- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.041
ooo hiç kaçırmam..bikere daha gözüme girdin dünür...oyy alamam İklim"i( Yagmur bizim kertmemiz :)) ama iklim benımde kızım zaten.
yani menim dog.günümde..demek enstetik olcen..bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Op.Emre İlhan"dan 31 Mart saat 18:00 burun estetiği için görüşme randevusu aldım.
Heyecanlandım birden
sen genede tedbirli ol nimo birileri birilerinin peşine takılır 1oken 20 olursunz..ya da benim gibi 30 kişi beklerken kötü hava koşulları sebebiyle 15 olursunz..amaan sen tadını cıkar koy masaya herkes alsın yesin eglensin..
oğlum oldugu için çalışmazdım (zaten varlık yarı yarıya )
yardımcım ablam var sagolsun herşeye yardım eder. zaten fazla açılmıyorum.
eltimler görümcem ablamlar birde yengem olucak birde komşumuz.
inşallah bişey anlayabilirim..
oy kıyamam ...koca tv yi devirdi demek kerata inan bunu yapabiceği akıllarının ucundan gecmemiştr..Çalışmayınca evde çok sıkılıyorum Kerem e bile tahammülsüz oluyorum çalışırdım.
Sağol ebru teyzesi evet çok büyük kaza atlattı üstüne gelmedi dediler ama nasıl korktuysa çok ağladı,odada 3 erkek varken oldu hem de:26:
Ben en başından beri inek sütüne mayalıyordum ama artık 1 yaşına geldi ve bende çok sıkıldım mayalamaktan danonenin benim yoğurdunu alıyorum, ayrıca biberon oscarlarının sonucuna bakmadım ama en pipirikli anne açık ara farkla Öznur dur Burcu yu seçtiyseniz Öznur u tanımıyorsunuz demektir
pişik için benden de bir önerii..mustela nın pişik önleyici kremini kullandım ben canım hep.1 kez bile pişik olmadı.tavsiye ettiğim arkadaşlarda cok memnun kaldı itersen dene.pişik önleyici krem ama tedaviye de yardımcı..ayrıca mustelanın diğer ürünlerine de bakabilirsinn (reklem gibi oldu biraz:))
dün migrenim tuttu sen geldin aklıma.. bu ara iyisindir umarım..
Çalışmayınca evde çok sıkılıyorum Kerem e bile tahammülsüz oluyorum çalışırdım.
Sağol ebru teyzesi evet çok büyük kaza atlattı üstüne gelmedi dediler ama nasıl korktuysa çok ağladı,odada 3 erkek varken oldu hem de:26:
Ben en başından beri inek sütüne mayalıyordum ama artık 1 yaşına geldi ve bende çok sıkıldım mayalamaktan danonenin benim yoğurdunu alıyorum, ayrıca biberon oscarlarının sonucuna bakmadım ama en pipirikli anne açık ara farkla Öznur dur Burcu yu seçtiyseniz Öznur u tanımıyorsunuz demektir
baston bebek arabası alan varmı aramızda chicco lıteway istiyorum ama kullanışlımıki ne dersiniz
ege43 ben de ondan var memnunum ama bir tekerleği bozulduanlamadım niyeee tam yatıyor o özelliği güzell hafif bi dee
ooo hiç kaçırmam..bikere daha gözüme girdin dünür...
yani menim dog.günümde..demek enstetik olcen..
sen genede tedbirli ol nimo birileri birilerinin peşine takılır 1oken 20 olursunz..ya da benim gibi 30 kişi beklerken kötü hava koşulları sebebiyle 15 olursunz..amaan sen tadını cıkar koy masaya herkes alsın yesin eglensin..
oy kıyamam ...koca tv yi devirdi demek kerata inan bunu yapabiceği akıllarının ucundan gecmemiştr..
migren mi..duymak yeterli tüylerimi dikmeye
baston bebek arabası alan varmı aramızda chicco lıteway istiyorum ama kullanışlımıki ne dersiniz
alıyorum o zamannnnnn ama ön koruması yok(((
Yapma yaa, kıyamam yavrum benim, inşallah diştendir de bir an evvel patlatıp rahatlar kuzu, senin içinde zor oluyordur tabi, kolay gelsin arkadaşım, sabır versin Rabbim..
