- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.021
Hadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?
bi hg de benden cnm...oğluşum uyurken bi geçmişe bakayım neler konuşulmuş dedim , oğluşun uyanma vakti geldi neredeyseoku oku bitmiyo okuduklarımı sona gelene kadar unuttum
hoşgeldin diyenler teşekkürler hoşbuldum.... oğluma ilk adım ayakakkabısı almaya gittik dün ama ayağına uygun bulamadık. sanırım biraz geniş ayakları var. malesef başka bi model ayakkabı beğendim yarın onu almaya gidicez.. sizce ilk adım ayakkabısı önemlimiydi. evde şu çarıklardan giydirdim tutmadı ayağında sıpa... çorapla yürümeye alıştı. Ayakkabıyla zorlanıyo..
tecrübelerinizden yararlanmak isterim....
deniz e neoldu?umarım diştir ya bıktım doktora taşınmaktan çocuğu sık hasta olanların allah yardımcısı olsun.
of edirnem edirnem çok özledim ya meriç kenarına gidip güneşi seyretmeyi kısmet kader nerelere geliyor insan
bu arada 1 yaş aşımızı olduk bugün iki bacaktan..bidahaki aşı 18.ayda...
mayıs 15 ten sonra edirnedeyim kısmetse. senin yerine de giderim meriç e istersen...
diş patlama süresi sizde de uzun mu bizim 3 haftadır aynı diş çıkmaya çalışıyo
Ben kaçırdım galiba, nesi var güzel gözlünün...?
kesinlikle çalışırdım birincisi hazıra dağ dayanmaz ikincisi ben evde oturamam bi ara iş değiştirdiğim dönem evde oturdum üstelik hamileydim çıldırmak üzereydim herkese sarıyodum ben boş kalamam sürekli çalışmam gerek ben ööle sabah 8 akşam 5 te çalışamam bakmayın şikayet ediyorum ama bu kadar yoğun olmayı seviyorumHadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?
[QUOTE=laviniaebru;18161327]bu arada 1 yaş aşımızı olduk bugün iki bacaktan..bidahaki aşı 18.ayda...
hee evde hafta sonu 2 gün ay kaldık fabrika ayarlarına geri dönmüş dün ben hastalanınca kalkıp gelmiş antakyaya beni doktora götürdü ve hatta hayatta ilk kez annemlerde yattı ki bu bir mucizekız esinn senin öküz koca naptı? Evde mi?
bepantene nin sarı yoğun kremi var bi tek o iyi geldi yamurun poposuna..dene..
antibiotik kullandysan eğer oda pişik yapıo..
kız ilk d.günüsü süsle öcük böcük nevarsa tak takıştr anam sen ve oğluşunun en özel günü bu..ben 1 rakamlarını kendim yaptım evde..mukavvadan..balonlara bir stıcker yapıştrdım..hepsini saklayacam..
yanında muhakkak bi yardımcın olsun kalabalık olucaksa sende oğluşunla bu özel günün tadını cıkar..cünki haliyle kalabalık güzel oluyo okey ama cok kaptırırsan bişe anlamıosun..
bi iki gündür güneş bu tarafada gösteriyo canm okadada deel..
İş stresi mi, çalışmak istemiyorsun sanırım pek, hayallerine bakılırsa :)))
Benim kızıma kolundan yaptılar, size niye bacaktan yaptılar acaba yada bize niye koldan..?
Su çiçeği aşısı yaptırmayı düşünmüyor musun, bizim doktor önümüzdeki ay yaptırabilirsiniz dedi..
Heyy maşallahhhh, benimde dikili bir ağacım bile yok, kızıma kendim didine tırmana bir ev alacam inşallah.. Yada sizin oğlana mı versem İklimi acaba :)))
Evet yine de çalışırdım ama mutlu olacağım ve beni yormayan bir iş yapardım..
Şu aşamada yani yeni yürümeye başladıklarında önemli bence ilk adım ayakkabısı sonrasında diğer ayakkabıları da giyebilirler, ayak gelişimi için ilk başta ilk adım ayakkabısı öneriyorlar, ben yazın çıplak ayakla gezmesine izin verecem zaten, bu da çok önemli hatta çimlere kumlara basmalı..
