2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet gülşancım hatta dün temizlik yaparken zillim bana yardım etti videosunu yükleyeceğim görünce anlarsınız zillimi yerlere yatıyor ıslak mendili almış benim sildiğim yerlerden oda siliyor....çok hoşuna gitti

Günaydinlar,

Aylin, valla bu Erkeklere cocuk emanet edilmez. Ucuz atlatmissiniz gercekten.
Dünde benim koca kisisi güya cocuga bakiyor ben mutfaktayken. Tugra masa örtüsünü cekmis o anda masada ne vardiysa gözünün hemen altini siyirmis düsmüs. Simdi kocaman derin cizik var, kanadida.

Cumartesi Dogum Günümüz cok güzel gecti. Oglusum cok eglendi.
Iste size bir kac kare.

Son düzenleme:
herkese merhaba keyifeler iyidir umarım biz biraz sonra aşıya ordanada şebnemin arkadaşının dgününe gidicez....
---aylin geçmiş doğum gününüz kutlu olsun canım ayrıcada geçmiş olsun.ah işte bu erkekler çok dikkatsiz oluyolar işte.
----ayfercim yerim ben o abi diğen dilleri bizimkide doğal olarak aba diyo aba gel aba veeeer
---yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş sefa gelmiş....
----doğum günümüzü kutlayan benle bu sevinci paylaşan herkese çok teşekkür ederim.ben doğan sayesinde tanıdım sizleri iyikide tanımışım.hepinizi öpüyorum ben kaçar hazırlanıcam ...görüşmeküzre.

maşallah tuğra beye...allah mutluluğunuzu bozmasın çok güzel olmuş fotolar.sende genç bir annesin.oğlunda uzun ömürkü olsun...
-----hakkaten özo neoldu kız yada gelince bende okurum.
---doğan tv sehpasına kafa attı göz şiş artı kızım bide kapıya elini kıstırdı allahtan bem yetiştşm fazla zarar vermedi ...

hepinize kocaman günaydıııınnnn :))) hepinize güzel bir hafta diliyorum

buralara bahar geldi bende kendime geldim :))

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz

aylin geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız

bugün itibariyle rejime başladım hergün 1-2 saat yürüyeceğim :))
dün bütüngün dışardaydık ata nereye saldıracağını şaşırdı sahilde bol bol yürüdü balon satan bir amca buldu ona gidip ver ver diyordu :))
birde yolda 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu oyuncak bebek arabasıyla bebeğini gezdiriyordu gitti onu elinden aldı kendi gezdiricekmiş :)) zor aldım elinden

Öznur doğum günü nasıl geçti? keşke yapmasaydım filan yazmışsın sanırsam bişey mi oldu?

bu kusel guuneslı ve sıcak havada tekrar hatırlayıp sınırlenmeyem

Tünaydın hepinize,
İşim çok yoğun, cee deyip kaçıcam...
Aylin çok geçmiş olsun Keremito'ya, ucuz atlatmışsınız.
Çok kötü bir hsonu geçirdim. Cuma akşamı kvnin yeni bir bombası patladı, o günden beri sinirden ve öfkeden kudurmuş durumdayım. Ayrıca Doruk çok huysuz, dün gece uyuduğunda saat 03.30'du ve ben 6.30 da kalktım. O kadar sinirliyim k, uyumadığı süre içinde Doruk'a da biraz sert davrandım. Sonrasında bana sımsıkı sarılıp uykuya öyle dalışı yaktı beni vicdan azabından.
Son bombayı merak edeceksiniz şimdi, anlatabilecek miyim bilmiyorum, ama bunu kabullenmem ve herşeyin eskisi gibi olması zor görünüyor.

çok tatlısınız canım

bizde seni tanıdık canım

hadi bakalım o azmi görüyorum sende zayıflıycaksın,darısı başıma diyorum atanın o halini gözümde canlandırdım da çok tatlı yaaa

meraktan çatlıycam kısaca yaz bari naaptı cadı yine
o gıcık yüzünden doruğa bağırman çok normal keşke gidip ona bağırsaydın belki küser ve bidaha size gelmezdi

günaydın
Alp uyuyorken yazayım size.geçmişe üstünkörü baktım.
AYLİN ÇOK geçmiş olsun.gerçekten Allah korumuş.
yeni katılan arkadaşlar olmuş,hoşgeldiniz diyorum sizede.

Alp uyanıkken artık oturamıyorum.kuduruyor,kıpırcan kıpır kıpır,durmuyor.bizim tek oda ısındığından biz kış boyunca salonda yatıyoruz.aslında koltuk açılıyor,ama eşim sevmiyor,koltukta rahat edemiyor diye yer yatağında yatıyoruz.Alp te gecenin 4te 3 ünde yanımızda.iki sabahtır ben uyurken kalkıyor bücür.sehpaya gidiyor,üstündeki suyu deviriyor ve cup cup oynuyor o suyla.Allah tan sese uyanıyorum,geç farketmiyorum.suyu temizleyip,üstünü değiştirincede benle kavga ediyor

Gulsan bence sen cok ıcı temız bı bayensın.Hayatım herdafasında Burcu surat yapıyor ılgılenmıyor yaptıklarının karsısında.ben olsam bı daha gelmem mesela.ama hem Burcu nun hem benım kv nın boyle seylerı taktıgı yok.

ayy Burcu İSTANBUL a taşınıyorlar deme sakın.
yada yılın belli zamanını sizde mi geçirecekler:18:ayy birden bunlar geldi aklıma ve çok sinirlendim.

