2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nurşahcım, ne kusuru, estağfurullah, sadece bugün çok duygusalım o kadar, yoksa dediğin gibi kızımı sık sık görüyorum ve telefonda da konuşuyoruz, senin durumun çok çok farklıymış evet, o zamanın imkanlarına göre zor günler geçirmişsiniz annenle haklısın, tamam ağlamıyorum, iyiyim ben iyiyim :)))

Tanya, tembel kadın tariflerini merakla bekleyecem, çok illgimi çeker böyle şeyler, mutlaka yaz buraya da..

geçmişi okuym dedim ama oku oku bitmiyo bodoslama dalacam
merti gözü ile ilgili yazdıklarınıza cvp veremedim öğlen hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum,iyiki gitmişim içim rahatladı valla
tembel kadın tariflerinden bende istiyorum:78:

UĞUR BÖCEĞİ KANEPELERİ
KREMALI TOPLAR
MERCİMEK KÖFTESİ-PATATES SALATASI-KARNABAHAR SALATASI
ŞEKİLLİ KURABİYELER
SOSİSLİ BEBEKLER
KOLAY POĞÇA

bende menümü hazırladım bakalım nasıl yapacaksam hepsini?

yoğun istek ü<erine öğrenip en kısa zamanda yazacağım arkadaşlar:))
bu arada şevket i bostan otunun yemeğini yedinizmi siz hiç? bir arkadaş almış da onun geyiği dönüyor burda..

bu arada şevket i bostan otunun yemeğini yedinizmi siz hiç? bir arkadaş almış da onun geyiği dönüyor burda..

ben seçici bi ineğim her tu yemem adını duymadığım duyunca güldüğüm otları hiç yemem

bugün birkez daha işim olduğu için şükretim öyle yoğunum ki ne eseri ne sıkıntılarımı düşünecek vaktim olmuyo iidir çalışmak iidir çalışın çalışın

Ayfer, patates salatası ile karnıbahar salatası yan yana iyi olmaz, birini iptal et, patates salatası yerine patates topları yapabilirsin mesela, istersen tarif edeyim..

Tanya o otun adını hiç duymadım, nasıl bişey merak ettim şimdi, otlar çok ilgimi çeker vejeteryan biri olarak, yeni şeyler denemeye bayılırım..

Esintoş, fazla çalışmakta iyi değil, bu seferde kendini kaybediyor insan..

cnm kalabalık olacak ama yenir diye düşünüyorum
Yenirse süper ozaman...bizde olunca birden çok tatlı çok ziyan oluyo acıyorum atarken de ondan dedim...

Ne demek istediğini anladım canım...bende biraz çekinerek sordum açıkçası...Bende seni çook seviyorum çokta özledim yaa yakında buluşma yokmuuuu???
aaaa sen çektin mi resimleriniii?? face var sana atıyım özelden de ekle beni o resimleri çook merak ettim...ya sorma kayınvalideme gidiyoruz ordada hapur hupur çorbaları götürüyo beni çok utandırıyo o kırmızı kıyafete herkes bayılıyo eteği kısa gelmeye başladı ananesi örmüştü anne uzat şu eteği de biraz daha giysin dedim..kadın söktü bişiler yaptı şimdi giyio hala :))
ohh rahatladım şimdi Yasemin bende pot kırdım filan diye düşünmeye başladım

şu anda ööle kötüyüm ki neden bu kadar kötü oldum onu da anlamış diilim aslında kesin boşancam dediim zamanlarda bile gayet güçlüydüm ama bu sefer bi adı olmadığından ilişkimizdeki belirsizlikten bide kısa süreli de olsa son zamanlardagösterdiğim çabanın bi işe yaramamasından olsa gerek hiç iyi hissetmiyorum kendimi

patates toplarını biliyorum canımçeşit çeşit yapabilirim ama karnıbahar salatası ağır olur dersen çıkarırım

Bugüne kadar hep sen söylüyordun ayrı kalma yada boşanma fikrini, bu sefer Eser in söylemiş olması kötü olmana neden olmuş olabilir mi..?
Neyse çalış bakalım, kafanı dağıt, kötü düşünceleri kafandan kovala..

yine bir buluşma düşünüyoruz havalar ısınsın..ilk işimiz buluşmak olucak:))) çok yakışmıştı zillime

kızlar size bişey sorcam oğlum 15 gün sonra yaşına gircek ve yaklaşık 15 gündür ben ne yaparsam hapur hupur yiyen çocuk gitti tabağı görse ağlıyor niye böyle oldu oturdum ağladım az önce çok canım sıkılıyor bu duruma.birde sizin bebekleriniz nler yapıyor bilmiyorum okuyamadım ama bay bay bile yapmıyor artık çok sinirlerim bozuluyor ailemden herkesten uzağım yaptırmaya öğretmeye çalıştığım şeylerin hiçbirini yapmıyor.gülüyor anlıyor ama yapmıyor.ne yapmam lazım yemek konusunda ve bu konuda çok üzülüyorum ve çok uykucu sürekli uyumak istiyor öğle uykusu bazen 4 saati buluyor (

12 Mart 2010 tarihinde ve 13 Mart 2010 tarihinde doğan bebişlerimizin doğum günlerini şimdiden kutlarım..

Hepinize iyi hafta sonları, sevgiler, bu anne kızına kaçar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…