- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.861
Aramıza hoşgeldin Candan, ben de Meral. Biri 2002 doğumlu biri de 2010 mart doğumlu iki oğlum var, İstanbuldayım ve çalışmıyorum:))
tşk ederim hoşbuldumbugün kimse yok anlaşılan pazar diye benim ricam zahmet olmazsa burdaki kişilerde kısaca kendilerini tanıtırlarsa çok memnun olurum
tşk ederim hoşbuldumbugün kimse yok anlaşılan pazar diye benim ricam zahmet olmazsa burdaki kişilerde kısaca kendilerini tanıtırlarsa çok memnun olurum
adım candan edirnede oturuyorum ailemden uzakçalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum adı Doruk :)24 yaşındayım havalar kötü olduğunda günlerim evde yanlız yanlız tıkılmakla ve oğlumla uğraşarak geçiyor.arada buraya bakıyorum araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.2 hafta sonra oğlum yaşına giriyor onunla alakalı kafama takılan şeyler var
merhabalar çok yoğun bi gün geçirdim zaten geceden uykusuzdum..öğlen oğlanı dr a götürdüm kontrole 77 cm 10 kg olmus sıpa gayet güzel dedi dr ..sonra arkadaşlarla bulusup yemege falan gittik oglusum çok mutlu oldu restrantda 2 kız vardı 2-3 yaslarında egoş kızlara asıldı elimden tutup kızların yanına götür beni diyo sarışınlardan hoslanıyo benim oğlum bugün onu anladım :))) ve olgun kızlardan :))))) kızlarda buna ekmek getiriyo benim ki bi mest bi mest a a a a bu yasta kızlar bırakmıyo oğlumun peşini 2 güldü die bu duruma el atmam lasım (kıskanç k.v.) :))
Günaydın kızlar,bugün geç kalınmış bakıyorum da kimsecikler yok
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,çekinmeyin yazın,biz okuruz ve cevaplarız.
D.günümüz de oldu bitti,sanırım 18 yaşına kadar bir daha yapmam,üstümden tır geçmiş gibi,Keremito 37 ekran TV yi devirdi az kalsın altında kalıyordu ve o sırada o odada 3 erkek vardı, alın size erkeklerin ne kadar beceriksiz olduğuna bir kanıt,tabi çocuğum korkudan çok ağladı,foto stüdyosunda da onu güldürücez diye canımız çıktı hatta biz güldürmek için şebeklik yaparken birden ağlamaya başladı,ter geldi bi tarafımdan yani,güzel poz yakalayabildi mi fotoğrafçı bilemiyorum,sonra sesten uyuyamadığı için huysuzdu ne yedi ne uyudu,amaaaaan klasik 1 yaş d.günü oldu işte.Bir daha bu eziyeti çekeceğimi sanmam. Güzel bir anı olabilir ama sırtım boynum heryerim ağrıyor şu an.
günaydın kızlar nasılsınız bende arada okuyorum sizi aylin kerem ucuz atlatmış allahtan bişey olmamış erkekler öyle bir bak dersin çocuğa uzaktan bakarlar foroğrafçı olarak nereye gittin birde senin küpeli drun adı neydi hangi hastanedeydi
Sağolun kızlar evet ucuz atlattık.
evet aynen öyle sadece bakıyorlar,Klasa gittim orionun karşısındaki, küpeli dr. da Reyap da akif bey,tavsiye ederim.
ben klasta çalıştım bir ara serpil hanımmı çekti fotoğrafları bende şifada osman beye gidiyordum ama pek beğenmedim sende anlatınca merak ettim furkanı götüreyim bende kontrol amaçlı
Karlı,buzlu,çamurlu ama güneşi içimi ısıtan bir Ankara sabahından hepinize günaydın..
Sabah sabah elime bir iş yapıştırdılar, acilmiş, şu işi halledip geliyorum hemen..
Yok renkli gözlü genç bi çocuk çekti daha doğrusu çekmek için cebelleşti.
