- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.901
Hem bu bakıcıyla, hem de daha önce evde çalışan kadınlarla oturup bir güzel dedikodu yaptığını öğrendim ben. Bakıcı anlattı, sonradan da annem doğruladı, meğer kadınlar hep anneme anlatıyorlarmış da, annem bana söylemiyormuş. Oğlunu arayıp kıyameti kopardım, eve gidiyorum şimdi olacaklardan sorumlu değilim diye... Beni biraz seviyorsan eve gitme beni bekle dedi. Geldi hemen, konuştuk uzun uzun, o kadar zor durumda kaldı ki, bırak dedim konuşma, Allah var, o biliyor, layığını o versin. Ama benden bunu hazmetmemi bekleme dedim. Sonra benim çarpıntılar falan başlayınca olaydan annemin haberi oldu. annem kvyi aşağı çağırıp konuşmuş, büyük ölçüde kabul ediyor konuştuklarını, ben kötü niyetle söylemedim demiş, sonra yukarı geldi, bana hiç bir şey demedi, cmt de buzz gibi bir vedalaşmayla gitti zaten. Sonra dün annemi aramış, vay efendim, ben bakıcının anlatmasına niye fırsat vermişim, niye susturmamışım, niye o kadına inanmışım. Şimdi bana saldırarak kendi kabahatini bastırmaya çalışıyor. Delirmiş haldeyim, hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum, başka türlü hiç bir zaman huzurum olmayacak artık.
hımm bunu iltifat olarak kabul ediyorum
vıyyy aynı oyun merttede var geçen ay patron 2 yaşındaki ikiz kızlarıyla bize gelmişlerdi oturmaya onlardan öğrendi
her şerde bir hayır varmış sakın alttan alma inceldiği yerden kopsun artık eşinde anlamıştır anasının ne halt olduğunu
Ben geldiiimmm..
Alıntılardan gördüğüm kadarıyla Kerem kaza atlatmış, çok geçmiş olsun Aylin..
Tuğra nın fotoları da süper, güzel geçmesine sevindim..
Yeni gelen arkadaşlar varmış, hoşgelmişler..
Burcuuuu, çok güzel bir fırsat, bu fırsatı değerlendir ve yekten küs kvalideye.. Rabbim böyle bir fırsatta bana versin tez zamanda :))
yüzsüz diye bunlara deniyor sanırım, zeytinyağının önde gideni, sen niye elaleme anlatıyorsun gelinini, bakıcıyı dinledin diye sana kızıyor bir de haaaaa, ay gerçekten yüzsüz
ya belkii bana niyetibozuk diyeceksiniz ama aslına bakarsan bu bir fırsat Burcu.
eşin şuan annesinin nasıl bir insan olduğunu görmüş durumda,senin onun hatırına sustuğununda.ha ben tamamen ipleri kopar demeyeceğim,çünkü bu eşine büyük haksızlık olur ve eşin çok üzülür.ama enazından bu sık gelip,uzun konaklamalarının önüne geçebilirsin artık.ama böyle günlerce kurup,düşünüp,sağlığından olma.kendine ediyorsun canımcım,o evinde rahat rahat oturuyor,sen bıraktığı huzursuzlukla savaşıyorsun.yapma böyle,sakinleşmeye çalış.
