- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.601
Görümcek kaşınıyor zannımca, şuursuz mudur ne, ona soran olmuş sanki gömleğin altına ne güzel durur diyeAyrıca nezaketini takdir ettim, ben olsam çocuk hasta, o haliyle benim çocuğumun yanına getirmeyin derdim büyük ihtimalle...
Hmm, krema yüzünden pahalı demek ki... Olsun, sefanız olsun, senede 1 gün için verilmeyecek bir para değil... Ben de 80 liraya yaptırdım 15 kişilik pastayı.
Happy birthday yazıları, yani evin süslenmesi, benim için tam bir başarısızlık hikayesi. Evin yakınlarında parti evi diye kocaman bir dükkan açılmıştı, ekrem dedi iki ordan görerek alalım süsleri, ben de tamam dedim. Ama gide gide son gün gidebildik. Bir de ne görelim, o koca dükkanda, sadece balon satıyorlarmış. İstediğim hiç bir şeyi alamadım, üzüntüden ve sinirden kudurdum, evin karşısındaki kırtasiyeden 23 nisan süslemeleri kılıklı şeyler aldı eko, bütün itirazlarma rağmen evi 3. sınıf düğün salonları gibi süsledi. Yani süsleme konusunda fikir vermesem daha iyi olur kanımca...
günaydın nasılsınız ?
doğumgünümüz şahane geçti , resimleri çektik ama face ye daha yüklemedim akşama yüklerim ,,
gelen giden arayan soran olmadı , babasıda aramadı ,,,,
Günaydın, hayırlı cumalar,
Yine uykusuzum, en uzun uykusyu 2 saat olan kuzucukla maymun oldum gece. 6 saat deliksiz uyuma hayali ile yanıp tutuşuyorum.
Fatmacım, doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim ama gelen giden arayan soran olmamasına şaşırdım biraz. Hayırlısı olsun bakalım.
Öznur, kvye çıkışman, kendim yapmışcasına rahatlattı valla beni, darısı başıma :) Ben daha hiç bu şekilde çıkışmadım, 6,5 yıldır, yapsam kocam büyük mesele çıkarır diye tahmin ediyorum. Seninki bişey demedi mi?
benim aklımda almıyor ,,, benim tanıdığım adam değil kesinlikle,,,
yok burcucum şaka yaptım , annenin zaten o kadar yakın olması aslına bakarsan çokta hoş değil , ama elbetteki şuanki durumunda nimet aslında,,, gece kalma meselsi olmaz :) ben kenid durumumu söylemek için yazdım öyle, annem saolsun selin ağladımı gece kalıkıp geliyor mama elinde :)
pasta gerçekten pahalıymış , bizim pastayı dayısı yaptırdı süprizdi pastamız ama beğendik , bir şeklidne değildi tek kusuru :)
günaydın soğuk buz pateni gibi oldu ankara kayma tehlikeleri atlatarak işe geldik
dilşad doğum gününüz kutlu olsun nice senelere tatlı kuzuya
gelmek isterim ama şimdi tanımıyoruz ailenizi çekiniriz
birde bizim evin önünü bir görseniz buzdan dağ oluştu
aylincim sen dopumgünü kutlamasını yapmadın mı ? sonra mı yaapcaksın ben kaçırdım mı ?
ya bizim evin süslemelerinide küçük dayı yapmış :) iyiki doğdun yazısı almış bir kutuda sünent süsü :):) evi öyle süslemiş :) ama genede güzeldi herşey mutluydukkk önemli olan oydu :)
eko ve bizim ibo aynı kafada hareket etmişler desene :)
iboyada o kadar gösterdim internette e bebekte ki süsleri , gidip ordan alacaktı ama kırtasiyeye girip bunalrı görünce daha cazip gelmiş ona abla daha renkli bunlar dedi :) bizim evde sünent yeri gibiydi :):)
sevindim güzel geçmesine daha nice güzel yaşlara
başbaşamı kutladınız bizde anne baba kvalide kpeder kutladık
bende 9 buçukta yatırdm kendimde 10da yattım
gece 2 sefer uyandı emzirdim uyudu sabahta 6-45 uyanış aa erken yatınca süper oluyor
İKİ ZOR SORU
SORU 1
Bir kadın tanıyorsunuz ve hamile. Sekiz çocuk sahibi, üçü sağır, ikisi
kör,
Biri geri zekalı ve kadın DA frengili.
Bu kadına kürtaj önerir
Miydiiniz?
Bu sorunun cevabına bakmadan önce şu soruyu yanıtlayın.
SORU 2
Yeni bir lider seçme zamanı ve öyle bir an geliyor ki lideri sizin
Oyunuz
Tayin edecek.
Üç aday var ve adaylarla ilgili gerçekler de şunlar:
Kimi tercih edersiniz?
Aday A
Düzenbaz politikacılarla işbirliği yapar, falcılara danışır.