Şifadan hasibe hanıma gidiyordum ama çok ilaççı bir dr artık götürmüyorum,akif beyi tavsiye ediyorum çünkü çocuğa ilaç vermeyi sevmiyorum diyebiliyor rahat rahat,osman beyi de hiç duymadım
tüh cnm yaa, inşallah düzelmiştir ve bu gece güzel bi uykudasındır şu an:)) geçmişler olsun
ya evet hasretcim, hastalanmıştı çok fena sonra iyileşince birden iştahı açılmıştı, güzel yemek yiyodu ama yine kesildi, inşallah dişten dolyaı kesilmiştir bakalım görücez..hiçbişi vermiyodum o sıra, belki de yediği antibiyotik iğnelerin ya da hastalık boyunca yaşadığı açlığın etkisiydi..balık yağı veriyorum şimdi ama bi etkisini görmedim ben de
oh yap tabi oğluşuma doğumgünü, imkanlar ölçüsünde yapılamayacak bişey değil..ne güzel gezmişsin walla ben bugün bu güzel havada evde temzilikle uğraştım(
NOLDU:44: paşamın doğumgününü rezil etmemişlerdir inşallah
adım candan edirnede oturuyorum ailemden uzakçalışmıyorum oğlumla ilgileniyorum adı Doruk :)24 yaşındayım havalar kötü olduğunda günlerim evde yanlız yanlız tıkılmakla ve oğlumla uğraşarak geçiyor.arada buraya bakıyorum araştırıp öğrenmeye çalışıyorum.2 hafta sonra oğlum yaşına giriyor onunla alakalı kafama takılan şeyler var
burada herkese söz hakkı var canım laf atılmasını beklemeden yazacaksın mutlaka cevap veren birileri bulunurcumartesi pazar pek kimse olmaz burada herkes ailesiyle takılmayı tercih eder
burada edirne görmüşler mevcut canım ben şeyma 2,5 yıl çalıştım edirnede sonra zorunlu hizmet yüzünden urfaya geldim evim öğretmen evinin yanındaydı hatta karakasım köyünde çalıştım öğremenim deniz adında bir delikanlıya sahibim 21 mart doğumlu, bir de gülşan var burada o da polis bu sene mardine gelmiş edirneden takılırsan onunla da tanışırsın keşke gelmeseymişiz edirne grubu olacakmışız 3 kişi kısmet işte
noldu be sana ne yaptılar
bu arada EBRUUUU doğum gününüzün güzel geçmesine sevindim
slm candan ben de senin gibi okuyup bakıp çıkıyodum forumdan :) bana da cesaret verdin saol... ben Edirneliyim ama Edirnede oturmuyorum... Siirtteyiz... Adım ayşe 9 mart 2010 doğumlu bir oğlum var... benim oğluş yeni uyuduğu için ancak bu saatlerde şöyle bakıp çıkıyorum... ben de evdeyim genelde...
burda yazan kızlar hepinize selamlar yazılarınızı hamileliğimden beri ara ara takip etmeye çalıştım. Daha çok aklıma bişeyler takıldığında.:97:
Günaydın kızlar,bugün geç kalınmış bakıyorum da kimsecikler yok
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,çekinmeyin yazın,biz okuruz ve cevaplarız.
D.günümüz de oldu bitti,sanırım 18 yaşına kadar bir daha yapmam,üstümden tır geçmiş gibi,Keremito 37 ekran TV yi devirdi az kalsın altında kalıyordu ve o sırada o odada 3 erkek vardı, alın size erkeklerin ne kadar beceriksiz olduğuna bir kanıt,tabi çocuğum korkudan çok ağladı,foto stüdyosunda da onu güldürücez diye canımız çıktı hatta biz güldürmek için şebeklik yaparken birden ağlamaya başladı,ter geldi bi tarafımdan yani,güzel poz yakalayabildi mi fotoğrafçı bilemiyorum,sonra sesten uyuyamadığı için huysuzdu ne yedi ne uyudu,amaaaaan klasik 1 yaş d.günü oldu işte.Bir daha bu eziyeti çekeceğimi sanmam. Güzel bir anı olabilir ama sırtım boynum heryerim ağrıyor şu an.