*ayrıca buda bişey mi?benim kayınvalidem bir önceki gün bana gelen arkadaşımı arayıp"ne konuştunuz akşam?yazgı şöyle böyle" deyip,beni telefonla arkadaşıma çekiştiren bir insandır.oyüzden şaşırmadım.bende bunu yeni öğrendim.ona bişey demedim ama oğluna gerekeni söyledim ve sustum.zamanı gelir konuşurum
Merhabalar kızlar,
sabah erkenden büyük bi gürültü ile uyandım, arada asılı duran demir levha düştü sandım çünkü dün silmiştim ve iyi asamadım herhalde diye düşündüm, sonra bi çıkıp baktım ki mutfak fayansları patlamışşşe bu ilk değil daha önce de olmuştu aynı şey, ne bu yaaa ( Çok şükür mutfakta kimsenin olmadığı zamana denk geldi, o kadar uzaklara kadar fırlamış ki fayanslar, Allah muhafaza. of geçen sefer gelip yapmışlardı ama bu şekilde sıkışıyo hepsini söküp yapabiliriz ancak deyip resmen inşaatta beter hale getirmişlerdi evi, evin her tarafı toz toprak içinde kalmıştı, bu kez yaptıremıcam sanırım20 25 fayans gitmiş kalsın öyle, bişi asarım oraya, hiç giremicem yine inşaat pisliğine
geçmişe bakamadım henüz, Eymen uyumadan da bakamıcam sanırım
Burcu, biliyorsun aynısından benim evde de var.Ben fırsat kolluyorum kv nin evden çıkmasını.Bir çıksın sayıp dökeceğim oğluna.
Ben derim ki sakın ama sakın alt da kalma.
Dedikodu ile bizim hayatlarımızı kendilerininki gibi basitleştirmelerine izin vermemeliyiz.Madem ki eşin de durumu biliyor, buna göre önlemini alsın.
ivet bu bir iltifat canım.
kardeşim hasibe hanıma götürüyor daha üç aylık çocuğa vermedik antibiyotik kalmadı keşke fotoğrafçı işini baştan duysaydım caner bey veya serpil ablaya söylerdim canım seçim yapmadıysan belki tekrardan çekerler
Hem bu bakıcıyla, hem de daha önce evde çalışan kadınlarla oturup bir güzel dedikodu yaptığını öğrendim ben. Bakıcı anlattı, sonradan da annem doğruladı, meğer kadınlar hep anneme anlatıyorlarmış da, annem bana söylemiyormuş. Oğlunu arayıp kıyameti kopardım, eve gidiyorum şimdi olacaklardan sorumlu değilim diye... Beni biraz seviyorsan eve gitme beni bekle dedi. Geldi hemen, konuştuk uzun uzun, o kadar zor durumda kaldı ki, bırak dedim konuşma, Allah var, o biliyor, layığını o versin. Ama benden bunu hazmetmemi bekleme dedim. Sonra benim çarpıntılar falan başlayınca olaydan annemin haberi oldu. annem kvyi aşağı çağırıp konuşmuş, büyük ölçüde kabul ediyor konuştuklarını, ben kötü niyetle söylemedim demiş, sonra yukarı geldi, bana hiç bir şey demedi, cmt de buzz gibi bir vedalaşmayla gitti zaten. Sonra dün annemi aramış, vay efendim, ben bakıcının anlatmasına niye fırsat vermişim, niye susturmamışım, niye o kadına inanmışım. Şimdi bana saldırarak kendi kabahatini bastırmaya çalışıyor. Delirmiş haldeyim, hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum, başka türlü hiç bir zaman huzurum olmayacak artık.
slm millet
oğlum hasta galiba çok huysuz ne yapacağıma karar veremedim :26:
anambu benim hemşo yaw ben de çanakkaleliyim çan ilçesinden gülşan edirnede kalsak iyi ekip olacakmış yaw yazık oldu
al bir tane daha
çooook geçmiş olsun kız erkek işte ne işe yarar ki anca seyretsinler
huysuzluk konusunda aynı denizi anlatıyorsun akşam hep gözü kapalı ağladı ne yapacağımı şaşırdım inşallah diştir, burnu da akıyor ama öksürük hapşırık hiç birşey yok doktora götürmeme gerek var mı dersiniz
kv sorunu olmasa bir gün şaşıracağım zaten gene ne yaptı senin huysuz
Ben geldiiimmm..
Alıntılardan gördüğüm kadarıyla Kerem kaza atlatmış, çok geçmiş olsun Aylin..
Tuğra nın fotoları da süper, güzel geçmesine sevindim..
