2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hıh işte ben de bunu soracaktım canım ya sağolasın..
özgür de gece gündüz küütt diye bir kafa indiriyor oraya buraya bana ...sırf bundan sebep dr a götürmeyi düşünüyordum ben de..

biz anneler biraz nazlandırıyoruz sanırım bebeleri.yiğit özgür neredeyse hep memede uyudu ben işe başlayıncaya dek tek tük salladık ayakta.şimdi annem bakıyor ya uykusu geldiğinde yatmayı öğretiyor benim sıpaya..
masal anlatırken sırtını okşaya okşaya uyumuş gecen gün.uykusunun geldiğini farkedince hadi gel yatalım deyip önce kendisi yastığa başını koyuryomuş sonra da benim ağır vasıtaa:)konuşarak yavaş yavaşş gerginse kucağına alıp omzunda uyutuyormuş canım.
bu uzun bir süreç eve gidince bana yapmadığını bırakmıyor ve asla memesiz uyumuyor..ben de hem kendimi hem de oğluşa kıyamayıp emmerek uyutuyorum..

evet emen bebeklerin kendi kendilerine uyuması cidden çok daha zor oluyor, biz de aynı yataktayız.. bzen ben de yanına uzanıyorum o şekilde de uykuya dalıyor ama o kadar uzun sürüyor ki deli ediyo beni, 1 saat falan kalkıyo oturuyo geri uzanıyo yuvarlanıyo falan ancak bitip tükenince uyuyo

Eyocum genelde oyuncaklarını çok dağıtmadan oynar, kutuyu önüne koyarım kolay kolay dökmez hepsini, içinden oynayacaklarını seçer çıkarır, az evvel de önünde bikaç oyuncak vardı, hadi top oynayalım mı dedim, bi baktım gitti kutudan topu çıkardı, sonrada yerdeki oyuncakları kutuya geri koydu düzenli oğluşum benim

kızlar annem yakında beni çıldırtacak.......

ata biraz önce bir kutu yoğurt (100 ml) yedi yanındada 7-8 kaşık kuskus pilavi yedi ...
gelmiş şimdi bana bu çocuk aç ne yiyeek şimdi diyoooo offffffffff aç olsa yerdi zaten ama anlamıyoooooo

dr dediki 1 bardak süt içse bile o çocuğu tok tutar ama annem anlamıyo süt çocuğu nasıl tok tutsun deyip duruyo çıldırıcammmmmmm

sende mi var bişey eşinde mi bu çobukların böyle düzenli maşşalah başarılı olmaları nasıl sağlanıyor :):)

furkana da bayılıyroum zaten :)

Ayfercim Hilal'e de kocamaaan maaşallah, bu yöntemi deneyecem bakalım bu akşamdan itibaren...

Doruk her zaman emerken uyumuyor, sonra ayakta sallanmak istiyor, yastığı koyup ayağıma yatıyor sıpam :)

Meral, Doruk da aynı Eymen gibi, uyuyan kadar yapmadığı şebeklik kalmıyor, 1 saat sürüyor kendiliğinden uyuması, bazen yetmiyor benim sabrım...

Yerim o düzenli oğluşu

Hehe, annesi tarafından çıldırtılan anneler diye topik mi açsak

bizimmde uykusuzluk başladı ya
akşam 8-9 gibi emerken uyuyup kalıyor 10gibi tekrar emiyor gece 3teemiyor sonra bir kalkıyor 5-6 gibi uyutmak mümkün değil

biz geldik...çok sağol Yasemincim hamdolsun her şey çok güzel çıktı...tüm değerleri çok iyi sadece kanı tahmin ettiğim gibi düşük aslında düşük değil ama alt sınırda...kabızı çok artmazsa 2 ay kadar kan damlası kullanın dedi.artı balık yağı D3ü de bırakın dedi bırakmıştım ben zaten vermeyi.

kan grubu B(-) miş...babası B ben 0 pozitif şaşırdım negatif olmasına ama büyüklerden almıştır dedi dokoru dedeleri de negatif zaten...bari kan grubu benzesin diyordum o da tutmadı

kafasını vuran bebeleri sürekli kollayın tehlikeli hareket yapmasınlar ama bunun dışında müdahale etmeyin ablamın kızı da yapardı doktor diş yüzünden demişti ağrısı hafifletmek için yaparlar demişti...karışmamak lazım..yani sebep psikopatlık falan değil ağrı...

Son düzenleme:

bak bu hiç aklıma gelmemişti..sağolasın canım ya..doğru valla 5. diş çıktı 6. ve diğerleri patlamak üzere..demek kafasını vuracak kadar çok ağrı çekiyor yavrummm

Fatmacım saol cnm, koca kişisinin bi hikmeti olduğunu sanmam ama

Burci noldu yine? kızdığın kişi annenmi kayınannen mi:)

Esintoş ben de leopar sevmem diğeri güzell iyi günlerde giyin

Hanifecim maşallah kuzuma çok şükür sorun yokmuş, balık yağını nedeen kesti ki peki? zaten aslında 1 yaşında başlanmıyo mu ona??

Esintoş, 2. güzelmiş, leopar desenliyi beğenmedim..

Burcu, ne oldu, hayırdır?

Fatmacım saol cnm, koca kişisinin bi hikmeti olduğunu sanmam ama

Burci noldu yine? kızdığın kişi annenmi kayınannen mi:)

Esintoş ben de leopar sevmem diğeri güzell iyi günlerde giyin

Ben kvalidemden asla annem diye bahsetmem, en iyi olduğumuz günlerde bile ismiyle .... anne diye hitap ederdim, o yüzden yanılmayın :)

Annem kızlar ya, annem, evin patronu gibi davranıyor, hereyi kendi bildiği gibi organize etmeye çalışıyor, benim yerime bakıcıyla konuşuyor, izin veriyor, işe çağırıyor, benim itiraz ettiğim her şeyi yapıyor, bütün nezaketimle uyardığım zaman dünyanın tribini atıyor. Kvye kızıyorum ama annem de ondan aşağı kalmıyor!

Hanifecim, bal köpüğünün tahlilleri güzel çıkmış, gözün aydın, maaşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…