2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar,
sabah erkenden büyük bi gürültü ile uyandım, arada asılı duran demir levha düştü sandım çünkü dün silmiştim ve iyi asamadım herhalde diye düşündüm, sonra bi çıkıp baktım ki mutfak fayansları patlamışşş e bu ilk değil daha önce de olmuştu aynı şey, ne bu yaaa( Çok şükür mutfakta kimsenin olmadığı zamana denk geldi, o kadar uzaklara kadar fırlamış ki fayanslar, Allah muhafaza. of geçen sefer gelip yapmışlardı ama bu şekilde sıkışıyo hepsini söküp yapabiliriz ancak deyip resmen inşaatta beter hale getirmişlerdi evi, evin her tarafı toz toprak içinde kalmıştı, bu kez yaptıremıcam sanırım20 25 fayans gitmiş kalsın öyle, bişi asarım oraya, hiç giremicem yine inşaat pisliğine

geçmişe bakamadım henüz, Eymen uyumadan da bakamıcam sanırım

Burcu, biliyorsun aynısından benim evde de var.Ben fırsat kolluyorum kv nin evden çıkmasını.Bir çıksın sayıp dökeceğim oğluna.
Ben derim ki sakın ama sakın alt da kalma.
Dedikodu ile bizim hayatlarımızı kendilerininki gibi basitleştirmelerine izin vermemeliyiz.Madem ki eşin de durumu biliyor, buna göre önlemini alsın.

ivet bu bir iltifat canım.

yüzsüz diye bunlara deniyor sanırım, zeytinyağının önde gideni, sen niye elaleme anlatıyorsun gelinini, bakıcıyı dinledin diye sana kızıyor bir de haaaaa, ay gerçekten yüzsüz

Valla eşim hiç bir şeyin farkına varmış değil, kötü bir şey dememiş ki diye diye dolaşıyor ortada. O akşam kapıdan girdik, tamam konuyu açmayacaktık da, insan hiç mi sinirlenmez, nasılsın annecim diye boynuna sarıldı ! Dün diyor ki, ben sana kızdığım zaman da böyle davranıyorum. Dedim ki, ben anneni bakıcıya çekiştirecem, sen bunu duyacaksın ve o gün gelip bana sarılacaksın, külahıma anlat... Hee bir de ben biraz konuşunca, yeter be dedi, sana da haklısın dedik, abarttın, çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş !!! Şu an, çok gerekli haller dışında onunla da konuşmuyorum.

Anasını da uzun bir süre görmek ya da konuşmak istemiyorum, oğluna söyledim zaten. Toplam 7 gün gördüğü bakıcıya 10 yıl öncesini anlatan, eşine dostuna neler anlatıyor kimbilir? Nisanda görümcek gelecekti, hem onu hem anasını püskürtmem lazım, bu sinirle görürsem onları, evi başlarına yıkarım herhalde.

selam anneler ben geldim hafta sonu antakyadaydım geç geldim dün acillik oldum baş ağrısından kıvrandım sonra mideme vurdu o kadar kötü oldum ki gözümü açamıyordum eser kalkmış gelmiş beni acile götürdü 2 iyne yaptılar dagözümü açabildim halbuki cumartesi akşamı da çok eğlenmiştim kız kıza bara gittik kop kop yaptık çok mu içtin demeyin 1 kadeh rakı içtim ki bana hiçbişey yapmaz onuda 3 saatte içtim zaten snüzitim azmış şimdide solda var bi ağrı umarım başlamaz yine

AYLİN çok geçmiş olsun kaza atlatmışsınız
BURCU gerçekten büyük rezillik kayınvalidenin yaptığı benimki de beni çekiştiriyo ama en azından kardeşlerine kızına falan temizlikiye bekıcıya dedikodu da ne deme bu ne avamlık ama maalesef hayatından heptn silebileceğini sanmıyorum neticede kocanın annesi şahsen benim öz annem yapsa herşeye rağmen silemem eşinin de silebileceğini sanmam belki daha az görüşülür geldiğinde sende eğil otelde kalır ama o kadar üzgünüm arkadaşım
doğum günü güzel geçen bebelerimizin doğum günüsülerini tekrar kutluyorum mutlu yıllaaaarrrr

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız, çok şükür ki çocuklar ordayken olmamış
Miral, bence o evi değiştirin siz

Kocamda bu konuda önlem alacak basireti hiç göremiyorum Öznurcum... Annesi dedikodu yapmazmış, o beni kızı gibi seviyormuş, ben abartıyormuşum, annesi nazar değmesin diye bizim ilişkimizi kimselere anlatmıyormuş bile !!!
Ay kudurucam şimdi, yazdıkça delleniyorum, bu kadar salak olur mu bi adam yaa!!! Daha geçen geldiğinde, kendi anneme çekiştirdi bu kadın beni be

Bir daha o eziyete katlanabileceğimi sanmıyorum olduğu kadar artık

Dedikodu olarak ne konuşmuş peki?seni mi kötülemiş?

tenku şeyma,ödümüz koptu ama en azından üstüne gelmedi.

