- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.661
Esintoş eşinle ilgili olarak Burcunun yorumuna aynen katılıyorum, ne bu cnm işin suyunu çıkardı artık, gerçekten bazı erkekler sanırım diğer elerde sürekli mutluluk,huzur,romantizm rüzgarları estiğini sanıyorlar
Yasemincim Eymenin gece uykuları hep kötü cnm malesef, ben artık alıştığım için pek dile getirmediğimden bilmiyosundur:)) ama gündüz uykuları iyi çok şükür
kundak sosis ile uğurböceği kanepeleri çok beğendim ben de yapcamhep basit hem de şık bi sunum mersi kızlar
Meralcim, pek dile getirmiyorsun hakkaten, bende Eyo yu güzel güzel uyuyor sanıyordum, demek oda huysuz uykusuzlardan, sabır diliyorum sana o halde, çok zor gerçekten, uamrım düzene girer en kısa zamanda..
Ama Eyo nun düzenli oluşuna oyuncaklarını toplamasına hayran kaldığımı da belirtmeden geçmeyim..
Burcucum, Eser konusundaki yorumuna bende katılıyorum, kimsenin evliliği dört dörtlük değil hakkaten, bu erkeklerin zora gelince kaçması da beni delirtiyor...
Kundak sosisleri ve uğur böceği kanepeleri görünce İklime bir kez daha doğum günü yapasım geldi :))
Ama dişi bir çıksın, kızıma öyle bir diş buğdayı yapacam ki, doğum gününü gölgede bırakacak ve bu sefer gıcık olduğum tiplerde olmayacak üstelik, gönlümce eğlenecem inşallah..
magnetlerimiz geldi birde takvim yapmışlar süper olmuş eşim çok beğendi....Yurt dışındaki dayısına da resmi yolladım çok beğendi....Elbisemizde yolda bugün ulaşacak bana...
bana akıl verin pastanın yanında ne yapayım hoş kek böğrek v.s işlerden nefret ederim yemek konusunda üstüme yoktur ama...
Kayınpeder dün süpriz yaparak geldi Hilal'in doğum gününe artı kontrolleri var şuan görümcede kalıyor ama orda da kalmayı hazetmiyor apartman dairelerden nefret eder.Kayınvalide ile bu haftasonu eşimin anneannesine geçicekler ve bende eşime ve bana kıyafet bakıcam...
Hilal kuzumla telefonda konuştum DELLL DELL DİYOR DOLLL (GOLL) DİYOR neşesi iyi kızımın ateşide yokmuş iyi şuanda
Ayfercim, dell dell doll diyen ağzını yerim o Hilal in, maşallah kuzuya..
Pasta börek konusunda bence salatalara ağırlık ver, daha kolay hem yapması, ben İklim in doğum gününde karnıbahar salatası yapmıştım, beğenerek yediler, karnıbaharı haşlıyorsun dal dal ayırıyorsun, içine garnitür katıyorsun, kırmızı biberlerden de doğra, sonra maydonoz, dereotu doğra, limon tuz ve zeytinyağ ile tatlandır..
Bunun dışında kısır, mercimekli köfte yada patates salatası yapabilirsin..
Ben tatlı olarak 2 çeşit kurabiye yaptım sadece, gerisi hep salata ve tuzlu şeylerdi, yaş pasta olacağı için tatlıya ağırlık vermedim..
Burcucum, evliliğinle ilgili yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu düşünmedim yorumunu okuyunca, eminim diğer arkadaşlarda öyle düşünmemiştir, genel olarak konuşmuşsun ve de çok doğru tespitlerde bulunmuşsun, doğru söze ne denir ki :))
Meralcim kundak sosisle uğurböceği kanepeleri nası yapıyon...Durunun da doğumgünü yaklaştı bende yapmak istiyorumEsintoş eşinle ilgili olarak Burcunun yorumuna aynen katılıyorum, ne bu cnm işin suyunu çıkardı artık, gerçekten bazı erkekler sanırım diğer elerde sürekli mutluluk,huzur,romantizm rüzgarları estiğini sanıyorlar
Yasemincim Eymenin gece uykuları hep kötü cnm malesef, ben artık alıştığım için pek dile getirmediğimden bilmiyosundur:)) ama gündüz uykuları iyi çok şükür
kundak sosis ile uğurböceği kanepeleri çok beğendim ben de yapcamhep basit hem de şık bi sunum mersi kızlar
Merhaba arkadaşlar,
Beni tanıdınız mı??PPP
Nasılsınız??? ben hiç iyi değilim...Duru benim ağzıma ediyo...Sıpa 1 yaşına gircek ama ben 1 yılı geçiktir..4 saatten fazla uzun uyumadım :,(((( inanılır gibi değil dimi???
Napıcamı bilmiyorum...burayada o yüzden takılamıyorum gündüz ev işi yemek birde fırsat bulursam uyuyorum
Çok güzel bi iş bulmuştum ama cesaret edipte başlayamadım gece dinlenemediğim için...Kaçırdım fırsatı
Benim gibi 1 yıldır uyumayan varmı aranızda??? ve bebeği hala yemek yemeyen????
serhan beyle yedik içtik daha doğrusu o yedi ben henüz kahvaltı bile etmedim oynadık kavga ettik ve uyudu
serhan da bikaç gündür çok taka yapıyo niye bilmiyorum farklı bişeyde yemiyo ama anlamadım
geçmişe bakamadım çünkü artık bişeyler yemem lazım serhan uyanıkken bu imkansız oluyo
Burcu, sorma bende aç döndüm yemekten, bana göre bişey yoktu, sanırım o yüzden gözümün önünde uçuşan yemekleri yazdım :))
Ayrıca ayıp ediyorsun, hafta sonu yapıp gönderirim istersen canın çektiyse..
Yada daha iyi bir fikrim var, aç telefonu eve şimdi kvalideye sipariş ver akşama yapsın sende ye afiyetle, hehehhe...
Merhaba arkadaşlar,
Beni tanıdınız mı??PPP
Nasılsınız??? ben hiç iyi değilim...Duru benim ağzıma ediyo...Sıpa 1 yaşına gircek ama ben 1 yılı geçiktir..4 saatten fazla uzun uyumadım :,(((( inanılır gibi değil dimi???
Napıcamı bilmiyorum...burayada o yüzden takılamıyorum gündüz ev işi yemek birde fırsat bulursam uyuyorum
Çok güzel bi iş bulmuştum ama cesaret edipte başlayamadım gece dinlenemediğim için...Kaçırdım fırsatı
ben benMerhaba arkadaşlar,
Beni tanıdınız mı??PPP
Merhaba arkadaşlar,
Beni tanıdınız mı??PPP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?