- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.641
:26::18:
Hazirliklara daha önce baslasaydim keskesizlerede faydam dokunmus olurdu belki
günaydın kızlar
canım hiç bişey yapmak istemiyor size cevap yazmak bile.. okuyup okuyup cıkıyorum.
ewi o kadar dağıtıyor ki yetişemiyorum artık ve bu sinirlerimi bozuyor çekmeceler mutfak salon heryerheryerde.. artı ders çalışmam lazım aptal aöf den iki dersim kaldı doğum yapınca finale giremedim bütün dersler bütünlemeye kaldı 8 ini werdim ikisi kalmıştı geçen sene. artı başka bi sınav daha war onada çalışmam lazım artı ew çok kirli lavabolar fln artı akşama ne yapcam bilmiyorum artı duş almak istiorm ama melikeyle tuvalete bile giremiyorum artı pilates yapıyım kendim için bişiler yapıyım dedim melikenin uyku saatiyle çakışıo onuda yapamıorm öle boş boş oturmak istiorm ew pis ben pis böle pasak pasak oturmak istiorm..
Selam canlar, yine çok uykusuzum eyo çok sık kalkıyo( bi de akşam magnet yaptırmak için yok foto çek, yok karar ver hangisini seçeceğine, yok magnete karar ver yok sipariş ver derken 3'te yattım, şart mıydı illa ki gece gece yapmak hayır ama işte yaptım
Bizim doğumgünü en sakini olur diyodum ama görünen o ki en az 30 kişi olucaz biz de,üstelik çocuk sayısı çok fazla bakalım nasıl halledicez:97:
Esin mothercareda sudocream diye bi krem var onu denedin mi cnm?
Selam canlar, yine çok uykusuzum eyo çok sık kalkıyo( bi de akşam magnet yaptırmak için yok foto çek, yok karar ver hangisini seçeceğine, yok magnete karar ver yok sipariş ver derken 3'te yattım, şart mıydı illa ki gece gece yapmak hayır ama işte yaptım
Bizim doğumgünü en sakini olur diyodum ama görünen o ki en az 30 kişi olucaz biz de,üstelik çocuk sayısı çok fazla bakalım nasıl halledicez:97:
günaydın canlarım nasılsınız valla biz gece hiç uyumadık... hep ağlıyor emziğide ağzından çıkarmak hiç istemiyor birşey yemiyor şükür ateşi normal ama neden bilemedim doktoru arayacam bakalım.....
günaydınlar anneler nasılız bu sbah ben keyifsizim kuzum çok sık kaka yapıyor 2 gündür bide pişik olmuş yine dokundurmuyo totoya gece uyurken 2 kere yaptı mecburen uyandırıp temizlemek zorunda kaldım huzursuz oldu tabi kuzum kakanın kıvamı iyi değişik bişeyde yemedi hep benim yaptıklarımı yedi çok canım sıkıdı umarım bişey çıkmaz
yok canım denemedim ama burda mother care yok zati deneyemem
Yarın epilasyona gidecem, tam karşısı MC, alıp göndereyim mi?
anlatmicam sizi baymicam diyorum ama içim şişti biraz da sizi şişireyim eserle aramız çok kötü eve geç geliyo bunalım geziyo bi kaç gün antakyaya git bende yazlıkta kalayım dedi ii dedim önce biraz ne alaka oldum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum bu evllik yürümüyo fln dedi bende o zaman adını koyalım ayrı yaşıyalım bi süre dedim emin olalım önce sonra dönüşü olmasın dedi seni aldatmicağımı biliyosun zaten dedi senin çabalarının da farkındyım ama olmuyo dedi ii dedim bende bunaldım hafta sonu kafa dinlerim biraz annem de sabah geliyo zaten çok daraldım çok
Bu erkekler zora gelince neden hep kaçmayı ve kolay yolu seçerler anlamış değilim, biz kadınlar sürekli alttan alırız ve her zorluğa göğüs gerereiz ama yine de yaranamayız..
Kaç bakalım Eser Efendi deseydin, nereye kadar kaçacaksa, sonrada hazır büyümüş çocuğa gelip babalık yapmak isterler, burnunu iyice sürtmezsen sende Esin değilsin ona göre, her zorluğu biz çekelim onlarda bir köşede kafalarını dinleyip sonrada geçip karşımıza ahkam kesmesinler, ben senin yerinde olsam boşanmak isterse (ki gönlüm bundan yana değil elbette) süründürürüm onu..
Sakın üstüne düşme, şımartma, bu kadın beni her halükarda kabul edecek diye düşündürtme..
Ayyyy feminist damarım kabardı yine..
Geçmiş olsun, niye ateşi çıktı kuzunun, hastamıydı? Diş mi çıkarıyor yoksa, bazı çocuklar diş çıkarırken de sürekli emzik istiyor ya, ondan olabilir, doktor ne diyecek bakalım, için rahat değilse götür doktora, uamrım önemli bişey değildir..
Ayfercim, yerim ben o oynak kuzuyu, ateşi bir daha çıkmaz inşallah, yanakları kızarınca da ayrı bir tatlı oluyorlar değil mi..?
hemde ne tatlı canım benim yanaklarından bol bol öpüp durdum ateşi fazla yükselmedi ama uykusu geldiğinde de kafasını sağa sola çevirip durdu salla beni der gibi zaten hemen de daldı ...
Meralcim, dün gece epey hırpalamışsın kendini ama değmiştir, bu işler çok zevkli oluyor :)))
Eyo neden uyku sorunu yaşıyor, senden pek duymadığımız bişey, dişler mi zorluyor acaba..? Gün içinde Eyo uyuyunca sende yat da dinlen bari biraz..
saol canım annem istanbulda aradım şimdi bööle bi krem varmş al diezaten başka siparişlerim de vardı alıcak yarın dönüyo o da kargodan daha hızlı elimde olur yinede teklifin için saol insanın sizin gibi arkadaşları olması çok güzel
anlatmicam sizi baymicam diyorum ama içim şişti biraz da sizi şişireyim eserle aramız çok kötü eve geç geliyo bunalım geziyo bi kaç gün antakyaya git bende yazlıkta kalayım dedi ii dedim önce biraz ne alaka oldum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum bu evllik yürümüyo fln dedi bende o zaman adını koyalım ayrı yaşıyalım bi süre dedim emin olalım önce sonra dönüşü olmasın dedi seni aldatmicağımı biliyosun zaten dedi senin çabalarının da farkındyım ama olmuyo dedi ii dedim bende bunaldım hafta sonu kafa dinlerim biraz annem de sabah geliyo zaten çok daraldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?