2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oyy alamam İklim"i ( Yagmur bizim kertmemiz :)) ama iklim benımde kızım zaten.
ooo hiç kaçırmam..bikere daha gözüme girdin dünür...
bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Op.Emre İlhan"dan 31 Mart saat 18:00 burun estetiği için görüşme randevusu aldım.
Heyecanlandım birden
yani menim dog.günümde..demek enstetik olcen..
sen genede tedbirli ol nimo birileri birilerinin peşine takılır 1oken 20 olursunz..ya da benim gibi 30 kişi beklerken kötü hava koşulları sebebiyle 15 olursunz..amaan sen tadını cıkar koy masaya herkes alsın yesin eglensin..
oy kıyamam ...koca tv yi devirdi demek kerata inan bunu yapabiceği akıllarının ucundan gecmemiştr..

migren mi..duymak yeterli tüylerimi dikmeye

evet bak bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana.Ben en iyisimi Burcu nun elinden alayım ocarımı :))

baston bebek arabası alan varmı aramızda chicco lıteway istiyorum ama kullanışlımıki ne dersiniz

bende bakıyorum bendeeeeeeeeeeeee

yok canım.adam o kadar yogunkı bu sadece gorusme olacak.bu gorusmeye gore karar verecegım.

Yapma yaa, kıyamam yavrum benim, inşallah diştendir de bir an evvel patlatıp rahatlar kuzu, senin içinde zor oluyordur tabi, kolay gelsin arkadaşım, sabır versin Rabbim..

amin hepimize inşallah

şeyma kulak iltihabı olmadıgından eminmisin..bence götür bi baktr..

kulağını tutmuyor :26: ama genede emin olmak lazım gece bir dikkat edeyim ben ona

denize geçmiş olsun cnm. umarım biraz evvel atlatır kuzum iştahı nasıl peki.
bu kadın pazara kaçar oglanın uyuyacagı yok bari o aradan çıksın..

sağ ol çorbalarını sorunsuz içiyor ama sabahları babasına çok eziyet ediyor bu ara

atanın eller ağızda sürekli salyalar akıyo birde bunun yanında burun akıntısı başladı bugün ama sadece burun akıntısı acaba dişle ilgisi olabilrmi yoksa nezlemi olduk

BİZDEDE aynı sorun var şebnem öyle diş çıkaran bebişlerimiz mevcut o yüzden doktora götürmek de istemiyorum sürekli ilaç alıyor bıktım artık denize ilaç içirmeye çalışmaktan

merhaba canlarım
herkes iyidir inşallah[
bugün doktora götürdük serhanı bağırsak enfeksiyonu dedi boğazlarına kulaklarına heryerine baktı ateşi en yüksek kaç oldu dedi bugünde belki ateşlenir ama bir iki güne bişeyi kalmaz
boğazları hafif kızarık ama onu rahatsız edecek derecede değil dedi bi toz verdi sabah akşam onu vericem gittiğimiz eczanede yoktu babası yarın alacak bol su içirin dedi iştahı yemesi düzelir merak etmeyin dedi
huzursuzluğu devam ediyo ağlıyo hiçbirşey yemiyo
uyandı şimdi çok öptüm hepinizi/B]

bizdede aynı sorun var şebnem öyle diş çıkaran bebişlerimiz mevcut o yüzden doktora götürmek de istemiyorum sürekli ilaç alıyor bıktım artık denize ilaç içirmeye çalışmaktan
cerenin tek iyi yönü bütünilaçşlara ağzını süperaçıyo hatta şişeyi kafasına dikmeye çalışıyo.. özellkle demir damlasını
atanın eller ağızda sürekli salyalar akıyo birde bunun yanında burun akıntısı başladı bugün ama sadece burun akıntısı acaba dişle ilgisi olabilrmi yoksa nezlemi olduk
kaç dişiniz oldu şebnem bizim 7 tane henüz
alıyorum o zamannnnnn ama ön koruması yok (((
ön koruma gerekli bnce, kendi çoccum için söylüyorum hemen sarkıtıp atar kendini.. Ayrıca merdivenden falan çıkarırkende ordan tutup kaldırılıyo
2. Bbiktede kullanırsın hem..

yerim o tostişi yaa çok geçmiş olsun düzelir canım üzülme kolayca atlatır inşallah

---esincim geçmiş olsun canım.buaralar streslisinya ondanda kaynaklanıyo bence..iyi olmana sevindim herşeyi kafana takma bence.
----burcu akıllı insanla uğraşmak kolaydır ama akılsız insana nekadarda laf anlatsan boştur.yine bildiğini okur.afedersin küfür bile etsen yarrabbi şükür der.senin kaynana yüzsüz nedesen boş ve seviyesiz .dedikodu yaptığı insanlara baksana.bence arkadaşı yok takılacak konuşacak bulduğuna boş boş konuşuyo işte.boşveeeer ağır taşı ne yel alırmış ne sel.en azından senden korkuyo buda bişeydir.defolup gitmişler işte bidaha gelinceye kadar kafan rahat.doruk paşanında bişeyi yoktur inşallah.no olsa bende arardım yarını bekliycez haber için.
---seyhan serhan kuzumda geçmiş olsun nazar deydi paşaya.inşallah çabuk düzelir.
----bende ayakkabı bulamadım ayaklarının üzstü etli bi çok popi evde beliyo .çorap bile durmuyo ayağında.yasemini fikri hoşuma gitti bücürüğe bir bakayıö bende.
----ya şu aşı konusu kafama takıldı bizimkine bugün hem ayağından hem omzundan yapılsı.
pnömokokmu ndir onu yaptılar yarın bu size sorulur.

