2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır ınsallah.haber ver dr gelınce canım.

Ben İklime 5 aylıktan beri inek sütüyle yoğurt mayalıyorum Öznur, makina almana gerek yok, 1-2 sefer dene mutlaka tuttursun, çok basit yapması..

pekım sende tarıf edebılır mısın ?

GÜLŞAN YASEMİN BURCU saolun canlar başım ağrır ama uzun zamandan beri ilk kez böyle kötü oldum gülşancım sıkıntının da etkisi var muhakkak mideme vurmasında neseki geçti şükürler ettim anlatamam

BURCUCUM dualarım sizinle umarım hiçbişeyi yoktur doruğun

annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp istemeye istemeye de olsa doğum günü yapıyorum ama hem sadece aleyi çağırıcam hemde sadece bi pasta kesicem yani en azından ööle olmasını umuyorum

kuzunun pişikleri geçmedi ama 5. diş çıktı 6. da yolda heralde bu pişik ve kaka bolluğu ondandı birde benim kuzu tek başına 4-5 adım atıyo nasıl mutlu oldu anlatamam düşüncede kendini alkışlıyo şaşkın

bende 2. ve 3. yü beğendim

peki ne tur yogurt kullanıyorsunuz ?

bak sırf senın hatrına 2 kez deneyecegım Meral. baktım olmadı alırım makine he
(satarım köyü gibi oldu )

kamera kaydı istiyoruz :)))

bahara kaptırıp temizliğe daldım yorgunluktan ölüyorum koltukları sildim camları sildim yerlerdi,balkonlardı derken ölüüüyoooorummm yorgunluktan bittimi derseniz bitmedi ama ben bittim

Öznurcum, sütü kaynat, mayalayacağın kaba dök ılımasını bekle, küçük serçe parmağınla ne derece ılık olduğunu kontrol et, parmağın yanmıyorsa eğer tamamdır, yeterli miktarda yoğurdu koy ve kabın kapağını kapat, örtüyle sar sarmala bir güzel, 6-7 saat beklet, sonra aç, buzdolabına koy 5 saat falanda dolapta beklet oldu işte..

Ben küçük mama kavanozlarına yapıyorum, bir çay kaşığı yoğurt kullanıyorum, geceden mayalayıp dolaba atıyorum, ertesi güne hazır oluyor, evde mayalayan bir komşun falan varsa ondan azıcık mayalık yoğurt al bence, yoksa market yoğurdu ile mayala ve sonrasında da hep kendi yaptığın yoğurttan maya ayır onu kullan..

Esincim, maşallah Cemy ye, kameraya çek evet, izleyelim kuzuyu..

esin baharatlı yani acılı yediriyomusun cemy i..?ben ne zaman azıcık pulbiberde atsam yemeklerimize her kakası pişik yapıo ..daha acı katmıorum maalesef yada ayrı tabagımıza katıoruz ki ben acıya bayılırım..
afferin cemy ye yuruyo demek..sanada geçmiş olsun

bahara kaptırıp temizliğe daldım yorgunluktan ölüyorum koltukları sildim camları sildim yerlerdi,balkonlardı derken ölüüüyoooorummm yorgunluktan bittimi derseniz bitmedi ama ben bittim

Ohhh, güle güle kirletin, maşallah yine de epey iş yapmışsın, benim eve daha bahar gelmedi, hiç kolumu bile kaldırasım yok valla, hafta sonu bile zor yapıyorum temizliği, sanırım kadın tutacam..

evet bu market yogurduyla mayalanan yogurtlar sümsük gibi oluyo bi kere ev yogurdu alıp devamını getrmek lazım..

Mısırda dedemin dededinin dedesinin dedesinin dedesi ölecek çok zengin olacak ve benden başka varisi de olmayacak mirası bana kalacak ben de işi bırakıcamm...he he heee yıllardır bekliyorummm mısırlada en ufak bağlantım yok ama umut fakirin ekmeği...iç sıkıntılı ve baş ağrılı bi günden selamlarrr

meraba kızlar geçmişe bakamayacagım temizligimi dün yaptım ama bugün yine aynı(
yağız efe ın uyumasını dört gözle bekliyorum temizlige devam etmek için.

söyle 1.2 sayfaya baktım.
aylin kereme çok geçmiş olsun.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler ..

Ayy beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi, umarım hayalin gerçek olur, hatta o hayalden bir tane de bana versin Allah ama gerçekleşmek kaydıyla, geçmiş olsun ayrıca, senin niye ağrıyor başın..?

d.günü nezaman nimo??
bende bakamıorum gecmişe kerem e noldu ki??

Ayy beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi, umarım hayalin gerçek olur, hatta o hayalden bir tane de bana versin Allah ama gerçekleşmek kaydıyla, geçmiş olsun ayrıca, senin niye ağrıyor başın..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…