- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.961
selam herkese..işten boğuluyorum( çay bile içemedim..5 dk mola verdim şimdi size bakayım ddim...
epeyce konuşmuşsunuzz..okuyamadım.
hafta sonu kardeşim y.özgür ü parka götürdü.orda akran sayılabilecek bir kız çocuk gelmiş ben,mkinin yanına kum oynamak ,çin oturmuş.benim sıpa ne yapmışş tutmuş 1 tane indirmiş kıza( kız feryat figan ağlamış..çok üzüldüm..kardeşimde almış gelmiş sıpayı eve..sevmek için mi yaptı yoksa gerçekten vurdu mu bilmiyorum..ama çok üzüldüm.şiddet öğrenilen bir davranış ve hiç istemiyorum bunu hemen öğrensin..
mert eskiden hiçbişeyi ağzına almazdı şimdi dişleri kaşınıyo galiba herşeyi ağzına alıyo,üstü başı hep salya
kızlar sızınkılerde hala herseyı agızlarına mı goturuyor yoksa bu Doguhan a has bı davranıs mı ?
Benim kızımda akranlarının saçını çekiyor, itekleyip düşürüyor, henüz şiddetle ilgili olarak yaptıklarını sanmıyorum, bu kavramı tanımıyorlar daha çünkü, telaş yapma hemen, sevme maksatlı yapmıştır eminim..
bazen sevmek istedikleri halde vurabiliyolar,endişelenme. mertte emeklerken yanın biri geldimi ona tutunup kalkmaya çalışırdı eskiden tabi küçük arkadaşlarından tutununca ikisi birden devrilirdiküçük arkadaşları korkuyodu mertten,yürümeye başladıda korkuları geçti
canlarım,
oglus artık 1 yasında ve ben ınek sutunden yogurt yapayım dıyorum.Sızce yogurt yapma makınasımı alayım yoksa kendım mı deneyeyım? Hayatımda oyle bırsey yapmadım.
hayırlı haberlerini alırız inşallah....Annem aradı, Doruk sabahtan beri nerdeyse hiç susmadan ağlıyoruş, hiç bir şey yememiş, dışarda olmayı çok sever, çıkarmışlar yine susmamış. Gel doktora falan götürelim, normal değil bu çocuğun hali dedi. Çıkıyorum, nolu dua edin de ciddi bişeyi olmasın kuzumun.
bir lt pastörize inek sütünü küçük bir tencerede ısıt elini yakmaya başlayınca kapat altın. ben kavanoza koyuyorum ama tenceredede mayalayabilirsin. küçük bir kasede iki yemek kaşığı yoğurdu sıcak sütten ekleyerek ılıtıyorum ve kavanoza ekliyorum iki üç kez karıştırıp ağzını kapatıyorum. sofrabezine sarıp ılık bir yerde 5 saate yakın bekletiyorum tutunca dolaba kaldırıyorum. makineye gerek yokcanlarım,
oglus artık 1 yasında ve ben ınek sutunden yogurt yapayım dıyorum.Sızce yogurt yapma makınasımı alayım yoksa kendım mı deneyeyım? Hayatımda oyle bırsey yapmadım.
ayy hadi hayırlısı inşallah dişten dolayıdır:18:Annem aradı, Doruk sabahtan beri nerdeyse hiç susmadan ağlıyoruş, hiç bir şey yememiş, dışarda olmayı çok sever, çıkarmışlar yine susmamış. Gel doktora falan götürelim, normal değil bu çocuğun hali dedi. Çıkıyorum, nolu dua edin de ciddi bişeyi olmasın kuzumun.
evet çok komikne bulursa ağzında canım:))
hala oral dönemdeler hala bütün dünyaları ağız....dert etme çok zararlı bişey olmadığı sürece de müdahale etme ..dişler de üstüne eklenince benimki de ağzını hiç boş bıakmıyor..
hep söylediğim gibi allahtan anal dönemi de aynı şekilde geçirmiyorlar:))
özgür e bir arkadaşımın oğlu bi kaç kez vurmuştu elini falan sıktırdı canım..ondan öğrendiyse diye korktum biraz...
ya gözümde canlandı da çok sevimli geldi gözüme birden:))
ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?