- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.001
heee bahar sizin oralara gelmedimi daha yollayayım oralara :))
Ayy beni güldürdün Allah ta seni güldürsün emi, umarım hayalin gerçek olur, hatta o hayalden bir tane de bana versin Allah ama gerçekleşmek kaydıyla, geçmiş olsun ayrıca, senin niye ağrıyor başın..?
pazar günü cnm onun heyecanı içerisindeyim birazda :))d.günü nezaman nimo??
bende bakamıorum gecmişe kerem e noldu ki??
oyy karatenuzun soğuuği köt kesiii vollla çok güldüm epru:))yolla anam yolla bizim karatenuzun soğuuği köt kesiii vollla
EBRUCUM yok hiç ööle acı bahatlı yedirmiyorum ama kakası çok asitli geliyo kokusundanda belli zaten nedeninianlamadım dotor dişten salyası artmıştı o yapar dedi ama ne yaptıysam geçiremiyorum
DERYA sen beni güldürdün allahta sei güldürsün bende zengin mısırlı dede fantezisi kurayım belki gerçek olur
içimde bi sıkıntı var sanki kalbiin üsütnde biri oturuyo gayipten oğluşun kokusunu duyuyorum
bu arada ben doğum gününü abartmicam dedim ama süslemeler aldım netten bide magnet siparişi verdim allam deli miyim divane miyim
benim dedemin babasından kalan 11 tapu var.ogullarına verdıgı tapular ayrıca.annem su an memlekette o ıslerle ugrasıyor.umarım kadıncagıza bıseyler kalır.
kocamında babasından kalan bıseyler var.bu yaz bolusulecek.
kayınvalıdemınde ugrastıgı ısler var.bakalım ondanda kalacak bıseyler.
oglumun en azından bı evı olur.
Hadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?
şeyma keşke edirnede olsaydık dimi hepbirlikte,polis bahçesine giderdik meriç kenarında şööyle karşılıklı çayımızı içerdik,bebeleride parkta oynatırdık
denizin yeni bir dişi çıkacak galiba:26:
bepantene nin sarı yoğun kremi var bi tek o iyi geldi yamurun poposuna..dene..EBRUCUM yok hiç ööle acı bahatlı yedirmiyorum ama kakası çok asitli geliyo kokusundanda belli zaten nedeninianlamadım dotor dişten salyası artmıştı o yapar dedi ama ne yaptıysam geçiremiyorum
DERYA sen beni güldürdün allahta sei güldürsün bende zengin mısırlı dede fantezisi kurayım belki gerçek olur
içimde bi sıkıntı var sanki kalbiin üsütnde biri oturuyo gayipten oğluşun kokusunu duyuyorum
bu arada ben doğum gününü abartmicam dedim ama süslemeler aldım netten bide magnet siparişi verdim allam deli miyim divane miyim
pazar günü cnm onun heyecanı içerisindeyim birazda :))
kereme dogum gününde 37 ekran tv yi düşürmüş çok korkmuş .
oyy karatenuzun soğuuği köt kesiii vollla çok güldüm epru:))
anam buradada bahar havası var
mahalle kople temizlik yapıyo bende onlara nakıp imreniyorum.
kesinlikle evet..
hay maşallahhhhhhh tırnaklarımı kazımadan kıçımdan ter boşalmadan edindiğim çöp yok şu dünyada
kesinlikle evet..
umarım diştir ya bıktım doktora taşınmaktan çocuğu sık hasta olanların allah yardımcısı olsun.
of edirnem edirnem çok özledim ya meriç kenarına gidip güneşi seyretmeyi kısmet kader nerelere geliyor insan
Haftasonları hiç ağrımıyor...nedenini tahmin et bakem?
bu arada 1 yaş aşımızı olduk bugün iki bacaktan..bidahaki aşı 18.ayda...
benim dedemin babasından kalan 11 tapu var.ogullarına verdıgı tapular ayrıca.annem su an memlekette o ıslerle ugrasıyor.umarım kadıncagıza bıseyler kalır.
kocamında babasından kalan bıseyler var.bu yaz bolusulecek.
kayınvalıdemınde ugrastıgı ısler var.bakalım ondanda kalacak bıseyler.
oglumun en azından bı evı olur.
Hadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?
oğluşum uyurken bi geçmişe bakayım neler konuşulmuş dedim , oğluşun uyanma vakti geldi neredeyseoku oku bitmiyo okuduklarımı sona gelene kadar unuttum
hoşgeldin diyenler teşekkürler hoşbuldum.... oğluma ilk adım ayakakkabısı almaya gittik dün ama ayağına uygun bulamadık. sanırım biraz geniş ayakları var. malesef başka bi model ayakkabı beğendim yarın onu almaya gidicez.. sizce ilk adım ayakkabısı önemlimiydi. evde şu çarıklardan giydirdim tutmadı ayağında sıpa... çorapla yürümeye alıştı. Ayakkabıyla zorlanıyo..
tecrübelerinizden yararlanmak isterim....
umarım diştir ya bıktım doktora taşınmaktan çocuğu sık hasta olanların allah yardımcısı olsun.
of edirnem edirnem çok özledim ya meriç kenarına gidip güneşi seyretmeyi kısmet kader nerelere geliyor insan
seni yılın çalışanı seçiyorummmmçocuktan önce ben de senin gibi düşünüyodum sonra bana bi haller oldu, evde oturamam full ama böyle 9-6 kapalı kalmak da boğuyo artık..para için değil de part-time zevkim için çalışırdım ben..hiç kasmazdım kendimi..neydim ne oldummm ne hırslıydım ben bi zamanlarrrr uyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?