2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende tam bu konuyla ilgili ne yapayım nası yapayım diyordum ki birkaç gündür birlikte oturup klasik yatma hazırlığı yapıyoruz sonra odaya çıkmıyorum yerde oturp oyun oynuyorum sonra ben başımı yastığa koyuyorum o da emziğini bulup beni taklit ediyo bazen emziğini bana da ikram ediyohiçbişey yapmadan sessizce yatıyoruz o gözlerini kapayıverio iyice dalınca yatağına taşıyorum tamamen tesadüfen keşfettik neden odada yapmıyorsun bunu dersen oda değişinc ilgisini çekiyor karıştıracak keşfedecek yeni biyer oluyo uyumuyo o yüzden odayı değiştirmeden uyuyorum

yaa çok sert atıyo nereye gelirse artık geçen burun kemigimi sızlattı resmen.
yegenim 6 aylık ona attı .çocugum ne oldugunu şaşırdı hemen yakaladım şükür bişey olmadı
nasıl oralı olmayayım kafasını dagıtacak çocuk.

Eki Görüntüle 155787

KIZIMA BU KOSTÜMÜ ALDIMMMMMMMMM

çok güzelmişşşşşşşş

anladım canım düzelir inşallah kuzumun iştahı abinin iyi olmasına çok sevindim diğer sorunlarda biran önce hallolur inşallah

teyzesi yüklediğin için teşekkür ediyoruz :)) öpüldünüz

ne demek sayende öğrenmiş oldum ben teşekkür ederim

yağızda serhan gibi bialem serhan da diyelim kendini herhangi biyerini çarpıyor biyere sonra bunu sürekli tekrar ediyor kafasını vurduysa kafayı sürekli aynı yere vuruyo takii ben oğlum yapma diyene yada onu oradan uzaklaştırana kadar çektim bi video ordada yapıyo aynısını bi ara yüklerim faceye

ewet bende çok isterdim öyle uyusun dün de söylemiştim alt komşumun kızı aynen öyle uyuyo annesi beşiğe bırakıyo 5dk sonra uyumuş oluyo süperr
serhan uykusuzluktan çatlasa da uyumuyo maaleseff
6 7 saat uyumamışlığı var ve yinede kendi kendine uyumuyo illa sallıycam off ne salağım niye alıştırdıysam ben kardeşimi göğsüme yatırdım orda bir köy var uzakta yı söyler uyuturdum
ağlasada sızlasada benim böcüğün birazdaha büyümesi lazım bunu öğrenmek için sanırım

Cok tsk ederiz Teyzeleri...Tugra hepinizi sulu sulu öpüyor

Ben aglama yöntemini iki kez denedim...ama tabiki hep gidip kucaklamak veya ayagimda sallamakla sonuclandi...yani biz basarisiz olduk...

Hem o kadar aglamasina dayanamiyorum hemde bizim sipa sanki etinden et koparmis gibi agliyor bide ugunuyor nefesi kesiliyor...:84: Babasina cekmis oda hep ugunurmus kücükken...
o an insan ne yapacagini sasiriyor zaten...

Neyse Canlar biz disari cikiyoruz hepinizi iyi günler diliyoruz...

ben evi toparlayayım oğlum uyanır şimdi .
hiç bir iş yapasımda yok ama yinede bir el atmam lazım.. görüşürüz kızlar,

oyyy gecmişe bi daldım aglattınız beni d.günü anneleri .. haftaya bugün de bizim doğum günümüz cok heyecanlıyım ya cocuk 1 yasına giriyo diye böle duygulanıp aglıyorum damat oldugunu görüncede aglarım artık ben .. a a a derler kaynanaya bak aglıyo kıyamıyo herhalde oğluna :)))) Allah nasip etsin göreyim de amannn ne derlerse ama aglarım garanti :)))

valla canım annem benim bütün düzenimi bozdu kendine kendine ne güzel uyuyordu alıştırdı ayakta sallamaya şimdi ya ayakta sallıyo ( ben buna çok karşıyım )veya kucakta gezinerek uyuyor

buaralar birkaç akşamdır uykusu gelince yatağını gösteriyor bende ışıgı kapatıp yatırıyorum onu biraz zaman alıyo ama kendi kendine ninni söyleyip uyuyor :)) tabii arada sırada yapıyor bunu

ama yaz gelince alıştırıcam kendi kendine uyumasını çünkü şuan soba yakıyoruz ve salonda uyuyoruz mecburen öyle oluncada çocuk bizi bekliyo uyumak için ama yazın ayrı odası olucak ve orda uyuyacak

