- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.621
Hepinize Günaydın ve Hayırlı Cumalar
Kızımın biraz ateşi vardı dişlerden sanırım yanaklarda kıpkırmızı oldu ama neşesi süper yemek olarakta az yedi ve devamlı emmek istedi ve uyudu öğle ama sağa sola dönerken hep uyandı sonra tekrar uyudu fitil verdim sabahta kalkar kalkmaz müzik açmak istedi ve başladı oynamaya...
44 Sinpac 11.03.2010
45 Gzdatk 11.03.2010
Hahaha ama bende öyle anladim KVye cikisti sandim....
günaydınlar anneler nasılız bu sbah ben keyifsizim kuzum çok sık kaka yapıyor 2 gündür bide pişik olmuş yine dokundurmuyo totoya gece uyurken 2 kere yaptı mecburen uyandırıp temizlemek zorunda kaldım huzursuz oldu tabi kuzum kakanın kıvamı iyi değişik bişeyde yemedi hep benim yaptıklarımı yedi çok canım sıkıdı umarım bişey çıkmaz
ayy sende benim gibisin demekki ben bir aydır düşünüyorum çok tez canlıyım herşey biran önce olsun bitsin istiyorum
o uğur böcüklü kanepeden bende yapıcam çok güzel duruyo
haftaya perşembe yapıcam doğum gününü erken yapıcam daha sonrada ailelerle bi posta daha var yarın süslerimizi falan alıcam gratis de bulamazsam varmış orada kız kardeşim görmüş toyzz shop dan alırım artık
günaydın canlarım nasılsınız valla biz gece hiç uyumadık... hep ağlıyor emziğide ağzından çıkarmak hiç istemiyor birşey yemiyor şükür ateşi normal ama neden bilemedim doktoru arayacam bakalım.....
günaydınlar anneler nasılız bu sbah ben keyifsizim kuzum çok sık kaka yapıyor 2 gündür bide pişik olmuş yine dokundurmuyo totoya gece uyurken 2 kere yaptı mecburen uyandırıp temizlemek zorunda kaldım huzursuz oldu tabi kuzum kakanın kıvamı iyi değişik bişeyde yemedi hep benim yaptıklarımı yedi çok canım sıkıdı umarım bişey çıkmaz
Öznurcum ben anlamıştım kocana çemkirdiğini çünkü içine ata ata kanser olursun ama kv ye dönüp de bişey demezsin sen.
Bu arada benim onlara verdiğim dersler bini aştı, bozulduğum şeye kibarlığımı bozmadan cevap vermemişliğim yok ama ne kadar iyi olsalar da bazı şeyler yapı meselesi aşılmıyor sizler daha iyi biliyorsunuz.
Dün akşam kv annen ne almış Kero ya dedi, künye yaptırmış dedim,bana gereksiz geliyo satınca para etmeyecek dedi,ben de dedim ki ben onu satmayacağım hatıra olarak saklayacağım büyüyünce de ona teslim edeceğim.Çok merak ediyorum kendisi ne aldı acaba? satınca değer kaybetmeyen bişey aldı herhalde ev arsa falan
günaydın canlarım nasılsınız valla biz gece hiç uyumadık... hep ağlıyor emziğide ağzından çıkarmak hiç istemiyor birşey yemiyor şükür ateşi normal ama neden bilemedim doktoru arayacam bakalım.....
nazar değdi kuzuya kendisi uyuyor filan diye anlatmıştın
zaten bir gün iyi bir gün kötü uyuyorlar
maşallah onlarada 1 yaşları kutlu olsun
kv çemkirmeyin yazık onlarada bizde bi zaman kv olacaz inşallah
Günaydın bacılarım, cumanız hayır olsun..
Fulya buz pisti oldu Ankara hakkaten, bende zor geldim şirkete.. Bir an evvel bu buzlar erir inşallah ama hava durumuna göre pazar gününden sonra bahar geliyormuş, oleeyyyy..
