- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.681
Ihhh tanımadık :)
Hoşgeldin Nurşahcım...
Uyumayan da var, yemeyen de var, hem yemeyen hem uyumayan da var, her çeşit mevcut bizde, Allah kolaylık versin sana da...
Diş çıkaracakları zaman biraz fazla yapıyorlar bazen Seyhancım, öyle bişi olabilir mi?
Ankara'ya eninde sonunda gelicem, o zaman yaparsın belki :)
Kvalide yemek bile yapmıyor doğru dürüst, dün akşam yemeğimiz hazır mantıydı, yanında salata bile yoktu, bütün gün evde napıyor bilmiyorum. Aman yapmasın zaten istemem, içine sevgi katmıyor dostum, tatsız oluyor
15 dk müsaade edin bana, normal bağlantıya geçip acıcık çalışmam lazım.
hoşgeldin canım nerelerdesin hakikaten
bu yazdıkların duru için olamaz başka bebektir o çok usluydu duru ne oldu da böle yaramazlaştı güzelde yiyodu
uykusuzluk zor gerçekten ara ara hepimiz yaşıyoruz hala
Yasemincim, İklimin ilk dişi yeni mi çıktı?? bİzimki de çok geç çıktı..daha toplam 3 dişi var haminneninBurcucan, sen gel Ankara ya, ben sana neler yaparım neler :))
Bu arada sık sık kvalideyi arayıp bunaltıyorum, onu yedir bunu yap, öyle yapma böyle yap v.s. diye..
Ohhh içim ferahladı valla, intikam ne güzel bir duygu yahuu..
Merak etme deyip durdu telefonda, bende tırsıyormuş bebek bakımı konusunda öyle diyor, hehehe..
Hoşbulduk meralcim...Nasılsın???Ayfercim maşallah Hilale, sıkıntısı olsa da neşesinden bişi kaybetmiyor kuzumsen dün mü vermiştin siparişi ne çabuk gönderdiler
Hoşgeldin Nurşahcım evet o dediklerinin hepsinden mevcut bebiklerimiz arasında cnm
kızlar google'a yazın uğurböceği kanepe diye çıkıyo, anlatırsam şekli kafanızda tam canlanmayabilir
Geçmiş olsun Gülşancım, inşallah kendiliğinden düzelir gözü cnm
Yasemin diş buğdayın inşallah tam istediğin gibi olur cnm
Meralcim, işte benim babamdan da o erkeklerden ve o yüzden 40 yıl boyunca ne huzur buldu ne huzur verdi. Biraz da o yüzden çok sinirlendim galiba, olan Eser'e oldu :)
Aaa sizin daha diş buğdayınız var sırada, ne güzel, bu defa tamm istediğin gibi olur inşallah. Bizim de bu hafta babaannemde yapacağımız partimiz olacaktı ama hiç konuşmadım, yapar mıyız bilmiyorum.
Evlilik denen şeyin dört dörtlük olması mümkün değil ki anacım, asgari müştereklerde anlaşma sağlanıyorsa devam ediyor işte bi şekilde... Bu dediklerimden şu an itibariyle bizde kötü giden bişeyler olduğu anlaşılmasın, iyiyiz şükür, ama heyecanmış aşkmış özlemmiş geçti gitti, 10 senedir beraberiz, alışkanlıklarımız var, onsuz bir hayatı çekici bulmuyorum, evde yanımda olması beni mutlu ediyor, eminim onun için de aynı şeyler geçerli, bu da sürdürmek için yeterli geliyor bize...
anlatmicam sizi baymicam diyorum ama içim şişti biraz da sizi şişireyim eserle aramız çok kötü eve geç geliyo bunalım geziyo bi kaç gün antakyaya git bende yazlıkta kalayım dedi ii dedim önce biraz ne alaka oldum çok kötüyüm ne yapacağımı bilmiyorum bu evllik yürümüyo fln dedi bende o zaman adını koyalım ayrı yaşıyalım bi süre dedim emin olalım önce sonra dönüşü olmasın dedi seni aldatmicağımı biliyosun zaten dedi senin çabalarının da farkındyım ama olmuyo dedi ii dedim bende bunaldım hafta sonu kafa dinlerim biraz annem de sabah geliyo zaten çok daraldım çok
magnetlerimiz geldi birde takvim yapmışlar süper olmuş eşim çok beğendi....Yurt dışındaki dayısına da resmi yolladım çok beğendi....Elbisemizde yolda bugün ulaşacak bana...
bana akıl verin pastanın yanında ne yapayım hoş kek böğrek v.s işlerden nefret ederim yemek konusunda üstüme yoktur ama...
