2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BUrcucum Hoşbulduk..Nasılsın??Doruk'ta mı uyumuyo???
ya birinden biri olmazsa yine çekilebiliyo...yemezse ama uyusa yada uyumayıp iştahlı olsa yine kabul edilebilir...ama bizimki derdi nedir bilmiyorum hem yemiyo hem uyumuyo

Duruya Sabahları devam sütü ile bisküvi veriyodum zaten severek yemiyodu şimdi hiç yemiyo ağzını açmıyo yerde yediriyorum kalkıp ayağı dikilip kaçabildiği kadar kaçıyo...10,5 aylık yürümeye başladı bu arada

hoşgeldin canım nerelerdesin hakikaten
bu yazdıkların duru için olamaz başka bebektir o çok usluydu duru ne oldu da böle yaramazlaştı güzelde yiyodu
uykusuzluk zor gerçekten ara ara hepimiz yaşıyoruz hala

Hoşbulduk Seyhancım...Yok Duru gece gündüz uyumasada gündüz oyun oynuyo pek bi sıkıntısı olmuyo ama geceleri içinden canavar çıkıyo bende tanıyamıyorum...Bakma sen o gün kalabalıktı orda o yüzden yedi )) yoksa normalde bütün gün evde beni yiyo..türlü şaklabanlıklar yapıyorum yedirmek için...kuşa vercem havhava vercem..YUsufa vercem diye diye yedirmeye çalışıyorum...(Yusuf kuzeni çok seviyo onla avutuyorum:))

Yasemincim, İklimin ilk dişi yeni mi çıktı?? bİzimki de çok geç çıktı..daha toplam 3 dişi var haminnenin

Hoşbulduk meralcim...Nasılsın???
Ayfer sen ne magneti yaptırdın???

bizim kadar ayrı kalınca heyecan biraz kalıyor galiba:)
katılıyorum sana..
bir insana alışmak da güzeldir..

biraz aylak adam ruhu var sanırım seninkinde..burnunu sürtmeden mutlu olamayan cinsten...

maşallah bu hilal kuzuya..
benim danam sadece meme diyor..bana da meme diye sesleniyor bunun dışındaki herşey ıgh onun ,içim:))

hoşgeldin canım
birazda olsa için rahatlamıştır dikkat eder kontrol gidersiniz zaten geniz eti benim kardeşimde de vardı 3 yaşında lazerle aldılar bu et biraz ter yapıyo aklında bulunsun

olabilir canım iyi hatırlattın zaten sulu sulu geziyoruz bu ara

Aminnnnnn

maşallah kızıma yerim o pıtı ptıt giden ayakları

Maşallah Hilal'e anlatmaya çalışıyo derdini..
Duru da emziğini söylüyo meme diyo mama diyo yemek yedirirken...
gel gel diyo...du du du du diyo sanırım kendi ismini sölemeye çalışıyo...Bide kumandayı bana getirip aç aç diyo...
ben birşeye hayır olmaz diyince oda kafasını sallayıp onaylıyo sonra yapmıyo yapıcanı...uykuus gelincede emziğini ağzına alıp e e diyo :)

saol seyhan teyzesi...serhan yürümeye başladımı

siz sabahları ne veriyosunuz hanımlar

saol seyhan teyzesi...serhan yürümeye başladımı

siz sabahları ne veriyosunuz hanımlar

merhabalr canım cok sıkkın benim k.v. yine hortlamaya basladı... hanfendi depresyondaymıs kızı evlenince yalnız kalmıs kızı onu genclerle gezdiriyomusmus.. antidepresan kullanmaya baslamıs keyifsiz keyifsiz herkesi mutsuz ediyo.. annesi var beraber yasıyolar günlere gidiyo 2 hafta önce istanbula geldi gezdi ama aradıgı ne anlamıyorum..

en sonunda eşim annemi antalyay götürelim ferahlasın 2 gece kalalım geliriz diyo ..anneannenle gönderecektin dedim onu istemiyo dedi.kardeşi 3 aylık hamile karnı burnundaymıs!!! gezdiremiyomus..acıkcası inanmıyorum depresyonuna bize yapısacak yer arıyo devamlı pohpohlanacak

ve bundan sonra her gittiğimiz yere gelir diye korkuyorum tamam 1 kere götürelim ama ne değişecek gelince yine aynı şey önerilerinizi alayımmm ((

Nurşahcım karışık kahaltı veren de ar, artık lokma lokma normal beslemeye geçen de, sen de yavaş yavaş başla istersen ayrı ayrı vermeye cnm alışması lazım..bi de sadece süt ve bisküviden mi yapıyosun, peynir yumurta sarısı pekmez falan eklemiyomusun

cnm google a fotomagnet yaz ilk siteye gir orda gördüğün çocuk magnetlerinden yaptırdık neredeyse hepimiz doğumgünü hatırası olarak

esincim şimdi gördüm ve çok şaşırdım aynı zamanda üzüldüm ne oluyo bu erkeklere ben anlamıyorum zaman zaman herkes bunalır sıkılır hayatım hep aynı diye ama herşeye sırt dönüp gitmek bu kadar kolaymı gerçi derler kadınları anlamak zor diye bence tam tersi
hakkınızda hayırlısı canım sen içini ferah tut

CANIM DURU YUMURTA SARISI İLE PEKMEZLİ HİÇ YEMEDİ HEP DENEDİM ÖĞÜRDÜ KUSTU BENDE SADECE PEYNİR İLAVE EDİYORUM...AMA YEMİYO ARTIK ONU DA BENDE BİR YUMURTA RAFADAN YAPIP İÇİNE PEYNİr İLE EKMEK DOĞRAYIP VERİYORUM...BEN YUMURTA BEYAZI VERMEYE BAŞLADIM VALLA...Duru tatlı şeyleri pek sevmiyo tuzlu yemek istiyo

gecmisi okuyamadim kizlar kusuruma bakmayi nolur.
disari ciktim bi iki sus malzemesi alayim diye ama herzamanki gibi costum.
seker hamurundan keyifli bebek pasta siparisi verdim.20 tane cerceve magnet siparisi verip bi dunya susleme malzemesi aldim :))

ewet canım size yapışması her gittiğiniz yere gelmek istemesi olası gibi görünüyo böyle şeyler alışkanlık yapıyo bi süre sonra sana mecbursun muamelesi yapılıyo hadi bu ilk sefer ama bundan sonrası için önlem al derim ben

erken teşhis edildi canım ilerde bişeyi kalmaaz inşallahh
benim de işler yığılı ama bugün cuma ve cumaları dairenin önünde pazar kuruluyor:)) hiç çalışasım gelmiyor..çıkıp pazarda gezesim varr:))

merhaba canım:)
iş konusunda hiç korkma ben o kadar tedirgindim ki yemiyor 2 dk durmuyor v.s.. diye işe başlayınca yemeye başladı..bana da ona da iyi oldu yoksa bağlılığımız bağımlılığa doğru gidiyordu..
yemek sorunu dişten falan da olabilir..eninde sonunda yiyecekler çare yok:)

iyi yapmışın...ben kısmetse pastasını kendim yapıcam Duru'nun...ama bu magnetler gerçekten çok hoşş...

hmm tehlikeli kay v. tipi...
bence götürmeyin biyerlere alışmasın ..sonra hep bekler ..
götürürseniz de ilgilenmeyin al kocanı yanına gezin eğlenin kendi kendinize sıkılssın bir daha gelmek istemez:)
ben böyle diyorum ama şartlar ne olur yapabilrmisin bilemem canım nacizane önerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…