Sağol yaskocum ve geçmiş olsun diyen tüm bacılar.
Senin kv küsmen için sana daha ne yapabilir ki?

çok geçmiş olsun,topicimizde nazar var yine ve iyi ki mutfakta kimse yokmuş

eşinde ayıp etmiş ama annesi atsa atamaz satsa satamaz.birde ne kadar sen onun eşi de olsan aile hakkında gerçekler kişilere ağır gelir.kaldı ki söz konusu annesi.
eşinle bu aralar daha az görüşmen, bence mantıklı bir hareket.Söylediği söz 10 yıllık hayat arkadaşına edilmez.

Geçmiş olsun Meralciğim.Canım sen zaten evi küçük buluyordun.Neden değiştirmiyorsunuz ?

çok geçmiş olsun, hayatımda ilk defa fayans patladığını duydum verilmiş sadakanız varmış

Meral cim geçmiş olsun,Allah tan boşmuş mutfak.
ama fayanslar nasıl ve neden patlar ki?ilkkez duydum ve tırstım:18:
komple mutfağı yenile,sonra temizlikçi tut,temizlesin,yada komple evi yenile.budaha iyi fikir
ayy çok çıkarcı gördüm kendimi

şuan çok kızdım eşine.çok ayıp etmiş.annesine haksızlık oluyorda sana olmuyor mu bu olanlar?
off kızdım ya:95:

Esintoş, çok geçmiş olsun.
Cemy nasıl, pişikleri iyileşti mi?

Geldiklerinde otelde kalmak mı
Allah iyiliğini versin, güldürdün beni...

Valla 10 yıl önce, daha ben kendisiyle tanışmamışken olan biten şeyleri, ki bunlar benim kendi ailemin özelidir, anlatmış... Annemin özeli ile ilgili şeyler anlatmış. Ayrıca vay ben Doruk'a neden debridat içiriyormuşum, neden akşamları hazır mama veriyormuşum, zaten evde hiç bir iş yapmıyormuşum, o gençliğinde benim yaptıklarımın 10 mislini yaparmış da off demezmiş, onun oğlu gibi bi adamla evli olduğum için çok şanslıymışım, çok sabırlıymış oğlu, çok iyiymiş, o benim nelerimi nelerimi çekmiş (ve ailemin de), falan filan. Anlattıkları bire bir beni kötülemek olmayabilir, ama 1 aydır evimizde çalışan, kendisinin de sadece 1 haftadır tanıdığı bir kadınla bunlar paylaşılmaz. Geçen defa bunların daha ağırlarını anneme söylemişti. Haklı olup olmamasını tartışmam, fakat benim yüzüme gülüp şirinlik yapıp sürekli birilerine arkamdan konuşuyor. Bakıcıya ne talimat verdiysem aksini yaptırmaya çalışıyormuş. Bakıcının bana bunları anlatması doğru mu, asla değil, sakinleşince bu konuyla da ilgileneceğim. Yetmezmiş gibi bi de gittikten sonra annemi arayıp beni suçlayarak kendini aklamaya çalışması, bardağı taşırmıştır nezdimde !

Haklısın, ama en azından sessiz kalabilirdi, konuşsun, içindekini döksün sakinleşsin diyebilirdi. Ne güzel söylemişsin, 10 yıllık hayat arkadaşı ! Bazen ne kolay unutuyorlar di mi...

Evet Burcu eşin ayıp etmiş ama benim eşim de anneme şöyle böyle dese dedikoducu dese saydırsa döktürse moktan da kötü olsa bi süre sonra savunmaya geçerim o yüzden eşine biraz hak ver, öznurcan sende 10 yıllık hayat arkadaşına söylenmez bu laflar demişsin ama bazen bizim kocalara ettiğimiz laflar da 50 yıllık bile olsa söylenmemesi gereken laflar olabiliyor, sinirle insan ne söylediğini bilmiyor.
Senin gibi gelinin neyini çekiştirmiş onu merak ettim çırpı dediyse haklı kızma:76:

Kızım kadın senin şerrinden öyle bir korkmuş ki sana söyleyemediklerini başkalarına söylüyorben bunları Burcu ya söylesem beni yolar en iyisi mi kulaktan kulağa duysun diyordur. terbiyesiz şahsiyet bu senin kv, eminim oğlu iyidir hoştur da ama sen de 10 senede kimbilir onun ne saçma sapan huylarını çekiyosundur ve o senin aileni çekiyorsa sen onun manyak ailesini çekiyorsun.Bu işler karşılıklı olmasa kırk kere boşanırdınız ama bunu anlayamıyor.