Kayınpeder dün süpriz yaparak geldi Hilal'in doğum gününe artı kontrolleri var şuan görümcede kalıyor ama orda da kalmayı hazetmiyor apartman dairelerden nefret eder.Kayınvalide ile bu haftasonu eşimin anneannesine geçicekler ve bende eşime ve bana kıyafet bakıcam...
Hilal kuzumla telefonda konuştum DELLL DELL DİYOR DOLLL (GOLL) DİYOR neşesi iyi kızımın ateşide yokmuş iyi şuanda
ben geldim
yalancı şaşılık varmış mertte 6 ayda bir kontrol edicez kendiliğinden düzelmesini bekliycez dedi burun kökü çok geniş dedi ondan hafif kaymış gibi görünüyor dedi ama dikkat etmeniz lazım çünkü bu durum iyileşmeyip daha kötüye gidiyorsa yalancı şaşılık gerçek şaşılığa dönüyor demektir dedi.
gitmişken kbb ye götürdüm bide merti ağzından çok nefes alıyo diye burnuna kameralı bir çubuk soktu küçük bir geniz eti çıktı mertte enfeksiyon durumunda şişip nefes almasını zorlaştırıyormuş,çok önemli değil dedi onada.
bizden bukadar benim daaağ gibi yığılmış işlerim var dün öğleden sonra koruma arkadaşlar patron burda yok nasılsa sen eve git dediler bende uçarak eve gettim buyüzden işler yığıldı. evde sabah6 dan beri elektrikler yok buzdolabındakiler yine çözüldü sanırım
sizde önemli bişey yoktur inşallah
Ihhh tanımadık :)
Hoşgeldin Nurşahcım...
Uyumayan da var, yemeyen de var, hem yemeyen hem uyumayan da var, her çeşit mevcut bizde, Allah kolaylık versin sana da...
Diş çıkaracakları zaman biraz fazla yapıyorlar bazen Seyhancım, öyle bişi olabilir mi?
Ankara'ya eninde sonunda gelicem, o zaman yaparsın belki :)
Kvalide yemek bile yapmıyor doğru dürüst, dün akşam yemeğimiz hazır mantıydı, yanında salata bile yoktu, bütün gün evde napıyor bilmiyorum. Aman yapmasın zaten istemem, içine sevgi katmıyor dostum, tatsız oluyor
15 dk müsaade edin bana, normal bağlantıya geçip acıcık çalışmam lazım.
Gülşancım, Mert teki yalancı göz kayması şu an İklim de de var, bu aylarda normalmiş böyle olması ama doktorunda dediği gibi takip etmeliyiz tabiki, inşallah gerçek göz kaymasına dönüşmez, çok emek veriyoruz sağlıkları konusunda, inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazda yavrularımız hep sağlıklı olurlar..
Geniz etinden dolayı çocuk nefes alamıyormuş demek ki, sende uğraşıp duruyordun burnunu temizleyecem diye, iyi ki götürmüşsün doktora, Allah tan tedavi gerektirecek kadar büyük değilmiş, kendiliğinden gider sanırım o.
Duruya Sabahları devam sütü ile bisküvi veriyodum zaten severek yemiyodu şimdi hiç yemiyo ağzını açmıyo yerde yediriyorum kalkıp ayağı dikilip kaçabildiği kadar kaçıyo...10,5 aylık yürümeye başladı bu arada
saol seyhan teyzesi...serhan yürümeye başladımıhoşgeldin canım
birazda olsa için rahatlamıştır dikkat eder kontrol gidersiniz zaten geniz eti benim kardeşimde de vardı 3 yaşında lazerle aldılar bu et biraz ter yapıyo aklında bulunsun
olabilir canım iyi hatırlattın zaten sulu sulu geziyoruz bu ara
Aminnnnnn
maşallahkızıma yerim o pıtı ptıt giden ayakları
saol seyhan teyzesi...serhan yürümeye başladımıhoşgeldin canım
birazda olsa için rahatlamıştır dikkat eder kontrol gidersiniz zaten geniz eti benim kardeşimde de vardı 3 yaşında lazerle aldılar bu et biraz ter yapıyo aklında bulunsun
olabilir canım iyi hatırlattın zaten sulu sulu geziyoruz bu ara
Aminnnnnn
maşallahkızıma yerim o pıtı ptıt giden ayakları
Nurşahcım karışık kahaltı veren de ar, artık lokma lokma normal beslemeye geçen de, sen de yavaş yavaş başla istersen ayrı ayrı vermeye cnm alışması lazım..bi de sadece süt ve bisküviden mi yapıyosun, peynir yumurta sarısı pekmez falan eklemiyomusun
cnm google a fotomagnet yaz ilk siteye gir orda gördüğün çocuk magnetlerinden yaptırdık neredeyse hepimiz doğumgünü hatırası olarak
merhabalr canım cok sıkkın benim k.v. yine hortlamaya basladı... hanfendi depresyondaymıs kızı evlenince yalnız kalmıs kızı onu genclerle gezdiriyomusmus.. antidepresan kullanmaya baslamıs keyifsiz keyifsiz herkesi mutsuz ediyo.. annesi var beraber yasıyolar günlere gidiyo 2 hafta önce istanbula geldi gezdi ama aradıgı ne anlamıyorum..
