2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaayyy kıyamam herkesin derdi farklı..bende doğduğundan beri yediremiyorum ve doğduğundan beri 4 saatten fazla uykuları olmadı gündüz değil hee gece..gündüz zaten hiç uyumuyo...bak bugün sabah 6,5 ta kalktı ve öğlen uyuttum 15 dk sonra uyandı şimdi cin gibi geziyo
bazı çocuklar inadından yapmaz..takip et kendi kendine yalnız kalınca öğrettiklerini yalnızken yapabilir..benim kardeşimi kesseler yapmazdı..ağzınan lafta alamazdın...Allahjta bi yandan veriyo bi yandan alıyo...Duruda o konuda maşallah beni zorlamıyo...ne dersem yapıyo hemen...bende yalnız büyütüyorum..ne annem var yanımda ne kayınvalidem

cnm öncelikle uyku uyuması çok güzel aslında bunu dert etme bence, gece gündüz toplamda kaç saat uyuyor, şimdilerde 12 saat falan uyuması çok olduğu anlamına gelmez
Yemek hususunda yalnız değilsin, sürekli bu durumda olanlarımız olduğu gibi, arada bu sıkıntıyı yaşayanlarımız da çok, ya diş geliyodur ya da boğazı falan ağrıyodur belki, zamanla eski düzene dönder inş.
her bebeğin öğrenme aşaması da farklı oluyor, burda çoğu kız bebek şu an pek çok şey yapabiliyor olsa da erkek bebekler yine genel anlamda bu işlerde daha tembeller, bunu da takma, senin oğlun da başka bişeyde daha iyidir belki kelime haznesi daha iyidir falan

slm yeniden gittik geldik serhanı uyuttum şimdi bişeyler atıştırayım o uyuyorken geçmiş bakma teşebbüsünde bulundum ama bakarsam aç kalacağımı anlayıp vazgeçtim

bikaç aklımda kalanı yazayım meralcim alt komşumla biz dönüşümlü gibi yapıyoruz çorba işini o yaptımı bana veriyo bende ona kızıyla serhan çok güzel anlaşıyolar oynuyolar bıcır bıcır konuşuyolar serhan çok mutlu oluyo iyiyiz yani :))
merlikecim(affet ismini unuttum canımcım)tahıllı mamayı kes istersen demişsin zaten öyle kaşık kaşık doldurmuyorum onu sadece püreye kıvam versin diye bildiğimiz mama ölçeğiyle 2 en fazla 3 ölçek veriyorum serhan yemek yerken sabırsız biraz maalesef hemen bitsin istiyo hafta sonu babasıda olduğu için bizimle masada oyalanarak yiyo ama yalnızken sabretmiyo o yüzden ben bi süre daha bu şekilde devam edicem böyle de kaliteli yemiş olur sanırım

alt komşum yaprak sarması getirdi bende ne yesem diyodum tamm

canım arkadaşların da dediği gibi belki diş çıkaracaktır düzelir arada hepsinde oluyo böyle benim oğluşumda öyle çok bıdı bıdı konuşmuyo ama oyun işinde çok iyi bi oyunu bi kere oyunuyoruz onu hiç unutmuyo özellikle elleriyle yaptığı şeyleri hiç unutmuyo henüz yürümüyo hatta çok nadir 5 sn falan tay tay yeni başladı uyku düzenimiz bi ara bozulmuştu şimdi tekrar düzelmeye başladı hepsi farklı bebelerin canları sağolsun hastalık yüzü görmesinler biri erken biri geç bi şekilde herşeyi yapacaklar allahın izniyle takılma hiç boşuna kendini üzme

ayyy kız anlatma dahada imrendim şimdiiii
Duruda tam tersi ağzında tutuoda tutuo 45 dk sürüyo bi yemek yemesi ((

gece 9.5 yatıyor saat 2 de sütünü içiyor sabah bazen 9da 10 da bazen 11 de uyanıyor aslında bu durumdan memnunum ama 3v saat sonra yine uykusu geliyor bi 3 saat daha uyuyor uyku düzeni böyle yani bende çok uyuyorda ondanmı bişeyler öğrenemiyor diyorum.6 tane dişimiz var zaten sorunsuz çıktılar hala diş çıkabilir mi yakınlarda

Allah a çok şükür bi hastalığımız yok ya peki ne gibi oyunlar oynatabilirim bana akıl verin nolur kimsem yok burda açıcası ne yapmam ne yedirmem gerektiğini bile hep netten araştırarak yaptım bi senedir.bide sanırım yemek seçiyor üstelemesem mi öyle yaptığında elimde olmadan bağırıyorum bende.süreklide oynamıyoruz açıkcası ben buayada biraz takılıyorum okuyorum öğrenmeye çalışıyorum bebeğimin yanında oturuyorum ama sürekli oynatmıyorum.sizler sürekli aktivite halindemisiniz

bence öyle deme balım alt komşumun kızının tek problemi yemek maalesef kadıncağız sürekli birilerini çağırıyo yemek yedireceği zaman o bıcırık ağzını bir kilitliyo mümkün değil açtıramıyosun her yolu denedi garibim yok yemiyo 45dk 1 saat birisi kucağına oturtacak kollarını tutacak tv bitaraftan annesinin şebeklikleri ağzında düdük bi elinde oyuncak sabrına hayranım zaten çok zorlanıyo yedirirken öyle böyle değil yani garibim ter içinde kalıyo onu yediricem diye hadi ağzını açtı kaşığı soktun verdiğinide tüküyo allah yardımcısı olsun valla

ohh afiyet olsun, komşunla da ilişkin çok güzel maşallah, yakında kafa dengi birinin olması güzel

