- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.701
iyi yapmışın...ben kısmetse pastasını kendim yapıcam Duru'nun...ama bu magnetler gerçekten çok hoşş...
hmm tehlikeli kay v. tipi...
bence götürmeyin biyerlere alışmasın ..sonra hep bekler ..
götürürseniz de ilgilenmeyin al kocanı yanına gezin eğlenin kendi kendinize sıkılssın bir daha gelmek istemez:)
ben böyle diyorum ama şartlar ne olur yapabilrmisin bilemem canım nacizane önerimm
hmm tehlikeli kay v. tipi...
bence götürmeyin biyerlere alışmasın ..sonra hep bekler ..
götürürseniz de ilgilenmeyin al kocanı yanına gezin eğlenin kendi kendinize sıkılssın bir daha gelmek istemez:)
ben böyle diyorum ama şartlar ne olur yapabilrmisin bilemem canım nacizane önerimm
saol seyhan teyzesi...serhan yürümeye başladımı
siz sabahları ne veriyosunuz hanımlar
ayyy deme yaaa tüh bende cesaret edip başlayamadım o fırsatta kaçtı yaaaa...biraz düzene girince başlarım diye düşündüm..ablamda dedi çalışırsan daha az yorulursun çocuk daha yorucu demiştierken teşhis edildi canım ilerde bişeyi kalmaaz inşallahh
benim de işler yığılı ama bugün cuma ve cumaları dairenin önünde pazar kuruluyor:)) hiç çalışasım gelmiyor..çıkıp pazarda gezesim varr:))
merhaba canım:)
iş konusunda hiç korkma ben o kadar tedirgindim ki yemiyor 2 dk durmuyor v.s.. diye işe başlayınca yemeye başladı..bana da ona da iyi oldu yoksa bağlılığımız bağımlılığa doğru gidiyordu..
yemek sorunu dişten falan da olabilir..eninde sonunda yiyecekler çare yok:)
erken teşhis edildi canım ilerde bişeyi kalmaaz inşallahh
benim de işler yığılı ama bugün cuma ve cumaları dairenin önünde pazar kuruluyor:)) hiç çalışasım gelmiyor..çıkıp pazarda gezesim varr:))
merhaba canım:)
iş konusunda hiç korkma ben o kadar tedirgindim ki yemiyor 2 dk durmuyor v.s.. diye işe başlayınca yemeye başladı..bana da ona da iyi oldu yoksa bağlılığımız bağımlılığa doğru gidiyordu..
yemek sorunu dişten falan da olabilir..eninde sonunda yiyecekler çare yok:)
ayyy yavrumm beniiim :).benim doktor demişti 16 aylıkken ilk dişi çıkan bile olmuşşNurşahcım, İklim in hiç dişi yok henüz, daha çıkmadı malesef, bekliyorum sabırla..
Ben sabahları kahvaltıda her şeyi veriyorum, benim kızım karışım yemedi hiç, sevmedi, en başından beri ayrı ayrı yiyor..
Ayşegül, kvalide size yapışacak gibi görünüyor, önlem al, Tanya ya nın yazdıklarına katılıyorum, götürmeyin yada götürürseniz ilgilenmeyin sıkılsın..
evet canım bizim sıpa martın 31 görünüyodu 1 hafta geç geldi 6 nisanda doğdu oda sezeryanla gelmeye hiiç niyeti yoktuaaaa en son sen mi dogum yaptin aramizda? ticker da Duru 11 aylik gorunuyor.
maşşalllah serhana belli zaten resimden tosun gibi...yok canım benimki uzun araç yani ağır vasıta olduğu için yavaş takılıyo henüz tay taylara bile yeni yeni başladık olsun canı sağolsun da geç yürüsün ben yazsammı acep biraz abartıyomuyum bikaç komşum öyle dedi de
sabah kahvaltısı iki çeşit
1: k.peyniri
muz
elma,armut veya ayva
portakal suyu
ıhlamur ve zencefil
pekmez
ceviz
yumurta
tahıllı mama
2:k.peyniri
muz
erik
üzüm
mandalina suyu
keçi sütü
ve tahıllı mama
bu şekilde bi gün birini bi gün diğerini hazırlıyorum canım
hafta sonları yapmıyorum bizimle kahvaltı sofrasında ne varsa onu yiyo
beni kayle alan yok anlaşılan(( 43:
ayyy deme yaaa tüh bende cesaret edip başlayamadım o fırsatta kaçtı yaaaa...biraz düzene girince başlarım diye düşündüm..ablamda dedi çalışırsan daha az yorulursun çocuk daha yorucu demiştiama aklımdan da geçmedi değil...işe başlayınca belki kendiliğinden düzelir diyede düşündm ama iş işten geçti yaaa...
Duruyu hatırlayanlar bilir canım yaaa doğduğundan beri yemek yemiyor..Ben onu 6 aya kadar hep uykusunda besledim de büyüttüm..uyumadan kesinlikle emmedi...bolbol olan sütlerim hep o yüzden gitti
ayyy yavrumm beniiim :).benim doktor demişti 16 aylıkken ilk dişi çıkan bile olmuşş
evet canım bizim sıpa martın 31 görünüyodu 1 hafta geç geldi 6 nisanda doğdu oda sezeryanla gelmeye hiiç niyeti yoktu
maşşalllah serhana belli zaten resimden tosun gibi...
bu meyve sularını kaıştırıp içine ıhlamur pekmez ceviz filan mı atıyosun???
kız ben bunları duruya yedirsem 10 gün hiçbişi yemze sonra...
rahat yiyomu bunları peki seyhan??
Fırında köfteli patates yap hem kolay hem doyurucu..
Patatesleri diz üstüne de köfteleri diz, salçalı su dök, baharat tuz koy, fırına ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?