2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tşk ederim hoşbuldum bugün kimse yok anlaşılan pazar diye benim ricam zahmet olmazsa burdaki kişilerde kısaca kendilerini tanıtırlarsa çok memnun olurum

hoşgeldin candan bende hamilekyen eidrnede bulundum yalnız yalnız. eşim askerlik yapıodu. bende yürüyüş olsun die saraçlara gidip duruyordum bazende kipaya:) ayşekadının oralarda oturdum. ailen nerde.gurbet zor bende gurbetteyim bnmde çevrem yok. burda gurbette olan arkadaş çok bribirimizi teselli ediyor arkadaş oluyorz ekran arkasından. umraım senide rahatlatırız.

bu arada melikeini pek kayfi dün akşam 1 seneden beri 2. kere geç yattı 12 de yattı gezmeye gitmiştik bütün gün burnumdan getirdi mızık mızık. bidaa dedim tövbe şimdi uyudu saatinde. ishal gibi çok kaka yapmış. dün aşşaa indirmiştim hava güzel olunca soğuk mu aldı bilemedim. popoda pişmiş bagırıp duruo silerken umarım gecemiz rahat geçer bende temizlik yaptım öldüm öldüm. ama yarı ntertemiz ve toplu bi ewe uyancam inş ve çok mutluyum şimdiden:)

merhabalar çok yoğun bi gün geçirdim zaten geceden uykusuzdum..öğlen oğlanı dr a götürdüm kontrole 77 cm 10 kg olmus sıpa gayet güzel dedi dr ..sonra arkadaşlarla bulusup yemege falan gittik oglusum çok mutlu oldu restrantda 2 kız vardı 2-3 yaslarında egoş kızlara asıldı elimden tutup kızların yanına götür beni diyo sarışınlardan hoslanıyo benim oğlum bugün onu anladım :))) ve olgun kızlardan :))))) kızlarda buna ekmek getiriyo benim ki bi mest bi mest a a a a bu yasta kızlar bırakmıyo oğlumun peşini 2 güldü die bu duruma el atmam lasım (kıskanç k.v.) :))

slm candan ben de senin gibi okuyup bakıp çıkıyodum forumdan :) bana da cesaret verdin saol... ben Edirneliyim ama Edirnede oturmuyorum... Siirtteyiz... Adım ayşe 9 mart 2010 doğumlu bir oğlum var... benim oğluş yeni uyuduğu için ancak bu saatlerde şöyle bakıp çıkıyorum... ben de evdeyim genelde...
burda yazan kızlar hepinize selamlar yazılarınızı hamileliğimden beri ara ara takip etmeye çalıştım. Daha çok aklıma bişeyler takıldığında.:97:

Günaydın kızlar,bugün geç kalınmış bakıyorum da kimsecikler yok
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,çekinmeyin yazın,biz okuruz ve cevaplarız.
D.günümüz de oldu bitti,sanırım 18 yaşına kadar bir daha yapmam,üstümden tır geçmiş gibi,Keremito 37 ekran TV yi devirdi az kalsın altında kalıyordu ve o sırada o odada 3 erkek vardı, alın size erkeklerin ne kadar beceriksiz olduğuna bir kanıt,tabi çocuğum korkudan çok ağladı,foto stüdyosunda da onu güldürücez diye canımız çıktı hatta biz güldürmek için şebeklik yaparken birden ağlamaya başladı,ter geldi bi tarafımdan yani,güzel poz yakalayabildi mi fotoğrafçı bilemiyorum,sonra sesten uyuyamadığı için huysuzdu ne yedi ne uyudu,amaaaaan klasik 1 yaş d.günü oldu işte.Bir daha bu eziyeti çekeceğimi sanmam. Güzel bir anı olabilir ama sırtım boynum heryerim ağrıyor şu an.

günaydın kızlar
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
ben gülşan mardinde polis memuruyum edirneden geldim buraya esentepede oturuyordum edirnede,keşke orda kalsaydık güzel memleket
21 mart doğumlu mert adında bir oğlum var
aylin bende kızdım o erkeklere şimdi, geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız canım:18:

çapkın kuzuuuuu
sarışın ve olgun hanımlardan hoşlanan birini daha tanıyorum ben doruk paşa

Günaydın iyi haftalar herkese;
Candan hoşgeldin aramıza...Maşallah şimdi topikte 2 tane DORUK paşa oldu ....

