2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burcucum kızmakta haklısın sonuna kadar içinden geldiği gibi davran affetmek istemiyorsan etme...eşin de kavga anında sinirle söylemiştir sen onun niyetini fikrini hepimizden iyi bilirsin...eminim senin kızgınlığınla annesini azarlamasını sen de istemezdin güldü konuştu diye kızma ama elbet sonrasında ciddi bir şekilde uyarması gerekirdi...

bence sağduyulu ol...3 günlük dünya...kızsan da onun dediklerini geri alamayaksın ya da onu değiştiremeyeceksin...en kötüsü de sana nasıl hissettirdiğini untamayacaksın...sana uzak Allaha yakın olsun..sen mesafeni korursun bundan sonra...günah onun gıybetin affı yok.

Son düzenleme:
-meral çok geçmiş olsun büyük bir ihtimal kabardı fayanslar ve araba geçmişse yoldan gürültülü şekilde ona sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum....
-yazgı ayakkabıları beğendim ben
-burcu sakin ol canım 1000/1000 haklısın ama eşin artık bu konuya söz sahibi olması lazım
öznur ne zaman rahat olursan ozaman anlat....

Yasemin, ben onunla konuşamazdım, yılların öfkesi ile çok fena patlardım o akşam. Ve o patlama bizi boşanmaya götürürdü, çünkü ben anasına gözünün üstünde kalın var desem, oğlunun gözleri pörtlüyor.
Ertesi gün için niyetim vardı aslında ama gidene kadar odasından bile çıkmadı gözüme görünmemek için.
Son olarak da, kendisi adam akıllı konuşulacak, problem çözülebilecek yapıda biri değildir, son derece sabit fikirlidir, ne dersen de lafından caymaz, zora geldi mi ağlar, küser, bu da benim haklıyken haksız duruma düşmeme sebep olurdu.

boşuna mı en kuduruk seçildiyerler onu yerler....

yiyebilirsin,siz sıkıştırdıkça oda ısırabilir ve kahkaha atabilir,benden söylemesi.
ayakkabı çok hoşuma gitti.evet canım buralar çok sıcak oluyor.zaten sandalet alacaktım.ama önü açık mı alsam diyordum.ama bu daha iyi olur sanırım.akşamları çorapla giyebilir.

bende çok beğendim,kartıma koca kişisi el koydu.akşam gelsin,alıp,sipariş edeceğim.
numarasını nasıl ayarladın peki yaya cım?

bir soru daha canlar:26:
önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüz.ve ben hediye konusunda iki seçenek arasında kaldım.
1.eşim uzaktan kumandalı araba hastası.bir hobi bu onda.ve geçenlerde kipa da bayağı büyük bir cip beğendi,kumandalı.100 lira mı ne?fazlası var azı yoktur.
2.Safari Erkek Ayakkabılar % 50 İndirimli | Kampanya ve İndirim Fırsatları
birinci sıranın sonundaki ayakkabı.siyah nokta nokta olan,üstüne tıklayınca büyüyor.siyah bir ayakkabı istiyor.bu ayakkabıda deri ve fiyatı uygun.

nedersiniz?

Son düzenleme:

aynen oyle canım.zinanın bile affı var ama gıybetin yok

bu marka geçenlerde unnadoda indirimdeydi benim spam e gelmiş mail geç gördüm çok güzel modeller vardı(bence al canım.
ölçü için beden tablosu var sitede çıktı alıp ayağına göre belirleyebilirsin ölçüsünü...

valla mantık ayakabı diyor ama erkekler cüssece iri çocuklar oldukları için araba onu daha mutlu eder sanırım...benim eşim de hastasıdır bu tür arabaların...

aynen oyle canım.zinanın bile affı var ama gıybetin yok

Ben mesafemi yıllardır koruyorum Hanifem ve iyi ki öyle yapmışım.
Offf çok daralıyorum.

Zor bişi istiyorsun Ayfercim yaw :)

Araba al, bence daha çok sevinir...

hahaytttt Aylinim bize yaptıkları karşısında aramızda kim en fazla "öküz yada kütük" demekden öteye geçmiş kocalarına.

Bennnnnnn

canlar alakasız olacak ama bu yazın giyilir değil mi?

Stride rite-Bebek-CALF-NAVY - NMS Teknoloji

Giyilir ama mesela ben Kerem in akşam ayakkabılarını çıkardığımda zırıl zırıl ter oluyor ayakları bir de yaz sıcağında daha da terletebilir ama önü açık benim de içime sinmez.
Görümcekin aldığı ayakkabı da böyle yanları açık olanlardan 22 ile değiştirdim ben,şu an 21 1-2 aya büyürse direk onu giydiricem.

Yazgıcım, şu an 19 numara giyiyor İklim, 2 ay sonra bunu giyemez dedi satın aldığımız yerdeki satış elemanı, bende bir numara büyüğünü aldım, 2 ay sonrada onu giydirecem işte..

Burcucum, içinde olup yaşayan sensin, haklısın, belki o akşam öfkeyle konuşsaydın daha da kötü şeyler olabilirdi evet, ben sakince konuşabilseydin anlamında demiştim ama sakinleşmen pek mümkün olmamış anlaşılan, bu işler zor be Burcu, konuştuğumuzu bile anlamıyorlar çok haklısın, bende kv ile konuşuyorum haklısın diyor yüzüme ama arkamdan yine bişeyler çıkarıyor mutlaka, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sabır versin bol bol..

Ben mesafemi yıllardır koruyorum Hanifem ve iyi ki öyle yapmışım.
Offf çok daralıyorum.

