- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.761
bencede senin foton olmasın eymen tek olsunkızlar ben bu magnetlerden furkana da yaptırdım, onun da doğumgünü 12 nisanda, onu ayırmış olmak istemedim.. bi de sanırım o gün de 30 kişilik grubu davet edicem yine ki bu kadar kısa arayla çok zor olucak benim için:97: bi tanede kolaj magnet yaptım 10 resimden oluşan, ikisinin birlikte oldukları ayrı ayrı pozlarıyla oluşturdum o da güzel olur inş.
Bi de eyonun doğumgünü ile benim doğumgünüm aynı gün,20 mart,doğumgünü hediyem benimfotolu pasta yaptırıcam eymene, babası senin de doğumgünün olduğu için ikinizin birlikte olduğu bi poz koyalım diyo ama ben istemiyorum ona özel olsun istiyrum bu konuda sizlerin fikrini de sorabilir miyim
Üzülme canım yaaa...ama içime dokundu biliyomusun...çünkü bende aynı şeyleri yaşadım...annem çalışması gerekiyomuş o yüzden ablamı anneanneme beni de teyzeme bırakmış ben 1.5 yaşındaymışım 3 yaşına kadar teyzem bakmış..eskiden telefon filan da yoktu gidip gelmeside zor oluyomuş annem 15 günde 1 beni görür gidermiş..Nurşahcım, annem İklime bizim evde bakıyordu, bir takım olaylar oldu, annem kendi evine gitti, İklime orda bakıyor şimdi, pazar günü akşam bırakıp cuma akşamı alıyoruz ama ben hafta içi 2-3 gün ordayım, yani anneme gidiyorum kızımın yanına..
Şimdilik düzenimiz bu, zaman ne gösterir bilmiyorum, benim için zor oluyor, annem içinde zor oluyor ama annem kendi evinde daha mutlu, katlanıyorum bende artık...
aynı HİLAL ben gelince kimseyi tanımıyor babasında 5-10 dk duruyor o kadar
DURU kuzuma maşallah özledik seni yaaa buluşmada maşallahı vardı canım ne güzel yiyordu.
Ayfercim maşallah Hilale, sıkıntısı olsa da neşesinden bişi kaybetmiyor kuzumsen dün mü vermiştin siparişi ne çabuk gönderdiler
ayın 8.inde verdim canım 2 günde geldi KAYSERİde yeri
Ayfercim, dell dell doll diyen ağzını yerim o Hilal in, maşallah kuzuya..
Pasta börek konusunda bence salatalara ağırlık ver, daha kolay hem yapması, ben İklim in doğum gününde karnıbahar salatası yapmıştım, beğenerek yediler, karnıbaharı haşlıyorsun dal dal ayırıyorsun, içine garnitür katıyorsun, kırmızı biberlerden de doğra, sonra maydonoz, dereotu doğra, limon tuz ve zeytinyağ ile tatlandır..
Bunun dışında kısır, mercimekli köfte yada patates salatası yapabilirsin..
Ben tatlı olarak 2 çeşit kurabiye yaptım sadece, gerisi hep salata ve tuzlu şeylerdi, yaş pasta olacağı için tatlıya ağırlık vermedim..
Canım sağol karnıbaharı deneyeceğim ablamda gelecek yardıma oda yapacak 1-2 bişey
bende sizleri çook özledim dayanamadım geldim işte :)))
Ya Ayfer ben uzak kaldım bayağı haberim olmadı sen hamile kalmıştın ya ne yaptınız????
Duru kalabalık arkadaşları olunca beni rezil eder yemeğini yer şov yapar zaten :)
Bugün kendimi ciddi olarak başarısız bir anne hissediyorum, okuyorum ama keyfim ve dolayısıyla yazasım yok.
biraz yorulmuş ve sıkılmışsın gib geldi bana..biraz kafanı dağıtsan değişiklik yapsan iyi olur sanki..Pütür de yemiyor !
:
Bence de pastada sadece Eymen'in fotosu olsun, koca kişisi çok istiyorsa sana ayrı pasta yaptırsın.
dedim ya sana takılma onla sıkılsın iice:))
nereye gideceksiniz?
canım genelde merkezi seviyolar cender otel varya orda kalıyoruz büyük iht.yine orası olur .. cocugumla ilgilencem hep vurdumduymaz olurum ki anlasın kendi arkadaslarıyla gezsin bundan sonra ..
eylülde görümce dogurcak zaten ona güveniyorum büyük zamanını cocuk alırmıki die
e güzell orda kalırsanız müsait olursan görüşelim canım ev de iş de yakın oraya:)) seni kaçırmış olurum:))
kızlar uğur böceği kanepeler işte bunlar, çok tatlılar değil mi:)) ister ekmekle ister krakerle yaparsın
uğur böceği kanepeler - pastamm - Blogcu
ben cıkıyorum ii aksamlar diliyorum size
a a a cok güzel olur bi ayar yaparız :))) mart bebeklerini tanıstırııs tanya ...
kızlar uğur böceği kanepeler işte bunlar, çok tatlılar değil mi:)) ister ekmekle ister krakerle yaparsın
uğur böceği kanepeler - pastamm - Blogcu
:))hıhı
çok güzel görünüyorlar ..çok da pratikmiş
Nurşah, olmazki ama, ağlattın beni, zaten kızım söz konusu olunca herşeye ağlıyorum, ben kızımın geleceği için çalışıyorum, hem sadece eşimin aldığı maaşla geçinemeyiz, ben işe başlarken herşey farklıydı, kızım hep kendi evimizde yanımdaydı ama yaşananlar bizi bu duruma getirdi malesef, bugünleri de aşacam inşallah ama bugün çok duygusalım, yapmayın böyle ağlatmayın beni..
bi de bu mini kumpirlerden yapıcam, kısır, karnıyarık börek, talaş böreği ve 2,3 çeşit salata düşünüyorum
tatlı olarak ta profiterol,meyve soslu sütlü bi tatlı porsiyonluk olarak , revani tarzı bi şerbetli düşünüyorum, bi de kurabiye yaparım herhalde
Yasemin Mutfakta: Mini Kumpir
annemde de vardır tembel kadın tarifleri alayım da yazayım bari bir ara:) belki işinize yarar.
tüm bu tatlıları doğumgünü için mi yapçan
bence pastada var çok çeşit tatlı yapmaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?