2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bencede senin foton olmasın eymen tek olsun

Üzülme canım yaaa...ama içime dokundu biliyomusun...çünkü bende aynı şeyleri yaşadım...annem çalışması gerekiyomuş o yüzden ablamı anneanneme beni de teyzeme bırakmış ben 1.5 yaşındaymışım 3 yaşına kadar teyzem bakmış..eskiden telefon filan da yoktu gidip gelmeside zor oluyomuş annem 15 günde 1 beni görür gidermiş..
Yasemin çok küçüktüm ama annemi görünce hem sevinçten güldüğümü hemde aynı anda ağladığımı çok iyi hatırlarım...şimdi aklıma geldikçe içim burulur...annem Duruyu bana bırak sen çalış haftasonu alırsın diyo..ama ben burukluğunu hala hissettiğim için kıyamıyorum ((

Bugün kendimi ciddi olarak başarısız bir anne hissediyorum, okuyorum ama keyfim ve dolayısıyla yazasım yok.

Pütür de yemiyor !

:

Bence de pastada sadece Eymen'in fotosu olsun, koca kişisi çok istiyorsa sana ayrı pasta yaptırsın.
biraz yorulmuş ve sıkılmışsın gib geldi bana..biraz kafanı dağıtsan değişiklik yapsan iyi olur sanki..
burdaki en vurdumduymaz anne bile çocuğuna cok düşkün ve ilgili..öyle anneler görüyorum ki iş yerinde..senin böyle demen kendine haksızlık ben ce sonucta çoğumuzun ilk bebeği tecrübemiz yok..bence çok da iyi bir annesin ..deme öyle kızarım:47

Nurşah, olmazki ama, ağlattın beni, zaten kızım söz konusu olunca herşeye ağlıyorum, ben kızımın geleceği için çalışıyorum, hem sadece eşimin aldığı maaşla geçinemeyiz, ben işe başlarken herşey farklıydı, kızım hep kendi evimizde yanımdaydı ama yaşananlar bizi bu duruma getirdi malesef, bugünleri de aşacam inşallah ama bugün çok duygusalım, yapmayın böyle ağlatmayın beni..

bi de bu mini kumpirlerden yapıcam, kısır, karnıyarık börek, talaş böreği ve 2,3 çeşit salata düşünüyorum
tatlı olarak ta profiterol,meyve soslu sütlü bi tatlı porsiyonluk olarak , revani tarzı bi şerbetli düşünüyorum, bi de kurabiye yaparım herhalde

Yasemin Mutfakta: Mini Kumpir

Ayyy canım özür dilerim nolur seni üzmek için demedim...sen öyle deyince ozaman geldi aklıma...inan onları yazarken bende çok duygulandım ağladım...hatta anem bugün o zamanlardan bahsetse oda bende oturup ağlıyoruz...ama bi iyi tarafı bence annemle benim bağlarımın daha güçlenmesine neden oldu
ama benim durumum çok farklıydı...ona bakarsan bende şuan iş bakıyorum...bizde öyle eşimin aldığını yettirmeye çalışıyorum ama ben çalışsam daha rahat olcak herşey...bende durunun uykusu filan düzene girsin çalışıcam...duruyu ya kayınvalidem bakıcak yada bakıcı bulcaz benimki gibi olmıycak sıksık görücem...ama benim anlattığım annemi 15 gün görmüyodum ve daha büyüktüm aklım eriyodu :) yani annemin varlığına alışmıştım 1,5 yaşında bırakıldım...başından beri olsa neyse...hem sen iklimi canın istediğinde görüyosun telefonlada arıyosun ozaman telefonşa bile konuşamıyodum annemle..ki ben 2 yaşında bülbül gibi şakıyomuşum..tel olsa günde kaç kez konuşurdum kimbilir...
tekrar kusura bakma olur mu

Burcuuu hadi ama bişiler yaz, alışık değiliz bu hallerine, hem bak bugün cuma yarın öbürgün kuzunlasın tüm gün, hadi silkelen artık yaw

tüm bu tatlıları doğumgünü için mi yapçan
bence pastada var çok çeşit tatlı yapmaa

46 Kussebfilal 12.03.2010
47 Babylove 12.03.2010
48 Ocd 12.03.2010
Haftasonu olduğundan şimdiden doğum günlerini kutlamak istedim.....Sizleri çok seviyorummm ...Hep mutlu olun birgünde olan bütün sıkıntılarınız sizden uzak olsun....

Nurşahcım benim durumumu sormuşsun maalesef diyorum Hilal kuzum var sadece hayatımda üzerinde fazla konuşmak istemiyorum balım anlayışla karşılayacağını düşünüyorum...Seviyorum seni ve Duru kuzumu...Duru'nun bende resimleri vardı mama sandalyesinde hapur hupur herşeyi süpürüp silmişti zilli
Face'in varmıydı senin sana yollarım olmazsa....Kırmızı kıyafetlerinede bayılmıştım zillinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…