2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevindim cnm herşeyin istediin gibi olmasına..hadi at bakalımm

amin canım düzelir inşallah serhan uyandı salladım yatırdım tekrar battaniyesini de verdim uyanır birazdan böcüğüm

benim böcük te uyandı uyanacak artık:)

hafta sonu full geziyorum o yüzden yarın ve pazar günü doğmuş olan bebişlerimiz doğum günü kutlu olsun çok çok öpüyoruz oğluşumla arkadaşlarını

yoğun istek ü<erine öğrenip en kısa zamanda yazacağım arkadaşlar:))
bu arada şevket i bostan otunun yemeğini yedinizmi siz hiç? bir arkadaş almış da onun geyiği dönüyor burda..

valla yemeğini yemedim ama salatası muhteşem oluyor :)) her hafta haftanın 3-4 günü mutlaka yaparım :))

burası tam bir ot cenneti adını ilk defa duyduğum muhteşem otlar var burda yemeğe doyamıyorum

ıhh yok serhana mama yapıp içirdim şekilden şekile soktum uyanmadı gecenin bi körü hortlamaz inşallah:18:

Ay anlatma şöyle yaa benm kızda uyuyo bende az önce içeri parmak uçlarında girip eşofmanımı giydim içeri geldim uyanmış tekrar salladım. ne bu şimdi söle bakalım:)

evet yarın bir yaşındayız ben bugünden yaptım d.gününü.çok yoruldum hatta saçımı bşımı yapmaya bilem vakit yoktu ama sıpam için herşeye değer.çok güzeldi yakınlarım komşularım ama doğan huzursuzdu o başka.herkes sağolsun kızımada hediy getirmiş onu ayırmamışlar oda çok mutlu oldu pastayıda beraber üflediler kazasız belasız atlattık işte.
d.günümüzü kutlayan herkese çok teşekkür ederim.
----esincim canım bu durumlar çok ince konular hakkınızda herşeyin en haıyrlısı olsun.buarada bebeğinde çok tatlı facete resimlerini gördüm maşallah.
-----ayşegül ve tanya buluşursanız banada haber verin.
----aaa nurşah hoşgeldin maşallah duru bebekte pek tatlı olmuş.
gülşan mertin ciddi bir durumu olmamasına sevindim.kızımdada geniz eti var bol bol sakız çiğnetiyorum ve deniz suyu süperr geliyo.
-----burcu ve yasemin bence çok iyi iki annesiniz yavrularınız için herşeyin en iyisini istiyosunuz çalışmakta onlar için inanın onlarda büyüyünce sizinle gurur duyacakalr.
meralll gene döktürüyonuz bakalım insan şu menüyü banada yazardı bende yapardım neyse eyonun kine gelirim orda yerim artıkın..
---ayfer sağol canım doğanımda hilale hayran kaldı bilginizeeee.
---ay aylin okurken şiştim resmen iyi cvp vermişin.
---şebnem ve yazgııı bebelerde arkadaş oldu negüzel arkadaşlılları daim olsun inşallah.
umarım unuttuğum bişeyler yoktur.

:80::80: heyooo ben buradayım beni unuttun
şaka bi yana
doğum gününüz kutlu olsun canım çok güzel bebişlerin adına çoksevindim kızınında mutlu olmasına çok sevindim nice yaşlara bıdıkına benim için öp

ben adam olmam yalnız serhan bugün erken uyusada akşam olsada bende yatsam diyodum sabah serhan 6 dan buyana uyuyor ve ben hala ayaktayım

Ay anlatma şöyle yaa benm kızda uyuyo bende az önce içeri parmak uçlarında girip eşofmanımı giydim içeri geldim uyanmış tekrar salladım. ne bu şimdi söle bakalım:)

iyi suspus oldum hemencik desene zaten kırk yılın başı çocuk uyumuş kes sesini otur aşağı
hatta sende git zıbar yat ne geziyon buralarda

nimetcim bakıyorum sen de benim gibi gececisin:)) iyi geceler cnm

serhan battaniyesine sarılmış vaziyette 2.5 saattir uyuyor ben bu battaniyeyi gecede almıyım hiç en iyisimi

bence de ver hiç ayırma hatta yanından

valla yemeğini yemedim ama salatası muhteşem oluyor :)) her hafta haftanın 3-4 günü mutlaka yaparım :))

burası tam bir ot cenneti adını ilk defa duyduğum muhteşem otlar var burda yemeğe doyamıyorum

oh ne güzel tam da senin gibi bi otçula uygun bi yer:))

nice yaşlarını görmek nasip etsin rabbim filizcim, iyi ki doğmuş doğan paşa.. Bi de sen not mu tutuyosun yoksa bütün bunlar aklında mı kalıyor Helal walla

hahah evet eymen de uyudu ama ben de halen gecenin 1 inde burdayım, halbuki gözüm uykusuzluktan kızarmış vaziyette

günaydın yazıcam da kendime haksızlık etmiş olurum gece 1 den beri ayaktayım bana kaçıncı günaydın
ama size günaydın tabiii
perişanım
serhanın burnu tıkandı gece ne yapsam fayda etmedi okyanus suyu viks hiçbişey karetmedi normalde asla kucakta uyumayan çocuk sabaha kadar kucağımda hem ağladı hem uyudu ayağımda bile sallatmadı başı omzumda evin her köşesini gezerek uyudu doğru düzgün oturamadım bile beşiğinde asla yatmadı gözyaşlarıyla hıçkıra hıçkıra ağladı ve sabah ettik kollarımı ve boynumu hissetmiyorum sanırım anne yaşıma girmeden bi gecede olsa sabahlatayım seni dedi bana
eşimde yoktu bittim şu an yine ayağımda uyuyor beşiğe koyma girişimim başarısızlıkla ve serhanın ağlamasıyla sonuçlandı umarım bu sadece bugünlük bişeydir yoksa benim bittiğimin resmidir

hepinize güzel haftasonları çok öptüm

filizcim çok güzel olur ya karaoğlan parkına gidebiirz ben h.içi kocama yerini yapacagım arkadslarla bulusayımmı die

geçmiş olsun seyhancım tabiiki 1günlüktür merak etme, bi kerede sabahlatsın yahu
ateş falan yoktu dimi

kemik suyuna sebze çorbası yaptım 3. gün oldu weriyorum:26: fazla yapmışım dökeyim kalanını..
şimdide kuzu gerdan aldım onun haşlamasını yapacağım cery sewiyor e tabi bendeeee
sadece ew yemeklerini çorbalarını falan sewerek yiyor gerisi fossss
yoğurdu menümüzden atalı haftalar oldu(( nasıl başlicam bilmiyorum kesinlkle yemiyo
kahwaltı karışımınıda yemiyo (muz, yumurta, peynir, pekmez,tahin, bebe bisküwisi) önceden sewrdi
kahwaltıda peynirli omlet yiyo sadece.. neyse o da bişeydir((
balık yağını wereli 25 gün falan oldu sanırım, kan damlasınıda 3haftadır weriyorum, zincoyuda 1 hafta oldu...
bu zinco dediğim çinko şurup bi arkadaşımın iştahsız mıymıntı kızında çok işe yaramış bnim umudum o beklemedeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…