2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgı bugüne kadar aldığım ayakkabıların hiçbiri olmadı İklimin ayağına, ya netten almıştım yada çocuk yanımda olmadan arkasından aldım, en son yanımda götürdüm çocuğu ve deneyerek görerek aldım da ohh beee dedim, evde yığınla ayakkabı, çarık çorap ve patik var, en iyisi sende deneyerek al, netten alınca garanti olmuyor yada bir mağazada dene hangi numara oluyorsa o numaradan sipariş ver bence..

Al benden de o kadar, evde giyilemeden boynu bükük kalmış bir sürü ayakkabı ve çarık çorap var, ayakları küçük ama etli etli, hiç bir ayakkabı girmiyor ayağına... Bu hafta sonu beraber gidip alacağız artık, tek başıma tutturamıyorum, koca adam oldu, biraz yardım etsin annesine :)

burda doğrudüzgün model yok bebek ayakkabılarındaoyüzden netten almayı düşündüm.ama olmadı numarasını görmek açısından yinede bir mağazada bakarım.
ama önce hanife ve zeliş in taktikleri uygulayayım.

Yerim ben onun etli ayaklarını, minik adam yaa..
Ben İklime ilk adım ayakkabısı aldım geçen hafta, neden daha önce almadım diye kendimi yedim, çocuk öyle bir yürüdü ki, meğer ayakkabıdan yana mutlu değilmişte ondan düzgün yürümüyormuş zilli, dengeyi kurunca koşmaya bile başladı..

Yersin valla, çok komik ayakları var
Bi de onları öptürmeyi, koklatmayı bi seviyor ki, herkesin burnuna sokuveriyor bu ara
Ne marka aldın ilk adım ayakkabısını, ben de alacam.
Gerçi bizimkinin adım atmaya pek niyeti yok ama olsun

Ayyy, öbür konu yüzünden anlatmayı unuttum.
Hsonu Doruk resmen ağzını burunu patlattı.
Emekleyerek yakalamaca oynarken iki defa düştü aceleden, birinde burnundan, diğerinde de ağzından kan geldi epeyce, çok ağladı kuzum.

evet canım...ilk adım ayakkabısı çok önemli...burda çok çeşit yok maalesef...bir çift mor ayakkabı almıştım ben Nihan'a ilk yürümeye başladığında toddler diye bir marka derisi vs çok güzel ama altında güya ayağı şekillendiren kolay yürümesini sağlayan bilemem kaç nokta teknolojsi diye çıkıntılar vardı...kuzum da o ayakkabılarla yüreyeceğim diye düşmekten yürümez olmuştu...cuma günü panchodan aldım yeni bir çift yeni sezon kazık fiyata ama altı düz ve Nihan cumartesiden beri evde koşturuyor...çok kızdım kendime farketmiştim ayakkabının onu zorladığını ama evimizi çok büyük her yerde halı yok ayakkabısız kayıyor ..başka ayakkabı modeli yok var olanlar sert derken bugüne geldik.ama hamdolsun iyi şimdi o da rahatladı ben de.

oy yavrum benim, hem de iki kez( çok geçmiş olsun cnm
ben de almak istiyorum ilk adım ayakkabısı, papi mi iyi olan acaba?

Nihan da çok meraklı ayaklarını ısırtmaya...
geçmiş olsun kuzuma...Nihan da yüreyim diye kafa göz dağıtıyordu bir ara burnu kanamıştı düşünce...düşmesinler yaaa((((

şeyma keşke edirnede olsaydık dimi hepbirlikte,polis bahçesine giderdik meriç kenarında şööyle karşılıklı çayımızı içerdik,bebeleride parkta oynatırdık
denizin yeni bir dişi çıkacak galiba:26:

çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız:18:

kafasını kırmadınmı kocanın o laflardan sonra ayyy içim sıkılıyo kayınvaldelerin yaptıklarndan kayserinin merkez nüfusu 1milyon olmuş bu demek oluyorki şark dönüşü kayserideyiz,aslında güzel memleket ama kayınvaldeye yakın olmak ne kadar akıllıca bilmiyorum, kayınvaldem iyidir hoştur ama küçük görümcek eşim dahil tüm sülalesiyle küs,bu biraz korkutuyo beni

geçmiş olsun canım,eserle olan sıkıntılardan dolayımı midene vurdu acaba bu ağrılar:26:

sende bakıcıya tembih et dedikoduya başlayınca bi dinleme cihazı ile kaydetsin konuşmaları ben daha önce arkamdan konuştuğundan şüphelendiğim bi arkadaşıma yapmıştım tüm foyası döküldü

memnun oldum hanife

sende hoşgeldin canım benim içimden yazmak geldi hep ama pat diye muhabbete dahil olunmuyor.bundan sonra yazışırız :)

hoşbulduk gülşah.

hoşbuldum Doruk paşa 2 oldu evt :)
candan benim adım gülşan,istersen gülşende diyebilirsin ama gülşah ismini pek sevmiyorum ben:78:

oy yavrum benim, hem de iki kez( çok geçmiş olsun cnm
ben de almak istiyorum ilk adım ayakkabısı, papi mi iyi olan acaba?