İki metresi vardır. Sigaralarını uç uca ekler ve günde 8 ila 10 martini
içer
Aday B
İki defa işten kovulmuş, öğlene kadar uyur. Kolejdeyken afyon içicisi
Ve
Her akşam 1 litreden fazla viski içer.
Aday C
Gözde bir savaş kahramanı. Vejeterjen, sigara içmez, nadiren bir bira
içer
Ve karısını
Asla aldatmamıştır.
Bu adaylardan hangisini tercih ederdiniz?
Önce karar verin,
Ama cevaplara bakmayın...
Sonra aşağıya kaydırın ve cevaplara bir bakın
Aday A Franklin Roosevelt
Aday B Winston Churchill
Aday C Adolf Hitler
Bu arada ilk sorudaki kadına kürtaj yaptıysanız Beethoven'i
öldürdünüz.....
İlginç değil MI?
Birisi için hüküm vermeden önce çok iyi
düşünün.
Yeni birşeyi denemekten asla çekinmeyin...
Aklınızdan çıkarmayın...
Amatörler Nuh'un gemisini
Profesyoneller Titaniği inşa ettiler
çok beğendim facede paylaştım ama birde burada paylaşayım dedim,
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
selin hanımın doğum günü güzel geçmiş sevindim tekrar nice yaşlara
yalnız ben kaçırmışım sanırım babası aramadı demişsin canım aslında sormakta hoş olmuyo ama sorunları çözemedinizmi henüz
bugün eşim nöbetci şimdiden akşam olsada serhanı uyutunca bende hemen yatsam diyorum gece iki kez uyandı serhan ama ben uykumu alamamışım şu battaniye tam kurtarıcı bana emzik gibi serhan biraz mızmızlandımı veriyorum sarılıp uyuyo tekrar
yalnız serhan çok az su içiyo yaa gece uykusunda veriyim dedim içmiyo kesinlikle sonra mama biberonunu verince uyuduğu halde önce kontrol ediyo sonra içiyo sıpa
Görümcek kaşınıyor zannımca, şuursuz mudur ne, ona soran olmuş sanki gömleğin altına ne güzel durur diyeAyrıca nezaketini takdir ettim, ben olsam çocuk hasta, o haliyle benim çocuğumun yanına getirmeyin derdim büyük ihtimalle...
Hmm, krema yüzünden pahalı demek ki... Olsun, sefanız olsun, senede 1 gün için verilmeyecek bir para değil... Ben de 80 liraya yaptırdım 15 kişilik pastayı.
Happy birthday yazıları, yani evin süslenmesi, benim için tam bir başarısızlık hikayesi. Evin yakınlarında parti evi diye kocaman bir dükkan açılmıştı, ekrem dedi iki ordan görerek alalım süsleri, ben de tamam dedim. Ama gide gide son gün gidebildik. Bir de ne görelim, o koca dükkanda, sadece balon satıyorlarmış. İstediğim hiç bir şeyi alamadım, üzüntüden ve sinirden kudurdum, evin karşısındaki kırtasiyeden 23 nisan süslemeleri kılıklı şeyler aldı eko, bütün itirazlarma rağmen evi 3. sınıf düğün salonları gibi süsledi. Yani süsleme konusunda fikir vermesem daha iyi olur kanımca...
aylincim sen dopumgünü kutlamasını yapmadın mı ? sonra mı yaapcaksın ben kaçırdım mı ?
ya bizim evin süslemelerinide küçük dayı yapmış :) iyiki doğdun yazısı almış bir kutuda sünent süsü :):) evi öyle süslemiş :) ama genede güzeldi herşey mutluydukkk önemli olan oydu :)
Hepinize Günaydın ve Hayırlı Cumalar
Kızımın biraz ateşi vardı dişlerden sanırım yanaklarda kıpkırmızı oldu ama neşesi süper yemek olarakta az yedi ve devamlı emmek istedi ve uyudu öğle ama sağa sola dönerken hep uyandı sonra tekrar uyudu fitil verdim sabahta kalkar kalkmaz müzik açmak istedi ve başladı oynamaya...
Keremito bakıcıya gidiyor ya evde olmayacak zaten o yüzden tamam dedim,nezaketimle ilgisi yok
Ben parti dünyasından happy birthday yazan tabak bardak aldım, 1 yazan 10 tane balon,1 tane kapı süsü,1 tane folyo büyük balon yeter sandım ama atın üstünde kelebek gibi kaldılar o yüzden yazı falan alıcam yer arıyorum, demek ki kırtasiyeye gitmem gerekiyor:44:
Bu arada Keremito balondan deli gibi korktu belki de onları bile koyamayacağım
Yok tatlım pazar günü yapıcam,ayrıca fotoğrafçıdan randevu aldım foto çektiricez
44 Sinpac 11.03.2010
45 Gzdatk 11.03.2010
Kıyamam tatlı kuzuya, geçmiş olsun...