Ayfercim, içine de fotoğraf koyup öyle çekeyim dedim, bir türlü olmadı, annemle kendi evim arasında mekik dokumaktan, hafta sonu iklim hanımla uğraşmaktan zaman bulamadım, kusura bakma ne olur, her günüm telaşla geçiyor, içine koyacağım fotoları ayarlayamadım daha ama foto koymadan çekip koyayım en iyisi, yoksa hakkımda kötü düşünmeye başlayacaksın :))

Burcucum, belki inanmayacaksın ama o geceleri uyumayıp beni delirten iklimden eser kalmadı, uykusu gelince eee eee diyerek yanıma geliyor, gözlerini ovuşturuyor, bende alıp yatağa yatırıyorum, yanına uzanıyorum, aaa bir bakmışsın uyumuş.. Bazende o kadar çok uykusu geliyor ki, yatağa gitmeye kadar bile dayanamayıp oyun oynarken yere kıvrılıp uyuyor, alıp yatağına koyuyorum..

oy maşallah İklim prensese, hep böyle devam eder inşallah cnm, sen hep en çok dert yananlardandın bu uyku konusunda kimbilr belki bizde de olur öyle gelişmeler şu an hayal olsa bile

burcu biz hala emerek uyuyoruz yada pusetinde gezerek yanlıslıkla 1-2 kere yanına yattım öle uyudu .. tecrübeli bi arkadasım sevdiği peluş bi fil vermiş eline sarıl annecim demiş öle uyutmaya alıstırmıs ama onun ki emmiyodu

ayyy hem maşallah diyeyim hemde darısı başımıza serhan bazen 45dk falan salladığım oluyo zaten o arada uykusunuda alıyo gözler bi kapanıp bi açıldığı için
2 saat oldu bu arada yatıralı maşallah diyim dilimi ısırayım ve bi gidip bakayım

uyanmasını bekliyosun ya şimdi uyuyacağı tutmuş işte, hep öyle olur:))

oy maşallah İklim prensese, hep böyle devam eder inşallah cnm, sen hep en çok dert yananlardandın bu uyku konusunda kimbilr belki bizde de olur öyle gelişmeler şu an hayal olsa bile

Sağolun teyzeleri, şimdilik böyle, inşallah bu düzeni bozmaz kuzu, diş çıkarırken falan değişirse bilemem tabi, alt çenede 2 adet diş yeri bembeyaz olmuş ve kabarmış, yakınmı ki acaba diş çıkarması, huysuzluk falan yok ama, eli sürekli ağzında..

Ben de ağlatamıyorum, 1 sene sonra bana annesi değil maymunuymuşum gibi davranacak sanırım.

Süper bi gelişme bu, kendi kendine dalmaya alışınca bir sonraki adım yatağında uyutmak olabilir bence, maaşallah Cemy'ye...

Ben hiç ağlatmadım ama yatağa yatırıp yanına uzanarak uyutmayı denedim, bazen uyuyor öyle. Serhan daha kararlıymış.

Bizim de şu anki durumumuzun sebebi annemdir, yoksa ben öğretmiştim kendi kendine uyumayı ama annem aynı yöntemi kullanmaya sabredemediği için sallamayı seçti. Hem de ağlamıyordu kuzucuk. Şimdi sallamak da yeterli olmuyor, ben yokken pusette gezdirerek uyutuyorlar ve ben sinir oluyorum.

Yasemincim, İklim'e kocaman bir maaşallah, hep böyle devam eder umarım. Darısı başımıza...

Emiyor olmaları çok önemli bu konudaki başarısızlıklarımızda sanırım...

Ayrıca uyku konusundaki tek sorunumuz bu değil biliyorsunuz, 1 aydır aynı yatakta yatıyoruz biz

YASEMİNCİM BEN HAZIRDA RESİMLER VARDIR DİYE DÜŞÜNDÜM O YÜZDEN BİLMEZMİYİM SENİN NE KADAR YOĞUN OLDUĞUNU....

BURCU CANIM

HİLAL'İ 3 AY OLDU AYAĞIMDA BİLE SALLAMIYORUM YASEMİNİN KUZUSU GİBİYİZ(İKİZ GİBİLER ZATEN) BİZDE BAZEN BENİM ÇOK UYKUM GELMİŞSE DE ALIYORUM YANIMA IŞIĞI SÖNDÜRÜYORUM UYKU VAKTİ HADİ GEL DİYORUM KUCAĞIMA GELİYOR GECE LAMBASININ İŞIĞINA BAKAR TISSS DER AZ EMER BIRAKIR ELİYLE GÖZÜME AĞZIMA BURNUMA DOKUNUR KALKAR BAKAR ETRAFA SONRA UYURUZ BANA SIRTINI DÖNER ELLERİNİ BİRBİRİNE KAVUŞTURUR UYUR DELİ DANA GİBİ YATAR SABAHTA ZOR UYANDIRIRIM:nazar
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…