Nihan da çok meraklı ayaklarını ısırtmaya...
geçmiş olsun kuzuma...Nihan da yüreyim diye kafa göz dağıtıyordu bir ara burnu kanamıştı düşünce...düşmesinler yaaa((((

Sağolun canlarım...
Ben de çok üzülüyorum böyle kazalar olunca, ama düşmemesi için de elini üzerinden hiç çekmemem lazım, zaten en pimpirik anne seçtiniz beni yoktan yere, bi de öyle yapsam nolacak kimbilir

merhabalr insanlar evlendkten sonra yaslanmaya baslıyor bunu anladım ben o yüzden ne kadar gec evlenirsen o kadar ii .. hele bi de cocuk olunca koca tarafı daha bi kuduruyo ve bizi daha cok yıpratıyo.

burcu umursama dicem ama bu yasadıkların içinden cıkmayacak biliyorum her aklına geldiğinde sinirleneceksin dua et aynı sehirde sürekli görmek oldugun birileri deiller sen aynı uzaklıgı sürdürmeye devam et bak gitmişler bu olaydan sonra da uzun bir süre gelemez herhalde die düşünüyorum..

selam herkese..işten boğuluyorum( çay bile içemedim..5 dk mola verdim şimdi size bakayım ddim...
epeyce konuşmuşsunuzz..okuyamadım.
hafta sonu kardeşim y.özgür ü parka götürdü.orda akran sayılabilecek bir kız çocuk gelmiş ben,mkinin yanına kum oynamak ,çin oturmuş.benim sıpa ne yapmışş tutmuş 1 tane indirmiş kıza( kız feryat figan ağlamış..çok üzüldüm..kardeşimde almış gelmiş sıpayı eve..sevmek için mi yaptı yoksa gerçekten vurdu mu bilmiyorum..ama çok üzüldüm.şiddet öğrenilen bir davranış ve hiç istemiyorum bunu hemen öğrensin..

Geçmiş olsun Doruk kuzuma, düşmesinler hakkaten yaa, içim gidiyor, iklimin de yüzü gözü mor içinde, sağa sola çarpmaktan..
İklim de ayağını öptürmekten çok hoşlanıyor, birde kokmuş ayaklarını öptürüyor musun, üff çok kokmuş ama diyorum, kıkır kıkır gülüyor sıpa..

Ben ayakkabısını Bücürük ten aldım arkadaşlar, en hesaplısı orada idi, tabanında 5 nokta emniyet sistemi varmış, içinde korucu pedler, yarı ortopedik v.s. v.s. anlattı durdu satıcı ama benim için İklim in düzgün basması ve rahat yürümesi önemli idi, ayağına giydirdiğimiz an mağazada koşarak turladı zilli, çok hoşuna gitti, eğilip bakıyor cici diyordu birde, bende aldım, 2 çift ayakkabıya 90 TL verdim, aylardır araştırıyorum, hepsi birbirinin benzeri, çok para dökmeye gerek görmedim..

oyyy kıyamam kuzuma mertte çok düşüyo evin içinde koşuyo resmen babası kızıyo arkasından git diye,yok yaaa her dakika peşinde olamam diyorum bende kolaysa sen takip et düşe kalka öğrenecek,kanepeye çıkıyo arkasına doğru sarkıyo,çok korkuyorum tepe üstü çakılacak diye:18:

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-gelisim-bilgileri/427816-cok-uzuluyorum.html

arkadaşlar ben bi konu açtım buraya takılmadan önce buna bi ara bakarmısınız ?kafamı çok kurcalıyor bu konu:44:

canım mert kadar tv izleyen bebek yoktur herhalde ama onun kadar hareketli bebekte yoktur onunla alakası olduğunu sanmıyorum,bazı bebekler hantal oluyo burda bi arkadaşın bebeğide seninki gibi sadece yürüteçle geziyo yerde yan tarafına bile dönemiyo,ama önceki kızıda öyleymiş hiç sorun etmiyo,sana tavsiyem doruğa egzersiz yaptırman,kasları gelişsin diye yani. ben eskiden spor yaptırıyordum ona sabah akşam. sırtüstü yatır önce kollarını yana açıp kapat mesela 5-10 kez yap,yukarı aşağı hareket ettir sonra bacaklarını bisiklet çevirir gibi itip kendine çekebilirsin,böyle böyle bacak kasları biraz gelişir. sırtüstü yatırıp yuvarlayabilirsin yana doğru böylece dönmenin keyfini alır. bence şimdilik bunları yap işe yarar mutlaka,ama canını sıkma yürümeyen çocuk yok,mertte ağzını burnunu gösteremiyo daha,konuşamıyoda. yapar ilerde inşallah yapmazsada sorun yok yapmak istemiyo demekki. ama bay bay ı öğretmek için 2 hafta uğraştım ben sürekli önce ben baybay yaptım sonra onun elini tutup bay bay yaptım,alkışıda öyle öğrettim önce kendim alkışladım sonra onun ellerini tutup alkış yaptırdım

Benim kızımda akranlarının saçını çekiyor, itekleyip düşürüyor, henüz şiddetle ilgili olarak yaptıklarını sanmıyorum, bu kavramı tanımıyorlar daha çünkü, telaş yapma hemen, sevme maksatlı yapmıştır eminim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…