2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cokk tehlikeli hemde bildiğin gib deil ((( tşk ederim önerin için

bi dunya evlilik programi var.bence oradan birini bulsun evlensin evladir sizede yapismaz.

kızlar bu melikenin ayakta uyuması beni mafetti bırakıyım uyansın diorm ama o uyurken ayagımdada olsa dinleniorm rahatlıorm ew azcıkda olsa toplu duruo ama belim artık sinyal werio gece ayagımı kaldıramadım agrıdı inan. napıyım sizce uff kendi uyusun die koydum içeri girmeden uyandı sıpa!! sabahda 20 dk uyudu ztn

saol seyhan teyzesi...serhan yürümeye başladımı

siz sabahları ne veriyosunuz hanımlar

yok canım benimki uzun araç yani ağır vasıta olduğu için yavaş takılıyo henüz tay taylara bile yeni yeni başladık olsun canı sağolsun da geç yürüsün ben yazsammı acep biraz abartıyomuyum bikaç komşum öyle dedi de

sabah kahvaltısı iki çeşit
1: k.peyniri
muz
elma,armut veya ayva
portakal suyu
ıhlamur ve zencefil
pekmez
ceviz
yumurta
tahıllı mama

2:k.peyniri
muz
erik
üzüm
mandalina suyu
keçi sütü
ve tahıllı mama

bu şekilde bi gün birini bi gün diğerini hazırlıyorum canım
hafta sonları yapmıyorum bizimle kahvaltı sofrasında ne varsa onu yiyo

ayyy deme yaaa tüh bende cesaret edip başlayamadım o fırsatta kaçtı yaaaa...biraz düzene girince başlarım diye düşündüm..ablamda dedi çalışırsan daha az yorulursun çocuk daha yorucu demişti ama aklımdan da geçmedi değil...işe başlayınca belki kendiliğinden düzelir diyede düşündm ama iş işten geçti yaaa...
Duruyu hatırlayanlar bilir canım yaaa doğduğundan beri yemek yemiyor..Ben onu 6 aya kadar hep uykusunda besledim de büyüttüm..uyumadan kesinlikle emmedi...bolbol olan sütlerim hep o yüzden gitti

Nurşahcım, İklim in hiç dişi yok henüz, daha çıkmadı malesef, bekliyorum sabırla..
Ben sabahları kahvaltıda her şeyi veriyorum, benim kızım karışım yemedi hiç, sevmedi, en başından beri ayrı ayrı yiyor..

Ayşegül, kvalide size yapışacak gibi görünüyor, önlem al, Tanya nın yazdıklarına katılıyorum, götürmeyin yada götürürseniz ilgilenmeyin sıkılsın..

Son düzenleme:
Gülşancım, Mert'in gözünde korkulacak bişey yokmuş, çok sevindim. Mevcut durum da geriler inşallah, sıkıntı yaratmaz.

Kaç gündür yazacam unutuyorum. Doruk parça parça et, tavuk, balık, yumurta vb. aklınıza ne gelirse yerdi. Şimdi yemiyor. Biraz sert ve pütürlü geldi mi hemen öğürüyor. 2-3 parçadan sonra da yemeyi reddediyor, püreye döndük. Napıcam?

Ayşegül cnm valla tehlike çanları çalıyo bence cnm, aslında bi seferden zarar gelmez ama korkum o ki hep aynı beklenti içinde olacak, neyse bu defalık gidin sana da değişiklik olur hem ama orda yalnız da takılın tanyanın da dediği gibi

Öznur çok iyi yapmışsın cnm, yakışır paşama

Merecim eymen de küçükken öyleydi gündüz anca ayağımda durursa uyurdu ama sonra sonra azgeçti çok şükür, cidden zor oluyo. bence sen de bırak azgeçir, 1,2 gün uykusuz kalır sonra uyur mecburen

ayyy yavrumm beniiim :).benim doktor demişti 16 aylıkken ilk dişi çıkan bile olmuşş
aaaa en son sen mi dogum yaptin aramizda? ticker da Duru 11 aylik gorunuyor.
evet canım bizim sıpa martın 31 görünüyodu 1 hafta geç geldi 6 nisanda doğdu oda sezeryanla gelmeye hiiç niyeti yoktu

maşşalllah serhana belli zaten resimden tosun gibi...
bu meyve sularını kaıştırıp içine ıhlamur pekmez ceviz filan mı atıyosun???
kız ben bunları duruya yedirsem 10 gün hiçbişi yemze sonra...
rahat yiyomu bunları peki seyhan??

burcu uyumuoda diosun ya belki soğuk algınlığı olmuş olabilir boğazı hafif kabarsa bile yiyemez acıyodur.
melikede hastalandığında mercimek kadar pütürü bile kusmuştu su gibi yapıodum herşeyi hatırlarsan yazmıştım buraya doktoruda hafif boğazı kızark demişti. iyileşince aynı hatta daha fazla pütüre döndük
boğazıyla bi sıkıntısı war bence

abla doğru söylemiş.daha az yoruluyorm daha keyifli vakit geciriyorum özgürle ben de ..yeme konusunda tüm besinler mi öyle? dr ne diyor? kardeşimde varmış benimde o sorun uyanıkken yedirip içiremezlermiş canım şimdi bir öğünde 1 ekmek yiyor öyle iştahlı:)) 1 yaşından sonra düzeldi diyorlar...

canım böle tektek sayınca çok gibi görünüo ama püreh aline getirince bi kase mama oluo ama yoğun oluo bnm kızımda bu tarz yiyodu ama ben tektek yemesine geçtim artık. daha az yiyo ama olsun kaliteli yiyo:) ben birer dilim koyuyodum kuju nası koyuyo bilmiorm ama ayrıca tahıllı mamayı kessen iyi olur bence serhan tahıl kutusu gibi olmuş zaten. haftaiçleride tek tek yemeye dönebilirsiniz bence. karışım daha kolay ama tek tek daha iyi

Fırında köfteli patates yap hem kolay hem doyurucu..
Patatesleri diz üstüne de köfteleri diz, salçalı su dök, baharat tuz koy, fırına ver.

canımsınız:) ben zeynoya yedirmek içintarif arıyorum çok zilli çok nasıl yemek yedireceğimi artık şaşırdım kaldım hani belki sizinkilerin severek yediği yemekler varsa etli ve kıymalı yararlanırım diye düşündüm

herkeze çok tşk ederim ilginizden dolayı diş olabilir dedi doktor yemiyorsa ısrar etme daha sonra hiç yemez dedi.şükür başka bir sorunu olmasında olan diş olsun ee kuzu bu zaman kadar sadece 2 dişti şimdi birden bir kaç tane patlaya bilir dedi.. Allah yardımcısı olsun kuzumun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…