- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.481
tamam canım sağol:))
hoşgeldin:))süper olmuş tatil:))
doktor bey özetle der ki aşıyı yaptırın yüzde 90 korur ama 4-6 yaş arası ikinici bir doz daha vurdurursanız koruyculuğu artar...hastalığı kapsa bile diğer çocuklara göre hafif atlatır.
çokii bir fikir bende gidicem malum taşrada yaşıyorum burda uygun biri yok ama 1 yaşında kalp ekosu randevumuz var adanada o zaman bide pedagog randevusu alıcam ve orda gidicem kalbindeki sorunun geçmiş olmasını umuyorum hatırladım yine canım sıkıldı
Bu soruyu ben de soracaktım Nimet benden çok yaşayacakmış:)) hangi balık yağını kullanıyosun ve ne zaman veriyosun aydınlat bizi bu konuda şekerim:))
Bu arada Nimetcim hoşgeldin cnm, sorun halloldu mu
hanifecim geçmiş olsun sonuçlar da tertemiz çıkar inş.
cnm hoşbulduk.
hangi sorunu sordugunu bilmiyorum o kadar çok sorun varki.
kaynana sorunu devam ediyo gelmiyo.
abim çok şükür iyi eve geldi.
kocayla konuşmuyoruz.
böyle işte.başka atladıgım konu varmıki bende içinde kayboldum bulamıyorum..
multitaps canımcım portakallı olan ama ben bu bitince seven seas alıcam bu kullandığımın yüzde 50si vitamin zaten serhan da o yüzden böyle kilo aldı seven seas yüzde 90 nı balık yağı
özledik seni de nerelerdesin paşam nasıl iyimi
neyse ben kalkıyım artıkın şimdi uyanacak bende hiçbişey yapamıycam öptüm
offf yazılacak çok şey var ama muhtemelen çoğunu unuttum bile:)) kusuruma bakmayınız
SELİN,MAMUR VE KEREMİTO nice mutlu sağlıklı yıllara inşallah, iyi ki doğdunuzbenim de heyecanım artmaya başladı:))
FATMACIM inşallah bu gelişleri hayırlı bi biçimde sonuçlanır cnm benim, bol bol dua edelim hep beraber hakkınızda hayırlısı olsun inş.
ÖZNUR çok üzüldüm o bebeğe yaa, geçmiş olsun( sen halen konuşmadın tabi di mi
T.. gözünaydın cnm
SEYHANCIM durumların bu kadaqr güzel hallolmasına çok sevindim cnm, eşine bi tebrix te benden:))
AYFERCİM magnetiniz çok güzel, çok tatlı Hialim maşallah, ben de bugün versem artık şu siparişi iyi olacak
sağol canım..bize de öyle dediler..vurduracak mısın peki?
aşkolsun Seyhan defolmak ne demek, hadi güle güle git cnm, eet benim multitabs almam lazım:)) ben sevenseas kullanıyorum
Arkadaşlar bu kna bakılmaması olayı büyük bi mesele değil, neticede bakması zor bi hadise değil.. bizimkine bakılmıştı ama sonrasında hiç soran olmadı..
Hanifecim bizim aşı kartında 15.ayda görünüyo su çiçeği aşısı, ama önceden de yapılabilir sanırım hiç sormadım
yerim o askeri ben maşallah
demin söylicektim de arada kaynadı, Atamın resmi de çok güzel ama anlayamadığım neden Seyhan sen ekledin o resimleri? o resimler sende ne arıyo? hadi bi resim eklicen madem neden o resim Serhanınki değil?? araştırmacı gazeteci Meral
abinin iyi olmasına sevindim cnm.. benim sorduğum sorun, buraya girememen ile alakalı olandı:)) ama yani saçma olmuş tabi şu an burda olduğuna göre sorun hallolmuş ama di mihani gece uyurken babaanneler sorar ya, Ayşeeee, efendim babaannee, uyudun muu, e konuştuğuma göre uyumadım babaanne:)) buna benzemiş işte... ay sanırım çok konuşasım var ne saçmalıyorum ben böle
bak yine geldim dayanamayıp işlerimi bitirdim serhan uyansın çıkıcaz bizde
maşallah çok tatlı küçük asker
ata durmuyomuş faceden söyledi şebnem yüklermisin diye bende bilmiyodum bu kadar kolay olduğunu bi ara bende yüklerim serhanın yeni resimlerinden
estagfurullah cnm ne saçmalaması
ay meral valla hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi.
kahkaha attım resmen aklımdan geçmedide deil hani biran yok ya dedim onu neden sorsun ..
