- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.841
wuu eyo ağzınımı açıyor yemeklereaaa evet cidden benziyolarmışş:))
walla çok zor Seyhancım hiç sorma, tam düzeldi o kadar çok sevinmiştim ki tekrardan döndü( düzeldi dediğimde kendi isteğiyle yiyodu, ağzını güzel güzzel açıyodu yoksa öyle aman aman bi yemek yemiyodu yine ama o bile beni çok mutlu etmişti midesi nasılsa büyür diye ümitliydim, bakalım 6. ve 7. diş yolda onun sıkıntısı geçince yine yer inş.
kızlar size bişey sorcam oğlum 15 gün sonra yaşına gircek ve yaklaşık 15 gündür ben ne yaparsam hapur hupur yiyen çocuk gitti tabağı görse ağlıyor niye böyle oldu oturdum ağladım az önce çok canım sıkılıyor bu duruma.birde sizin bebekleriniz nler yapıyor bilmiyorum okuyamadım ama bay bay bile yapmıyor artık çok sinirlerim bozuluyor ailemden herkesten uzağım yaptırmaya öğretmeye çalıştığım şeylerin hiçbirini yapmıyor.gülüyor anlıyor ama yapmıyor.ne yapmam lazım yemek konusunda ve bu konuda çok üzülüyorum ve çok uykucu sürekli uyumak istiyor öğle uykusu bazen 4 saati buluyor(
gece 9.5 yatıyor saat 2 de sütünü içiyor sabah bazen 9da 10 da bazen 11 de uyanıyor aslında bu durumdan memnunum ama 3v saat sonra yine uykusu geliyor bi 3 saat daha uyuyor uyku düzeni böyle yani bende çok uyuyorda ondanmı bişeyler öğrenemiyor diyorum.6 tane dişimiz var zaten sorunsuz çıktılar hala diş çıkabilir mi yakınlarda
günaydın yazıcam da kendime haksızlık etmiş olurum gece 1 den beri ayaktayım bana kaçıncı günaydın
ama size günaydın tabiii
perişanım
serhanın burnu tıkandı gece ne yapsam fayda etmedi okyanus suyu viks hiçbişey karetmedi normalde asla kucakta uyumayan çocuk sabaha kadar kucağımda hem ağladı hem uyudu ayağımda bile sallatmadı başı omzumda evin her köşesini gezerek uyudu doğru düzgün oturamadım bile beşiğinde asla yatmadı gözyaşlarıyla hıçkıra hıçkıra ağladı ve sabah ettik kollarımı ve boynumu hissetmiyorum sanırım anne yaşıma girmeden bi gecede olsa sabahlatayım seni dedi bana
eşimde yoktu bittim şu an yine ayağımda uyuyor beşiğe koyma girişimim başarısızlıkla ve serhanın ağlamasıyla sonuçlandı umarım bu sadece bugünlük bişeydir yoksa benim bittiğimin resmidir
hepinize güzel haftasonları çok öptüm
wuu eyo ağzınımı açıyor yemeklerene etkili oldu bunda?
selam kızlar.
dün b.köy carusel capacty bugün carfur derken iki gündür gezdim durdum.
dogum günü yapmıyacaktım dedigim gibi ama kayınvalidem alıcakmış pastayı yap dedi.
bende sevindim tabi bugün süsleme bakmaya gitmiştim carfurda bişey bulamadım.
neyser artık bulduklarımla idare edicez :))
dışarı çıkmaya çıkmaya evde çürüyecektik bir açıldık eve giremiyorum..
oğlumdaa avm lerde çıglık atıp durdu dün uykudan uyanmıştı arabaya bindirdim .
yanındada örümcek adam heykeli yüzüne baktı baktı korktu bir daha binmedi..
çocukta aalladı birden oyunların içinde bulunca kendini şaşırdı görseniz halini çok komikti..:=)
Keske dogumgunu yapmasaydım keske
HANİFEEEEEBu saatte bi sen bi ben varızzz!!
canım yaaa...açmıştım sayfayı öyle kalmış kimse olmayınca..geldiğini görmedim sorry
Sorun diil cnm.. Biberon oscarları oylarını sayıyodum ben de.. Şimdi de sonuçları yazıyorum..
e bu durumda sen de mart annesisin
başka yerlere de yazıyorsun gördüm senitakılsana buraya
öptüm herkesi
tüm mart annelerine açık canım topicimiz tabbiki sen anlat yetrki:))bizde mewzu bol..[/B]
öncelkle kendinden başlayabilirsin nerde oturyosun, bebeiş adı ne, çalışıyomusun v.s gibi..
adım candan edirnede oturuyorum ailemden uzakçalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum adı Doruk :)24 yaşındayım havalar kötü olduğunda günlerim evde yanlız yanlız tıkılmakla ve oğlumla uğraşarak geçiyor.arada buraya bakıyorum araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.2 hafta sonra oğlum yaşına giriyor onunla alakalı kafama takılan şeyler var
hoşgeldin canım:))
evt bende 25 martta doğum yaptım tabiki katılmak isterim buraya ama geç kaldım sanırım biraz siz iice kaynaşmışsınız okuyup çıkmakla yetiniyorum çekindim yaniarkadaşlar aralarına alırsa memnuniyetle zaten kendi kendime kafaya taktığım bazı şeyler var akıl almak isterm
adım candan edirnede oturuyorum ailemden uzakçalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum adı Doruk :)24 yaşındayım havalar kötü olduğunda günlerim evde yanlız yanlız tıkılmakla ve oğlumla uğraşarak geçiyor.arada buraya bakıyorum araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.2 hafta sonra oğlum yaşına giriyor onunla alakalı kafama takılan şeyler var
Keske dogumgunu yapmasaydım keske
burada edirne görmüşler mevcut canım ben şeyma 2,5 yıl çalıştım edirnede sonra zorunlu hizmet yüzünden urfaya geldim evim öğretmen evinin yanındaydı hatta karakasım köyünde çalıştım öğremenim deniz adında bir delikanlıya sahibim 21 mart doğumlu, bir de gülşan var burada o da polis bu sene mardine gelmiş edirneden takılırsan onunla da tanışırsın keşke gelmeseymişiz edirne grubu olacakmışız 3 kişi kısmet işte
memnun oldum şeyma bende aslen çanakkaleliyim evlendim iş icabı burdayız.güzel bi yer seviyorum tek sorunum çevremin tanıdıklarımın olmaması oda zamanla inş diyrum.tabi gülşahla da tanışmak isterim.başka kimse yok herhalde edirnede :)l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?