en sonunda eşim annemi antalyay götürelim ferahlasın 2 gece kalalım geliriz diyo ..anneannenle gönderecektin dedim onu istemiyo dedi.kardeşi 3 aylık hamile karnı burnundaymıs!!! gezdiremiyomus..acıkcası inanmıyorum depresyonuna bize yapısacak yer arıyo devamlı pohpohlanacak
ve bundan sonra her gittiğimiz yere gelir diye korkuyorum tamam 1 kere götürelim ama ne değişecek gelince yine aynı şey önerilerinizi alayımmm((
erken teşhis edildi canım ilerde bişeyi kalmaaz inşallahhben geldim
yalancı şaşılık varmış mertte 6 ayda bir kontrol edicez kendiliğinden düzelmesini bekliycez dedi burun kökü çok geniş dedi ondan hafif kaymış gibi görünüyor dedi ama dikkat etmeniz lazım çünkü bu durum iyileşmeyip daha kötüye gidiyorsa yalancı şaşılık gerçek şaşılığa dönüyor demektir dedi.
gitmişken kbb ye götürdüm bide merti ağzından çok nefes alıyo diye burnuna kameralı bir çubuk soktu küçük bir geniz eti çıktı mertte enfeksiyon durumunda şişip nefes almasını zorlaştırıyormuş,çok önemli değil dedi onada.
bizden bukadar benim daaağ gibi yığılmış işlerim var dün öğleden sonra koruma arkadaşlar patron burda yok nasılsa sen eve git dediler bende uçarak eve gettim buyüzden işler yığıldı. evde sabah6 dan beri elektrikler yok buzdolabındakiler yine çözüldü sanırım
sizde önemli bişey yoktur inşallah
Merhaba arkadaşlar,
Beni tanıdınız mı??PPP
Nasılsınız??? ben hiç iyi değilim...Duru benim ağzıma ediyo...Sıpa 1 yaşına gircek ama ben 1 yılı geçik süredir 4 saatten fazla uzun uyumadım :,(((( inanılır gibi değil dimi???
Napıcamı bilmiyorum...burayada o yüzden takılamıyorum gündüz ev işi yemek birde fırsat bulursam uyuyorum
Çok güzel bi iş bulmuştum ama cesaret edipte başlayamadım gece dinlenemediğim için...Kaçırdım fırsatı
Benim gibi 1 yıldır uyumayan varmı aranızda??? ve bebeği hala yemek yemeyen????
iyi yapmışın...ben kısmetse pastasını kendim yapıcam Duru'nun...ama bu magnetler gerçekten çok hoşş...gecmisi okuyamadim kizlar kusuruma bakmayi nolur.
disari ciktim bi iki sus malzemesi alayim diye ama herzamanki gibi costum.
seker hamurundan keyifli bebek pasta siparisi verdim.20 tane cerceve magnet siparisi verip bi dunya susleme malzemesi aldim :))
merhabalr canım cok sıkkın benim k.v. yine hortlamaya basladı... hanfendi depresyondaymıs kızı evlenince yalnız kalmıs kızı onu genclerle gezdiriyomusmus.. antidepresan kullanmaya baslamıs keyifsiz keyifsiz herkesi mutsuz ediyo.. annesi var beraber yasıyolar günlere gidiyo 2 hafta önce istanbula geldi gezdi ama aradıgı ne anlamıyorum..
en sonunda eşim annemi antalyay götürelim ferahlasın 2 gece kalalım geliriz diyo ..anneannenle gönderecektin dedim onu istemiyo dedi.kardeşi 3 aylık hamile karnı burnundaymıs!!! gezdiremiyomus..acıkcası inanmıyorum depresyonuna bize yapısacak yer arıyo devamlı pohpohlanacak
ve bundan sonra her gittiğimiz yere gelir diye korkuyorum tamam 1 kere götürelim ama ne değişecek gelince yine aynı şey önerilerinizi alayımmm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?