Geceleri daha sıkıntılı geçiiyorlar galiba diş çıkarırken.
DİŞLERİMİZİ PATLADI ZATEN ÇIKMAKTA ZORLANIYORLAR MAALESEF ELLER HEP AĞIZDA
[COLOR="navy" .!.:Cingöz bıdık[/COLOR]
44 Sinpac 11.03.2010
45 Gzdatk 11.03.2010
günaydın, hayırlı cumalar,
yine uykusuzum, en uzun uykusyu 2 saat olan kuzucukla maymun oldum gece. 6 saat deliksiz uyuma hayali ile yanıp tutuşuyorum.
Fatmacım, doğum gününüzün güzel geçmesine çok sevindim ama gelen giden arayan soran olmamasına şaşırdım biraz. Hayırlısı olsun bakalım.
öznur, kvye çıkışman, kendim yapmışcasına rahatlattı valla beni, darısı başıma :) ben daha hiç bu şekilde çıkışmadım, 6,5 yıldır, yapsam kocam büyük mesele çıkarır diye tahmin ediyorum. Seninki bişey demedi mi?
bence anneni, ikna et geceleri de sizde kalsın süper oluyor :)
bende şaşırdım ,
öznur bencede rahatlamış çok güzel olmuş , ama eşi eğer annesine bişey demiyorsa öznurada dememesi gerek ,
herkese günaydın
genelde kv den memnun olduğumu hepiniz biliyorsunuz ama dün akşam bişey oldu canım sıkıldı,muhtemelen verdiğim cevapla onun da canını sıktım
keremitoya ilk adım ayakkabısı almıştım,görümcek gördü, beğenmedim ben bunu dedi (kendisi çok bilmiştir,çocuğunun altını bezden kurtulana kadar pamuklu suyla sildi ıslak mendil bile kullanmadı ama ne et suyuna ne kemik suyune ne balık bir kere bile çorba yapmışlığı yok, bakıcı ne yaparsa onu yedirdi hatta akşamları da dışarda yiyorlar sürekli) neyse dün beni aradı ayakkabı aldım d.günü hediyesi olarak dedi ben de sağol dedim,dün akşam da kv ile birlikteydik,diyor ki halası ilk adım ayakkabısı almış,ben de dedim ki iyi yapmış ayakkabı hep lazım ama 1 numara büyüğüyle değiştirelim ki bu küçülünce onu giysin,verdiği cevap şu: Zaten bu giydikleri içine sinmemiş o yüzden bunların yerine onu giysin diye almış.
Ay ben bir bozuldum,çocuk benim çocuğum onun içine sinip sinmemesi beni bağlar mı, dedim ki; benim içime sindi bunları giydiricem 1 numara büyüğüyle değiştirsin.
Iyi demişim di mi
Evet tatlım pazar günü, dün güllüoğlu dan pasta siparişi verdim,135 liracık,çüşş diyemedim yüzüne ama içimden bayağı çemkirdim
hepinize günaydın ve hayırlı cumalar
kızımın biraz ateşi vardı dişlerden sanırım yanaklarda kıpkırmızı oldu ama neşesi süper yemek olarakta az yedi ve devamlı emmek istedi ve uyudu öğle ama sağa sola dönerken hep uyandı sonra tekrar uyudu fitil verdim sabahta kalkar kalkmaz müzik açmak istedi ve başladı oynamaya...
cemkırdıgım kocamdı kv degıl canlarım.ona da sıra gelecek ınsallah.ıcımdekı ofke son hız buyuyor.dun psıkolog aradım fakat o kadar pahalıkı vazgectım.
ıyı demıssın.ama bence sen ona bı ders ver sureklı abuk sabuk konusuyor bence.
oynak bıcırıgım benım
Heeeee, pardon Özocum.
1. Uykusuzum.
2. Dervişin fikri neyse zikri de odur.
diyerek yanlış anlamamı açıklayabilirim kanımca :)))
cemkırdıgım kocamdı kv degıl canlarım.ona da sıra gelecek ınsallah.ıcımdekı ofke son hız buyuyor.dun psıkolog aradım fakat o kadar pahalıkı vazgectım.
ıyı demıssın.ama bence sen ona bı ders ver sureklı abuk sabuk konusuyor bence.
oynak bıcırıgım benım
Günaydinlar....
Fatmacim Dogum gününüzün iyi gecmesine cok sevindim. Esinle ilgilide yorum yapmak istemiyorum, anlayamiyorum davranislarini...
Yarin büyük gün...cok heycanliyim. Sürekli Yarini düsünüp duruyorum. Cok abartiyorum galiba
Aksam Tugrayi uyuttukdan sonra Pogaca, Börek, Muffin, Kurabiye, Ugur Böcek Kanepe felan yapicam.
Yarinda Salata cesitleri felan. Pastamizi cok merak ediyorum, 1 seklinde ama süsülemesini kendileri uyduracak bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?