Yeni gelen arkadaşlar varmış, hoşgelmişler..
Burcuuuu, çok güzel bir fırsat, bu fırsatı değerlendir ve yekten küs kvalideye.. Rabbim böyle bir fırsatta bana versin tez zamanda :))
Merhabalar kızlar,
sabah erkenden büyük bi gürültü ile uyandım, arada asılı duran demir levha düştü sandım çünkü dün silmiştim ve iyi asamadım herhalde diye düşündüm, sonra bi çıkıp baktım ki mutfak fayansları patlamışşşe bu ilk değil daha önce de olmuştu aynı şey, ne bu yaaa ( Çok şükür mutfakta kimsenin olmadığı zamana denk geldi, o kadar uzaklara kadar fırlamış ki fayanslar, Allah muhafaza. of geçen sefer gelip yapmışlardı ama bu şekilde sıkışıyo hepsini söküp yapabiliriz ancak deyip resmen inşaatta beter hale getirmişlerdi evi, evin her tarafı toz toprak içinde kalmıştı, bu kez yaptıremıcam sanırım20 25 fayans gitmiş kalsın öyle, bişi asarım oraya, hiç giremicem yine inşaat pisliğine
Valla eşim hiç bir şeyin farkına varmış değil, kötü bir şey dememiş ki diye diye dolaşıyor ortada. O akşam kapıdan girdik, tamam konuyu açmayacaktık da, insan hiç mi sinirlenmez, nasılsın annecim diye boynuna sarıldı ! Dün diyor ki, ben sana kızdığım zaman da böyle davranıyorum. Dedim ki, ben anneni bakıcıya çekiştirecem, sen bunu duyacaksın ve o gün gelip bana sarılacaksın, külahıma anlat... Hee bir de ben biraz konuşunca, yeter be dedi, sana da haklısın dedik, abarttın, çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş !!! Şu an, çok gerekli haller dışında onunla da konuşmuyorum.
Anasını da uzun bir süre görmek ya da konuşmak istemiyorum, oğluna söyledim zaten. Toplam 7 gün gördüğü bakıcıya 10 yıl öncesini anlatan, eşine dostuna neler anlatıyor kimbilir? Nisanda görümcek gelecekti, hem onu hem anasını püskürtmem lazım, bu sinirle görürsem onları, evi başlarına yıkarım herhalde.
Geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız, çok şükür ki çocuklar ordayken olmamış
Miral, bence o evi değiştirin siz
Kocamda bu konuda önlem alacak basireti hiç göremiyorum Öznurcum... Annesi dedikodu yapmazmış, o beni kızı gibi seviyormuş, ben abartıyormuşum, annesi nazar değmesin diye bizim ilişkimizi kimselere anlatmıyormuş bile !!!
Ay kudurucam şimdi, yazdıkça delleniyorum, bu kadar salak olur mu bi adam yaa!!! Daha geçen geldiğinde, kendi anneme çekiştirdi bu kadın beni be
Merhabalar kızlar,
Merhabalar kızlar,
Merhabalar kızlar,
Valla eşim hiç bir şeyin farkına varmış değil, kötü bir şey dememiş ki diye diye dolaşıyor ortada. O akşam kapıdan girdik, tamam konuyu açmayacaktık da, insan hiç mi sinirlenmez, nasılsın annecim diye boynuna sarıldı ! Dün diyor ki, ben sana kızdığım zaman da böyle davranıyorum. Dedim ki, ben anneni bakıcıya çekiştirecem, sen bunu duyacaksın ve o gün gelip bana sarılacaksın, külahıma anlat... Hee bir de ben biraz konuşunca, yeter be dedi, sana da haklısın dedik, abarttın, çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş !!! Şu an, çok gerekli haller dışında onunla da konuşmuyorum.