İdil Bilge ve Defne kuzularımın doğum günleri kutlu olsun, nice yıllar dilerim, sağlıkla..
Aylincim, çok kibar davranmışsın hakkaten, ben olsam direk çemkirirdim valla, benim görümceyi öyle bir sindirdim ki, o ailede benden tek korkan kişi o sanırım, ödü kopar bişey diyecem diye, ayrıca kvalidemin ve görümcemin aldığı her kıyafeti günlük kıyafet olarak giydirip önünü tez elden leke yaparak kenara atma işinde ustayımdır, çocuk bu ayol hemen leke oluyor ne yapayım, sizi sevinsin diye giydirdiydim diyede numaradan üzülmüş gibi yaparım, yaşasın kötülük, hehehehe...
Bende ev süslemesi için malzemeleri parti dünyasından netten aldım ama çok pahalı olduğu için istediğim her şeyi alamadım tabi, iyi ki doğdun iklim yazısını kırtasiyeden aldığım kartonu keserek kendim yaptım, üstelik 1 liraya mal ettim, bence uğraşmaya değer, kendin yap bazı süsleri de..
Öznurcum, bende kvalideye çemkirdin sandım sevindiydim valla, eşine söylenmişsin meğer, psikolog ücretleri pahalı biraz evet ama kesinlikle gittiğine değecektir, bence gitmelisin, çünkü hayatın boyunca bu şekilde yaşayıp kendini mutsuz etmek yerine bir süreliğine bu paraya kıy ve ruh sağlığını geri kazan arkadaşım, bende gittim zamanında ve çok faydasını gördüm..
Burcucum, uykusuzluk sorunu en kısa zamanda düzelir inşallah, ben dişlerden dolayı olduğunu düşünüyorum, birde senin kvalide ve annene olan gerginliğin Doruğa da yansıyor olabilir, hissediyorlar sıpalar..
Fatmacım, Selin kuzumun doğum gününün iyi geçmesine ve mutlu olmanıza sevindim, Selin in babasını da kınıyorum ayrıca ama hiç üzülme arkadaşım, benim eşim aynı evin içinde üstelik aramızda sizinki gibi bir sorun olmadığı halde ne kızını öptü kutladı doğduğu için ne de bana bişey söyledi...
Bugün kızım babası ile birlikte babannesinde, aklım onda kaldı, nasıl bakacaklar ne yedirip içirecekler, üstelik görümcekin arsız oğlu da var, kızımı rahat bırakmıyor hiç, düşürüp duruyor, içim hiç rahat değil, akşam olsa da gitsem kuzumu alsam onların elinden..
Kundak Sosis de yap, bende yapicam. Onlarda cok sirin duruyor.
bak bunu görmemiştim o nasılbişey nette varmı bi bakıyım
Fulya buz pisti oldu Ankara hakkaten, bende zor geldim şirkete.. Bir an evvel bu buzlar erir inşallah ama hava durumuna göre pazar gününden sonra bahar geliyormuş, oleeyyyy..
İdil Bilge ve Defne kuzularımın doğum günleri kutlu olsun, nice yıllar dilerim, sağlıkla..
Aylincim, çok kibar davranmışsın hakkaten, ben olsam direk çemkirirdim valla, benim görümceyi öyle bir sindirdim ki, o ailede benden tek korkan kişi o sanırım, ödü kopar bişey diyecem diye, ayrıca kvalidemin ve görümcemin aldığı her kıyafeti günlük kıyafet olarak giydirip önünü tez elden leke yaparak kenara atma işinde ustayımdır, çocuk bu ayol hemen leke oluyor ne yapayım, sizi sevinsin diye giydirdiydim diyede numaradan üzülmüş gibi yaparım, yaşasın kötülük, hehehehe...
Bende ev süslemesi için malzemeleri parti dünyasından netten aldım ama çok pahalı olduğu için istediğim her şeyi alamadım tabi, iyi ki doğdun iklim yazısını kırtasiyeden aldığım kartonu keserek kendim yaptım, üstelik 1 liraya mal ettim, bence uğraşmaya değer, kendin yap bazı süsleri de..