Zor bişi istiyorsun Ayfercim yaw :)

canım biliyorum mesafeni koruduğunu söylemeye çalıştığım şey gerekirse daha da mesafeli olursundu.ne kadar güçlü bir karakterin olduğu ne kadar sağlam ve yadsınamaz bir mantığın olduğu zaten her cümlende gösteriyor kendini...kendini üzmeye değmez bence...bırak Allah layığını versin....

Yazgıcım, şu an 19 numara giyiyor İklim, 2 ay sonra bunu giyemez dedi satın aldığımız yerdeki satış elemanı, bende bir numara büyüğünü aldım, 2 ay sonrada onu giydirecem işte..

ya kızlar evet arabayı alsam çok sevinecek eminim.ayakkabıdan daha çok sevineceği kesin.yani bende mutlu olacağını bildiğim için onu düşündüm ama ayakkabıda işine yarayacak bişey yaa ondan tereddütte kaldım.
ama onu kendide alabilir değil mi?arabaya kıyamıyor para vermeye,ama içi gidiyor.
Alpiş e kaç numara alsam ki?ayakları etli bıdığın.printer yok ki hanife cim çıktı alayım.cm ini ölçüp sitedeki şablonla eşleştirsem olur muki?
Aylin açık ayakkabı giyemezler diye düşünüyorum.daha yeni yeni yürüyorlar zaten,rahat edemezler.böylesi daha iyi olacak galiba.

Son düzenleme:
Eyo uyudu sonunda ama ben gündemin epeyce gerisinde kaldım sanırım

Öncelikle tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler kızlar, fayans patlıyor işte ben de bi önceki patlayışında öğrenmiştim bunu, işçilik bu kadar kötü yapılınca sıkıştırılıp yerleştirilince fayanslar problem oluyor, geçen defa epeyce şişmişti önce dolayısıyla patladı patlayacak diye bekliyodum zaten ama bu kez hiçbişi yoktu görünürde nasıl oldu bilemiyorum..şimdi duvardaki koca boşluğu gördükçe canm sıkılıyo tabi taşınma konusuna gelince aslında koca kişisi çoktan beri istiyo taşınmayı ama ben taşınacaksam artık tam istediğim şartlarda olsun bi kez daha taşınmayayım diyorum, e istediğim şartlarda epeyce yüksek ama şu an onu karşılayacak gücümüz yok ancak biraz daha iyi bi eve geçebiliriz, koca kişisi biriktirdiği paralarla o yatırımlık saçma daireleri almasaydı şimdi istediğimiz eve geçerdik ama

Burcucumm cnm bnm boşver yaw onun için kendini bu kadar üzmeye değer mi ki? evet yaptığı çok yanlış, en haz etmediğim huydur benim de bu arkadan çekiştirme işi Ama işte sen kendini üzeceğine bu drumu artık aranıza konacak ciddi bir set olarak kullan

Aylincim çok geçmiş olsun size de, çok şükür ucuz atlatmış..ayrıca doğumgünü hususunda da daha önce yaşamışlığım olduğundan ben de biliyorum zorluğunu ama yine de yapıcam işte deli gibi halbuki annenin de çocuğunda en mutlu ve rahat olacağı gün olmalı o gün

Hilalin o abi diyen dillerini yerim ben de eymene öğretmeye çalışıyorum ama demiyor, dese abisi çok mutlu olacak

Son düzenleme:

Amin Yasemincim...
Tam dediğin gibi, konuştuğumu bile anlamıyor, anlamak istemiyor.
Çocuk günde 5 defa kaka yapıyordu, kilo alamıyordu, şu debridata başladık da biraz düzene girdi, kaç kere anlattım, ama takmış kafayı bir kere, senin de dediğin umrunda değil ki...
Bunun gibi bir sürü şey işte, uğraşılacak cinsten değil, en iyisi Hanife'nin dediği gibi 3 günlük dünya deyip arkanı dönmek. Şu an ben burda hem kendimi hem sizi daraltırken, o ferah ferah oturuyordur...

Sağol canım benim, ben korudum da noldu anlamında demiştim zaten :)
Daha mesafeli olmama oğlu razı gelmeyecektir, mevcut durumdan bile çok rahatsızmış, öyle diyor.
En önemlisi, ben onun samimiyetine olan inancımı yitirdim, bir insan için bundan büyük bir kayıp düşünemiyorum. Bundan sonra benden güleryüz göre bile, bu hem kendimi hem de onları kandırmaktan öte birşey olmayacak ki...

Ayy neyse, yeteri kadar bunalttım sizi, daha da yazmayacam bu konuda, Allah herkese layığını versin.

anladım canım...ben de o siteye baktığımda Nihanın ayağını ekrana mı dyasam demiştim ama ekrana gelen şablon büyük çıktısı tam boy oluyor sadece..ben çıktı almamıştım indirmi kaçırınca ama sanırım şimdi giydiğinden bir ya da bir buçuk büyük alsan rahatlıkla giyer...

YAZGI canim Alp in ayagini ölc ve üstüne 1,5 cm ekle...ona görede burdan numarasini sec.
Yani Alpin ayagi 12cm ise 13,5 cm´e uygun olana bakacaksin yani 20 Numara oluyor bu mesela.

12,7 cm 19 Nr.
13,5 cm 20 Nr.
14 cm 21 Nr.
14,7 cm 22 Nr.

Yazgıcım ana sayfadaki ölçü şablonunu indir bilgisayarına açılan dosyanın görünüm yüzdesini %100 yap tam ölçüyü alırsın...Alp kuduruğunun ayağını daya ekrana ölç:)) ben şimdi denedim Nihanın ayakkabısı ölçtüm..20 numara...şablonda tam 19.5 la 20.5 arasına denk geldi:))

zeliş canım hemen yapıyorum,sağol.
hanife cim garanti olsun diye senin dediğinide yapıyorum.
sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…