- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.721
burcu uyumuoda diosun ya belki soğuk algınlığı olmuş olabilir boğazı hafif kabarsa bile yiyemez acıyodur.
melikede hastalandığında mercimek kadar pütürü bile kusmuştu su gibi yapıodum herşeyi hatırlarsan yazmıştım buraya doktoruda hafif boğazı kızark demişti. iyileşince aynı hatta daha fazla pütüre döndük
boğazıyla bi sıkıntısı war bence
Burcu diş çıkarma arifesinde öyle oluyolar sanırım, korkma tekrar yer
Fırında köfteli patates yap hem kolay hem doyurucu..
Patatesleri diz üstüne de köfteleri diz, salçalı su dök, baharat tuz koy, fırına ver.
ayyy yavrumm beniiim :).benim doktor demişti 16 aylıkken ilk dişi çıkan bile olmuşş
evet canım bizim sıpa martın 31 görünüyodu 1 hafta geç geldi 6 nisanda doğdu oda sezeryanla gelmeye hiiç niyeti yoktu
maşşalllah serhana belli zaten resimden tosun gibi...
bu meyve sularını kaıştırıp içine ıhlamur pekmez ceviz filan mı atıyosun???
kız ben bunları duruya yedirsem 10 gün hiçbişi yemze sonra...
rahat yiyomu bunları peki seyhan??
canımsınız:) ben zeynoya yedirmek içintarif arıyorum çok zilli çok nasıl yemek yedireceğimi artık şaşırdım kaldım hani belki sizinkilerin severek yediği yemekler varsa etli ve kıymalı yararlanırım diye düşündüm
meyveleri rendeliyorum sadece portakal ve mandalinanın suyunu koyuyorum bi ikea kasesi yiyo işte her sabah rahatız yani şükür bi sorun yok şu ancanımcım
şimdi alt komşum çağırdı bebelere tarhana yapmış oraya gidiyoruz
şimdilik öptüm serhancım da yeni uyandı maşallah 2 saate yakın uyudu dilimi ısırayım
meyveleri rendeliyorum sadece portakal ve mandalinanın suyunu koyuyorum bi ikea kasesi yiyo işte her sabah rahatız yani şükür bi sorun yok şu ancanımcım
şimdi alt komşum çağırdı bebelere tarhana yapmış oraya gidiyoruz
şimdilik öptüm serhancım da yeni uyandı maşallah 2 saate yakın uyudu dilimi ısırayım
Gülşancım, Mert'in gözünde korkulacak bişey yokmuş, çok sevindim. Mevcut durum da geriler inşallah, sıkıntı yaratmaz.
Kaç gündür yazacam unutuyorum. Doruk parça parça et, tavuk, balık, yumurta vb. aklınıza ne gelirse yerdi. Şimdi yemiyor. Biraz sert ve pütürlü geldi mi hemen öğürüyor. 2-3 parçadan sonra da yemeyi reddediyor, püreye döndük. Napıcam?
Ayşegül cnm valla tehlike çanları çalıyo bence cnm, aslında bi seferden zarar gelmez ama korkum o ki hep aynı beklenti içinde olacak, neyse bu defalık gidin sana da değişiklik olur hem ama orda yalnız da takılın tanyanın da dediği gibi
Öznur çok iyi yapmışsın cnm, yakışır paşama
Merecim eymen de küçükken öyleydi gündüz anca ayağımda durursa uyurdu ama sonra sonra azgeçti çok şükür, cidden zor oluyo. bence sen de bırak azgeçir, 1,2 gün uykusuz kalır sonra uyur mecburen
normal sütü içen keçi sütünüde içer ki. tadı pek farklı diil ztnmaşllah diyorum seyhana hem bunları yiyor hemde güzel uykusu alıyor.. bence yürüme konusunda takma canım geç olsun güç olmasın .... keçi sütüne nasıl alıştırdın daha ben normal süte alıştıramadımmm
herkeze çok tşk ederim ilginizden dolayı diş olabilir dedi doktor yemiyorsa ısrar etme daha sonra hiç yemez dedi.şükür başka bir sorunu olmasında olan diş olsun ee kuzu bu zaman kadar sadece 2 dişti şimdi birden bir kaç tane patlaya bilir dedi.. Allah yardımcısı olsun kuzumun....
normal sütü içen keçi sütünüde içer ki. tadı pek farklı diil ztn
Meral pasta o kadar guzelki Doguhan`i ifade ediyor resmen.Yatakda uzanmis bacak bacak ustune atmis bi bebe :))
yarin resimlerini cekip face koyacagim.