Anasını da uzun bir süre görmek ya da konuşmak istemiyorum, oğluna söyledim zaten. Toplam 7 gün gördüğü bakıcıya 10 yıl öncesini anlatan, eşine dostuna neler anlatıyor kimbilir? Nisanda görümcek gelecekti, hem onu hem anasını püskürtmem lazım, bu sinirle görürsem onları, evi başlarına yıkarım herhalde.
selam anneler ben geldim hafta sonu antakyadaydım geç geldim dün acillik oldum baş ağrısından kıvrandım sonra mideme vurdu o kadar kötü oldum ki gözümü açamıyordum eser kalkmış gelmiş beni acile götürdü 2 iyne yaptılar dagözümü açabildim halbuki cumartesi akşamı da çok eğlenmiştim kız kıza bara gittik kop kop yaptık çok mu içtin demeyin 1 kadeh rakı içtim ki bana hiçbişey yapmaz onuda 3 saatte içtim zaten snüzitim azmış şimdide solda var bi ağrı umarım başlamaz yine
AYLİN çok geçmiş olsun kaza atlatmışsınız
BURCU gerçekten büyük rezillik kayınvalidenin yaptığı benimki de beni çekiştiriyo ama en azından kardeşlerine kızına falan temizlikiye bekıcıya dedikodu da ne deme bu ne avamlık ama maalesef hayatından heptn silebileceğini sanmıyorum neticede kocanın annesi şahsen benim öz annem yapsa herşeye rağmen silemem eşinin de silebileceğini sanmam belki daha az görüşülür geldiğinde sende eğil otelde kalır ama o kadar üzgünüm arkadaşım doğum günü güzel geçen bebelerimizin doğum günüsülerini tekrar kutluyorum mutlu yıllaaaarrrr
Bir daha o eziyete katlanabileceğimi sanmıyorum olduğu kadar artık
Dedikodu olarak ne konuşmuş peki?seni mi kötülemiş?
tenku şeyma,ödümüz koptu ama en azından üstüne gelmedi.
Sağol yaskocum ve geçmiş olsun diyen tüm bacılar.
Senin kv küsmen için sana daha ne yapabilir ki?
çok geçmiş olsun,topicimizde nazar var yineve iyi ki mutfakta kimse yokmuş
eşinde ayıp etmiş ama annesi atsa atamaz satsa satamaz.birde ne kadar sen onun eşi de olsan aile hakkında gerçekler kişilere ağır gelir.kaldı ki söz konusu annesi.
eşinle bu aralar daha az görüşmen, bence mantıklı bir hareket.Söylediği söz 10 yıllık hayat arkadaşına edilmez.
Evet Burcu eşin ayıp etmiş ama benim eşim de anneme şöyle böyle dese dedikoducu dese saydırsa döktürse moktan da kötü olsa bi süre sonra savunmaya geçerim o yüzden eşine biraz hak ver, öznurcan sende 10 yıllık hayat arkadaşına söylenmez bu laflar demişsin ama bazen bizim kocalara ettiğimiz laflar da 50 yıllık bile olsa söylenmemesi gereken laflar olabiliyor, sinirle insan ne söylediğini bilmiyor.
Senin gibi gelinin neyini çekiştirmiş onu merak ettimçırpı dediyse haklı kızma:76:
memnun oldum hanifebenim adım Hanife...1 Mart doğumlu bir kızım var Nihan Sena.İngilizce Öğretmeniyim,Erzurumda.
hoşgeldin candan bende hamilekyen eidrnede bulundum yalnız yalnız. eşim askerlik yapıodu. bende yürüyüş olsun die saraçlara gidip duruyordum bazende kipaya:) ayşekadının oralarda oturdum. ailen nerde.gurbet zor bende gurbetteyim bnmde çevrem yok. burda gurbette olan arkadaş çok bribirimizi teselli ediyor arkadaş oluyorz ekran arkasından. umraım senide rahatlatırız.
