2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar pekmezli kek tarifine ben yağ ölçüsünü yarıya indirip kalanına tahin koydum öylede lezzetli oldu. babamız pek sewmedi ama melike sewer.
süt konusuna gelince sütü içmemesi çok normal cunku daha önce hiç tadını bilmiodu ayrıca artık akılları fena halde çalışıo we alışkın olmadıklarını yemiolar. melike 6. aydan beri 30 cc 50 cc fln içtigği için alışkın we çok sewio beni emdiği için gerek kalmıo ama gerek olduğu zaman içio.
sizde soğuk ılık sıcak azcık şekerli sewdiği meyve hangisiyse onun püresinden. nasıl sewerse öyle deneyin illaki alışsın
gülşancım hayırlı haberler inş
meral ne güzel işte süt içiomuş süt çok zengin içindeki yağ çok faydalı kalsiyum daha ne onu içse bile toparlanır eyocan. günlük sütler daha güzel onlardan içir ne güzel işte.
bugün aşı olduk kuzum iki hemşireyi karşısında görünce we hemen soymaya başlayınca öyle bi ağlamaya başladı ki daha bu zamana kadar öyle ağlamıştı hemşire tartamadı bile iğnenin acıdına hiç ağlamadı ama onu yatırmaya çalışmamıza tutmaya çalışmamıza çok ağladı kuzum sedyeden kalkar kalkmazda sustu ama arabaya kadar hıçkırdı
9250 kg we 80 santim olmuşuz biraz zayıf ama burda bile çok hareketli olduguna göre normal dedi boyu baya iyi dedi:) öyle işte
şimdi uyudu benmde az işim war sonra yatıcam sabahın 6sında dikilio biraz uzun oldu hepinize ii gecelerrr

ayy filiz allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu olur söylerim adam görse bu yazdıklarınızı varya havasından geçilmez valla

maşallah kuzuma annesi
tahinli kek iyi olur bende yapayım en kısa zamanda

hıh işte ben de bunu soracaktım canım ya sağolasın..
özgür de gece gündüz küütt diye bir kafa indiriyor oraya buraya bana ...sırf bundan sebep dr a götürmeyi düşünüyordum ben de..

..
bende dr götürmeyi düşünmüyorum deil yani..
prensesin bişeyi çıkmamasına sevindim. neden kesti diyecektim balık yagını zaten meral sormuş cevaplamışsın..diş :26:ben 1.5 aydır diş bekliyorum hala ortalıkta bişey görünmüyo inşallah bu defa geliyordur..

yagızda bunu ikinci versiyonu..akşama kadar yağızın dagıttıklarını topluyorum ve işim bitmiyo..

Meralım maşallah Eymen paşama ne tertipli
Bizimki inanılmaz dağınık yanında çamaşır katlamak namümkün
üzerinden çıkarttıklarımı bile yakaladımı evirip çevirip bir hal ediyor
çekmeceler desen komedi zaten oyuncakların her biri her yerde

pufff bu doğum günü işi çook canımı sıkıyor :26:

Yağmur kızın doğum günü kutlu olsun Ebuş annesi sağlıkla hep beraber olasınız...

kocama derın dondurucu aldırıyorum.vestelın 105 lt hacmı olan.raflı.
ne dersınız?
bıde sınırlendırdı benı.yok efendım balkona koyacakmısız.kv karıstı ya mutfakda yer yokmus.
sen ne karısıyorsun benım ev duzenıme dıye cıkıstım.sınırden kulagım agrımaya basladı.ıstersen bu aralar benı sınırlendırme dedım.keyfım nereye ısterse oraya koyarım ıstersem salonun ortasına koyarım dıye bıdı bıdı bı ton laf soyledım.
o da farkında cok gerıldıgımın.kulagımda anıden agrımaya baslayınca tamam dıkkat et kendıne soguk alıyorsun dedı uzgun uzgun.
fekat kulagım hala agrıyor anasını satayım.

kocama derın dondurucu aldırıyorum.vestelın 105 lt hacmı olan.raflı.
ne dersınız?
bıde sınırlendırdı benı.yok efendım balkona koyacakmısız.kv karıstı ya mutfakda yer yokmus.
sen ne karısıyorsun benım ev duzenıme dıye cıkıstım.sınırden kulagım agrımaya basladı.ıstersen bu aralar benı sınırlendırme dedım.keyfım nereye ısterse oraya koyarım ıstersem salonun ortasına koyarım dıye bıdı bıdı bı ton laf soyledım.
o da farkında cok gerıldıgımın.kulagımda anıden agrımaya baslayınca tamam dıkkat et kendıne soguk alıyorsun dedı uzgun uzgun.
fekat kulagım hala agrıyor anasını satayım.

günaydın nasılsınız ?

doğumgünümüz şahane geçti , resimleri çektik ama face ye daha yüklemedim akşama yüklerim ,,

gelen giden arayan soran olmadı , babasıda aramadı ,,,,

Günaydın, hayırlı cumalar,

Yine uykusuzum, en uzun uykusyu 2 saat olan kuzucukla maymun oldum gece. 6 saat deliksiz uyuma hayali ile yanıp tutuşuyorum.