Bacılar seminer bitti nihayet!! Sertifikamızı da verdiler çok şükür... Okulumu, canavar öğrencilerimi bile özledim valla.. Seminer adı altında Çin işkencesi çektik 5 gün boyunca...
BEKNUR gelmiş... Hoşgelmiş.... Cnm benim kızım da huysuzlukta sınır tanımıyor. Geceleri bazen kukumal kuşu gibi oturuyoruz. Canı istemezse hiç bişey yemiyor.. Moduna bağlı... Yanlız diilsin...
MERVEcik ayakta sallama nedir en iyi ben bilirim. Bak şu anda bile hala ayağımda sallıyorum Pelin hatunu.. Götürüp yatağına yatırısam yrm saat içinde uyanır. İlk 6-7 ay uyuduğu zmn hiç indirmezdim ayağımdan ama artık kilo alınca bacaklarım uyuşmaya başladı. Dr a gitsem kesin kemiklerin düzleşmiş dicek..Ayrıca varisler de oluşmaya başladı..
Ayrıca gece uykuya dalana kdr da yrm saatte bir uyanır ben tekrar sallarım. Yani 8de uyuduysa 8:30, 9:00, 9:30 da uyanır, sallarım tekrar uyur.. Bazen bu dalma süresi 11e kadar uzar. Geceleri de mutlaka en az 1-2 kez ayağımda sallarım. Her zaman emerek uyumaz. Ayrıca bi de ayakta sallarken fön makinesi açarım. Bi onun sesiyle uyuyo.. Komşular epey bi sayıp sövüyolardır bize kesin.
GÜLŞAN Mert'in rahatsızlığının ciddi bişey olmamasına sevindim cnm. Hemen geçer inşallah.
AYŞEGÜL kv nie sizle gidio tatile? Yanlız gitsin?? Yanlız gidemiyosa kadınlar turu fln vardır onlarla gitsin!!! Elini veren kolunu kaptırıyo.. Sakın birlikte gitmek gibi bi hataya düşmeyin.
ŞERİFE kıyma ve pirinçle çorba yapabilirsin. Eğer o şekilde yemiyosa blenderdan geçir..Bi de mercimek çorbasını çok seviyo pelin. Ben içine kıyma da koyuyorum...
BİBERON OSCARLARINI OYLAMAMIŞ OLANLAR!!!!! SON 2 GÜN!!!!
Meral pasta o kadar guzelki Doguhan`i ifade ediyor resmen.Yatakda uzanmis bacak bacak ustune atmis bi bebe :))
yarin resimlerini cekip face koyacagim.
inşallah onda alıştıracam ne kadar zamanda keçi sütü veriyorsunuz
Nurşahcım, İklim in hiç dişi yok henüz, daha çıkmadı malesef, bekliyorum sabırla..
Ben sabahları kahvaltıda her şeyi veriyorum, benim kızım karışım yemedi hiç, sevmedi, en başından beri ayrı ayrı yiyor..
Ayşegül, kvalide size yapışacak gibi görünüyor, önlem al, Tanya nın yazdıklarına katılıyorum, götürmeyin yada götürürseniz ilgilenmeyin sıkılsın..
biberon oscarı ne ki? ben bilmeyrum..
haftaya cuma gidecekmişiz 2 gün kalıp gelecekmişiz
benim amacım 1 kere kocamın gönlü olsun ok dayanırım ne kadar sevmesemde.. ama yinede resmi olacam fazla muhabbet yok nasıl fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?