- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.541
biz geldik...çok sağol Yasemincim hamdolsun her şey çok güzel çıktı...tüm değerleri çok iyi sadece kanı tahmin ettiğim gibi düşük aslında düşük değil ama alt sınırda...kabızı çok artmazsa 2 ay kadar kan damlası kullanın dedi.artı balık yağı D3ü de bırakın dedi bırakmıştım ben zaten vermeyi.
kan grubu B(-) miş...babası B ben 0 pozitif şaşırdım negatif olmasına ama büyüklerden almıştır dedi dokoru dedeleri de negatif zaten...bari kan grubu benzesin diyordum o da tutmadı
kafasını vuran bebeleri sürekli kollayın tehlikeli hareket yapmasınlar ama bunun dışında müdahale etmeyin ablamın kızı da yapardı doktor diş yüzünden demişti ağrısı hafifletmek için yaparlar demişti...karışmamak lazım..yani sebep psikopatlık falan değil ağrı...
evet emen bebeklerin kendi kendilerine uyuması cidden çok daha zor oluyor, biz de aynı yataktayız.. bzen ben de yanına uzanıyorum o şekilde de uykuya dalıyor ama o kadar uzun sürüyor ki deli ediyo beni, 1 saat falan kalkıyo oturuyo geri uzanıyo yuvarlanıyo falan ancak bitip tükenince uyuyo
Eyocum genelde oyuncaklarını çok dağıtmadan oynar, kutuyu önüne koyarım kolay kolay dökmez hepsini, içinden oynayacaklarını seçer çıkarır, az evvel de önünde bikaç oyuncak vardı, hadi top oynayalım mı dedim, bi baktım gitti kutudan topu çıkardı, sonrada yerdeki oyuncakları kutuya geri koydu düzenli oğluşum benim
kızlar annem yakında beni çıldırtacak.......
ata biraz önce bir kutu yoğurt (100 ml) yedi yanındada 7-8 kaşık kuskus pilavi yedi ...
gelmiş şimdi bana bu çocuk aç ne yiyeek şimdi diyoooo offffffffff aç olsa yerdi zaten ama anlamıyoooooo
dr dediki 1 bardak süt içse bile o çocuğu tok tutar ama annem anlamıyo süt çocuğu nasıl tok tutsun deyip duruyo çıldırıcammmmmmm
kıslar bi ayakkabı beğendim tam iş için olar derseniz alca OXFORD MODEL NEFİS TRENDY AYAKKABILAR 6-7-8-9-0 GittiGidiyor.com'da #37162149
OXFORD MODEL NEFİS TRENDY AYAKKABILAR 6-7-8-9-0 GittiGidiyor.com'da #37046521
seçin ve olar diyin bakem
Şimdi aldığım bi habere göre benim annem de beni delirtecek :84:
Burcu, söz konusu kendi annelerimiz olunca o noktada tıkanıp kalıyoruz bazen, kv olsa ahkam keserdik şimdi ama annelere pek laf diyemiyoruz malesef, onlarada kocalarımız söylesin :))
Benim eşim çok güzel trip yapar, anneme küser mesela, hem de durduk yere haksız olduğu halde, düşünemiyorum senin annen gibi patron havasında bir annem olsaydı ne yapardı, kovmaktan beter ederdi yada kovardı heralde...
Ben kvalidemden asla annem diye bahsetmem, en iyi olduğumuz günlerde bile ismiyle .... anne diye hitap ederdim, o yüzden yanılmayın :)
Annem kızlar ya, annem, evin patronu gibi davranıyor, hereyi kendi bildiği gibi organize etmeye çalışıyor, benim yerime bakıcıyla konuşuyor, izin veriyor, işe çağırıyor, benim itiraz ettiğim her şeyi yapıyor, bütün nezaketimle uyardığım zaman dünyanın tribini atıyor. Kvye kızıyorum ama annem de ondan aşağı kalmıyor!
Hanifecim, bal köpüğünün tahlilleri güzel çıkmış, gözün aydın, maaşallah...
Kan sonucunun iyi çıkmasına sevindim, bizimde d3 keseli 2 ay oldu, kan damlası daha hiç vermedik zaten, çok şükür bugüne kadar kan değerleri hep iyi çıktı, ama artık süt içmeye başladılar ya, kansızlık olacak diye korkuyorum, pekmezle hiç arası yok benim kuzunun ama kırmızı eti seviyor, bu arada benim kızda kan grubuna kadar aynı babası, benden aldığı bişey yok şimdilik, bakalım zaman ne gösterecek :)))
Hanifecim, gün ortasında 250 cc. ve gece yatmadan önce 250 cc. süt içiyor İklim, bazen günde 1 kere içtiği de oluyor.
bu arada süt ve sütle yapılan muhallebi pişik yaptı kuzumda kestim bi süre bi daha verdim yine pişik yaptı başka bööle bebiş var mı
Burcucum bugün çıkmadın anlaşılan..annen için denilebilecek söz yok, yaseminin de dediği gibi sözkonusu kv olsa daha kolay yorum yapacaktık sanırım:)) cnm anladığım kadarıyla huylu huyundan vazgeçmiyor sen de artık daha az takmaya çalış bu durumu,zor ama yapacak bişi de yok
arkadaşlar ben alıştıramıyorum kokluyor sonra içmiyor nasıl alıştırıyorsunuz akıl verin ...
Dilşadcım, Elvinimin doğum günü tekrar kutlu olsun, gelmeyi çok isterdim ama cumartesi günü hem İklim in doktor randevusu var hemde kvalide ve kpeder tatile gidiyo, uğrlamazsam darılırlar( Yinede şansımı bir deneyecem gelmek için, gelebilecek gibi olursam ararım seni..
Burcucum, bizim doktor İklim 10 aylıkken bile pastörize süt içebilir artık demişti ama ben vermemiştim pek, alıştırma yapmıştık o zamanlar, şimdi pastörize sütle, kutularda satılan 1 yaş üstü devam sütleri var ya Pınar yada Dost veya Hipp, Aptamil Junior marka sütleri dönüşümlü olarak içiyor.
Tabi ben devam sütü bile içmyen çocuğa birden inek sütünü dayadım yağlı yağlı, ağır geldi herhalde. Akşam giderken ben de aptamil Junior alayım bakalım, napacak... Süte muz karıştırmak da iyi fikir. Bi de Doruk biberon almıyor, gece çayı falan içireceksem sulukla içiriyorum, sütü de suluğuna koymayı deneyeyim bakalım...
Ne zor işler be ne zor
Tabi ben devam sütü bile içmyen çocuğa birden inek sütünü dayadım yağlı yağlı, ağır geldi herhalde. Akşam giderken ben de aptamil Junior alayım bakalım, napacak... Süte muz karıştırmak da iyi fikir. Bi de Doruk biberon almıyor, gece çayı falan içireceksem sulukla içiriyorum, sütü de suluğuna koymayı deneyeyim bakalım...
Ne zor işler be ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?