- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.741
kızlar benim kuzumun huyu acayip değişmeye başladı eşime akşam boynum tutuldu omuzlarımı ovarmısın dedim tamam yat ben ovalayım dedim.. bu sırtımı falan ovalamaya başladı. Erende atı var onu gezdiriyordu gözde bizde ama ben uzandım eşimde sırtıma oturdu ovalıyor at bıraktı hızlı hızlı geldi saçmı yolmaya başladı birde elinde tahta kaşık hiç bırakmaz zaten nasıl vuruyor kalk babamın altından diye sanki kötü bişiyapıyor adam.... acaipp kıskandı sonra eşim öpüyor yanağımdan geliyor babsına vuruyor benim öpüyor. bizi yatakta görsün ağlıyor hemen yanımıza alıyor ama acayip deli yatıyor bütün gün her yerimiz acıkkk ne yapacam bu sıpayla bilmnem valla....
meral eyo napıo tam şu an merak ettim:) seni pcde nası durduruo o çocuk. oynuomusunuz burdan cıktıktansonra
kızlar benim kuzumun huyu acayip değişmeye başladı eşime akşam boynum tutuldu omuzlarımı ovarmısın dedim tamam yat ben ovalayım dedim.. bu sırtımı falan ovalamaya başladı. Erende atı var onu gezdiriyordu gözde bizde ama ben uzandım eşimde sırtıma oturdu ovalıyor at bıraktı hızlı hızlı geldi saçmı yolmaya başladı birde elinde tahta kaşık hiç bırakmaz zaten nasıl vuruyor kalk babamın altından diye sanki kötü bişiyapıyor adam.... acaipp kıskandı sonra eşim öpüyor yanağımdan geliyor babsına vuruyor benim öpüyor. bizi yatakta görsün ağlıyor hemen yanımıza alıyor ama acayip deli yatıyor bütün gün her yerimiz acıkkk ne yapacam bu sıpayla bilmnem valla....
dedim ya sana takılma onla sıkılsın iice:))haftaya cuma gidecekmişiz 2 gün kalıp gelecekmişiz
benim amacım 1 kere kocamın gönlü olsun ok dayanırım ne kadar sevmesemde.. ama yinede resmi olacam fazla muhabbet yok nasıl fikir
Topiğimizin Enlerini oyluyoruz cnm.Bütün kategorilerde olmasa da cvplayabildiğin kadarını cvplasan o bile yeter:)) http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...neleri-bebekleri-altin-biberon-oscarlari.html
YASEMİN kv mi bakıyo İklim'e?? Ben anlamadım.. Annene noldu?
Bugün kendimi ciddi olarak başarısız bir anne hissediyorum, okuyorum ama keyfim ve dolayısıyla yazasım yok.
aman iyi geçer ozman inşalalh ben acyip kıskancımdır bana mı çekti yoksa dedim...
babası da hiç kıskanmaz:84:
töbe töbe bu da nerden çıktı şimdi?? çocuk uyku uyumuyo diye başarısız mı oldun yani eğer öyleyse bu konudaki oscarı ben hakediyorumregl zamanın yaklaşmış olabilir mi? bi de kv lerin varlığından dolayı biraz böylesin bence, havalar düzeldi bugün artık giderler herhalde yarın
dedim ya sana takılma onla sıkılsın iice:))
nereye gideceksiniz?
canım genelde merkezi seviyolar cender otel varya orda kalıyoruz büyük iht.yine orası olur .. cocugumla ilgilencem hep vurdumduymaz olurum ki anlasın kendi arkadaslarıyla gezsin bundan sonra ..
eylülde görümce dogurcak zaten ona güveniyorum büyük zamanını cocuk alırmıki die
valla iş kaçtı ne yazıkki hatta 2 gün önce reddettimabla doğru söylemiş.daha az yoruluyorm daha keyifli vakit geciriyorum özgürle ben de ..yeme konusunda tüm besinler mi öyle? dr ne diyor? kardeşimde varmış benimde o sorun uyanıkken yedirip içiremezlermiş canım şimdi bir öğünde 1 ekmek yiyor öyle iştahlı:)) 1 yaşından sonra düzeldi diyorlar...
Yasemin ben bilmiyorum sen iklimi annene bırakıp haftasonu cuma mı alıyosun???Kıymetcim, bugün eşim izinli, kızını özlüyormuş, cuma akşamı yerine perşembeden alalım cuma günü annemle ben bakarız dedi, dün akşam aldık benim annemden İklimi, sabah eşim kızı alıp kvalideye gitti, bende işe geldim ama aklım kızımda kaldı açıkçası, ne annem gibi ne de benim gibi asla bakamazlar..
Bu arada kvalide ile kpeder yarın tatile gidiyorlar 1 hafta yoklar, güya çok özleyeceklermiş de biraz sevsinlermişşş..
Bacılar seminer bitti nihayet!! Sertifikamızı da verdiler çok şükür... Okulumu, canavar öğrencilerimi bile özledim valla.. Seminer adı altında Çin işkencesi çektik 5 gün boyunca...
BEKNUR gelmiş... Hoşgelmiş.... Cnm benim kızım da huysuzlukta sınır tanımıyor. Geceleri bazen kukumal kuşu gibi oturuyoruz. Canı istemezse hiç bişey yemiyor.. Moduna bağlı... Yanlız diilsin...
