2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canlar, yine çok uykusuzum eyo çok sık kalkıyo( bi de akşam magnet yaptırmak için yok foto çek, yok karar ver hangisini seçeceğine, yok magnete karar ver yok sipariş ver derken 3'te yattım, şart mıydı illa ki gece gece yapmak hayır ama işte yaptım

Bizim doğumgünü en sakini olur diyodum ama görünen o ki en az 30 kişi olucaz biz de,üstelik çocuk sayısı çok fazla bakalım nasıl halledicez:97:

:26::18:
Hazirliklara daha önce baslasaydim keske sizlerede faydam dokunmus olurdu belki

Di mi ama :)

Acilen ortam değişikliği lazım :)

Beni Doruk hariç hiç bir gerekçe o saate kadar uyanık tutamaz.
Ayrıca sizinki bir anda en curcunalı doğum günü olmaya aday oldu, söyliyim...
Dışarda bi yerde yapmayı düşünmez misin?

Derya'nın mesajına alıntı yapmamışım. Deryacım bizim aylardır hiç şaşmayan bir uyku rutinimiz var, 21.30'da yatılır, gündüz uykularımız, yemek saatlerimiz hepsi çok düzenli ve Doruk 2 ay öncesine kadar diş dönemi hariç çok güzel uyurdu. Bu durum, hayatımızda rutinimizde hiç bir değişiklik olmadı halde, birden oldu. Ve emin ol ben tam bir senedir onun düzenine göre yaşıyorum, bundan da hiç şikayet etmedim, sık takip eden arkadaşlar bilirler... Bu uyku problemine o yüzden çare bulamıyorum işte. Aklıma gelen tek değişiklik, Doruk'un parmak emmeyi bırakması.

Son düzenleme:

Meralcim, dün gece epey hırpalamışsın kendini ama değmiştir, bu işler çok zevkli oluyor :)))
Eyo neden uyku sorunu yaşıyor, senden pek duymadığımız bişey, dişler mi zorluyor acaba..? Gün içinde Eyo uyuyunca sende yat da dinlen bari biraz..

boğazlar şişince iştah kesiliyor devamlı emmek istiyrlar emziği hiç bırakmıyorlar geçmiş olsun doktora git muayene ettir

yediklerini anca hazmetmiş sanırım dün bizdede aynı şeyoldu bezelye akşamada mercimek çorbası içmişti gece boyu uyumadı gündüzde 5 kere filan yapmış sanırım kabızlık olmuş
ben kızarıklık olunca popoyu yıkayıp bepanten sürüyorum üstünede tuvalet kağıdı koyup bezi bağlıyorum geçiyor

Kundak Sosis cok basit
Sosisi istedigniz boya getiriyorsunuz s
sonra milföy hamurunu kalin seritler haline kesip sosisin etrafina sariyorsunuz.
Gözleri Cörek otu. Üzerinede yumurta sürüp..hooop Firina.

Yarın epilasyona gidecem, tam karşısı MC, alıp göndereyim mi?

saol canım annem istanbulda aradım şimdi bööle bi krem varmş al diezaten başka siparişlerim de vardı alıcak yarın dönüyo o da kargodan daha hızlı elimde olur yinede teklifin için saol insanın sizin gibi arkadaşları olması çok güzel

anlatmicam sizi baymicam diyorum ama içim şişti biraz da sizi şişireyim eserle aramız çok kötü eve geç geliyo bunalım geziyo bi kaç gün antakyaya git bende yazlıkta kalayım dedi ii dedim önce biraz ne alaka oldum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum bu evllik yürümüyo fln dedi bende o zaman adını koyalım ayrı yaşıyalım bi süre dedim emin olalım önce sonra dönüşü olmasın dedi seni aldatmicağımı biliyosun zaten dedi senin çabalarının da farkındyım ama olmuyo dedi ii dedim bende bunaldım hafta sonu kafa dinlerim biraz annem de sabah geliyo zaten çok daraldım çok