Fatmacım, doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim ama gelen giden arayan soran olmamasına şaşırdım biraz. Hayırlısı olsun bakalım.

Öznur, kvye çıkışman, kendim yapmışcasına rahatlattı valla beni, darısı başıma :) Ben daha hiç bu şekilde çıkışmadım, 6,5 yıldır, yapsam kocam büyük mesele çıkarır diye tahmin ediyorum. Seninki bişey demedi mi?

bence anneni, ikna et geceleri de sizde kalsın süper oluyor :)

bende şaşırdım ,

öznur bencede rahatlamış çok güzel olmuş , ama eşi eğer annesine bişey demiyorsa öznurada dememesi gerek ,

Herkese günaydın
Genelde kv den memnun olduğumu hepiniz biliyorsunuz ama dün akşam bişey oldu canım sıkıldı,muhtemelen verdiğim cevapla onun da canını sıktım
Keremitoya ilk adım ayakkabısı almıştım,görümcek gördü, beğenmedim ben bunu dedi (kendisi çok bilmiştir,çocuğunun altını bezden kurtulana kadar pamuklu suyla sildi ıslak mendil bile kullanmadı ama ne et suyuna ne kemik suyune ne balık bir kere bile çorba yapmışlığı yok, bakıcı ne yaparsa onu yedirdi hatta akşamları da dışarda yiyorlar sürekli) neyse dün beni aradı ayakkabı aldım d.günü hediyesi olarak dedi ben de sağol dedim,dün akşam da kv ile birlikteydik,diyor ki halası ilk adım ayakkabısı almış,ben de dedim ki iyi yapmış ayakkabı hep lazım ama 1 numara büyüğüyle değiştirelim ki bu küçülünce onu giysin,verdiği cevap şu: zaten bu giydikleri içine sinmemiş o yüzden bunların yerine onu giysin diye almış.
ay ben bir bozuldum,çocuk benim çocuğum onun içine sinip sinmemesi beni bağlar mı, dedim ki; benim içime sindi bunları giydiricem 1 numara büyüğüyle değiştirsin.
İyi demişim di mi

bu çocukların uykusu ne zaman düzene girecek merak ediyorum walla..
Bu arada doğumgünü partiniz bugün mü cnm haftasonu mu? magnet yaptın mı sen de? kıyafet işini naptın?

evet tatlım pazar günü, dün güllüoğlu dan pasta siparişi verdim,135 liracık,çüşş diyemedim yüzüne ama içimden bayağı çemkirdim

muz, kivi, portakal, mandalina ya alerjisi var simdilik.
he birde limon

allah allah çokmuş yahu ne kaldı geriye,nerden anladın alerjisi olduğunu:44:

evet krediler hep yuksek acarim canim

günaydın nasılsınız ?

doğumgünümüz şahane geçti , resimleri çektik ama face ye daha yüklemedim akşama yüklerim ,,

gelen giden arayan soran olmadı , babasıda aramadı ,,,,

Çok sevindim iyi geçmesine ama ben de baba kişisine çok şaşırdım ve çok kızdım,kocan nasıl bu kadar öküz oldu ya da öküzdü de nasıl bu kadar zaman senden sakladı aklım almıyor

Durumun vahim,uyku dolu geceler diliyorum

bence anneni, ikna et geceleri de sizde kalsın süper oluyor :)

bende şaşırdım ,

öznur bencede rahatlamış çok güzel olmuş , ama eşi eğer annesine bişey demiyorsa öznurada dememesi gerek ,

Dememesi gerek kısmına katılıyorum da, kocalarımız her zaman bu gerekliliklere uymuyorlar be canım :)

Annem kalır kalmasına, ama ben istemiyorum, bu halde bile hayatımızın çok içinde, bir de gece kalırsa işin içinden çıkamam.

Ayy çok sinirlendim, az bile demişsin. İçine sinmemişmiş, onun içine ...... :84: tövbe tövbe !

Pasta pahalıymış cidden, şeker hamurlu mu, 1 şeklinde mi, nasıl bişey?