MERVEcik ayakta sallama nedir en iyi ben bilirim. Bak şu anda bile hala ayağımda sallıyorum Pelin hatunu.. Götürüp yatağına yatırısam yrm saat içinde uyanır. İlk 6-7 ay uyuduğu zmn hiç indirmezdim ayağımdan ama artık kilo alınca bacaklarım uyuşmaya başladı. Dr a gitsem kesin kemiklerin düzleşmiş dicek..Ayrıca varisler de oluşmaya başladı..
Ayrıca gece uykuya dalana kdr da yrm saatte bir uyanır ben tekrar sallarım. Yani 8de uyuduysa 8:30, 9:00, 9:30 da uyanır, sallarım tekrar uyur.. Bazen bu dalma süresi 11e kadar uzar. Geceleri de mutlaka en az 1-2 kez ayağımda sallarım. Her zaman emerek uyumaz. Ayrıca bi de ayakta sallarken fön makinesi açarım. Bi onun sesiyle uyuyo.. Komşular epey bi sayıp sövüyolardır bize kesin.
GÜLŞAN Mert'in rahatsızlığının ciddi bişey olmamasına sevindim cnm. Hemen geçer inşallah.
AYŞEGÜL kv nie sizle gidio tatile? Yanlız gitsin?? Yanlız gidemiyosa kadınlar turu fln vardır onlarla gitsin!!! Elini veren kolunu kaptırıyo.. Sakın birlikte gitmek gibi bi hataya düşmeyin.
ŞERİFE kıyma ve pirinçle çorba yapabilirsin. Eğer o şekilde yemiyosa blenderdan geçir..Bi de mercimek çorbasını çok seviyo pelin. Ben içine kıyma da koyuyorum...
BİBERON OSCARLARINI OYLAMAMIŞ OLANLAR!!!!! SON 2 GÜN!!!!
Saol canım hoşbulduk..nasılsın???anlaşılan Pelin'de bizim cadı gibi :)))meyveleri rendeliyorum sadece portakal ve mandalinanın suyunu koyuyorum bi ikea kasesi yiyo işte her sabah rahatız yani şükür bi sorun yok şu ancanımcım
şimdi alt komşum çağırdı bebelere tarhana yapmış oraya gidiyoruz
şimdilik öptüm serhancım da yeni uyandı maşallah 2 saate yakın uyudu dilimi ısırayım
Meral, sadece Eyo nun fotosu olsun bence de..
Burcu, saçmaladın şimdi, başarısız anne ne demek yaa... Ay beni deli ediyorsun bazen, iyi ki yanımda değilsin, saçını çeker, şöyle bir silkelerdim heralde seni... Kendine gellll...
dedim ya sana takılma onla sıkılsın iice:))
nereye gideceksiniz?
canım genelde merkezi seviyolar cender otel varya orda kalıyoruz büyük iht.yine orası olur .. cocugumla ilgilencem hep vurdumduymaz olurum ki anlasın kendi arkadaslarıyla gezsin bundan sonra ..
eylülde görümce dogurcak zaten ona güveniyorum büyük zamanını cocuk alırmıki die
Pütür de yemiyor !
Bence de pastada sadece Eymen'in fotosu olsun, koca kişisi çok istiyorsa sana ayrı pasta yaptırsın.
magnet leri nerden yaptıyordunuz birde hangi boyut oluyor ve 2 bir resim varya onun numarası kaçtı ne kadar zamada geliyor.... Eskişehirde gönderirler mi acaba
biraz fazla sordum ama bende yatırayım dedim...
Meral, sadece Eyo nun fotosu olsun bence de..
Burcu, saçmaladın şimdi, başarısız anne ne demek yaa... Ay beni deli ediyorsun bazen, iyi ki yanımda değilsin, saçını çeker, şöyle bir silkelerdim heralde seni... Kendine gellll...
İklim bizi kıskanmıyor hiç, dönüp bakmıyor bile..
Ama ben varken kimseye yüz vermez, hep benim yanımda olmak ister, şimdi akşam eve gidince mesela, bir daha ne babasının ne kvalidenin ne de kpederin kucağına gitmez, hep benim peşimde olur..
Maşallah Hilal'e anlatmaya çalışıyo derdini..
Duru da emziğini söylüyo meme diyo mama diyo yemek yedirirken...
gel gel diyo...du du du du diyo sanırım kendi ismini sölemeye çalışıyo...Bide kumandayı bana getirip aç aç diyo...
ben birşeye hayır olmaz diyince oda kafasını sallayıp onaylıyo sonra yapmıyo yapıcanı...uykuus gelincede emziğini ağzına alıp e e diyo :)
Ayfercim maşallah Hilale, sıkıntısı olsa da neşesinden bişi kaybetmiyor kuzumsen dün mü vermiştin siparişi ne çabuk gönderdiler
ayın 8.inde verdim canım 2 günde geldi KAYSERİde yeri
Ayfercim, dell dell doll diyen ağzını yerim o Hilal in, maşallah kuzuya..
Pasta börek konusunda bence salatalara ağırlık ver, daha kolay hem yapması, ben İklim in doğum gününde karnıbahar salatası yapmıştım, beğenerek yediler, karnıbaharı haşlıyorsun dal dal ayırıyorsun, içine garnitür katıyorsun, kırmızı biberlerden de doğra, sonra maydonoz, dereotu doğra, limon tuz ve zeytinyağ ile tatlandır..
Bunun dışında kısır, mercimekli köfte yada patates salatası yapabilirsin..
Ben tatlı olarak 2 çeşit kurabiye yaptım sadece, gerisi hep salata ve tuzlu şeylerdi, yaş pasta olacağı için tatlıya ağırlık vermedim..
Canım sağol karnıbaharı deneyeceğim ablamda gelecek yardıma oda yapacak 1-2 bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?