şeyma kulak iltihabı olmadıgından eminmisin..bence götür bi baktr..
denize geçmiş olsun cnm. umarım biraz evvel atlatır kuzum iştahı nasıl peki.
bu kadın pazara kaçar oglanın uyuyacagı yok bari o aradan çıksın..
cerenin tek iyi yönü bütünilaçşlara ağzını süperaçıyo hatta şişeyi kafasına dikmeye çalışıyo.. özellkle demir damlasınıbizdede aynı sorun var şebnem öyle diş çıkaran bebişlerimiz mevcut o yüzden doktora götürmek de istemiyorum sürekli ilaç alıyor bıktım artık denize ilaç içirmeye çalışmaktan
kaç dişiniz oldu şebnem bizim 7 tane henüzatanın eller ağızda sürekli salyalar akıyo birde bunun yanında burun akıntısı başladı bugün ama sadece burun akıntısı acaba dişle ilgisi olabilrmi yoksa nezlemi olduk
ön koruma gerekli bnce, kendi çoccum için söylüyorum hemen sarkıtıp atar kendini.. Ayrıca merdivenden falan çıkarırkende ordan tutup kaldırılıyoalıyorum o zamannnnnn ama ön koruması yok(((
merhaba canlarım
herkes iyidir inşallah[
bugün doktora götürdük serhanı bağırsak enfeksiyonu dedi boğazlarına kulaklarına heryerine baktı ateşi en yüksek kaç oldu dedi bugünde belki ateşlenir ama bir iki güne bişeyi kalmaz
boğazları hafif kızarık ama onu rahatsız edecek derecede değil dedi bi toz verdi sabah akşam onu vericem gittiğimiz eczanede yoktu babası yarın alacak bol su içirin dedi iştahı yemesi düzelir merak etmeyin dedi
huzursuzluğu devam ediyo ağlıyo hiçbirşey yemiyo
uyandı şimdi çok öptüm hepinizi/b]
oo o kaçınılmaz zaten öyle takılacaklar bizde daha çok olur.sen genede tedbirli ol nimo birileri birilerinin peşine takılır 1oken 20 olursunz..ya da benim gibi 30 kişi beklerken kötü hava koşulları sebebiyle 15 olursunz..amaan sen tadını cıkar koy masaya herkes alsın yesin eglensin..
maşallah . yesinde tek eziyet etsin yağız hastayken agzını açmıyo.amin hepimize inşallah
kulağını tutmuyor :26: ama genede emin olmak lazım gece bir dikkat edeyim ben ona
sağ ol çorbalarını sorunsuz içiyor ama sabahları babasına çok eziyet ediyor bu ara
merhaba canlarım
herkes iyidir inşallah[
bugün doktora götürdük serhanı bağırsak enfeksiyonu dedi boğazlarına kulaklarına heryerine baktı ateşi en yüksek kaç oldu dedi bugünde belki ateşlenir ama bir iki güne bişeyi kalmaz
boğazları hafif kızarık ama onu rahatsız edecek derecede değil dedi bi toz verdi sabah akşam onu vericem gittiğimiz eczanede yoktu babası yarın alacak bol su içirin dedi iştahı yemesi düzelir merak etmeyin dedi
huzursuzluğu devam ediyo ağlıyo hiçbirşey yemiyo
uyandı şimdi çok öptüm hepinizi/B]
oo o kaçınılmaz zaten öyle takılacaklar bizde daha çok olur.
masaya hazırlayacam cnm birde servisle ugraşamam
o kalabalıkta yabancı yok herkes kendisi alsın yesin..
maşallah . yesinde tek eziyet etsin yağız hastayken agzını açmıyo.
ondn sordum. tekrar geçmiş olsun.
geçmiş olsun seyhanım nazar deydi kuzuya .....
öznur sana dediydi kaldır fotoyu nazarım deyecek diye.
inşallah biraz evvel toparlar kuzumm..
kızlar bu tarifi yaptım çok güzel oldu buzluga koydum
Ayıcıklı kurabiye tarifi - Dantel,örgü,hobi ve yemek dünyası - Blogcu
şimdiden başladım hazırlıklara yetiştiremem ben bu afacanla..
umarım diştir ya bıktım doktora taşınmaktan çocuğu sık hasta olanların allah yardımcısı olsun.
of edirnem edirnem çok özledim ya meriç kenarına gidip güneşi seyretmeyi kısmet kader nerelere geliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?