Biz bu haftasonumuz süperdi ama omuzlarımı hissetmiyorum dersem anlarsınız sanırım.Kızıma kırmızı ayakkabı aldık alışveriş merkezinde kucağımdan inip yürümek istiyor ağlıyor başkalarının ayaklarına yapışıyor arabaında bile durmadı...HERKESE ABİİİ ABİİİ diye sesleniyor son 2-3 gündür kelimemiz ABİİİ bana da abii diyor...babasına ablama herkese abii.Dün akşam altdaki azı dişi kabarmış iyice ve gece gözler kapalı hep ağlamaklıydı ama uyku halinde sağa dönüyor ağlıyor sola dönüyor ağlıyor ama gözlerini açtığında da abii diye sesleniyor zilli

günaydın kızlar nasılsınız bende arada okuyorum sizi aylin kerem ucuz atlatmış allahtan bişey olmamış erkekler öyle bir bak dersin çocuğa uzaktan bakarlar foroğrafçı olarak nereye gittin birde senin küpeli drun adı neydi hangi hastanedeydi

çok geçmiş olsun canım benim allahtan bişey olmamış....Walla ben neyapacağım bilmiyorum şimdiden heryerim ağrıyor

Sağolun kızlar evet ucuz atlattık.

evet aynen öyle sadece bakıyorlar,Klasa gittim orionun karşısındaki, küpeli dr. da Reyap da akif bey,tavsiye ederim.

Sağolun kızlar evet ucuz atlattık.

evet aynen öyle sadece bakıyorlar,Klasa gittim orionun karşısındaki, küpeli dr. da Reyap da akif bey,tavsiye ederim.

ben klasta çalıştım bir ara serpil hanımmı çekti fotoğrafları bende şifada osman beye gidiyordum ama pek beğenmedim sende anlatınca merak ettim furkanı götüreyim bende kontrol amaçlı

Karlı,buzlu,çamurlu ama güneşi içimi ısıtan bir Ankara sabahından hepinize günaydın..
Sabah sabah elime bir iş yapıştırdılar, acilmiş, şu işi halledip geliyorum hemen..

ben klasta çalıştım bir ara serpil hanımmı çekti fotoğrafları bende şifada osman beye gidiyordum ama pek beğenmedim sende anlatınca merak ettim furkanı götüreyim bende kontrol amaçlı

Yok renkli gözlü genç bi çocuk çekti daha doğrusu çekmek için cebelleşti.
Şifadan hasibe hanıma gidiyordum ama çok ilaççı bir dr artık götürmüyorum,akif beyi tavsiye ediyorum çünkü çocuğa ilaç vermeyi sevmiyorum diyebiliyor rahat rahat,osman beyi de hiç duymadım

Karlı,buzlu,çamurlu ama güneşi içimi ısıtan bir Ankara sabahından hepinize günaydın..
Sabah sabah elime bir iş yapıştırdılar, acilmiş, şu işi halledip geliyorum hemen..

Burda da bahar havası var güneşli mis gibi ama hafta sonu fabrika çalışmadığından içerisi buz gibi hala montumu çıkaramadım:78:

kardeşim hasibe hanıma götürüyor daha üç aylık çocuğa vermedik antibiyotik kalmadı keşke fotoğrafçı işini baştan duysaydım caner bey veya serpil ablaya söylerdim canım seçim yapmadıysan belki tekrardan çekerler

du sonra anlatacagım accık kendıme geleyım :))

canım hosgeldın.

anlatmeycem sımcık :))

sende hosgeldın canım

hay Allahım ya.cok gecmıs olsun Aylıncıgım.

ELİNE SAĞLIK CANIM

seyhan mertin burnu tıkanınca oda yatmak istemiyo çünkü yatınca burnu yine tıkanıyo,oda babasının kucağında uyuyor evi gezerek, sana tavsiyem yastığını yükseltip yatırman ben yastığın altına ek yastık koyarak yükseltiyorum burnu tıkanmıyo böylece

maaşallah kuzuma iyi günler sona erdi sizin için mert yürümeyi bıraktı koşmaya başladı tüm evi koşarak geziyo dizlerinin üstüne düşüp duruyor tabi mosmor bacakları

oohh sefam olsun gez tabi,burda en büyük market bim bizde onu geziyoz hep

abimi diyo sana ayyy kopardınız beni sabah sabah

çabuk gel olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…