ELİNE SAĞLIK CANIMhttp://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/427824-biberon-oscarlaimiz-sahiplerini-buldu.html
vatana millete hayırlı olsunnnnn
seyhan mertin burnu tıkanınca oda yatmak istemiyo çünkü yatınca burnu yine tıkanıyo,oda babasının kucağında uyuyor evi gezerek, sana tavsiyem yastığını yükseltip yatırman ben yastığın altına ek yastık koyarak yükseltiyorum burnu tıkanmıyo böylecegünaydın yazıcam da kendime haksızlık etmiş olurum gece 1 den beri ayaktayım bana kaçıncı günaydın
ama size günaydın tabiii
perişanım
serhanın burnu tıkandı gece ne yapsam fayda etmedi okyanus suyu viks hiçbişey karetmedi normalde asla kucakta uyumayan çocuk sabaha kadar kucağımda hem ağladı hem uyudu ayağımda bile sallatmadı başı omzumda evin her köşesini gezerek uyudu doğru düzgün oturamadım bile beşiğinde asla yatmadı gözyaşlarıyla hıçkıra hıçkıra ağladı ve sabah ettik kollarımı ve boynumu hissetmiyorum sanırım anne yaşıma girmeden bi gecede olsa sabahlatayım seni dedi bana
eşimde yoktu bittim şu an yine ayağımda uyuyor beşiğe koyma girişimim başarısızlıkla ve serhanın ağlamasıyla sonuçlandı umarım bu sadece bugünlük bişeydir yoksa benim bittiğimin resmidir
hepinize güzel haftasonları çok öptüm
maaşallah kuzumaSLM MİLLET
iki gündür bakıyorum yazamıyorum.
doğum günü geçen bebişlerin hepsine allah sağlık ve mutluluk dolu ömürler nasibetsin hastalık huzursuzluk onlardan hep uzak olsun
deniz tay durmaya başladı hatta adım atmayı da deniyor ve ilk adımda hooop gümama düşmelere rağmen çok cesur sabırsızlıkla bekliyorum bıdık bıdık yürümeye çalıştığı günleri görmeyi
e bu durumda sen de mart annesisin
başka yerlere de yazıyorsun gördüm senitakılsana buraya
öptüm herkesi
oohh sefam olsun gez tabi,burda en büyük market bimselam kızlar.
dün b.köy carusel capacty bugün carfur derken iki gündür gezdim durdum.
dogum günü yapmıyacaktım dedigim gibi ama kayınvalidem alıcakmış pastayı yap dedi.
bende sevindim tabi bugün süsleme bakmaya gitmiştim carfurda bişey bulamadım.
neyser artık bulduklarımla idare edicez :))
dışarı çıkmaya çıkmaya evde çürüyecektik bir açıldık eve giremiyorum..
oğlumdaa avm lerde çıglık atıp durdu dün uykudan uyanmıştı arabaya bindirdim .
yanındada örümcek adam heykeli yüzüne baktı baktı korktu bir daha binmedi..
çocukta aalladı birden oyunların içinde bulunca kendini şaşırdı görseniz halini çok komikti..:=)
abimi diyo sanaGünaydın iyi haftalar herkese;
Candan hoşgeldin aramıza...Maşallah şimdi topikte 2 tane DORUK paşa oldu ....
Biz bu haftasonumuz süperdi ama omuzlarımı hissetmiyorum dersem anlarsınız sanırım.Kızıma kırmızı ayakkabı aldık alışveriş merkezinde kucağımdan inip yürümek istiyor ağlıyor başkalarının ayaklarına yapışıyor arabaında bile durmadı...HERKESE ABİİİ ABİİİ diye sesleniyor son 2-3 gündür kelimemiz ABİİİ bana da abii diyor...babasına ablama herkese abii.Dün akşam altdaki azı dişi kabarmış iyice ve gece gözler kapalı hep ağlamaklıydı ama uyku halinde sağa dönüyor ağlıyor sola dönüyor ağlıyor ama gözlerini açtığında da abii diye sesleniyor zilli
çabuk gel olurmuKarlı,buzlu,çamurlu ama güneşi içimi ısıtan bir Ankara sabahından hepinize günaydın..
Sabah sabah elime bir iş yapıştırdılar, acilmiş, şu işi halledip geliyorum hemen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?