Bu erkekler zora gelince neden hep kaçmayı ve kolay yolu seçerler anlamış değilim, biz kadınlar sürekli alttan alırız ve her zorluğa göğüs gerereiz ama yine de yaranamayız..
Kaç bakalım Eser Efendi deseydin, nereye kadar kaçacaksa, sonrada hazır büyümüş çocuğa gelip babalık yapmak isterler, burnunu iyice sürtmezsen sende Esin değilsin ona göre, her zorluğu biz çekelim onlarda bir köşede kafalarını dinleyip sonrada geçip karşımıza ahkam kesmesinler, ben senin yerinde olsam boşanmak isterse (ki gönlüm bundan yana değil elbette) süründürürüm onu..
Sakın üstüne düşme, şımartma, bu kadın beni her halükarda kabul edecek diye düşündürtme..
Ayyyy feminist damarım kabardı yine..

o adı gibi biliyo boşanırsak geri dönemez şu anki tavrımın da sadece bebek için olduğunun farkında ztn o yüzden sesi konuşması çok kibardı kırmamaya çalışıyo ama olmaz böyle zora geldim ara veelim çoluklu çocuklu insanlarız olmuyosa olmuyo ama adını koyalım

Benim bildiğim Eyo'nun uyku sorunu Doruk'tan da fena...

Ne demek

Bu Eser'in neresine ne batıyor bi anlasam ben
Ne istiyor, yürümeyen ne, ne olursa yürüyecek, belasını mı arıyor bu adam yaa...
Bırak yüz verme, kuyruğunu kıstırıp gelecek yine, ortada boncuk gibi bir bebe var be şaşkın diye bağırmak istiyorum şu an ona...
Başka evliliklerde ne var sanıyor ki bunlar, kimin evliliği güllük gülistanlık, hepimiz kör topal yürütüyoruz işte, 10 gündür kocamla en uzun konuşmamız 3 cümle, ayrı yatıyoruz, ayrı yiyoruz, misafir var eli elime değmiyor, her evlilik böyle, anlat o yarı beynini bi yerde unutmuş kocana...
Ay çok sinirlendim !!

Esintoş eşinle ilgili olarak Burcunun yorumuna aynen katılıyorum, ne bu cnm işin suyunu çıkardı artık, gerçekten bazı erkekler sanırım diğer elerde sürekli mutluluk,huzur,romantizm rüzgarları estiğini sanıyorlar

Yasemincim Eymenin gece uykuları hep kötü cnm malesef, ben artık alıştığım için pek dile getirmediğimden bilmiyosundur:)) ama gündüz uykuları iyi çok şükür

kundak sosis ile uğurböceği kanepeleri çok beğendim ben de yapcam hep basit hem de şık bi sunum mersi kızlar

Meralcim, pek dile getirmiyorsun hakkaten, bende Eyo yu güzel güzel uyuyor sanıyordum, demek oda huysuz uykusuzlardan, sabır diliyorum sana o halde, çok zor gerçekten, uamrım düzene girer en kısa zamanda..
Ama Eyo nun düzenli oluşuna oyuncaklarını toplamasına hayran kaldığımı da belirtmeden geçmeyim..

Burcucum, Eser konusundaki yorumuna bende katılıyorum, kimsenin evliliği dört dörtlük değil hakkaten, bu erkeklerin zora gelince kaçması da beni delirtiyor...

Kundak sosisleri ve uğur böceği kanepeleri görünce İklime bir kez daha doğum günü yapasım geldi :))
Ama dişi bir çıksın, kızıma öyle bir diş buğdayı yapacam ki, doğum gününü gölgede bırakacak ve bu sefer gıcık olduğum tiplerde olmayacak üstelik, gönlümce eğlenecem inşallah..

magnetlerimiz geldi birde takvim yapmışlar süper olmuş eşim çok beğendi....Yurt dışındaki dayısına da resmi yolladım çok beğendi....Elbisemizde yolda bugün ulaşacak bana...
bana akıl verin pastanın yanında ne yapayım hoş kek böğrek v.s işlerden nefret ederim yemek konusunda üstüme yoktur ama...
Kayınpeder dün süpriz yaparak geldi Hilal'in doğum gününe artı kontrolleri var şuan görümcede kalıyor ama orda da kalmayı hazetmiyor apartman dairelerden nefret eder.Kayınvalide ile bu haftasonu eşimin anneannesine geçicekler ve bende eşime ve bana kıyafet bakıcam...
Hilal kuzumla telefonda konuştum DELLL DELL DİYOR DOLLL (GOLL) DİYOR neşesi iyi kızımın ateşide yokmuş iyi şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…