2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

eko ve bizim ibo aynı kafada hareket etmişler desene :)

iboyada o kadar gösterdim internette e bebekte ki süsleri , gidip ordan alacaktı ama kırtasiyeye girip bunalrı görünce daha cazip gelmiş ona abla daha renkli bunlar dedi :) bizim evde sünent yeri gibiydi :):)

günaydın nasılsınız ?

doğumgünümüz şahane geçti , resimleri çektik ama face ye daha yüklemedim akşama yüklerim ,,

gelen giden arayan soran olmadı , babasıda aramadı ,,,,

sevindim güzel geçmesine daha nice güzel yaşlara
başbaşamı kutladınız bizde anne baba kvalide kpeder kutladık

bende 9 buçukta yatırdm kendimde 10da yattım
gece 2 sefer uyandı emzirdim uyudu sabahta 6-45 uyanış aa erken yatınca süper oluyor

İKİ ZOR SORU

SORU 1
Bir kadın tanıyorsunuz ve hamile. Sekiz çocuk sahibi, üçü sağır, ikisi
kör,
Biri geri zekalı ve kadın DA frengili.
Bu kadına kürtaj önerir
Miydiiniz?
Bu sorunun cevabına bakmadan önce şu soruyu yanıtlayın.

SORU 2
Yeni bir lider seçme zamanı ve öyle bir an geliyor ki lideri sizin
Oyunuz
Tayin edecek.
Üç aday var ve adaylarla ilgili gerçekler de şunlar:
Kimi tercih edersiniz?

Aday A
Düzenbaz politikacılarla işbirliği yapar, falcılara danışır.
İki metresi vardır. Sigaralarını uç uca ekler ve günde 8 ila 10 martini
içer

Aday B
İki defa işten kovulmuş, öğlene kadar uyur. Kolejdeyken afyon içicisi
Ve
Her akşam 1 litreden fazla viski içer.

Aday C
Gözde bir savaş kahramanı. Vejeterjen, sigara içmez, nadiren bir bira
içer
Ve karısını
Asla aldatmamıştır.

Bu adaylardan hangisini tercih ederdiniz?

Önce karar verin,
Ama cevaplara bakmayın...
Sonra aşağıya kaydırın ve cevaplara bir bakın

Aday A Franklin Roosevelt
Aday B Winston Churchill
Aday C Adolf Hitler

Bu arada ilk sorudaki kadına kürtaj yaptıysanız Beethoven'i
öldürdünüz.....

İlginç değil MI?

Birisi için hüküm vermeden önce çok iyi
düşünün.

Yeni birşeyi denemekten asla çekinmeyin...
Aklınızdan çıkarmayın...
Amatörler Nuh'un gemisini
Profesyoneller Titaniği inşa ettiler

çok beğendim facede paylaştım ama birde burada paylaşayım dedim,

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
selin hanımın doğum günü güzel geçmiş sevindim tekrar nice yaşlara
yalnız ben kaçırmışım sanırım babası aramadı demişsin canım aslında sormakta hoş olmuyo ama sorunları çözemedinizmi henüz

bugün eşim nöbetci şimdiden akşam olsada serhanı uyutunca bende hemen yatsam diyorum gece iki kez uyandı serhan ama ben uykumu alamamışım şu battaniye tam kurtarıcı bana emzik gibi serhan biraz mızmızlandımı veriyorum sarılıp uyuyo tekrar
yalnız serhan çok az su içiyo yaa gece uykusunda veriyim dedim içmiyo kesinlikle sonra mama biberonunu verince uyuduğu halde önce kontrol ediyo sonra içiyo sıpa

Hepinize Günaydın ve Hayırlı Cumalar
Kızımın biraz ateşi vardı dişlerden sanırım yanaklarda kıpkırmızı oldu ama neşesi süper yemek olarakta az yedi ve devamlı emmek istedi ve uyudu öğle ama sağa sola dönerken hep uyandı sonra tekrar uyudu fitil verdim sabahta kalkar kalkmaz müzik açmak istedi ve başladı oynamaya...

Aslında benim için de bulunmaz nimet annem. Bazen nankörlük ettiğimi düşünüyorum.

Aman dikkat :)

Ne güzel söylemişsin... Allahım daha büyük mutluluklar nasip etsin.

Eko çaresizlikten, sırf beni mutlu etmek için yaptı aslında ama yine de yaranamadı garibim

Kaç kere uyandığımızı bile hatırlamıyorum. Ama en güzeli, ben 7'de evden çıkıyorum, Doruk hala uyuyor oluyor.

Harika, çok beğendim, teşekkürler paylaşım için...