Öznurcum, bende kvalideye çemkirdin sandım sevindiydim valla, eşine söylenmişsin meğer, psikolog ücretleri pahalı biraz evet ama kesinlikle gittiğine değecektir, bence gitmelisin, çünkü hayatın boyunca bu şekilde yaşayıp kendini mutsuz etmek yerine bir süreliğine bu paraya kıy ve ruh sağlığını geri kazan arkadaşım, bende gittim zamanında ve çok faydasını gördüm..
Burcucum, uykusuzluk sorunu en kısa zamanda düzelir inşallah, ben dişlerden dolayı olduğunu düşünüyorum, birde senin kvalide ve annene olan gerginliğin Doruğa da yansıyor olabilir, hissediyorlar sıpalar..
Fatmacım, Selin kuzumun doğum gününün iyi geçmesine ve mutlu olmanıza sevindim, Selin in babasını da kınıyorum ayrıca ama hiç üzülme arkadaşım, benim eşim aynı evin içinde üstelik aramızda sizinki gibi bir sorun olmadığı halde ne kızını öptü kutladı doğduğu için ne de bana bişey söyledi...
Bugün kızım babası ile birlikte babannesinde, aklım onda kaldı, nasıl bakacaklar ne yedirip içirecekler, üstelik görümcekin arsız oğlu da var, kızımı rahat bırakmıyor hiç, düşürüp duruyor, içim hiç rahat değil, akşam olsa da gitsem kuzumu alsam onların elinden..
Iste bunlar....ama bu henüz firina sürülmemis hali. Bende nette buldum hosuma gitti, denicem
Çok şirinlermişşş...
Sen de bütün güzel şeyleri bizim doğum günü geçtikten sonra paylaştın Zelihacım yaa
Öznurcum ben anlamıştım kocana çemkirdiğini çünkü içine ata ata kanser olursun ama kv ye dönüp de bişey demezsin sen.
Bu arada benim onlara verdiğim dersler bini aştı, bozulduğum şeye kibarlığımı bozmadan cevap vermemişliğim yok ama ne kadar iyi olsalar da bazı şeyler yapı meselesi aşılmıyor sizler daha iyi biliyorsunuz.
Dün akşam kv annen ne almış Kero ya dedi, künye yaptırmış dedim,bana gereksiz geliyo satınca para etmeyecek dedi,ben de dedim ki ben onu satmayacağım hatıra olarak saklayacağım büyüyünce de ona teslim edeceğim.Çok merak ediyorum kendisi ne aldı acaba? satınca değer kaybetmeyen bişey aldı herhalde ev arsa falan
günaydın kızlar
canım hiç bişey yapmak istemiyor size cevap yazmak bile.. okuyup okuyup cıkıyorum.
ewi o kadar dağıtıyor ki yetişemiyorum artık ve bu sinirlerimi bozuyor çekmeceler mutfak salon heryerheryerde.. artı ders çalışmam lazım aptal aöf den iki dersim kaldı doğum yapınca finale giremedim bütün dersler bütünlemeye kaldı 8 ini werdim ikisi kalmıştı geçen sene. artı başka bi sınav daha war onada çalışmam lazım artı ew çok kirli lavabolar fln artı akşama ne yapcam bilmiyorum artı duş almak istiorm ama melikeyle tuvalete bile giremiyorum artı pilates yapıyım kendim için bişiler yapıyım dedim melikenin uyku saatiyle çakışıo onuda yapamıorm öle boş boş oturmak istiorm ew pis ben pis böle pasak pasak oturmak istiorm..
bu hıc hayra alametmıs gıbı gorunmuyor canım.melıke uyur uyumaz bı dusa gır uzerındekı kotu enerjı akar.canlanırsın bıraz.
uyumuştu ama 20 dk geçti uyandı şimdi. bende o arada lavaboya gittim üstümü deiştim mutfaa topladım. bukadar bana izin..