Hem bu bakıcıyla, hem de daha önce evde çalışan kadınlarla oturup bir güzel dedikodu yaptığını öğrendim ben. Bakıcı anlattı, sonradan da annem doğruladı, meğer kadınlar hep anneme anlatıyorlarmış da, annem bana söylemiyormuş. Oğlunu arayıp kıyameti kopardım, eve gidiyorum şimdi olacaklardan sorumlu değilim diye... Beni biraz seviyorsan eve gitme beni bekle dedi. Geldi hemen, konuştuk uzun uzun, o kadar zor durumda kaldı ki, bırak dedim konuşma, Allah var, o biliyor, layığını o versin. Ama benden bunu hazmetmemi bekleme dedim. Sonra benim çarpıntılar falan başlayınca olaydan annemin haberi oldu. annem kvyi aşağı çağırıp konuşmuş, büyük ölçüde kabul ediyor konuştuklarını, ben kötü niyetle söylemedim demiş, sonra yukarı geldi, bana hiç bir şey demedi, cmt de buzz gibi bir vedalaşmayla gitti zaten. Sonra dün annemi aramış, vay efendim, ben bakıcının anlatmasına niye fırsat vermişim, niye susturmamışım, niye o kadına inanmışım. Şimdi bana saldırarak kendi kabahatini bastırmaya çalışıyor. Delirmiş haldeyim, hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum, başka türlü hiç bir zaman huzurum olmayacak artık.

hımm bunu iltifat olarak kabul ediyorum

vıyyy aynı oyun merttede var geçen ay patron 2 yaşındaki ikiz kızlarıyla bize gelmişlerdi oturmaya onlardan öğrendi
her şerde bir hayır varmış sakın alttan alma inceldiği yerden kopsun artık eşinde anlamıştır anasının ne halt olduğunu

slm millet
oğlum hasta galiba çok huysuz ne yapacağıma karar veremedim :26:

anam bu benim hemşo yaw ben de çanakkaleliyim çan ilçesinden gülşan edirnede kalsak iyi ekip olacakmış yaw yazık oldu

al bir tane daha

çooook geçmiş olsun kız erkek işte ne işe yarar ki anca seyretsinler

huysuzluk konusunda aynı denizi anlatıyorsun akşam hep gözü kapalı ağladı ne yapacağımı şaşırdım inşallah diştir, burnu da akıyor ama öksürük hapşırık hiç birşey yok doktora götürmeme gerek var mı dersiniz

kv sorunu olmasa bir gün şaşıracağım zaten gene ne yaptı senin huysuz

Ben geldiiimmm..
Alıntılardan gördüğüm kadarıyla Kerem kaza atlatmış, çok geçmiş olsun Aylin..
Tuğra nın fotoları da süper, güzel geçmesine sevindim..
Yeni gelen arkadaşlar varmış, hoşgelmişler..

Burcuuuu, çok güzel bir fırsat, bu fırsatı değerlendir ve yekten küs kvalideye.. Rabbim böyle bir fırsatta bana versin tez zamanda :))

yüzsüz diye bunlara deniyor sanırım, zeytinyağının önde gideni, sen niye elaleme anlatıyorsun gelinini, bakıcıyı dinledin diye sana kızıyor bir de haaaaa, ay gerçekten yüzsüz

ya belkii bana niyetibozuk diyeceksiniz ama aslına bakarsan bu bir fırsat Burcu.
eşin şuan annesinin nasıl bir insan olduğunu görmüş durumda,senin onun hatırına sustuğununda.ha ben tamamen ipleri kopar demeyeceğim,çünkü bu eşine büyük haksızlık olur ve eşin çok üzülür.ama enazından bu sık gelip,uzun konaklamalarının önüne geçebilirsin artık.ama böyle günlerce kurup,düşünüp,sağlığından olma.kendine ediyorsun canımcım,o evinde rahat rahat oturuyor,sen bıraktığı huzursuzlukla savaşıyorsun.yapma böyle,sakinleşmeye çalış.

*ayrıca buda bişey mi?benim kayınvalidem bir önceki gün bana gelen arkadaşımı arayıp"ne konuştunuz akşam?yazgı şöyle böyle" deyip,beni telefonla arkadaşıma çekiştiren bir insandır.oyüzden şaşırmadım.bende bunu yeni öğrendim.ona bişey demedim ama oğluna gerekeni söyledim ve sustum.zamanı gelir konuşurum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…