oo o kaçınılmaz zaten öyle takılacaklar bizde daha çok olur.
masaya hazırlayacam cnm birde servisle ugraşamam
o kalabalıkta yabancı yok herkes kendisi alsın yesin..
amin hepimize inşallah

kulağını tutmuyor :26: ama genede emin olmak lazım gece bir dikkat edeyim ben ona

sağ ol çorbalarını sorunsuz içiyor ama sabahları babasına çok eziyet ediyor bu ara
maşallah . yesinde tek eziyet etsin yağız hastayken agzını açmıyo.
ondn sordum. tekrar geçmiş olsun.

geçmiş olsun seyhanım nazar deydi kuzuya .....
öznur sana dediydi kaldır fotoyu nazarım deyecek diye.
inşallah biraz evvel toparlar kuzumm..

kızlar bu tarifi yaptım çok güzel oldu buzluga koydum
Ayıcıklı kurabiye tarifi - Dantel,örgü,hobi ve yemek dünyası - Blogcu
şimdiden başladım hazırlıklara yetiştiremem ben bu afacanla..

ivet demiştim ben.cok gecmıs olsun seyhancıgım.

Pınar canım selam,
hayatım benim bi ara sana ugrayıp ası kartını almam gerekıyor.musaıt oldugun bı gun soyleyebılır mısın ?

canım mert kadar tv izleyen bebek yoktur herhalde ama onun kadar hareketli bebekte yoktur onunla alakası olduğunu sanmıyorum,bazı bebekler hantal oluyo burda bi arkadaşın bebeğide seninki gibi sadece yürüteçle geziyo yerde yan tarafına bile dönemiyo,ama önceki kızıda öyleymiş hiç sorun etmiyo,sana tavsiyem doruğa egzersiz yaptırman,kasları gelişsin diye yani. ben eskiden spor yaptırıyordum ona sabah akşam. sırtüstü yatır önce kollarını yana açıp kapat mesela 5-10 kez yap,yukarı aşağı hareket ettir sonra bacaklarını bisiklet çevirir gibi itip kendine çekebilirsin,böyle böyle bacak kasları biraz gelişir. sırtüstü yatırıp yuvarlayabilirsin yana doğru böylece dönmenin keyfini alır. bence şimdilik bunları yap işe yarar mutlaka,ama canını sıkma yürümeyen çocuk yok,mertte ağzını burnunu gösteremiyo daha,konuşamıyoda. yapar ilerde inşallah yapmazsada sorun yok yapmak istemiyo demekki. ama bay bay ı öğretmek için 2 hafta uğraştım ben sürekli önce ben baybay yaptım sonra onun elini tutup bay bay yaptım,alkışıda öyle öğrettim önce kendim alkışladım sonra onun ellerini tutup alkış yaptırdım[/QUOTE]

cvp yazan arkadaşlar tşk ederim.bugün dr gittim bütün kafama takılanları anlattım güldü bana :)herhangi bi sorunu yokmuş çok şükür her çocuk aynı olmaz dedi illa baybay yapması gerekmez dedi.gelişimi çok güzelmiş üstelik ohh rahatladım kilosu boyuda çok ii.biraz fazla ilgilen bazı çocuklar ağır olur dedi.eve gelince çorba içirdim kuzuma sonra elimle bitti yaptım anında yaptı top oynadık bana dön dedim oturduğu yerden tam tur dönüyor topu at deyince atıyor.bide amin yaptırdım gece yaptı.ama o baybayı yapmıyor bende onun üzerinde çok yoğunlaşmıştım meğer başka şeyler yapmak istiyormuş kuzucum.ha birde kimseyle kıyaslama bebeğini herkesin gelişimi farklıdır genetik olabilir dedi.ayy çok mutlu oldum.

meriç kenarı gerçekten çok güzel şeyma insanı dinlendiriyor.

kızlar,
kocama cıkma yıldonumumuz ıcın derın dondurucu aldırdım.once kucuk alacaktık fakat vazgectık 7 raflı bı tane sectık bosch marka.neyse ıste ben deep freeze doldurmaya bayılırım. vısne, taze fasulye,tavuk ve et sutu, domates, patlıcan , kabak, sıgara boregı,sarma,dolma, pızza saklıyorum.bunlara ek olarak sızler neler saklıyorsunuz bakem ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…