- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #104.981
Annem aradı, Doruk sabahtan beri nerdeyse hiç susmadan ağlıyoruş, hiç bir şey yememiş, dışarda olmayı çok sever, çıkarmışlar yine susmamış. Gel doktora falan götürelim, normal değil bu çocuğun hali dedi. Çıkıyorum, nolu dua edin de ciddi bişeyi olmasın kuzumun.
Ben İklime 5 aylıktan beri inek sütüyle yoğurt mayalıyorum Öznur, makina almana gerek yok, 1-2 sefer dene mutlaka tuttursun, çok basit yapması..
bugün üzerimde acayip negatif enerji var, başım da çatlıyor( ben oğluşla biraz dışarı çıkayım iyisi mi, öptüm hepinizi
bende 2. ve 3. yü beğendimgezinirken kafam iyice karıştı.bakın bakalım hangisi daha iyi?
Stride rite-Bebek-CALF-NAVY - NMS Teknoloji
bunun beyazıda var:
☞ Pappa/Paqpa Buena Crtl Bebek Yazlk Ayakkab, P0154 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Pappa/Paqpa Ortopedik Crtl Bebek lk Adm Sandaleti - B0148 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
3 tane seçenek çıktı karşıma.hangisi iyi olur bilemedim ama yaanisan da kısmet olursa istanbul a geleceğim.ozamanı mı beklesem ki?
ben günlük sütten mayalıyorum ve çok güzel tutuyor.
sıcağa yakın olacak şekilde ısıtıyorum. bir küçük kaseye 1 yemek kaşığı yoğurtu koyuyorum. sütle ısıtıyorum. sütü kavanozlara koyunca bu mayadan ekliyorum. kavanozları sütü koymadan önce sıcak suda bekletip ısıtıyorum. mayalayınca iyice sarıp kaloriferin yanında bekletiyorum. tamamdır...
bir lt pastörize inek sütünü küçük bir tencerede ısıt elini yakmaya başlayınca kapat altın. ben kavanoza koyuyorum ama tenceredede mayalayabilirsin. küçük bir kasede iki yemek kaşığı yoğurdu sıcak sütten ekleyerek ılıtıyorum ve kavanoza ekliyorum iki üç kez karıştırıp ağzını kapatıyorum. sofrabezine sarıp ılık bir yerde 5 saate yakın bekletiyorum tutunca dolaba kaldırıyorum. makineye gerek yok
ayy hadi hayırlısı inşallah dişten dolayıdır:18:
evet çok komik
burcu inşallah önemli bişi yoktur cnm güzel kuzumun..
Yazgıcım ben iki ve üç numarayı beğendim, ama beklemek iyi fikir gibi sanki
Öznur anacım sen de yapıver artık bi yoğurt, bi iki deneme sonra alışırsın zaten
GÜLŞAN YASEMİN BURCU saolun canlar başım ağrır ama uzun zamandan beri ilk kez böyle kötü oldum gülşancım sıkıntının da etkisi var muhakkak mideme vurmasında neseki geçti şükürler ettim anlatamam
BURCUCUM dualarım sizinle umarım hiçbişeyi yoktur doruğun
annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp istemeye istemeye de olsa doğum günü yapıyorum ama hem sadece aleyi çağırıcam hemde sadece bi pasta kesicem yani en azından ööle olmasını umuyorum
kuzunun pişikleri geçmedi ama 5. diş çıktı 6. da yolda heralde bu pişik ve kaka bolluğu ondandı birde benim kuzu tek başına 4-5 adım atıyonasıl mutlu oldu anlatamam düşüncede kendini alkışlıyo şaşkın
GÜLŞAN YASEMİN BURCU saolun canlar başım ağrır ama uzun zamandan beri ilk kez böyle kötü oldum gülşancım sıkıntının da etkisi var muhakkak mideme vurmasında neseki geçti şükürler ettim anlatamam
BURCUCUM dualarım sizinle umarım hiçbişeyi yoktur doruğun
annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp istemeye istemeye de olsa doğum günü yapıyorum ama hem sadece aleyi çağırıcam hemde sadece bi pasta kesicem yani en azından ööle olmasını umuyorum
kuzunun pişikleri geçmedi ama 5. diş çıktı 6. da yolda heralde bu pişik ve kaka bolluğu ondandı birde benim kuzu tek başına 4-5 adım atıyonasıl mutlu oldu anlatamam düşüncede kendini alkışlıyo şaşkın
bahara kaptırıp temizliğe daldım yorgunluktan ölüyorum koltukları sildim camları sildim yerlerdi,balkonlardı derken ölüüüyoooorummm yorgunluktan bittimi derseniz bitmedi ama ben bittim
Öznurcum, sütü kaynat, mayalayacağın kaba dök ılımasını bekle, küçük serçe parmağınla ne derece ılık olduğunu kontrol et, parmağın yanmıyorsa eğer tamamdır, yeterli miktarda yoğurdu koy ve kabın kapağını kapat, örtüyle sar sarmala bir güzel, 6-7 saat beklet, sonra aç, buzdolabına koy 5 saat falanda dolapta beklet oldu işte..
Ben küçük mama kavanozlarına yapıyorum, bir çay kaşığı yoğurt kullanıyorum, geceden mayalayıp dolaba atıyorum, ertesi güne hazır oluyor, evde mayalayan bir komşun falan varsa ondan azıcık mayalık yoğurt al bence, yoksa market yoğurdu ile mayala ve sonrasında da hep kendi yaptığın yoğurttan maya ayır onu kullan..
Esincim, maşallah Cemy ye, kameraya çek evet, izleyelim kuzuyu..
bahara kaptırıp temizliğe daldım yorgunluktan ölüyorum koltukları sildim camları sildim yerlerdi,balkonlardı derken ölüüüyoooorummm yorgunluktan bittimi derseniz bitmedi ama ben bittim
Mısırda dedemin dededinin dedesinin dedesinin dedesi ölecek çok zengin olacak ve benden başka varisi de olmayacak mirası bana kalacak ben de işi bırakıcamm...he he heee yıllardır bekliyorummm mısırlada en ufak bağlantım yok ama umut fakirin ekmeği...iç sıkıntılı ve baş ağrılı bi günden selamlarrr
bahar mı
meraba kızlar geçmişe bakamayacagım temizligimi dün yaptım ama bugün yine aynı(
yağız efe ın uyumasını dört gözle bekliyorum temizlige devam etmek için.
söyle 1.2 sayfaya baktım.
aylin kereme çok geçmiş olsun.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler ..
Mısırda dedemin dededinin dedesinin dedesinin dedesi ölecek çok zengin olacak ve benden başka varisi de olmayacak mirası bana kalacak ben de işi bırakıcamm...he he heee yıllardır bekliyorummm mısırlada en ufak bağlantım yok ama umut fakirin ekmeği...iç sıkıntılı ve baş ağrılı bi günden selamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?