iyisi mi ben sana eymeni anlatayım da keyfin yerine gelsin, beyefendinin hiç acıktığı görülmez, ne zaman elimde ne yemekle gelirsem geleyim ağzını açıp ta tadayım demez, anca türlü oyunlarla zar zor açtırıp yediririm bikaç kaşık. helen daha bir kase çorba bitirmişliği yok, dirhem dirhem yer..son zamanlarda düzelmişti biraz ama diştenmidir nedir yine eskiye döndük( balık yağının da hiç faydasını görmedim

cnm uyku çok önemli derler bebekler için aksine, uykuda öğrendikleri şeyleri pekiştirilermiş, ay keşke biraz paylaşsak bu uyukuyu:))

erkek çocukları top oynamayı çok sever, sen ona at o sana atsın, yakalamaca oynayın benim oğlum bayılıyo buna kahkaha atarak kaçıyo, saklambaş oynayın, oyuncak arabaları sürüp ğınnn düttt gibi sesler çıkarın, mksat öğrensin, sonra hayvan şeklinde oyuncakları çıkardıkları seslerle yürütün falan gibi.. ayrıca motor gelişimleri için özel olarak tasarlanmış oyuncaklardan da al, üstüste dizilen şeyler,lego falan gibi.. çocuklarla zaman geçirip oynamak önemli ama her zaman değil, bazen de kendi başına oynamalı, sen arada bir katıl onun oyunlarına cnm

hah daha iyi ifade edemezdim durumumu, çoğu zaman aynen o durumdayım, tv açık, pcde sevdiği animasyonlar açık, ağzımda bişi, bi elimde başka bişi açacak ta ağzını paşam bi lokma sokucam, offff offff

valla canımcım uyusun da byüsün bizde göüzünün içine bakıyoruz biraz fazla uyusunda huysuzlaşmasın diye
senhanın çok oyuncağı yok babası şimdi oyuncak almaya pek sıcak bakmıyo ben istiyorum almak ama serhan çok çabuk sıkıldığı için pahalı oyuncaklara karşı biraz babamız
biz genelde saklambaç oynuyoruz serhan masanın altına giriyo yada odadan dışarı çıkıyo ben onu buluyorum yada o beni perdenin arkasına geçiyo bende nereye kaybolmuş diyorum cee ee yapıyo top oynuyoruz attım o bana ben ona yada goooll taktım çıkardım yapıyoruz bazı kapaklı şeylerle parmak sayıyoruz çaktım yapıyoruz araba çarpıştırıyoruz böyle şeyler işte bende öyle bütün gün oynamıyorum yanındayım ama hep o oyuncaklardan sıkılınca geliyo yanıma

hadi yaa bende seni söyliyimde kızcağız kendini bu konuda yalnız hissetmesin
luzumsuz bi şaka oldu özür dilerim allah kolaylık versin gülüm zor gerçekten inşallah düzelirler yemeyen bebek çok zor
desene eymen ve serhan iyi anlaşacaklar hep aynı şeyleri seviyolarmış legoyu serhan da çok seviyo bazen takıyo bazen takamıyo sinirleniyo eline ne geçerse fırlatıyo birde makina mühendisi gibi elektrik süpürgesi hariçbütün makinaları kurcalamaya bayılıyo bak bu yönleri bile benziyo eymen de süpürgeye küss

mamurun annesi doğum gününüz yeniden kutlu olsun nasıl geçti anlatsana resimleri ne zaman yükliycen faceye bi görelim güzel prensesi de gözümüz gönlümüz açılsın

aaa evet cidden benziyolarmışş:))
walla çok zor Seyhancım hiç sorma, tam düzeldi o kadar çok sevinmiştim ki tekrardan döndü( düzeldi dediğimde kendi isteğiyle yiyodu, ağzını güzel güzzel açıyodu yoksa öyle aman aman bi yemek yemiyodu yine ama o bile beni çok mutlu etmişti midesi nasılsa büyür diye ümitliydim, bakalım 6. ve 7. diş yolda onun sıkıntısı geçince yine yer inş.

mamurun annesi doğum gününüz yeniden kutlu olsun nasıl geçti anlatsana resimleri ne zaman yükliycen faceye bi görelim güzel prensesi de gözümüz gönlümüz açılsın

aaa evet ben de sabahtan beri bekliyorum dünkü doğumgünü cücüklerinin fotolarını,hiçbiriniz eklemediniz nasıl geçti cnm, korktuğun kadar kalabalık olmamıştır inş.

aaa evet ben de sabahtan beri bekliyorum dünkü doğumgünü cücüklerinin fotolarını,hiçbiriniz eklemediniz nasıl geçti cnm, korktuğun kadar kalabalık olmamıştır inş.

kızlar sabahtan beri girip cıkıorum fırsat olmadı selamlamak..
cok güzel gecti d.günüsü canlarm degil k.valdemin eklediği aileler kendi akrabalarımdan da gelemeyen oldu..keşke sorun etmeseydim gerci gönlünü aldım..ama istediğim kişiler yanımdaydı..sıcacık içten bi d.günü oldu..müzikler eşliğinde..
faceye atarım bi ara..
bu arada 15 mart facebook kapanıcakmış gibi bi söylem var..nekadar dogru bilmiyorum ama..
ben kapanmadan şu fotoları ateeem en iyisi

amin canım düzelir inşallah serhan uyandı salladım yatırdım tekrar battaniyesini de verdim uyanır birazdan böcüğüm

ewet ben demiştim herkes gelmez zaten diye balım çok sevindim içine sinmiş güzel geçmiş
bende duydum amamillet olan resimleri alcakmış hatta bende kaldırayım diye düşündüm ama ne kadar doğru bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…