İlk paragraftaki yorumlarına harfiyen katılıyorum maalesef, hadi karından vazgeçtin, kızından da mı vazgeçtin be adam?

Durumum vahim evet ve bu durum en az iki aydır böyle, düzeleceği günü bekliyorum. Uykusuzluk kadar insanı perişan eden bişey daha yok, akşam o kadar serilip kaldım ki, duş bile alamadım. Tabi bunda doruk'u uyuttuktan sonra kalkıp kvyi tekrar görmek istemememin de payı var.

evet gayet iyi demişsin :)

Ayy çok sinirlendim, az bile demişsin. İçine sinmemişmiş, onun içine ...... :84: tövbe tövbe !

Pasta pahalıymış cidden, şeker hamurlu mu, 1 şeklinde mi, nasıl bişey?

Ben de sinirlendim,keşke "benim de o çocuğu dışarda yedirmeleri içime sinmiyor" deseydim
Bi de çocuk çok hasta ateşi 40lara çıkıyor,kv diyor ki bugün onlara temizliğe kadın gelecekmiş,çocuğu alıp bana geçecekmiş iznimle, dedim ki tabi istediği zaman getirsin benim için problem değil ama ben olsam temizlikçiye p.tesi gel derim,o çocuğu hasta hasta evinden çıkarmam (bu arada kadın haftada bir geliyor, ne kadar batmış olabilir ki ev çocuğu hasta hasta çıkaracak),dönüp kendilerine bakmak yok ama benim yaptıklarım içime sinmiyor, bu arada ben d.günü için salopetle gömlek aldım,kot almış bi de görümcek gömleğin altına daha güzel olurmuş
Pasta 25 kişilik şeker hamurundan da değil özel kreması var üstünde İsviçreden mi ne geliyomuş hafifmiş,mickey mouse var üstünde onun elinde de happy birthday yazıyor.
Bu arada evi süslemek için happy birthday falan yazılarını nerden aldınız?

benim aklımda almıyor ,,, benim tanıdığım adam değil kesinlikle,,,

yok burcucum şaka yaptım , annenin zaten o kadar yakın olması aslına bakarsan çokta hoş değil , ama elbetteki şuanki durumunda nimet aslında,,, gece kalma meselsi olmaz :) ben kenid durumumu söylemek için yazdım öyle, annem saolsun selin ağladımı gece kalıkıp geliyor mama elinde :)

pasta gerçekten pahalıymış , bizim pastayı dayısı yaptırdı süprizdi pastamız ama beğendik , bir şeklidne değildi tek kusuru :)

günaydın soğuk buz pateni gibi oldu ankara kayma tehlikeleri atlatarak işe geldik

dilşad doğum gününüz kutlu olsun nice senelere tatlı kuzuya

gelmek isterim ama şimdi tanımıyoruz ailenizi çekiniriz
birde bizim evin önünü bir görseniz buzdan dağ oluştu

Görümcek kaşınıyor zannımca, şuursuz mudur ne, ona soran olmuş sanki gömleğin altına ne güzel durur diye Ayrıca nezaketini takdir ettim, ben olsam çocuk hasta, o haliyle benim çocuğumun yanına getirmeyin derdim büyük ihtimalle...

Hmm, krema yüzünden pahalı demek ki... Olsun, sefanız olsun, senede 1 gün için verilmeyecek bir para değil... Ben de 80 liraya yaptırdım 15 kişilik pastayı.

Happy birthday yazıları, yani evin süslenmesi, benim için tam bir başarısızlık hikayesi. Evin yakınlarında parti evi diye kocaman bir dükkan açılmıştı, ekrem dedi iki ordan görerek alalım süsleri, ben de tamam dedim. Ama gide gide son gün gidebildik. Bir de ne görelim, o koca dükkanda, sadece balon satıyorlarmış. İstediğim hiç bir şeyi alamadım, üzüntüden ve sinirden kudurdum, evin karşısındaki kırtasiyeden 23 nisan süslemeleri kılıklı şeyler aldı eko, bütün itirazlarma rağmen evi 3. sınıf düğün salonları gibi süsledi. Yani süsleme konusunda fikir vermesem daha iyi olur kanımca...

aylincim sen dopumgünü kutlamasını yapmadın mı ? sonra mı yaapcaksın ben kaçırdım mı ?

ya bizim evin süslemelerinide küçük dayı yapmış :) iyiki doğdun yazısı almış bir kutuda sünent süsü :):) evi öyle süslemiş :) ama genede güzeldi herşey mutluydukkk önemli olan oydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…