2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşekkürler cnm

geçmiştir inşallah esincim, kalbini ferah tut

cnm hoşbulduk.
hangi sorunu sordugunu bilmiyorum o kadar çok sorun varki.
kaynana sorunu devam ediyo gelmiyo.
abim çok şükür iyi eve geldi.
kocayla konuşmuyoruz.
böyle işte.başka atladıgım konu varmıki bende içinde kayboldum bulamıyorum..

abinin iyi olmasına sevindim cnm.. benim sorduğum sorun, buraya girememen ile alakalı olandı:)) ama yani saçma olmuş tabi şu an burda olduğuna göre sorun hallolmuş ama di mi hani gece uyurken babaanneler sorar ya, Ayşeeee, efendim babaannee, uyudun muu, e konuştuğuma göre uyumadım babaanne:)) buna benzemiş işte... ay sanırım çok konuşasım var ne saçmalıyorum ben böle

bende multi tabs kullanıyorum. ilk zamanlar iştahını gzel açtı ama
şimdi yine iştahsız kuzum .
siteye giremiyordum cnm atılıyordum kk face gurubuna baktım
aynı sorunu yaşayanlar mozilla firefox yükleyin diyordu yükledim çok şükür buradayım.:)

hehe sağol canım .:)) nasıl korktum var yaa..:))

küçük askere de bak sennn
maşallah canım pek yakışmış

sağol canım..bize de öyle dediler..vurduracak mısın peki?

ewet canım çok zor oluyomuş aşısı olunca daha kolay atlatıyormuş bebeler

bak yine geldim dayanamayıp işlerimi bitirdim serhan uyansın çıkıcaz bizde

maşallah çok tatlı küçük asker

ata durmuyomuş faceden söyledi şebnem yüklermisin diye bende bilmiyodum bu kadar kolay olduğunu bi ara bende yüklerim serhanın yeni resimlerinden

estagfurullah cnm ne saçmalaması
ay meral valla hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi.
kahkaha attım resmen aklımdan geçmedide deil hani biran yok ya dedim onu neden sorsun ..

hee tamam anladım cnm:)) iyi gezmeler size şimdiden..

estagfurullah cnm ne saçmalaması
ay meral valla hiç gülesim yoktu sen çok yaşa emi.
kahkaha attım resmen aklımdan geçmedide deil hani biran yok ya dedim onu neden sorsun ..

heeee di mi ama onu neden sorayım,salak mıyım ben
öhö öhö konuyu değiştiriyorum, kocanla niye konuşmuyosun??

kızlar bişey sorucam yağız kafa atmayı ögrenmiş kaa atıyo bize.
bazen bırakmıyorum atmasına oda duvara atıyo ne bilim koltuk kollarına atıyo
bugünde pc kasasına attı kafa şişti resmen ne yapmam lazım bunu nereden ögrendi bu çocuk..

Online görünüyordum ama nette bir konuya takıldım yazamadım.
Bebeklere uyumayı öğretme konusu...
Beni epeydir düşündüren bir şey bu.
Doruk da, çoğumuzun bebeği de kendi kendine uyumuyor, meme emme, ayakta sallama ritüelleri olmadan uykuya dalamıyorlar ve uzun uzun derin derin uyumuyorlar.
Okuduğum yerli yabancı çok sayıda kaynak, kendi kendileri uyumayı öğrenmeleri konusunda birleşiyor ama bunun püf noktası, hepimizin karşı olduğunu sandığım birşey maalesef, bebeğin naz ağlamasına direnç göstermek.
Bu uykuyu öğretme konusundaki düşüncelerinizi bi paylaşıverseniz

Ata nın ve küçük asker Tuğra nın resimlerine bayıldım, maşallah kuzularıma..

Ayfercim, Hilalin kostümü çok şekermiş, yakışır zilliye..

Nimetcim, abinin eve çıkmış olmasına sevindim, gözünüz aydın, yeğeninin yaşadıkları içinde çok üzüldüm, hayat sürprizlerle dolu gerçekten, Rabbim bir daha yaşatmasın..

Nihan Sena nın da kan testi sonucu çok iyi çıkar inşallah, bu cumartesi bende kontrole götürecem İklimi, kan testi isteyecem, kansızlık yaşamasından bende çok korkuyorum.. Bizim eşimle kan uyuşmazlığımız vardı, hamile iken iğne yaptılar bana ve doğumdan sonrada hemen iğne yaptılar, kızım babasıyla aynı kan grubunu taşıyor, benimki negatif babası pozitif, çok şükür bir sorun yaşamadım ama zor geçti hamileliğim biliyorsunuz, kan grubuna doğar doğmaz bakmamalarına çok şaşırdım aman ihmal etme Hanife..

hee tamam anladım cnm:)) iyi gezmeler size şimdiden..
heeee di mi ama onu neden sorayım,salak mıyım ben
öhö öhö konuyu değiştiriyorum, kocanla niye konuşmuyosun??

kocamla tartıştık konuşmuyorum.
bende konu deiştiriyorum kapı zilini hallettinmi :))

Son düzenleme:

hay Allah, Eymenin canı o kadar tatlı ki hiç canını acıtacak bişi yapmıyo çok şükür, cnm sanırım yapabileceğiniz tek şey o hareketi yaptığında hiç oralı olmayıp,tepki vermemek.. bunu yapmasındaki esas amaç ilginizi çekmek çünkü..inşallah çabuk unutur

ben bu konuda bi beceriksiz olaraktan iyisi mi fikirlerimi kendime saklıyayım yaw be hiç dayanamıyorum zaten ağlamasına ne yapcam bilmem, silah olarak kullanacak bunu bana karşı hep biliyorum ama ağlatamıyorum

kocamla tartıştık konuşmuyorum.
bende konu deiştiriyorum zilini hallettinmi :))

evet cnm halloldu şükürler olsun

çok sagol cnm amin inşallah ..

hilal de bize atıyor kafa ayrıca duvara yada kapıya da hafifçe vuruyor acıyacağını biliyor yaa o yüzden yavaşca vuruyor biz hayır diyoruz ama yapıyor

sağol canım sen nerelerdesin hani resim hala merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…