ayy keşke yine burda olsaydınbende en çok kipaya gidiyorum fazla yerde yok zaten biliyorsun.ailem ç.kalede.valla buraya dahil oldum ya bi sürü arkadaşım oldu şimdiden rahatladım bile :81:
bu arada melikeini pek kayfi dün akşam 1 seneden beri 2. kere geç yattı 12 de yattı gezmeye gitmiştik bütün gün burnumdan getirdi mızık mızık. bidaa dedim tövbe şimdi uyudu saatinde. ishal gibi çok kaka yapmış. dün aşşaa indirmiştim hava güzel olunca soğuk mu aldı bilemedim. popoda pişmiş bagırıp duruo silerken umarım gecemiz rahat geçer bende temizlik yaptım öldüm öldüm. ama yarı ntertemiz ve toplu bi ewe uyancam inş ve çok mutluyum şimdiden:)
sende hoşgeldin canım benim içimden yazmak geldi hep ama pat diye muhabbete dahil olunmuyor.bundan sonra yazışırız :)slm candan ben de senin gibi okuyup bakıp çıkıyodum forumdan :) bana da cesaret verdin saol... ben Edirneliyim ama Edirnede oturmuyorum... Siirtteyiz... Adım ayşe 9 mart 2010 doğumlu bir oğlum var... benim oğluş yeni uyuduğu için ancak bu saatlerde şöyle bakıp çıkıyorum... ben de evdeyim genelde...
burda yazan kızlar hepinize selamlar yazılarınızı hamileliğimden beri ara ara takip etmeye çalıştım. Daha çok aklıma bişeyler takıldığında.:97:
hoşbulduk gülşah.günaydın kızlar
aramıza yeni katılanlar var hoşgeldiniz kızlar
ben gülşan mardinde polis memuruyum edirneden geldim buraya esentepede oturuyordum edirnede,keşke orda kalsaydık güzel memleket
21 mart doğumlu mert adında bir oğlum var
aylin bende kızdım o erkeklere şimdi, geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız canım:18:
hoşbuldum Doruk paşa 2 oldu evt :)Günaydın iyi haftalar herkese;
Candan hoşgeldin aramıza...Maşallah şimdi topikte 2 tane DORUK paşa oldu ....
Biz bu haftasonumuz süperdi ama omuzlarımı hissetmiyorum dersem anlarsınız sanırım.Kızıma kırmızı ayakkabı aldık alışveriş merkezinde kucağımdan inip yürümek istiyor ağlıyor başkalarının ayaklarına yapışıyor arabaında bile durmadı...HERKESE ABİİİ ABİİİ diye sesleniyor son 2-3 gündür kelimemiz ABİİİ bana da abii diyor...babasına ablama herkese abii.Dün akşam altdaki azı dişi kabarmış iyice ve gece gözler kapalı hep ağlamaklıydı ama uyku halinde sağa dönüyor ağlıyor sola dönüyor ağlıyor ama gözlerini açtığında da abii diye sesleniyor zilli
slm millet
oğlum hasta galiba çok huysuz ne yapacağıma karar veremedim :26:
anambu benim hemşo yaw ben de çanakkaleliyim çan ilçesinden gülşan edirnede kalsak iyi ekip olacakmış yaw yazık oldu
aa kan çekti desene ilk beni sen yüreklendirdin :)bende bayramiçliyim bilmeyenler için çok yakın ilçelerdir
al bir tane daha
çooook geçmiş olsun kız erkek işte ne işe yarar ki anca seyretsinler
huysuzluk konusunda aynı denizi anlatıyorsun akşam hep gözü kapalı ağladı ne yapacağımı şaşırdım inşallah diştir, burnu da akıyor ama öksürük hapşırık hiç birşey yok doktora götürmeme gerek var mı dersiniz
kv sorunu olmasa bir gün şaşıracağım zaten gene ne yaptı senin huysuz
slm candan ben de senin gibi okuyup bakıp çıkıyodum forumdan :) bana da cesaret verdin saol... ben Edirneliyim ama Edirnede oturmuyorum... Siirtteyiz... Adım ayşe 9 mart 2010 doğumlu bir oğlum var... benim oğluş yeni uyuduğu için ancak bu saatlerde şöyle bakıp çıkıyorum... ben de evdeyim genelde...
burda yazan kızlar hepinize selamlar yazılarınızı hamileliğimden beri ara ara takip etmeye çalıştım. Daha çok aklıma bişeyler takıldığında.:97:
Günaydın kızlar,bugün geç kalınmış bakıyorum da kimsecikler yok
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz,çekinmeyin yazın,biz okuruz ve cevaplarız.
