- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.941
YAZGI canim Alp in ayagini ölc ve üstüne 1,5 cm ekle...ona görede burdan numarasini sec.
Yani Alpin ayagi 12cm ise 13,5 cm´e uygun olana bakacaksin yani 20 Numara oluyor bu mesela.
12,7 cm 19 Nr.
13,5 cm 20 Nr.
14 cm 21 Nr.
14,7 cm 22 Nr.
Yazgı bugüne kadar aldığım ayakkabıların hiçbiri olmadı İklimin ayağına, ya netten almıştım yada çocuk yanımda olmadan arkasından aldım, en son yanımda götürdüm çocuğu ve deneyerek görerek aldım da ohh beee dedim, evde yığınla ayakkabı, çarık çorap ve patik var, en iyisi sende deneyerek al, netten alınca garanti olmuyor yada bir mağazada dene hangi numara oluyorsa o numaradan sipariş ver bence..
Al benden de o kadar, evde giyilemeden boynu bükük kalmış bir sürü ayakkabı ve çarık çorap var, ayakları küçük ama etli etli, hiç bir ayakkabı girmiyor ayağına... Bu hafta sonu beraber gidip alacağız artık, tek başıma tutturamıyorum, koca adam oldu, biraz yardım etsin annesine :)
Yerim ben onun etli ayaklarını, minik adam yaa..
Ben İklime ilk adım ayakkabısı aldım geçen hafta, neden daha önce almadım diye kendimi yedim, çocuk öyle bir yürüdü ki, meğer ayakkabıdan yana mutlu değilmişte ondan düzgün yürümüyormuş zilli, dengeyi kurunca koşmaya bile başladı..
Yerim ben onun etli ayaklarını, minik adam yaa..
Ben İklime ilk adım ayakkabısı aldım geçen hafta, neden daha önce almadım diye kendimi yedim, çocuk öyle bir yürüdü ki, meğer ayakkabıdan yana mutlu değilmişte ondan düzgün yürümüyormuş zilli, dengeyi kurunca koşmaya bile başladı..
Yersin valla, çok komik ayakları var
Bi de onları öptürmeyi, koklatmayı bi seviyor ki, herkesin burnuna sokuveriyor bu ara
Ne marka aldın ilk adım ayakkabısını, ben de alacam.
Gerçi bizimkinin adım atmaya pek niyeti yok ama olsun
Ayyy, öbür konu yüzünden anlatmayı unuttum.
Hsonu Doruk resmen ağzını burunu patlattı.
Emekleyerek yakalamaca oynarken iki defa düştü aceleden, birinde burnundan, diğerinde de ağzından kan geldi epeyce, çok ağladı kuzum.
Yersin valla, çok komik ayakları var
Bi de onları öptürmeyi, koklatmayı bi seviyor ki, herkesin burnuna sokuveriyor bu ara
Emekleyerek yakalamaca oynarken iki defa düştü aceleden, birinde burnundan, diğerinde de ağzından kan geldi epeyce, çok ağladı kuzum.
şeyma keşke edirnede olsaydık dimi hepbirlikte,polis bahçesine giderdik meriç kenarında şööyle karşılıklı çayımızı içerdik,bebeleride parkta oynatırdıkslm millet
oğlum hasta galiba çok huysuz ne yapacağıma karar veremedim :26:
anambu benim hemşo yaw ben de çanakkaleliyim çan ilçesinden gülşan edirnede kalsak iyi ekip olacakmış yaw yazık oldu
al bir tane daha
çooook geçmiş olsun kız erkek işte ne işe yarar ki anca seyretsinler
huysuzluk konusunda aynı denizi anlatıyorsun akşam hep gözü kapalı ağladı ne yapacağımı şaşırdım inşallah diştir, burnu da akıyor ama öksürük hapşırık hiç birşey yok doktora götürmeme gerek var mı dersiniz
kv sorunu olmasa bir gün şaşıracağım zaten gene ne yaptı senin huysuz
çok geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız:18:Merhabalar kızlar,
sabah erkenden büyük bi gürültü ile uyandım, arada asılı duran demir levha düştü sandım çünkü dün silmiştim ve iyi asamadım herhalde diye düşündüm, sonra bi çıkıp baktım ki mutfak fayansları patlamışşşe bu ilk değil daha önce de olmuştu aynı şey, ne bu yaaa ( Çok şükür mutfakta kimsenin olmadığı zamana denk geldi, o kadar uzaklara kadar fırlamış ki fayanslar, Allah muhafaza. of geçen sefer gelip yapmışlardı ama bu şekilde sıkışıyo hepsini söküp yapabiliriz ancak deyip resmen inşaatta beter hale getirmişlerdi evi, evin her tarafı toz toprak içinde kalmıştı, bu kez yaptıremıcam sanırım20 25 fayans gitmiş kalsın öyle, bişi asarım oraya, hiç giremicem yine inşaat pisliğine
geçmişe bakamadım henüz, Eymen uyumadan da bakamıcam sanırım
Valla eşim hiç bir şeyin farkına varmış değil, kötü bir şey dememiş ki diye diye dolaşıyor ortada. O akşam kapıdan girdik, tamam konuyu açmayacaktık da, insan hiç mi sinirlenmez, nasılsın annecim diye boynuna sarıldı ! Dün diyor ki, ben sana kızdığım zaman da böyle davranıyorum. Dedim ki, ben anneni bakıcıya çekiştirecem, sen bunu duyacaksın ve o gün gelip bana sarılacaksın, külahıma anlat... Hee bir de ben biraz konuşunca, yeter be dedi, sana da haklısın dedik, abarttın, çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş !!! Şu an, çok gerekli haller dışında onunla da konuşmuyorum.
