2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bazen sevmek istedikleri halde vurabiliyolar,endişelenme. mertte emeklerken yanın biri geldimi ona tutunup kalkmaya çalışırdı eskiden tabi küçük arkadaşlarından tutununca ikisi birden devrilirdi küçük arkadaşları korkuyodu mertten,yürümeye başladıda korkuları geçti

ben merte ayakkabı bulamıyorum küt ayaklı,çok geniş sığmıyo ayağı
slazenger spor ayakkabı aldım, normalde 21 giyiyo ama yanlardan sıktığı için 22 numara aldım yürüyemiyo buseferde napıcam bilmiyorum,yaz gelince sandalet tarzı bişeyler bulurum herhalde

canlarım,
oglus artık 1 yasında ve ben ınek sutunden yogurt yapayım dıyorum.Sızce yogurt yapma makınasımı alayım yoksa kendım mı deneyeyım? Hayatımda oyle bırsey yapmadım.

Annem aradı, Doruk sabahtan beri nerdeyse hiç susmadan ağlıyoruş, hiç bir şey yememiş, dışarda olmayı çok sever, çıkarmışlar yine susmamış. Gel doktora falan götürelim, normal değil bu çocuğun hali dedi. Çıkıyorum, nolu dua edin de ciddi bişeyi olmasın kuzumun.

kızlar sızınkılerde hala herseyı agızlarına mı goturuyor yoksa bu Doguhan a has bı davranıs mı ?

ne bulursa ağzında canım:))
hala oral dönemdeler hala bütün dünyaları ağız....dert etme çok zararlı bişey olmadığı sürece de müdahale etme ..dişler de üstüne eklenince benimki de ağzını hiç boş bıakmıyor..
hep söylediğim gibi allahtan anal dönemi de aynı şekilde geçirmiyorlar:))

özgür e bir arkadaşımın oğlu bi kaç kez vurmuştu elini falan sıktırdı canım..ondan öğrendiyse diye korktum biraz...

ya gözümde canlandı da çok sevimli geldi gözüme birden:))

canlarım,
oglus artık 1 yasında ve ben ınek sutunden yogurt yapayım dıyorum.Sızce yogurt yapma makınasımı alayım yoksa kendım mı deneyeyım? Hayatımda oyle bırsey yapmadım.

ben günlük sütten mayalıyorum ve çok güzel tutuyor.
sıcağa yakın olacak şekilde ısıtıyorum. bir küçük kaseye 1 yemek kaşığı yoğurtu koyuyorum. sütle ısıtıyorum. sütü kavanozlara koyunca bu mayadan ekliyorum. kavanozları sütü koymadan önce sıcak suda bekletip ısıtıyorum. mayalayınca iyice sarıp kaloriferin yanında bekletiyorum. tamamdır...

hayırlı haberlerini alırız inşallah....

Ben İklime 5 aylıktan beri inek sütüyle yoğurt mayalıyorum Öznur, makina almana gerek yok, 1-2 sefer dene mutlaka tuttursun, çok basit yapması..

gezinirken kafam iyice karıştı.bakın bakalım hangisi daha iyi?

Stride rite-Bebek-CALF-NAVY - NMS Teknoloji
bunun beyazıda var:
☞ Pappa/Paqpa Buena Crtl Bebek Yazlk Ayakkab, P0154 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Pappa/Paqpa Ortopedik Crtl Bebek lk Adm Sandaleti - B0148 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

3 tane seçenek çıktı karşıma.hangisi iyi olur bilemedim ama yaanisan da kısmet olursa istanbul a geleceğim.ozamanı mı beklesem ki?

canlarım,
bir lt pastörize inek sütünü küçük bir tencerede ısıt elini yakmaya başlayınca kapat altın. ben kavanoza koyuyorum ama tenceredede mayalayabilirsin. küçük bir kasede iki yemek kaşığı yoğurdu sıcak sütten ekleyerek ılıtıyorum ve kavanoza ekliyorum iki üç kez karıştırıp ağzını kapatıyorum. sofrabezine sarıp ılık bir yerde 5 saate yakın bekletiyorum tutunca dolaba kaldırıyorum. makineye gerek yok

ayy hadi hayırlısı inşallah dişten dolayıdır:18:

evet çok komik

burcu inşallah önemli bişi yoktur cnm güzel kuzumun..

Yazgıcım ben iki ve üç numarayı beğendim, ama beklemek iyi fikir gibi sanki

Öznur anacım sen de yapıver artık bi yoğurt, bi iki deneme sonra alışırsın zaten

yazgı alacağın ayakkabının altının ince olmasına dikkat et benim aldığımınki biraz kalın rahat edemedi mert. ayrıca gösterdiklerinin hepsi güzelmiş

Yazgıcım, 2. ve 3. çok hoşmuş ama bence de Nisan da İstanbula gelince, deneyerek al, yada gözünü karart bir tane al bir tane de İstanbula gelince al :))

bugün üzerimde acayip negatif enerji var, başım da çatlıyor( ben oğluşla biraz dışarı çıkayım iyisi mi, öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…