2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meralcim, işte benim babamdan da o erkeklerden ve o yüzden 40 yıl boyunca ne huzur buldu ne huzur verdi. Biraz da o yüzden çok sinirlendim galiba, olan Eser'e oldu :)

Aaa sizin daha diş buğdayınız var sırada, ne güzel, bu defa tamm istediğin gibi olur inşallah. Bizim de bu hafta babaannemde yapacağımız partimiz olacaktı ama hiç konuşmadım, yapar mıyız bilmiyorum.

Evlilik denen şeyin dört dörtlük olması mümkün değil ki anacım, asgari müştereklerde anlaşma sağlanıyorsa devam ediyor işte bi şekilde... Bu dediklerimden şu an itibariyle bizde kötü giden bişeyler olduğu anlaşılmasın, iyiyiz şükür, ama heyecanmış aşkmış özlemmiş geçti gitti, 10 senedir beraberiz, alışkanlıklarımız var, onsuz bir hayatı çekici bulmuyorum, evde yanımda olması beni mutlu ediyor, eminim onun için de aynı şeyler geçerli, bu da sürdürmek için yeterli geliyor bize...

Maaşallah kuzuya, iyice dillendi :))) İyi olmasına sevindim, gözün aydın canım.
Yemek yapmayı seviyorsan aperatif yemeklerden oluşan bir menü seçebilirsin Ayfercim bence, kek börek olması şart değil ki, severek yapacağın bişeyler olsun...

Esin ne diyeceğimi bilmiyorum walla zor bu yaşadıkların üzüldüm şahsın adına geçmişe fazla bakamadım ama yazılanları görünce de en iyi kafa dinlemek

Ayfercim, dell dell doll diyen ağzını yerim o Hilal in, maşallah kuzuya..
Pasta börek konusunda bence salatalara ağırlık ver, daha kolay hem yapması, ben İklim in doğum gününde karnıbahar salatası yapmıştım, beğenerek yediler, karnıbaharı haşlıyorsun dal dal ayırıyorsun, içine garnitür katıyorsun, kırmızı biberlerden de doğra, sonra maydonoz, dereotu doğra, limon tuz ve zeytinyağ ile tatlandır..
Bunun dışında kısır, mercimekli köfte yada patates salatası yapabilirsin..
Ben tatlı olarak 2 çeşit kurabiye yaptım sadece, gerisi hep salata ve tuzlu şeylerdi, yaş pasta olacağı için tatlıya ağırlık vermedim..

Burcucum, evliliğinle ilgili yolunda gitmeyen bişeyler olduğunu düşünmedim yorumunu okuyunca, eminim diğer arkadaşlarda öyle düşünmemiştir, genel olarak konuşmuşsun ve de çok doğru tespitlerde bulunmuşsun, doğru söze ne denir ki :))

Eser e kızanlara +1 ekleyin
Issız adam triplerine girmiş denyo, gül gibi karısı yakışıklılar yakışıklısı oğlu var,belasını arıyor Esin bırak senden bulmasın.
Evlilik 4*4 olsa zaten herkes sıkılır yeni heyecanlar peşine gider, arada kavgası gürültüsü olacak ki ben bu adam/kadın olmadan yaşamak istemiyorum diye çiftler birbirine hatırlatsın.
Kundak sosisi deneyeceğim ben de ama uğur böcüğünü göremedim kim paylaştı nerde?

Hee iyi yaptın şimdi çeşitleri sayarak. Öğle yemeğinden aç dönmüş bu kadının halini düşünen yok tabi.. Bana da yap onlardan

Valla ben düşündüm kendi yorumumu okuyunca da o yüzden açıklama gereği duydum, pek kasvetli yazmışım, cuma neşesi sarmamış beni henüz

Merhaba arkadaşlar,
Beni tanıdınız mı?? PPP
Nasılsınız??? ben hiç iyi değilim...Duru benim ağzıma ediyo...Sıpa 1 yaşına gircek ama ben 1 yılı geçik süredir 4 saatten fazla uzun uyumadım :,(((( inanılır gibi değil dimi???
Napıcamı bilmiyorum...burayada o yüzden takılamıyorum gündüz ev işi yemek birde fırsat bulursam uyuyorum
Çok güzel bi iş bulmuştum ama cesaret edipte başlayamadım gece dinlenemediğim için...Kaçırdım fırsatı
Benim gibi 1 yıldır uyumayan varmı aranızda??? ve bebeği hala yemek yemeyen????

Son düzenleme:
serhan beyle yedik içtik daha doğrusu o yedi ben henüz kahvaltı bile etmedim oynadık kavga ettik ve uyudu
serhan da bikaç gündür çok taka yapıyo niye bilmiyorum farklı bişeyde yemiyo ama anlamadım
geçmişe bakamadım çünkü artık bişeyler yemem lazım serhan uyanıkken bu imkansız oluyo

Burcu, sorma bende aç döndüm yemekten, bana göre bişey yoktu, sanırım o yüzden gözümün önünde uçuşan yemekleri yazdım :))

Ayrıca ayıp ediyorsun, hafta sonu yapıp gönderirim istersen canın çektiyse..

