seni
G-özlerindeki isiklar unutturur dertleri
R-aziyiz biz herseye, yeterki sen gül daima
A-sklarin en büyügü sensin bize TUGRA

(Yumusak G ile baslayan kelime olmadigi icin bende G kullandim )

ayyyy çok beğendim Zeliha...
Şunu önceden yazsaydın da, ben de koysaydım keşke

flut de calsa benımkı kesın gelısım testı yaptırırdım ben .

Alemsin

Biz Doruk 9 aylıkken gitmiştik.
İyi yaptığımızı düşünüyorum.

günaydın kızlar .

yağmur
elvin
kerem
selin
kuzularımın dogum günleri kutlu olsun. allah onların acılarını bize göstermesin..

Günaydın Nimetcim, hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…