hahaytttt Aylinim bize yaptıkları karşısında aramızda kim en fazla "öküz yada kütük" demekden öteye geçmiş kocalarına.

benim adım Hanife...1 Mart doğumlu bir kızım var Nihan Sena.İngilizce Öğretmeniyim,Erzurumda.
memnun oldum hanife

sende hoşgeldin canım benim içimden yazmak geldi hep ama pat diye muhabbete dahil olunmuyor.bundan sonra yazışırız :)
hoşbulduk gülşah.
hoşbuldum Doruk paşa 2 oldu evt :)

selamlar...

sen de hoşgeldin canım:))

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş...

onun abi diyen dillerini yerim ben...Nihan da resmen kafamı şişirdi bu haftasonu hiç mi susmaz bir bebek...babaannesine benzemiş galiba o da çok sever konuşmayı:))

sen de hoşgelmişsin:))

maşallah çok güzelsiniz nice yıllara:))

hadi hayırlısı Şebnemcim ben de başlayacağım adet döenmim bitince şimdi tatlı krizleriyle boğuşuyorum

boşuna mı en kuduruk seçildiyerler onu yerler....

geçmiş olsun Meralim o nasıl fayanstır anlamadım ben ya nasıl patlar çok mu sıkışmışlar

geçmiş olsun...

canlar alakasız olacak ama bu yazın giyilir değil mi?

Stride rite-Bebek-CALF-NAVY - NMS Teknoloji

çok güzelmiş...oralar sıcaktır ama bilmedimm giyilir sanırım...

Esintoş geçmiş olsun, iyi bilirim o baş ağrılarını, Cemy nasıl oldu..?

Aylincim, bendeki kv yüzsüz anacım, kadına bir daha bizim eve gelme dedim bir keresinde, gelirsem şöyleyim böyleyim dedi, ertesi gün bizdeydi, abartmıyorum.. O yüzden benim küsebilmem için çok daha büyük bir şey lazım bana, dedikodu çok yapar benim kv ama benimle ilgili şeyleri sadece aile içinde konuşur, dışarıya fırsat vermez hiç..

Meralcim, geçmiş olsun, mutfakta kimse yokmuş Allah tan, fayans patladığını bende ilk kez duydum, neden olurmuş..?

Burcu, kv yaptıkları gerçekten ayıp, bu kadının huyu ise değiştiremezsin malesef, eşinde kötü de olsa annesini savunur elbette, ''evet benim annem kötü'' diyen bir erkek daha duymadım ben (babam hariç), sen neden direk kv ile konuşmayı denemedin ki, önce eşinle konuşmuşsunuz, tamam ama eve gidince kv ile de konuşsaydın ve bağırıp çağırmak yerine bir güzel bozup yerin dibine soksaydın, oğluda şahit olurdu hem bu konuşmaya, anlardı belki o zaman..

Yazgı, o ayakkabı yazın giyilebilir, çok ta güzel olur, burnu kapalı ama kenarları bantdan oluşan bir ayakkabı da ben aldım İklime yazın giysin diye, burnu açık olursa sanki ayağına zarar gelir diye düşündüm nedense..

Yok be öyle şeyler demedim..
Evet saydırdım ama o şükretsin ki ilk öğrendiğim anki gazla eve gidip anasına şarlamadım.
Bir daha yüz yüze bakabilir miydik acaba o zaman...

Seninki sana leylek diyo mu ki

Evet benden korkuyor bu bir gerçek.
Bu yaptıklarını benden korkan haliyle yapılmış olanlar, bir de ben daha sessiz sakin olsam, korkmasa neler yapacak acaba...
Valla böyle şeyler anlatılmaz, 10 yıldır oğlunun nelerini çektiğimi anlatmaya kalksam burdan köye yol olur. Ama benim annem hiç bir zaman kimseye böyle cümleler kurmadı, haddine düşmez.
Son olarak, kv böyle düşünüyor olabilir, bu zaten hoş değil, ama daha kötüsü bunu bakıcıya anlatması, beni en çok sinirlendiren de bu...

Bu arada geçen hafta annemi size şikayet etmiştim, resmen Allah'ın sopasını yedim, ayağının altını öpeyim diye diye annemin kuyruğundan ayrılmıyorum şimdi...

ayy kusura bakmayın ben bu alıntı işini pek becemedim acemiyim öğrencem inş alıntıların içinde cvplarım var

Hoşgeldin Candan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…