Eki Görüntüle 155763 Eki Görüntüle 155762
işte ata kuzum
simit yerken afiyet olsun
ve annesine yardım ederken
bu arada bunlar benim kk ya yüklediğimilk resimler
sağol ayfercimm
hee tamam anladım cnm:)) iyi gezmeler size şimdiden..
heeee di mi ama onu neden sorayım,salak mıyım ben
öhö öhö konuyu değiştiriyorum, kocanla niye konuşmuyosun??
kızlar bişey sorucam yağız kafa atmayı ögrenmiş kaa atıyo bize.
bazen bırakmıyorum atmasına oda duvara atıyo ne bilim koltuk kollarına atıyo
bugünde pc kasasına attı kafa şişti resmen ne yapmam lazım bunu nereden ögrendi bu çocuk..
Online görünüyordum ama nette bir konuya takıldım yazamadım.
Bebeklere uyumayı öğretme konusu...
Beni epeydir düşündüren bir şey bu.
Doruk da, çoğumuzun bebeği de kendi kendine uyumuyor, meme emme, ayakta sallama ritüelleri olmadan uykuya dalamıyorlar ve uzun uzun derin derin uyumuyorlar.
Okuduğum yerli yabancı çok sayıda kaynak, kendi kendileri uyumayı öğrenmeleri konusunda birleşiyor ama bunun püf noktası, hepimizin karşı olduğunu sandığım birşey maalesef, bebeğin naz ağlamasına direnç göstermek.
Bu uykuyu öğretme konusundaki düşüncelerinizi bi paylaşıverseniz
kocamla tartıştık konuşmuyorum.
bende konu deiştiriyorum zilini hallettinmi :))
Ata nın ve küçük asker Tuğra nın resimlerine bayıldım, maşallah kuzularıma..
Ayfercim, Hilalin kostümü çok şekermiş, yakışır zilliye..
Nimetcim, abinin eve çıkmış olmasına sevindim, gözünüz aydın, yeğeninin yaşadıkları içinde çok üzüldüm, hayat sürprizlerle dolu gerçekten, Rabbim bir daha yaşatmasın..
Nihan Sena nın da kan testi sonucu çok iyi çıkar inşallah, bu cumartesi bende kontrole götürecem İklimi, kan testi isteyecem, kansızlık yaşamasından bende çok korkuyorum.. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız vardı, hamile iken iğne yaptılar bana ve doğumdan sonrada hemen iğne yaptılar, kızım babasıyla aynı kan grubunu taşıyor, benimki negatif babası pozitif, çok şükür bir sorun yaşamadım ama zor geçti hamileliğim biliyorsunuz, kan grubuna doğar doğmaz bakmamalarına çok şaşırdım aman ihmal etme Hanife..
[sıze="2"]kızlar bişey sorucam yağız kafa atmayı ögrenmiş kaa atıyo bize.
Bazen bırakmıyorum atmasına oda duvara atıyo ne bilim koltuk kollarına atıyo
bugünde pc kasasına attı kafa şişti resmen ne yapmam lazım bunu nereden ögrendi bu çocuk..[/sıze]
ata nın ve küçük asker tuğra nın resimlerine bayıldım, maşallah kuzularıma..
Ayfercim, hilalin kostümü çok şekermiş, yakışır zilliye..
Nimetcim, abinin eve çıkmış olmasına sevindim, gözünüz aydın, yeğeninin yaşadıkları içinde çok üzüldüm, hayat sürprizlerle dolu gerçekten, rabbim bir daha yaşatmasın..
Nihan sena nın da kan testi sonucu çok iyi çıkar inşallah, bu cumartesi bende kontrole götürecem iklimi, kan testi isteyecem, kansızlık yaşamasından bende çok korkuyorum.. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız vardı, hamile iken iğne yaptılar bana ve doğumdan sonrada hemen iğne yaptılar, kızım babasıyla aynı kan grubunu taşıyor, benimki negatif babası pozitif, çok şükür bir sorun yaşamadım ama zor geçti hamileliğim biliyorsunuz, kan grubuna doğar doğmaz bakmamalarına çok şaşırdım aman ihmal etme hanife..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?