2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaklaşık 15 aya kadar bebekler anneleriyle kendilerinin tek bi varlık olduklarını sanırlarmış, bi de bu dönemde anneye bağlanma yaşarlarmış. Özellikle bu dönemde çok belirginleşirmiş bu davranışları. Hele erkek çocuklrı için baba rakip oluyo heralde..

Son düzenleme:
meral eyo napıo tam şu an merak ettim:) seni pcde nası durduruo o çocuk. oynuomusunuz burdan cıktıktansonra

uyuyor tam şu anda:) şimdi uyudu cnm, ya biz zaten sürekli oynuyoruz, abisi gelene dek yaptığım hiçbi iş yok benim sadece yemek onun da ön hazırlığını çoğu zaman geceden yapmış oluyorum. buraya yazıyorum bi msj, sonra oyuna deevam ediyorum sonra tekrar yazıp yine ona dönüyorum:)) o bu süreçte zaten hep yanımda oluyor

bu kıskançlık ta tüm bebelerde vr neredeyse cnm, bizi paylaşamıyolar şekercikler

Kıymetcim, bugün eşim izinli, kızını özlüyormuş, cuma akşamı yerine perşembeden alalım cuma günü annemle ben bakarız dedi, dün akşam aldık benim annemden İklimi, sabah eşim kızı alıp kvalideye gitti, bende işe geldim ama aklım kızımda kaldı açıkçası, ne annem gibi ne de benim gibi asla bakamazlar..

Bu arada kvalide ile kpeder yarın tatile gidiyorlar 1 hafta yoklar, güya çok özleyeceklermiş de biraz sevsinlermişşş..

İklim bizi kıskanmıyor hiç, dönüp bakmıyor bile..
Ama ben varken kimseye yüz vermez, hep benim yanımda olmak ister, şimdi akşam eve gidince mesela, bir daha ne babasının ne kvalidenin ne de kpederin kucağına gitmez, hep benim peşimde olur..

haftaya cuma gidecekmişiz 2 gün kalıp gelecekmişiz
benim amacım 1 kere kocamın gönlü olsun ok dayanırım ne kadar sevmesemde.. ama yinede resmi olacam fazla muhabbet yok nasıl fikir
dedim ya sana takılma onla sıkılsın iice:))
nereye gideceksiniz?

baktım da epey uzak kalmışım ben hepsini cevaplayabilir miyim bilmiyorum..

sahiplenme dönemine girdiler canım çok normal:))herşey onlara ait olacak bir süre dünya onların:))üçünüz birlikte vakit gecirin biraz daha fazla..

kızlar ben bu magnetlerden furkana da yaptırdım, onun da doğumgünü 12 nisanda, onu ayırmış olmak istemedim.. bi de sanırım o gün de 30 kişilik grubu davet edicem yine ki bu kadar kısa arayla çok zor olucak benim için:97: bi tanede kolaj magnet yaptım 10 resimden oluşan, ikisinin birlikte oldukları ayrı ayrı pozlarıyla oluşturdum o da güzel olur inş.

Bi de eyonun doğumgünü ile benim doğumgünüm aynı gün,20 mart,doğumgünü hediyem benim fotolu pasta yaptırıcam eymene, babası senin de doğumgünün olduğu için ikinizin birlikte olduğu bi poz koyalım diyo ama ben istemiyorum ona özel olsun istiyrum bu konuda sizlerin fikrini de sorabilir miyim

Bugün kendimi ciddi olarak başarısız bir anne hissediyorum, okuyorum ama keyfim ve dolayısıyla yazasım yok.

töbe töbe bu da nerden çıktı şimdi?? çocuk uyku uyumuyo diye başarısız mı oldun yani eğer öyleyse bu konudaki oscarı ben hakediyorum regl zamanın yaklaşmış olabilir mi? bi de kv lerin varlığından dolayı biraz böylesin bence, havalar düzeldi bugün artık giderler herhalde yarın

Pütür de yemiyor !

Bence de pastada sadece Eymen'in fotosu olsun, koca kişisi çok istiyorsa sana ayrı pasta yaptırsın.

magnet leri nerden yaptıyordunuz birde hangi boyut oluyor ve 2 bir resim varya onun numarası kaçtı ne kadar zamada geliyor.... Eskişehirde gönderirler mi acaba
biraz fazla sordum ama bende yatırayım dedim...

Meral, sadece Eyo nun fotosu olsun bence de..

Burcu, saçmaladın şimdi, başarısız anne ne demek yaa... Ay beni deli ediyorsun bazen, iyi ki yanımda değilsin, saçını çeker, şöyle bir silkelerdim heralde seni... Kendine gellll...

valla iş kaçtı ne yazıkki hatta 2 gün önce reddettim evet tüm besinlerde öyle...rahatça yediğimiz tek eşy tarhana yayla şehriye çorbası ve balık...diğerlerini bazen ağzına bile koymuyo...şimdi birde huy çıkardı...ağzından atıyo..ıyyy diyo...eskiden beyenmesede yutardı...büyüdükçe değişiyo...doktor kilosu normal olsun herşeyi gayet iyi diyo ama Duru 2 aydır kilo almadı hala 9,5 kilo
ayyy keşke Duruda senin kardeşin gibi 1 yaşından sonra düzelir inşallah...

Yasemin ben bilmiyorum sen iklimi annene bırakıp haftasonu cuma mı alıyosun???

Saol canım hoşbulduk..nasılsın???anlaşılan Pelin'de bizim cadı gibi :)))
Ayyy Seyhan nazarım değmesin 41 kere maşallah ama ben Serhanın yemesine çok imrendim doğrusu

Münasip, bi atla gel de silkele:86:

Bilmiyorum ne demek, aklıma öyle geldi, beceriksiz de denebilir.

Pütür de yemiyor !

Bence de pastada sadece Eymen'in fotosu olsun, koca kişisi çok istiyorsa sana ayrı pasta yaptırsın.

ay burcu çok agresif gördüm seni kocime niye kızıyosun şimdi Cnm pütürü hiç yemeyen bi çocuk değil ki, tekrar yiyecek merak etme yapma ama böyle

magnet leri nerden yaptıyordunuz birde hangi boyut oluyor ve 2 bir resim varya onun numarası kaçtı ne kadar zamada geliyor.... Eskişehirde gönderirler mi acaba
biraz fazla sordum ama bende yatırayım dedim...

cnm fotomagnet yaz google a, ordaki fotomagnet sitesinden işte, ben orta boyu tercih ettim, 16. sayfada idi sanırım o uğur böcüklü olan ama başaka pek çok seöenek te ar iki resimli hepsine bak derim, elbette gönderirler oraya da

evet bence de eyonun fotosu olsun
Burci katılıyorum yasemine

Nurşahcım, annem İklime bizim evde bakıyordu, bir takım olaylar oldu, annem kendi evine gitti, İklime orda bakıyor şimdi, pazar günü akşam bırakıp cuma akşamı alıyoruz ama ben hafta içi 2-3 gün ordayım, yani anneme gidiyorum kızımın yanına..
Şimdilik düzenimiz bu, zaman ne gösterir bilmiyorum, benim için zor oluyor, annem içinde zor oluyor ama annem kendi evinde daha mutlu, katlanıyorum bende artık...

aynı HİLAL ben gelince kimseyi tanımıyor babasında 5-10 dk duruyor o kadar

DURU kuzuma maşallah özledik seni yaaa buluşmada maşallahı vardı canım ne güzel yiyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…