D.günümüz de oldu bitti,sanırım 18 yaşına kadar bir daha yapmam,üstümden tır geçmiş gibi,Keremito 37 ekran TV yi devirdi az kalsın altında kalıyordu ve o sırada o odada 3 erkek vardı, alın size erkeklerin ne kadar beceriksiz olduğuna bir kanıt,tabi çocuğum korkudan çok ağladı,foto stüdyosunda da onu güldürücez diye canımız çıktı hatta biz güldürmek için şebeklik yaparken birden ağlamaya başladı,ter geldi bi tarafımdan yani,güzel poz yakalayabildi mi fotoğrafçı bilemiyorum,sonra sesten uyuyamadığı için huysuzdu ne yedi ne uyudu,amaaaaan klasik 1 yaş d.günü oldu işte.Bir daha bu eziyeti çekeceğimi sanmam. Güzel bir anı olabilir ama sırtım boynum heryerim ağrıyor şu an.
Günaydın iyi haftalar herkese;
Candan hoşgeldin aramıza...Maşallah şimdi topikte 2 tane DORUK paşa oldu ....
Biz bu haftasonumuz süperdi ama omuzlarımı hissetmiyorum dersem anlarsınız sanırım.Kızıma kırmızı ayakkabı aldık alışveriş merkezinde kucağımdan inip yürümek istiyor ağlıyor başkalarının ayaklarına yapışıyor arabaında bile durmadı...HERKESE ABİİİ ABİİİ diye sesleniyor son 2-3 gündür kelimemiz ABİİİ bana da abii diyor...babasına ablama herkese abii.Dün akşam altdaki azı dişi kabarmış iyice ve gece gözler kapalı hep ağlamaklıydı ama uyku halinde sağa dönüyor ağlıyor sola dönüyor ağlıyor ama gözlerini açtığında da abii diye sesleniyor zilli
günaydın kızlar nasılsınız bende arada okuyorum sizi aylin kerem ucuz atlatmış allahtan bişey olmamış erkekler öyle bir bak dersin çocuğa uzaktan bakarlar foroğrafçı olarak nereye gittin birde senin küpeli drun adı neydi hangi hastanedeydi
Günaydinlar,
Aylin, valla bu Erkeklere cocuk emanet edilmez. Ucuz atlatmissiniz gercekten.
Dünde benim koca kisisi güya cocuga bakiyor ben mutfaktayken. Tugra masa örtüsünü cekmis o anda masada ne vardiysa gözünün hemen altini siyirmis düsmüs. Simdi kocaman derin cizik var, kanadida.
Cumartesi Dogum Günümüz cok güzel gecti. Oglusum cok eglendi.
Iste size bir kac kare.
Eki Görüntüle 158802 Eki Görüntüle 158804 Eki Görüntüle 158803
hepinize kocaman günaydıııınnnn :))) hepinize güzel bir hafta diliyorum
buralara bahar geldi bende kendime geldim :))
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
aylin geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız
bugün itibariyle rejime başladım hergün 1-2 saat yürüyeceğim :))
dün bütüngün dışardaydık ata nereye saldıracağını şaşırdı sahilde bol bol yürüdü balon satan bir amca buldu ona gidip ver ver diyordu :))
birde yolda 2-3 yaşlarında bir kız çocuğu oyuncak bebek arabasıyla bebeğini gezdiriyordu gitti onu elinden aldı kendi gezdiricekmiş :)) zor aldım elinden
günaydın
Alp uyuyorken yazayım size.geçmişe üstünkörü baktım.
