2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

EBRUCUM yok hiç ööle acı bahatlı yedirmiyorum ama kakası çok asitli geliyo kokusundanda belli zaten nedeninianlamadım dotor dişten salyası artmıştı o yapar dedi ama ne yaptıysam geçiremiyorum

DERYA sen beni güldürdün allahta sei güldürsün bende zengin mısırlı dede fantezisi kurayım belki gerçek olur

içimde bi sıkıntı var sanki kalbiin üsütnde biri oturuyo gayipten oğluşun kokusunu duyuyorum

bu arada ben doğum gününü abartmicam dedim ama süslemeler aldım netten bide magnet siparişi verdim allam deli miyim divane miyim

d.günü nezaman nimo??
bende bakamıorum gecmişe kerem e noldu ki??
pazar günü cnm onun heyecanı içerisindeyim birazda :))
kereme dogum gününde 37 ekran tv yi düşürmüş çok korkmuş .
yolla anam yolla bizim karatenuzun soğuuği köt kesiii vollla
oyy karatenuzun soğuuği köt kesiii vollla çok güldüm epru:))
anam buradada bahar havası var
mahalle kople temizlik yapıyo bende onlara nakıp imreniyorum.

benim dedemin babasından kalan 11 tapu var.ogullarına verdıgı tapular ayrıca.annem su an memlekette o ıslerle ugrasıyor.umarım kadıncagıza bıseyler kalır.
kocamında babasından kalan bıseyler var.bu yaz bolusulecek.
kayınvalıdemınde ugrastıgı ısler var.bakalım ondanda kalacak bıseyler.
oglumun en azından bı evı olur.

Hadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?

[QUOTE=laviniaebru;18161327]bu arada 1 yaş aşımızı olduk bugün iki bacaktan..bidahaki aşı 18.ayda...[/QUOTE]
hadi geçmiş olsun .. darısı acısız agrısız şekilde bizlere

deli deil çılgınsın ne yapacagın beli olmuyo:))

hay maşallahhhhhhh tırnaklarımı kazımadan kıçımdan ter boşalmadan edindiğim çöp yok şu dünyada

oğluşum uyurken bi geçmişe bakayım neler konuşulmuş dedim , oğluşun uyanma vakti geldi neredeyse oku oku bitmiyo okuduklarımı sona gelene kadar unuttum
hoşgeldin diyenler teşekkürler hoşbuldum.... oğluma ilk adım ayakakkabısı almaya gittik dün ama ayağına uygun bulamadık. sanırım biraz geniş ayakları var. malesef başka bi model ayakkabı beğendim yarın onu almaya gidicez.. sizce ilk adım ayakkabısı önemlimiydi. evde şu çarıklardan giydirdim tutmadı ayağında sıpa... çorapla yürümeye alıştı. Ayakkabıyla zorlanıyo..
tecrübelerinizden yararlanmak isterim....

umarım diştir ya bıktım doktora taşınmaktan çocuğu sık hasta olanların allah yardımcısı olsun.
of edirnem edirnem çok özledim ya meriç kenarına gidip güneşi seyretmeyi kısmet kader nerelere geliyor insan

bepantene nin sarı yoğun kremi var bi tek o iyi geldi yamurun poposuna..dene..
antibiotik kullandysan eğer oda pişik yapıo..
kız ilk d.günüsü süsle öcük böcük nevarsa tak takıştr anam sen ve oğluşunun en özel günü bu..ben 1 rakamlarını kendim yaptım evde..mukavvadan..balonlara bir stıcker yapıştrdım..hepsini saklayacam..

yanında muhakkak bi yardımcın olsun kalabalık olucaksa sende oğluşunla bu özel günün tadını cıkar..cünki haliyle kalabalık güzel oluyo okey ama cok kaptırırsan bişe anlamıosun..
bi iki gündür güneş bu tarafada gösteriyo canm okadada deel..

kesinlikle evet..

seni yılın çalışanı seçiyorummmm çocuktan önce ben de senin gibi düşünüyodum sonra bana bi haller oldu, evde oturamam full ama böyle 9-6 kapalı kalmak da boğuyo artık..para için değil de part-time zevkim için çalışırdım ben..hiç kasmazdım kendimi..neydim ne oldummm ne hırslıydım ben bi zamanlarrrr uyyyyyyyy

hay maşallahhhhhhh tırnaklarımı kazımadan kıçımdan ter boşalmadan edindiğim çöp yok şu dünyada

kesinlikle evet..

annemin işi benim zorlamamla oldu biraz.sonrası çorap sokugu gıbı geldı.meger dedemın annesı varlıklıymıs.
kocamın ısıde bız evlenmek uzereyken cıktı.
kv ıse yıllardır ugrasıyor.
benım derdım oglum.Allaha sukur bı evımız var kıra vermıyoruz ama ogluma da bıseyler bırakabılecek olmak benı mutlu edıyor.

mayıs 15 ten sonra edirnedeyim kısmetse. senin yerine de giderim meriç e istersen...
diş patlama süresi sizde de uzun mu bizim 3 haftadır aynı diş çıkmaya çalışıyo

Haftasonları hiç ağrımıyor...nedenini tahmin et bakem?

İş stresi mi, çalışmak istemiyorsun sanırım pek, hayallerine bakılırsa :)))

bu arada 1 yaş aşımızı olduk bugün iki bacaktan..bidahaki aşı 18.ayda...

Benim kızıma kolundan yaptılar, size niye bacaktan yaptılar acaba yada bize niye koldan..?
Su çiçeği aşısı yaptırmayı düşünmüyor musun, bizim doktor önümüzdeki ay yaptırabilirsiniz dedi..

Heyy maşallahhhh, benimde dikili bir ağacım bile yok, kızıma kendim didine tırmana bir ev alacam inşallah.. Yada sizin oğlana mı versem İklimi acaba :)))

Evet yine de çalışırdım ama mutlu olacağım ve beni yormayan bir iş yapardım..

Şu aşamada yani yeni yürümeye başladıklarında önemli bence ilk adım ayakkabısı sonrasında diğer ayakkabıları da giyebilirler, ayak gelişimi için ilk başta ilk adım ayakkabısı öneriyorlar, ben yazın çıplak ayakla gezmesine izin verecem zaten, bu da çok önemli hatta çimlere kumlara basmalı..

Ben kaçırdım galiba, nesi var güzel gözlünün...?

teşkür ederimm:))
işe çok zor başladım canım alışmak zor oldu ama çalışmak iyi geliyor bana..zaten cok kötü bir ev hanımıyım:)) eşimin işleri nedeniyle istifa etmem gerekebilir izin alamazsam ...şimdiden italya da iş imkanlarına bakmaya başladım bile..
ben de zevk için çalışırdım şimdi de öyle söylemesi ayıp ..bir de zamanın ne getireceği belli olmaz..çalışmakta fayda görüyorum..sağlamcıyımdr da biraz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…