Senin kuzu çok pişik oluyor be Esintoş, çok sık kaka yapıyor dediğin kaç kere? ayrıca ona bişey dokunuyor ama sen anlamıyorsun galiba:44: ıslak mendil yerine ıslak pamuğa dön bence belki ıslak mendiller dokunuyordur
Senin de fikrin zikrin belli oldu
Diş çıkarıyor olabilir mi?
Geçmiş olsun güzel gözlü kuzuya...
Uykusunda kaka yapması biraz fazla olmuş, pişik de sık kaka yaptığı için olabilir. Bugün patates muz falan yedirsin eltin, geçmezse doktoruna bi sor derim.
Bilmez miyim... Gösterdiğim tepkilerin haddi hesabı yok, ama huylu huyundan vazgeçmiyor, yine yapıyorlar yapacaklarını...
Kvnin annemle mücadelesi ayrı bi komedi, kendi çapında. Doruk anneanne diyor ya, ama babaanne demiyor tabi, bizimki babaanne deme zor, dili dönmez çocuğumun, en iyisi bana nene desin dedi, şimdi Doruk'a nene demeyi öğretmeye çalışıyor. Benim her yeni kelimeyi 5 seferde öğrenen çocuğum, neneyi bir haftadır söylemiyor
çok geçmiş olsun canım yoktur umarım bişeyi bıdıkın
kıyamam pişik zor oluyo serhana en iyi cihicconun pişik kremi iyi geliyo inşallah birşeyi yoktur kuzunun
olucaz inşallah ama ben eminim bizim zamanımızın kaynanaları kaynanatör olmayacak en azından çoğu
sanada hayırlı cumalar canım taktik süpermiş çok tuttum
ewet biran önce akşam olsunnn
Geçmiş olsun, niye ateşi çıktı kuzunun, hastamıydı? Diş mi çıkarıyor yoksa, bazı çocuklar diş çıkarırken de sürekli emzik istiyor ya, ondan olabilir, doktor ne diyecek bakalım, için rahat değilse götür doktora, uamrım önemli bişey değildir..
Cemy ye de geçmiş olsun, hakkaten ne çok pişik oluyor bu kuzu, babannesi yine bişeyler yedirmiş olmasın acılı baharatlı falan :)) Ayline katılıyorum ıslak mendil yerine pamuk kullan bir süre bakalım değişme olacak mı..
Ayfercim, yerim ben o oynak kuzuyu, ateşi bir daha çıkmaz inşallah, yanakları kızarınca da ayrı bir tatlı oluyorlar değil mi..?
Zeliha içindeki o heyecanı hiç kaybetme, yarın bol bol duygulanıp ağlayacan, ben günlerce stres altında yaşadım ama o gün yine de içim kıpır kıpırdı kızım doğduğu için, iyi ki doğurmuşuz bu bebeleri yaww :))
bı kere yapmıstım.ama bana yazıklar olsun tuhhh falan dedı benımde salterler cıdden atmıstı.
dıs olmasın canım :26:
Esıncıgım dıs yapıyor boyle.poposu ıcınde popolın omegayı tek gecerım.
cevap vermıslıgım var Aylıncıgım.ınankı kocamı bu kadar sevmezsem ohoooooo anla artık.
bızım kv de 1000 tl ayırmıs altın hesabı actıracakmıs oglana.ama fısır fısır konusuyorlar ben gıttıgımde susuyorlar.halbukı kendı demıstı 1 ay oncesınden.evvelsı aksam kocama dıyorkı acacagım hesap sen kontrol edeceksınsonrada evrak gerekıyormus sen actır ben sana parayı vereyım dedı.
sendekı kv bende olsa pamuklara sarardım ayol.
bakalım sımdı kocama dıyecegım gıtmek ıstıyorum vs dıye ne deycek aceba kenduleru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?