AYLİN ÇOK geçmiş olsun.gerçekten Allah korumuş.
yeni katılan arkadaşlar olmuş,hoşgeldiniz diyorum sizede.
Alp uyanıkken artık oturamıyorum.kuduruyor,kıpırcan kıpır kıpır,durmuyor.bizim tek oda ısındığından biz kış boyunca salonda yatıyoruz.aslında koltuk açılıyor,ama eşim sevmiyor,koltukta rahat edemiyor diye yer yatağında yatıyoruz.Alp te gecenin 4te 3 ünde yanımızda.iki sabahtır ben uyurken kalkıyor bücür.sehpaya gidiyor,üstündeki suyu deviriyor ve cup cup oynuyor o suyla.Allah tan sese uyanıyorum,geç farketmiyorum.suyu temizleyip,üstünü değiştirincede benle kavga ediyor
geçmiş olsun Meralim o nasıl fayanstır anlamadım ben ya nasıl patlar çok mu sıkışmışlarMerhabalar kızlar,
selam anneler ben geldim hafta sonu antakyadaydım geç geldim dün acillik oldum baş ağrısından kıvrandım sonra mideme vurdu o kadar kötü oldum ki gözümü açamıyordum eser kalkmış gelmiş beni acile götürdü 2 iyne yaptılar dagözümü açabildim halbuki cumartesi akşamı da çok eğlenmiştim kız kıza bara gittik kop kop yaptık çok mu içtin demeyin 1 kadeh rakı içtim ki bana hiçbişey yapmaz onuda 3 saatte içtim zaten snüzitim azmış şimdide solda var bi ağrı umarım başlamaz yine
AYLİN çok geçmiş olsun kaza atlatmışsınız
BURCU gerçekten büyük rezillik kayınvalidenin yaptığı benimki de beni çekiştiriyo ama en azından kardeşlerine kızına falan temizlikiye bekıcıya dedikodu da ne deme bu ne avamlık ama maalesef hayatından heptn silebileceğini sanmıyorum neticede kocanın annesi şahsen benim öz annem yapsa herşeye rağmen silemem eşinin de silebileceğini sanmam belki daha az görüşülür geldiğinde sende eğil otelde kalır ama o kadar üzgünüm arkadaşım doğum günü güzel geçen bebelerimizin doğum günüsülerini tekrar kutluyorum mutlu yıllaaaarrrr
Evet Burcu eşin ayıp etmiş ama benim eşim de anneme şöyle böyle dese dedikoducu dese saydırsa döktürse moktan da kötü olsa bi süre sonra savunmaya geçerim o yüzden eşine biraz hak ver, öznurcan sende 10 yıllık hayat arkadaşına söylenmez bu laflar demişsin ama bazen bizim kocalara ettiğimiz laflar da 50 yıllık bile olsa söylenmemesi gereken laflar olabiliyor, sinirle insan ne söylediğini bilmiyor.
Senin gibi gelinin neyini çekiştirmiş onu merak ettimçırpı dediyse haklı kızma:76:
Kızım kadın senin şerrinden öyle bir korkmuş ki sana söyleyemediklerini başkalarına söylüyorben bunları Burcu ya söylesem beni yolar en iyisi mi kulaktan kulağa duysun diyordur. terbiyesiz şahsiyet bu senin kv, eminim oğlu iyidir hoştur da ama sen de 10 senede kimbilir onun ne saçma sapan huylarını çekiyosundur ve o senin aileni çekiyorsa sen onun manyak ailesini çekiyorsun.Bu işler karşılıklı olmasa kırk kere boşanırdınız ama bunu anlayamıyor.
ayy kusura bakmayın ben bu alıntı işini pek becemedim acemiyim öğrencem inşalıntıların içinde cvplarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?