- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.561
Ayyy naaptın hakkaten Burcu, Aptamil Junior gibi sütlerden ver önce sonra yavaş yavaş geç inek sütüne, çocukta şaşırmıştır tabi :))
atada süt asla içmiyor bende bıraktım bir süre neyseki bol bol peynir yiyor bıraksam bir kalıp peynir yer :)
birde bol bol yoğurt yiyor
her türlü süt denedim banamısın demiyo sabah kahvaltısını sütle ıslatınca bile o kahvaltıyı yapmıyo cins işte
birde 1-2 gündür yemeklerini kendi yiyecekmiş onun kavgasını yapıyo eğer kaşığı o tutmazsa ağzını asla açmıyo :)) ama bunun yanında su içeceği zaman suluğunu bana getirip ver ver diyo :))
Ben geldiiim:76:
Geçmişe şimdi bakıcam ama biraz okuduklarıma yorum yapayım.
Eğer annemiz kv den daha kötüyse bile evet ona hiçbişey yapamıyoruz çünkü o bizim annemiz diğeriyse değil:) çifte standardın kralı bu ama düzen bu yapacak bişey yok.
Benim oğlumda inek sütü içmiyor eğer sabah kahvaltısını sütle ıslatırsam onu yiyor ama biberona konduğunda hemen tadını anlıyor ve içmiyor,bende aptamil junıor veriyorum,gerçi onun tadı da inek sütüne çok yakın ama anlıyor farkı kerata.
D.günümüzü kutlayan tüm annelere de binlerce teşekkürler, inşallah bu veletlerin de çocuklarının 1.yaş günlerini kutladığımızı görürüz...
evet emen bebeklerin kendi kendilerine uyuması cidden çok daha zor oluyor, biz de aynı yataktayız.. bzen ben de yanına uzanıyorum o şekilde de uykuya dalıyor ama o kadar uzun sürüyor ki deli ediyo beni, 1 saat falan kalkıyo oturuyo geri uzanıyo yuvarlanıyo falan ancak bitip tükenince uyuyo
Eyocum genelde oyuncaklarını çok dağıtmadan oynar, kutuyu önüne koyarım kolay kolay dökmez hepsini, içinden oynayacaklarını seçer çıkarır, az evvel de önünde bikaç oyuncak vardı, hadi top oynayalım mı dedim, bi baktım gitti kutudan topu çıkardı, sonrada yerdeki oyuncakları kutuya geri koydu düzenli oğluşum benim
sahsen annem ıyıdır hosturda benı cıleden cıkarmayı cok ıyı bılır :))
gecen gun ablamın dogum gunu ıcın meyvelı pasta aldım.kv onun kızkardesı esım ablam annem erkek kardesım ufledık kestık vs. dedımkı bu pastadan doguhana vermeyın ıcındekı meyvelere alerjısı var.ne olacak falan dıyorlar hep beraber.ALERJISI OLMASI SANIRIM ONEMLI DEGIL :)
ertesı gun ablam ablam pastadan yıyor.once annem bı parca vereyımmı oglana dedı.yok alerjısı var dedım.ablam annemın yanında vereyımmı bı parca dıyor.alerjısı var dıyorum tekrar.
Aylin, hazır burdayken hemen yazayım, yeni işin hayırlı olsun, daha huzurlu ve mutlu olmana sevindim, umarım uzun yıllar rahat rahat çalışırsın..
biz gittik geldik
bu serhan beni deli ediyo nerde cam önü kapı arkası soğuk biyer var serhan orda hasta olacak zaten burnu akıyo
serhan yürütecini ilk arabam gibi kullanıyo asla içine binmek istemiyo illa sürerek gidecek
şu eymen kuzunun tertip ve düzeninden bende istiyorum serhan koltukların sehpaların üzerinde ne varsa yere atar sonra hepsini oyuncak kovasının içine doldurur
şu anda üzerime çıkıp pc parçalama isteğiyle doluu
Ayyy naaptın hakkaten Burcu, Aptamil Junior gibi sütlerden ver önce sonra yavaş yavaş geç inek sütüne, çocukta şaşırmıştır tabi :))
atada süt asla içmiyor bende bıraktım bir süre neyseki bol bol peynir yiyor bıraksam bir kalıp peynir yer :)
birde bol bol yoğurt yiyor
her türlü süt denedim banamısın demiyo sabah kahvaltısını sütle ıslatınca bile o kahvaltıyı yapmıyo cins işte
birde 1-2 gündür yemeklerini kendi yiyecekmiş onun kavgasını yapıyo eğer kaşığı o tutmazsa ağzını asla açmıyo :)) ama bunun yanında su içeceği zaman suluğunu bana getirip ver ver diyo :))
oglumla uyudum kalktım sımdıde kendıımı domuz gıbı fena hıssedıyorum.
Meralcıgım henuz konusmadım.onunda zamanı kendı bellı olacak sanırım.sahsı muhteremde ayrıca kredısını tuketıyor bende.
Allahım ne düzenli çocuk,benim oğlum tüm odayı hırsız girmiş gibi dağıttıktan sonra totosunu dönüp diğer odaya geçiyor ve orayı dağıtmaya başlıyor,oyuncakları zaten heryerde onu geçtim ama artık oyuncaklarının arasından plastik saklama kabı,havan falan çıkmaya başladı
Bu arada uyku konusunda ben de ağlatamayanlardanım,park yatağına koyuyorum bende kendi yatağıma yatıyorum önce oyun sanıp yatağında oynuyor sonra yatağında ne bulursa çarşaf battaniye yastık falan aşağı atıyor sonra da ağlamaya başlıyor ama ne ağlama gözünden ciddi ciddi yaş geliyor,ben de hırçın bi çocuk olmasın diye mecburen alıyorum sallıyorum, eğer koynuma alıp uyutmaya kalkarsam da bu sefer kendini yataktan indirmek için gitmeye çalışıyor kollarımdan.
Merhaba Canlar
Bugün 10 kişi misafir vardı
Oğluma doğum günü istirem ama zahmetsiz olsun :86:
ben de magnet yaptırmak istiyorum ama sevgili oğlum fotoğrafını çektirmiyor
ya makineye dalıyor ya yüzünü kapatıyor :26:
kızlar yarın sabah merti göz dr götürcem beni merak etmeyin diye yazıyorum herkese iyi geceler diliyorum
hangi meyveye alerjisi var ki tosbikin
Eymen de yürütecini,sandalyeleri ve sehpaları ilk arabam niyetine kullananlardan:))
Düzüenli dediysek elbette her zaman değil, o da döker çekmece içi falan ama Allah için oyuncaklarını sıra sıra oynamasına bayılıyorum:)) bi de geçen akşam misafir gelecekti, normalde orta sehpayı kenara aldım ben üstündekileri de kaldırdım, o akşam sehpayı yerine çekip üstündekileri yerleştirdim, oğluş yanına gidip bana bakıyo hayır annecim deyince hiç ellemediara ara gitti,elini uzattı bana baktı aynı şekilde hiç ellemedi çok hoşuma gitti ama misafirler gelir gelmez çekti örtüyü
ya benim oğluş ta tam tersine inek sütünü azar azar da olsa içiyo ama devam sütünü asla(
sendeki kredi epeyce yüksekmiş zaten zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?