Ben kaçırdım galiba, nesi var güzel gözlünün...?
oğlum oldugu için çalışmazdım (zaten varlık yarı yarıya )Hadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?
bepantene nin sarı yoğun kremi var bi tek o iyi geldi yamurun poposuna..dene..
antibiotik kullandysan eğer oda pişik yapıo..
kız ilk d.günüsü süsle öcük böcük nevarsa tak takıştr anam sen ve oğluşunun en özel günü bu..ben 1 rakamlarını kendim yaptım evde..mukavvadan..balonlara bir stıcker yapıştrdım..hepsini saklayacam..
yanında muhakkak bi yardımcın olsun kalabalık olucaksa sende oğluşunla bu özel günün tadını cıkar..cünki haliyle kalabalık güzel oluyo okey ama cok kaptırırsan bişe anlamıosun..
bi iki gündür güneş bu tarafada gösteriyo canm okadada deel..
diş çok zorluyo ya 2 haftadır salya, sümük, huysuzluk, gece uykusunda ağlamalar anamızı ağlatıyor resmen tabi inşallah diştir ondan da emin değiliz ki :26:
Hadi size soruuu şöyle kıçınızın garantide olacağı kadar bi kaç dene daire vs. olsaydı ve aylık kira geliri olsaydı kocaya bağımlı olmasaydınız (el oğlu belli olmaz yamuk neyin yapar mıçarıs) yine de çalışırmıydınız?
bi hg de benden cnm...
bu carık patikler ayakta durmuyo evet..ama şu altı tırtırlı yumuşak ev ayakkabıları yokmu bezden bunlar yurumeye cok yardımcı..yere tutuculugu saglam..haa bide sakın kalın taban almayın..ben ööle bi hata yaptım d.günü için aceleye geldi biraz..
deniz e neoldu?
bu arada kerem bebemize gecmiş olsun..büyük kaza atlatmış yavrum..
peki ne tur yogurt kullanıyorsunuz ?
bak sırf senın hatrına 2 kez deneyecegım Meral. baktım olmadı alırım makine he
(satarım köyü gibi oldu)
gez güzelim gez özellikle sera kafeye (selimiyenin altındaki hala açıksa tabi) git selimiye manzarasından derin bir nefes al benim için.
diş çok zorluyo ya 2 haftadır salya, sümük, huysuzluk, gece uykusunda ağlamalar anamızı ağlatıyor resmen tabi inşallah diştir ondan da emin değiliz ki :26:
kesinlikle çalışırdım birincisi hazıra dağ dayanmaz ikincisi ben evde oturamam bi ara iş değiştirdiğim dönem evde oturdum üstelik hamileydim çıldırmak üzereydim herkese sarıyodum ben boş kalamam sürekli çalışmam gerek ben ööle sabah 8 akşam 5 te çalışamam bakmayın şikayet ediyorum ama bu kadar yoğun olmayı seviyorum
hadi geçmiş olsun .. darısı acısız agrısız şekilde bizlere
deli deil çılgınsın ne yapacagın beli olmuyo:))[/B][/SIZE][/COLOR]
Yapma yaa, kıyamam yavrum benim, inşallah diştendir de bir an evvel patlatıp rahatlar kuzu, senin içinde zor oluyordur tabi, kolay gelsin arkadaşım, sabır versin Rabbim..
dün migrenim tuttu sen geldin aklıma.. bu ara iyisindir umarım..
Çok şükür bu aralar iyiyim, benim tuttu mu 3-4 gün sürüyor, sürünüyorum resmen, aman fazla lafını etmeyelim, çağırmış gibi olurumda gelir falan maazallah :)))
Zor iş bu migren yaa, bir şey deniyorum, 2 ay oldu başlayalı, bakalım bir süre daha deneyeyim de, faydası olduğundan iyice emin olayım, buradan sizinle de paylaşacam, migrenlilere bir yararım dokunur belki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?