Yada daha iyi bir fikrim var, aç telefonu eve şimdi kvalideye sipariş ver akşama yapsın sende ye afiyetle, hehehhe...

Meralcim kundak sosisle uğurböceği kanepeleri nası yapıyon...Durunun da doğumgünü yaklaştı bende yapmak istiyorum

ben geldim
yalancı şaşılık varmış mertte 6 ayda bir kontrol edicez kendiliğinden düzelmesini bekliycez dedi burun kökü çok geniş dedi ondan hafif kaymış gibi görünüyor dedi ama dikkat etmeniz lazım çünkü bu durum iyileşmeyip daha kötüye gidiyorsa yalancı şaşılık gerçek şaşılığa dönüyor demektir dedi.
gitmişken kbb ye götürdüm bide merti ağzından çok nefes alıyo diye burnuna kameralı bir çubuk soktu küçük bir geniz eti çıktı mertte enfeksiyon durumunda şişip nefes almasını zorlaştırıyormuş,çok önemli değil dedi onada.
bizden bukadar benim daaağ gibi yığılmış işlerim var dün öğleden sonra koruma arkadaşlar patron burda yok nasılsa sen eve git dediler bende uçarak eve gettim buyüzden işler yığıldı. evde sabah6 dan beri elektrikler yok buzdolabındakiler yine çözüldü sanırım
sizde önemli bişey yoktur inşallah

Ihhh tanımadık :)
Hoşgeldin Nurşahcım...
Uyumayan da var, yemeyen de var, hem yemeyen hem uyumayan da var, her çeşit mevcut bizde, Allah kolaylık versin sana da...

Diş çıkaracakları zaman biraz fazla yapıyorlar bazen Seyhancım, öyle bişi olabilir mi?

Ankara'ya eninde sonunda gelicem, o zaman yaparsın belki :)

Kvalide yemek bile yapmıyor doğru dürüst, dün akşam yemeğimiz hazır mantıydı, yanında salata bile yoktu, bütün gün evde napıyor bilmiyorum. Aman yapmasın zaten istemem, içine sevgi katmıyor dostum, tatsız oluyor

15 dk müsaade edin bana, normal bağlantıya geçip acıcık çalışmam lazım.

Allah iyiliğini versin emi, tanımaz olur muyuz, elbette tanıdık..
Bak sen cadı Duru ya, neden öyle yapıyor acaba..?
Benim kızın çok şükür düzene girmeye başladı uykuları, yemesi zaten hep iyiydi..
Umarım Duru da en kısa zamanda düzene girer, iyice bunaltmış seni..

ben ben gözlerimin arkasından itiyolar sanki çok ağrıyo gece mert kaç kez kalktı bilmiyorum uyumuyor genelde

yemesinde bi sorun yok bizimkinin
buarada hoşgeldin
ben kaçıyorum ama sizi takipteyim kızlar okur okur topluca cevaplarım inşallah

hoşgeldin canım nerelerdesin hakikaten
bu yazdıkların duru için olamaz başka bebektir o çok usluydu duru ne oldu da böle yaramazlaştı güzelde yiyodu
uykusuzluk zor gerçekten ara ara hepimiz yaşıyoruz hala

Gülşancım, Mert teki yalancı göz kayması şu an İklim de de var, bu aylarda normalmiş böyle olması ama doktorunda dediği gibi takip etmeliyiz tabiki, inşallah gerçek göz kaymasına dönüşmez, çok emek veriyoruz sağlıkları konusunda, inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazda yavrularımız hep sağlıklı olurlar..
Geniz etinden dolayı çocuk nefes alamıyormuş demek ki, sende uğraşıp duruyordun burnunu temizleyecem diye, iyi ki götürmüşsün doktora, Allah tan tedavi gerektirecek kadar büyük değilmiş, kendiliğinden gider sanırım o.

Ayfercim maşallah Hilale, sıkıntısı olsa da neşesinden bişi kaybetmiyor kuzum sen dün mü vermiştin siparişi ne çabuk gönderdiler

Hoşgeldin Nurşahcım evet o dediklerinin hepsinden mevcut bebiklerimiz arasında cnm

kızlar google'a yazın uğurböceği kanepe diye çıkıyo, anlatırsam şekli kafanızda tam canlanmayabilir

Geçmiş olsun Gülşancım, inşallah kendiliğinden düzelir gözü cnm

Yasemin diş buğdayın inşallah tam istediğin gibi olur cnm

Burcucan, sen gel Ankara ya, ben sana neler yaparım neler :))

Bu arada sık sık kvalideyi arayıp bunaltıyorum, onu yedir bunu yap, öyle yapma böyle yap v.s. diye..
Ohhh içim ferahladı valla, intikam ne güzel bir duygu yahuu..
Merak etme deyip durdu telefonda, bende tırsıyormuş bebek bakımı konusunda öyle diyor, hehehe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…