2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

wuu eyo ağzınımı açıyor yemeklere ne etkili oldu bunda?

merhabalar millet.gececi meral ve seyhan hepsi aklımda kalıyo not tutmam ben bi hamileyken tutuyodum doğurdum eski hafıza yerine geldi geçmiş olsun serhan kuzuma iyileşir inşallah seyhan bende gribim üstünüzden ırak.ha ikinizede çok teşşekür ederim sağolun kızlar sters temizlikti derken hasta etti beni kerata.darısı sizin başınıza.
-----ayşegül haberim olsun mutlaka görüşürüz hepatitte no olucaktı benim bana haber verin.
-----hsret obez yapcan şu kızı maşallah ne var kilosunda kemik suyu çorba diyon gerdan diyon bunları yiyosa boşver anam.yoğur yemiyosa süt içsin..bak obez yapcan kızı son ra gez diyetisyen diyetisyen....rabbim sana tosun gibin bir oğlan verir işalllah.benimkindede yumurta alerji ypıyo iki güne bir yumurta veriyorum..

SLM MİLLET
iki gündür bakıyorum yazamıyorum.

doğum günü geçen bebişlerin hepsine allah sağlık ve mutluluk dolu ömürler nasibetsin hastalık huzursuzluk onlardan hep uzak olsun

deniz tay durmaya başladı hatta adım atmayı da deniyor ve ilk adımda hooop güm ama düşmelere rağmen çok cesur sabırsızlıkla bekliyorum bıdık bıdık yürümeye çalıştığı günleri görmeyi

e bu durumda sen de mart annesisin
başka yerlere de yazıyorsun gördüm seni takılsana buraya

öptüm herkesi

selam kızlar.
dün b.köy carusel capacty bugün carfur derken iki gündür gezdim durdum.
dogum günü yapmıyacaktım dedigim gibi ama kayınvalidem alıcakmış pastayı yap dedi.
bende sevindim tabi bugün süsleme bakmaya gitmiştim carfurda bişey bulamadım.
neyser artık bulduklarımla idare edicez :))
dışarı çıkmaya çıkmaya evde çürüyecektik bir açıldık eve giremiyorum..
oğlumdaa avm lerde çıglık atıp durdu dün uykudan uyanmıştı arabaya bindirdim .
yanındada örümcek adam heykeli yüzüne baktı baktı korktu bir daha binmedi..
çocukta aalladı birden oyunların içinde bulunca kendini şaşırdı görseniz halini çok komikti..:=)

tüh cnm yaa, inşallah düzelmiştir ve bu gece güzel bi uykudasındır şu an:)) geçmişler olsun

wuu eyo ağzınımı açıyor yemeklere ne etkili oldu bunda?

ya evet hasretcim, hastalanmıştı çok fena sonra iyileşince birden iştahı açılmıştı, güzel yemek yiyodu ama yine kesildi, inşallah dişten dolyaı kesilmiştir bakalım görücez..hiçbişi vermiyodum o sıra, belki de yediği antibiyotik iğnelerin ya da hastalık boyunca yaşadığı açlığın etkisiydi..balık yağı veriyorum şimdi ama bi etkisini görmedim ben de

oh yap tabi oğluşuma doğumgünü, imkanlar ölçüsünde yapılamayacak bişey değil..ne güzel gezmişsin walla ben bugün bu güzel havada evde temzilikle uğraştım(

Keske dogumgunu yapmasaydım keske

NOLDU:44: paşamın doğumgününü rezil etmemişlerdir inşallah

öptüm herkesi[/QUOTE]

evt bende 25 martta doğum yaptım tabiki katılmak isterim buraya ama geç kaldım sanırım biraz siz iice kaynaşmışsınız okuyup çıkmakla yetiniyorum çekindim yani arkadaşlar aralarına alırsa memnuniyetle zaten kendi kendime kafaya taktığım bazı şeyler var akıl almak isterm

öptüm herkesi

evt bende 25 martta doğum yaptım tabiki katılmak isterim buraya ama geç kaldım sanırım biraz siz iice kaynaşmışsınız okuyup çıkmakla yetiniyorum çekindim yani arkadaşlar aralarına alırsa memnuniyetle zaten kendi kendime kafaya taktığım bazı şeyler var akıl almak isterm[/QUOTE]
tüm mart annelerine açık canım topicimiz tabbiki sen anlat yetrki:))bizde mewzu bol..
öncelkle kendinden başlayabilirsin nerde oturyosun, bebeiş adı ne, çalışıyomusun v.s gibi..

tüm mart annelerine açık canım topicimiz tabbiki sen anlat yetrki:))bizde mewzu bol..[/B]
öncelkle kendinden başlayabilirsin nerde oturyosun, bebeiş adı ne, çalışıyomusun v.s gibi..

adım candan edirnede oturuyorum ailemden uzak çalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum adı Doruk :)24 yaşındayım havalar kötü olduğunda günlerim evde yanlız yanlız tıkılmakla ve oğlumla uğraşarak geçiyor.arada buraya bakıyorum araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.2 hafta sonra oğlum yaşına giriyor onunla alakalı kafama takılan şeyler var

hoşgeldin canım:))

burada herkese söz hakkı var canım laf atılmasını beklemeden yazacaksın mutlaka cevap veren birileri bulunur cumartesi pazar pek kimse olmaz burada herkes ailesiyle takılmayı tercih eder

burada edirne görmüşler mevcut canım ben şeyma 2,5 yıl çalıştım edirnede sonra zorunlu hizmet yüzünden urfaya geldim evim öğretmen evinin yanındaydı hatta karakasım köyünde çalıştım öğremenim deniz adında bir delikanlıya sahibim 21 mart doğumlu, bir de gülşan var burada o da polis bu sene mardine gelmiş edirneden takılırsan onunla da tanışırsın keşke gelmeseymişiz edirne grubu olacakmışız 3 kişi kısmet işte

Keske dogumgunu yapmasaydım keske

noldu be sana ne yaptılar

bu arada EBRUUUU doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim

Son düzenleme:
Aramıza hoşgeldin Candan, ben de Meral. Biri 2002 doğumlu biri de 2010 mart doğumlu iki oğlum var, İstanbuldayım ve çalışmıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…