2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çalışırdım anacım ama eve bir temizlikçi ve yemek yapacak bir kadın tutardım sadece işim oğlum ve kocamla ilgilenirdim of of hayal kurmak ne güzel. daha dikili ağacım yok düğün borçları krediler kayınbiraderler derken kendime bakacak fırsatım olmadı ki hiç bu yıl hepsi bitiyo inşallah önümüze bakcaz artıkın

bi hg de benden cnm...
bu carık patikler ayakta durmuyo evet..ama şu altı tırtırlı yumuşak ev ayakkabıları yokmu bezden bunlar yurumeye cok yardımcı..yere tutuculugu saglam..haa bide sakın kalın taban almayın..ben ööle bi hata yaptım d.günü için aceleye geldi biraz..

deniz e neoldu?
bu arada kerem bebemize gecmiş olsun..büyük kaza atlatmış yavrum..

mayıs 15 ten sonra edirnedeyim kısmetse. senin yerine de giderim meriç e istersen...
diş patlama süresi sizde de uzun mu bizim 3 haftadır aynı diş çıkmaya çalışıyo

gez güzelim gez özellikle sera kafeye (selimiyenin altındaki hala açıksa tabi) git selimiye manzarasından derin bir nefes al benim için.

Ben kaçırdım galiba, nesi var güzel gözlünün...?

diş çok zorluyo ya 2 haftadır salya, sümük, huysuzluk, gece uykusunda ağlamalar anamızı ağlatıyor resmen tabi inşallah diştir ondan da emin değiliz ki :26:

kesinlikle çalışırdım birincisi hazıra dağ dayanmaz ikincisi ben evde oturamam bi ara iş değiştirdiğim dönem evde oturdum üstelik hamileydim çıldırmak üzereydim herkese sarıyodum ben boş kalamam sürekli çalışmam gerek ben ööle sabah 8 akşam 5 te çalışamam bakmayın şikayet ediyorum ama bu kadar yoğun olmayı seviyorum
[QUOTE=laviniaebru;18161327]bu arada 1 yaş aşımızı olduk bugün iki bacaktan..bidahaki aşı 18.ayda...

hadi geçmiş olsun .. darısı acısız agrısız şekilde bizlere

deli deil çılgınsın ne yapacagın beli olmuyo:))
[/QUOTE]
boşuna almadım çılgın anne oscarını
kız esinn senin öküz koca naptı? Evde mi?
hee evde hafta sonu 2 gün ay kaldık fabrika ayarlarına geri dönmüş dün ben hastalanınca kalkıp gelmiş antakyaya beni doktora götürdü ve hatta hayatta ilk kez annemlerde yattı ki bu bir mucize

yok canım antibiyotik kullanmadım bepantenin iki çeşidini kullandım tirosyd, travocort, hametan zeytin yağı ne bulduysam sürdüm bana mısın demedi bende süslemelri evde yapmak istedim elimden gelir severim de ama hiç vaktim yok aslında oğluşum annem benim içi emek etmiş derdi ilerde ama olmadı naapalım

oyy alamam İklim"i ( Yagmur bizim kertmemiz :)) ama iklim benımde kızım zaten.

bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Op.Emre İlhan"dan 31 Mart saat 18:00 burun estetiği için görüşme randevusu aldım.
Heyecanlandım birden

oğlum oldugu için çalışmazdım (zaten varlık yarı yarıya )

yardımcım ablam var sagolsun herşeye yardım eder. zaten fazla açılmıyorum.
eltimler görümcem ablamlar birde yengem olucak birde komşumuz.
inşallah bişey anlayabilirim..

Son düzenleme:
diş çok zorluyo ya 2 haftadır salya, sümük, huysuzluk, gece uykusunda ağlamalar anamızı ağlatıyor resmen tabi inşallah diştir ondan da emin değiliz ki :26:

Yapma yaa, kıyamam yavrum benim, inşallah diştendir de bir an evvel patlatıp rahatlar kuzu, senin içinde zor oluyordur tabi, kolay gelsin arkadaşım, sabır versin Rabbim..

Çalışmayınca evde çok sıkılıyorum Kerem e bile tahammülsüz oluyorum çalışırdım.

Sağol ebru teyzesi evet çok büyük kaza atlattı üstüne gelmedi dediler ama nasıl korktuysa çok ağladı,odada 3 erkek varken oldu hem de:26:

peki ne tur yogurt kullanıyorsunuz ?

bak sırf senın hatrına 2 kez deneyecegım Meral. baktım olmadı alırım makine he
(satarım köyü gibi oldu )

Ben en başından beri inek sütüne mayalıyordum ama artık 1 yaşına geldi ve bende çok sıkıldım mayalamaktan danonenin benim yoğurdunu alıyorum, ayrıca biberon oscarlarının sonucuna bakmadım ama en pipirikli anne açık ara farkla Öznur dur Burcu yu seçtiyseniz Öznur u tanımıyorsunuz demektir

denize geçmiş olsun cnm. umarım biraz evvel atlatır kuzum iştahı nasıl peki.
bu kadın pazara kaçar oglanın uyuyacagı yok bari o aradan çıksın..

pişik için benden de bir önerii..mustela nın pişik önleyici kremini kullandım ben canım hep.1 kez bile pişik olmadı.tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun kaldı itersen dene.pişik önleyici krem ama tedaviye de yardımcı..ayrıca mustelanın diğer ürünlerine de bakabilirsinn (reklem gibi oldu biraz:))

Yapma yaa, kıyamam yavrum benim, inşallah diştendir de bir an evvel patlatıp rahatlar kuzu, senin içinde zor oluyordur tabi, kolay gelsin arkadaşım, sabır versin Rabbim..

dün migrenim tuttu sen geldin aklıma.. bu ara iyisindir umarım..

Son düzenleme:
kariyer manyaaa mart anneleri siziiiiiii yok yanıma yoldaş anladımmm bana noliyki böyle yok yok kaşınıyom ben sanırsammm 1 ay evde otursam patlarım garantii offf ama böyle de oğlumu çok özlüyommm yaa

dün migrenim tuttu sen geldin aklıma.. bu ara iyisindir umarım..

Çok şükür bu aralar iyiyim, benim tuttu mu 3-4 gün sürüyor, sürünüyorum resmen, aman fazla lafını etmeyelim, çağırmış gibi olurumda gelir falan maazallah :)))
Zor iş bu migren yaa, bir şey deniyorum, 2 ay oldu başlayalı, bakalım bir süre daha deneyeyim de, faydası olduğundan iyice emin olayım, buradan sizinle de paylaşacam, migrenlilere bir yararım dokunur belki..

çok gerilirsen daha uzun sürüyor..aman uzak olsun..biberiye çayımı deniyorsun yoksa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…