Cingöz bıdık

Keremito bakıcıya gidiyor ya evde olmayacak zaten o yüzden tamam dedim,nezaketimle ilgisi yok
Ben parti dünyasından happy birthday yazan tabak bardak aldım, 1 yazan 10 tane balon,1 tane kapı süsü,1 tane folyo büyük balon yeter sandım ama atın üstünde kelebek gibi kaldılar o yüzden yazı falan alıcam yer arıyorum, demek ki kırtasiyeye gitmem gerekiyor:44:
Bu arada Keremito balondan deli gibi korktu belki de onları bile koyamayacağım

Yok tatlım pazar günü yapıcam,ayrıca fotoğrafçıdan randevu aldım foto çektiricez

Kıyamam tatlı kuzuya, geçmiş olsun...
Geceleri daha sıkıntılı geçiiyorlar galiba diş çıkarırken.

Hee Keremito da evde olacak sandım ben, tamam o zaman, idare edilebilir.

At üstünde kelebek ha, çok güldüm, 23 nisn süslerinden alacan o zaman sende, yapacak bişi yok :)

Ben hala foto çektiremedim, bu hafta için umutluyum, ama Doruk hiç sabit durmuyor, nasıl olacak bilmiyorum.

44 Sinpac 11.03.2010
45 Gzdatk 11.03.2010

Defne ve İdil Bilge kuzularımız, iyi ki doğmuşlar, mutlu yıllar...

bence anneni, ikna et geceleri de sizde kalsın süper oluyor :)

bende şaşırdım ,

öznur bencede rahatlamış çok güzel olmuş , ama eşi eğer annesine bişey demiyorsa öznurada dememesi gerek ,

cemkırdıgım kocamdı kv degıl canlarım.ona da sıra gelecek ınsallah.ıcımdekı ofke son hız buyuyor.dun psıkolog aradım fakat o kadar pahalıkı vazgectım.

ıyı demıssın.ama bence sen ona bı ders ver sureklı abuk sabuk konusuyor bence.

oynak bıcırıgım benım

Heeeee, pardon Özocum.
1. Uykusuzum.
2. Dervişin fikri neyse zikri de odur.
diyerek yanlış anlamamı açıklayabilirim kanımca :)))

Günaydinlar....
Fatmacim Dogum gününüzün iyi gecmesine cok sevindim. Esinle ilgilide yorum yapmak istemiyorum, anlayamiyorum davranislarini...

Yarin büyük gün...cok heycanliyim. Sürekli Yarini düsünüp duruyorum. Cok abartiyorum galiba
Aksam Tugrayi uyuttukdan sonra Pogaca, Börek, Muffin, Kurabiye, Ugur Böcek Kanepe felan yapicam.
Yarinda Salata cesitleri felan. Pastamizi cok merak ediyorum, 1 seklinde ama süsülemesini kendileri uyduracak bakalim.

günaydın canlarım nasılsınız valla biz gece hiç uyumadık... hep ağlıyor emziğide ağzından çıkarmak hiç istemiyor birşey yemiyor şükür ateşi normal ama neden bilemedim doktoru arayacam bakalım.....

günaydınlar anneler nasılız bu sbah ben keyifsizim kuzum çok sık kaka yapıyor 2 gündür bide pişik olmuş yine dokundurmuyo totoya gece uyurken 2 kere yaptı mecburen uyandırıp temizlemek zorunda kaldım huzursuz oldu tabi kuzum kakanın kıvamı iyi değişik bişeyde yemedi hep benim yaptıklarımı yedi çok canım sıkıdı umarım bişey çıkmaz

Öznurcum ben anlamıştım kocana çemkirdiğini çünkü içine ata ata kanser olursun ama kv ye dönüp de bişey demezsin sen.
Bu arada benim onlara verdiğim dersler bini aştı, bozulduğum şeye kibarlığımı bozmadan cevap vermemişliğim yok ama ne kadar iyi olsalar da bazı şeyler yapı meselesi aşılmıyor sizler daha iyi biliyorsunuz.
Dün akşam kv annen ne almış Kero ya dedi, künye yaptırmış dedim,bana gereksiz geliyo satınca para etmeyecek dedi,ben de dedim ki ben onu satmayacağım hatıra olarak saklayacağım büyüyünce de ona teslim edeceğim.Çok merak ediyorum kendisi ne aldı acaba? satınca değer kaybetmeyen bişey aldı herhalde ev arsa falan

ayy sende benim gibisin demekki ben bir aydır düşünüyorum çok tez canlıyım herşey biran önce olsun bitsin istiyorum
o uğur böcüklü kanepeden bende yapıcam çok güzel duruyo
haftaya perşembe yapıcam doğum gününü erken yapıcam daha sonrada ailelerle bi posta daha var yarın süslerimizi falan alıcam gratis de bulamazsam varmış orada kız kardeşim görmüş toyzz shop dan alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…