Anasını da uzun bir süre görmek ya da konuşmak istemiyorum, oğluna söyledim zaten. Toplam 7 gün gördüğü bakıcıya 10 yıl öncesini anlatan, eşine dostuna neler anlatıyor kimbilir? Nisanda görümcek gelecekti, hem onu hem anasını püskürtmem lazım, bu sinirle görürsem onları, evi başlarına yıkarım herhalde.
geçmiş olsun canım,eserle olan sıkıntılardan dolayımı midene vurdu acaba bu ağrılar:26:selam anneler ben geldim hafta sonu antakyadaydım geç geldim dün acillik oldum baş ağrısından kıvrandım sonra mideme vurdu o kadar kötü oldum ki gözümü açamıyordum eser kalkmış gelmiş beni acile götürdü 2 iyne yaptılar dagözümü açabildim halbuki cumartesi akşamı da çok eğlenmiştim kız kıza bara gittik kop kop yaptık çok mu içtin demeyin 1 kadeh rakı içtim ki bana hiçbişey yapmaz onuda 3 saatte içtim zaten snüzitim azmış şimdide solda var bi ağrı umarım başlamaz yine
AYLİN çok geçmiş olsun kaza atlatmışsınız
BURCU gerçekten büyük rezillik kayınvalidenin yaptığı benimki de beni çekiştiriyo ama en azından kardeşlerine kızına falan temizlikiye bekıcıya dedikodu da ne deme bu ne avamlık ama maalesef hayatından heptn silebileceğini sanmıyorum neticede kocanın annesi şahsen benim öz annem yapsa herşeye rağmen silemem eşinin de silebileceğini sanmam belki daha az görüşülür geldiğinde sende eğil otelde kalır ama o kadar üzgünüm arkadaşım doğum günü güzel geçen bebelerimizin doğum günüsülerini tekrar kutluyorum mutlu yıllaaaarrrr
sende bakıcıya tembih et dedikoduya başlayınca bi dinleme cihazı ile kaydetsin konuşmalarıGeçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız, çok şükür ki çocuklar ordayken olmamış
Miral, bence o evi değiştirin siz
Kocamda bu konuda önlem alacak basireti hiç göremiyorum Öznurcum... Annesi dedikodu yapmazmış, o beni kızı gibi seviyormuş, ben abartıyormuşum, annesi nazar değmesin diye bizim ilişkimizi kimselere anlatmıyormuş bile !!!
Ay kudurucam şimdi, yazdıkça delleniyorum, bu kadar salak olur mu bi adam yaa!!! Daha geçen geldiğinde, kendi anneme çekiştirdi bu kadın beni be
candan benim adım gülşan,istersen gülşende diyebilirsin ama gülşah ismini pek sevmiyorum ben:78:memnun oldum hanife
sende hoşgeldin canım benim içimden yazmak geldi hep ama pat diye muhabbete dahil olunmuyor.bundan sonra yazışırız :)
hoşbulduk gülşah.
hoşbuldum Doruk paşa 2 oldu evt :)
oy yavrum benim, hem de iki kez( çok geçmiş olsun cnm
ben de almak istiyorum ilk adım ayakkabısı, papi mi iyi olan acaba?
Nihan da çok meraklı ayaklarını ısırtmaya...
geçmiş olsun kuzuma...Nihan da yüreyim diye kafa göz dağıtıyordu bir ara burnu kanamıştı düşünce...düşmesinler yaaa((((
uuyuuduu benım canavar yıne
oyyy kıyamam kuzumaYersin valla, çok komik ayakları var
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...-gelisim-bilgileri/427816-cok-uzuluyorum.html
arkadaşlar ben bi konu açtım buraya takılmadan önce buna bi ara bakarmısınız ?kafamı çok kurcalıyor bu konu:44:
kızlar sızınkılerde hala herseyı agızlarına mı goturuyor yoksa bu Doguhan a has bı davranıs mı ?
selam herkese..işten boğuluyorum( çay bile içemedim..5 dk mola verdim şimdi size bakayım ddim...
epeyce konuşmuşsunuzz..okuyamadım.
hafta sonu kardeşim y.özgür ü parka götürdü.orda akran sayılabilecek bir kız çocuk gelmiş ben,mkinin yanına kum oynamak ,çin oturmuş.benim sıpa ne yapmışş tutmuş 1 tane indirmiş kıza( kız feryat figan ağlamış..çok üzüldüm..kardeşimde almış gelmiş sıpayı eve..sevmek için mi yaptı yoksa gerçekten vurdu mu bilmiyorum..ama çok üzüldüm.şiddet öğrenilen bir davranış ve hiç istemiyorum bunu hemen öğrensin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?