- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.501
Online görünüyordum ama nette bir konuya takıldım yazamadım.
Bebeklere uyumayı öğretme konusu...
Beni epeydir düşündüren bir şey bu.
Doruk da, çoğumuzun bebeği de kendi kendine uyumuyor, meme emme, ayakta sallama ritüelleri olmadan uykuya dalamıyorlar ve uzun uzun derin derin uyumuyorlar.
Okuduğum yerli yabancı çok sayıda kaynak, kendi kendileri uyumayı öğrenmeleri konusunda birleşiyor ama bunun püf noktası, hepimizin karşı olduğunu sandığım birşey maalesef, bebeğin naz ağlamasına direnç göstermek.
Bu uykuyu öğretme konusundaki düşüncelerinizi bi paylaşıverseniz
hay Allah, Eymenin canı o kadar tatlı ki hiç canını acıtacak bişi yapmıyo çok şükür, cnm sanırım yapabileceğiniz tek şey o hareketi yaptığında hiç oralı olmayıp,tepki vermemek.. bunu yapmasındaki esas amaç ilginizi çekmek çünkü..inşallah çabuk unutur
ben bu konuda bi beceriksiz olaraktan iyisi mi fikirlerimi kendime saklıyayımyaw be hiç dayanamıyorum zaten ağlamasına ne yapcam bilmem, silah olarak kullanacak bunu bana karşı hep biliyorum ama ağlatamıyorum
evet cnm halloldu şükürler olsun
bende multi tabs kullanıyorum. ilk zamanlar iştahını gzel açtı ama
şimdi yine iştahsız kuzum .
siteye giremiyordum cnm atılıyordum kk face gurubuna baktım
aynı sorunu yaşayanlar mozilla firefox yükleyin diyordu yükledim çok şükür buradayım.:)
teyzesi yüklediğin için teşekkür ediyoruz :)) öpüldünüz
kızlar bişey sorucam yağız kafa atmayı ögrenmiş kaa atıyo bize.
bazen bırakmıyorum atmasına oda duvara atıyo ne bilim koltuk kollarına atıyo
bugünde pc kasasına attı kafa şişti resmen ne yapmam lazım bunu nereden ögrendi bu çocuk..
Doruk da, çoğumuzun bebeği de kendi kendine uyumuyor, meme emme, ayakta sallama ritüelleri olmadan uykuya dalamıyorlar ve uzun uzun derin derin uyumuyorlar.
Okuduğum yerli yabancı çok sayıda kaynak, kendi kendileri uyumayı öğrenmeleri konusunda birleşiyor ama bunun püf noktası, hepimizin karşı olduğunu sandığım birşey maalesef, bebeğin naz ağlamasına direnç göstermek.
hilal de bize atıyor kafa ayrıca duvara yada kapıya da hafifçe vuruyor acıyacağını biliyor yaa o yüzden yavaşca vuruyor biz hayır diyoruz ama yapıyor
Ayfercim, içine de fotoğraf koyup öyle çekeyim dedim, bir türlü olmadı, annemle kendi evim arasında mekik dokumaktan, hafta sonu iklim hanımla uğraşmaktan zaman bulamadım, kusura bakma ne olur, her günüm telaşla geçiyor, içine koyacağım fotoları ayarlayamadım daha ama foto koymadan çekip koyayım en iyisi, yoksa hakkımda kötü düşünmeye başlayacaksın :))
Burcucum, belki inanmayacaksın ama o geceleri uyumayıp beni delirten iklimden eser kalmadı, uykusu gelince eee eee diyerek yanıma geliyor, gözlerini ovuşturuyor, bende alıp yatağa yatırıyorum, yanına uzanıyorum, aaa bir bakmışsın uyumuş.. Bazende o kadar çok uykusu geliyor ki, yatağa gitmeye kadar bile dayanamayıp oyun oynarken yere kıvrılıp uyuyor, alıp yatağına koyuyorum..
Ayfercim, içine de fotoğraf koyup öyle çekeyim dedim, bir türlü olmadı, annemle kendi evim arasında mekik dokumaktan, hafta sonu iklim hanımla uğraşmaktan zaman bulamadım, kusura bakma ne olur, her günüm telaşla geçiyor, içine koyacağım fotoları ayarlayamadım daha ama foto koymadan çekip koyayım en iyisi, yoksa hakkımda kötü düşünmeye başlayacaksın :))
Burcucum, belki inanmayacaksın ama o geceleri uyumayıp beni delirten iklimden eser kalmadı, uykusu gelince eee eee diyerek yanıma geliyor, gözlerini ovuşturuyor, bende alıp yatağa yatırıyorum, yanına uzanıyorum, aaa bir bakmışsın uyumuş.. Bazende o kadar çok uykusu geliyor ki, yatağa gitmeye kadar bile dayanamayıp oyun oynarken yere kıvrılıp uyuyor, alıp yatağına koyuyorum..
ayyy hem maşallah diyeyim hemde darısı başımıza serhan bazen 45dk falan salladığım oluyo zaten o arada uykusunuda alıyo gözler bi kapanıp bi açıldığı için
2 saat oldu bu arada yatıralı maşallah diyim dilimi ısırayım ve bi gidip bakayım
oy maşallah İklim prensese, hep böyle devam eder inşallah cnm, sen hep en çok dert yananlardandın bu uyku konusunda kimbilr belki bizde de olur öyle gelişmeler şu an hayal olsa bile
ayyy hem maşallah diyeyim hemde darısı başımıza serhan bazen 45dk falan salladığım oluyo zaten o arada uykusunuda alıyo gözler bi kapanıp bi açıldığı için
2 saat oldu bu arada yatıralı maşallah diyim dilimi ısırayım ve bi gidip bakayım
hay Allah, Eymenin canı o kadar tatlı ki hiç canını acıtacak bişi yapmıyo çok şükür, cnm sanırım yapabileceğiniz tek şey o hareketi yaptığında hiç oralı olmayıp,tepki vermemek.. bunu yapmasındaki esas amaç ilginizi çekmek çünkü..inşallah çabuk unutur
ben bu konuda bi beceriksiz olaraktan iyisi mi fikirlerimi kendime saklıyayımyaw be hiç dayanamıyorum zaten ağlamasına ne yapcam bilmem, silah olarak kullanacak bunu bana karşı hep biliyorum ama ağlatamıyorum
evet cnm halloldu şükürler olsun
bende tam bu konuyla ilgili ne yapayım nası yapayım diyordum ki birkaç gündür birlikte oturup klasik yatma hazırlığı yapıyoruz sonra odaya çıkmıyorum yerde oturp oyun oynuyorum sonra ben başımı yastığa koyuyorum o da emziğini bulup beni taklit ediyo bazen emziğini bana da ikram ediyohiçbişey yapmadan sessizce yatıyoruz o gözlerini kapayıverio iyice dalınca yatağına taşıyorum tamamen tesadüfen keşfettik neden odada yapmıyorsun bunu dersen oda değişinc ilgisini çekiyor karıştıracak keşfedecek yeni biyer oluyo uyumuyo o yüzden odayı değiştirmeden uyuyorum
çok güzelmişşşşşşşş
ewet bende çok isterdim öyle uyusun dün de söylemiştim alt komşumun kızı aynen öyle uyuyo annesi beşiğe bırakıyo 5dk sonra uyumuş oluyo süperr
serhan uykusuzluktan çatlasa da uyumuyo maaleseff
6 7 saat uyumamışlığı var ve yinede kendi kendine uyumuyo illa sallıycam off ne salağım niye alıştırdıysam ben kardeşimi göğsüme yatırdım orda bir köy var uzakta yı söyler uyuturdum
ağlasada sızlasada benim böcüğün birazdaha büyümesi lazım bunu öğrenmek için sanırım
valla canım annem benim bütün düzenimi bozdu kendine kendine ne güzel uyuyordu alıştırdı ayakta sallamaya şimdi ya ayakta sallıyo ( ben buna çok karşıyım )veya kucakta gezinerek uyuyor
buaralar birkaç akşamdır uykusu gelince yatağını gösteriyor bende ışıgı kapatıp yatırıyorum onu biraz zaman alıyo ama kendi kendine ninni söyleyip uyuyor :)) tabii arada sırada yapıyor bunu
ama yaz gelince alıştırıcam kendi kendine uyumasını çünkü şuan soba yakıyoruz ve salonda uyuyoruz mecburen öyle oluncada çocuk bizi bekliyo uyumak içinama yazın ayrı odası olucak ve orda uyuyacak
burcu biz hala emerek uyuyoruz yada pusetinde gezerek yanlıslıkla 1-2 kere yanına yattım öle uyudu .. tecrübeli bi arkadasım sevdiği peluş bi fil vermiş eline sarıl annecim demiş öle uyutmaya alıstırmıs ama onun ki emmiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?