- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.061
canım mert kadar tv izleyen bebek yoktur herhalde ama onun kadar hareketli bebekte yoktur onunla alakası olduğunu sanmıyorum,bazı bebekler hantal oluyo burda bi arkadaşın bebeğide seninki gibi sadece yürüteçle geziyo yerde yan tarafına bile dönemiyo,ama önceki kızıda öyleymiş hiç sorun etmiyo,sana tavsiyem doruğa egzersiz yaptırman,kasları gelişsin diye yani. ben eskiden spor yaptırıyordum ona sabah akşam. sırtüstü yatır önce kollarını yana açıp kapat mesela 5-10 kez yap,yukarı aşağı hareket ettir sonra bacaklarını bisiklet çevirir gibi itip kendine çekebilirsin,böyle böyle bacak kasları biraz gelişir. sırtüstü yatırıp yuvarlayabilirsin yana doğru böylece dönmenin keyfini alır. bence şimdilik bunları yap işe yarar mutlaka,ama canını sıkma yürümeyen çocuk yok,mertte ağzını burnunu gösteremiyo daha,konuşamıyoda. yapar ilerde inşallah yapmazsada sorun yok yapmak istemiyo demekki. ama bay bay ı öğretmek için 2 hafta uğraştım ben sürekli önce ben baybay yaptım sonra onun elini tutup bay bay yaptım,alkışıda öyle öğrettim önce kendim alkışladım sonra onun ellerini tutup alkış yaptırdım
evt canım ya boşuna kendimi üzmüşüm :)ayy bu kuzular ağızlarının içine bakarsın yapmazlar bakmazsın yaparlar bende bırakcam artık bybayın peşini
canım senin ismin ne ?ocd ya banada şu alıntı işini öğretirmisin saçma sapan bişeyler yapıp duruyorum :))derindondurucu güzel bi hediye olmuş bende bu yaz koymuştum patlıcanı bi kısmını kızartarak bi kısmını közleyerek koymuştum,menemenlik ve sırf domates kaynatıp koymuştum ve taze fasulye falan işte ..
51 Emine038 15.03.2010
52 Merveege 15.03.2010
53 Fty 15.03.2010
54 Bir_nokta 15.03.2010
55 Olcay_nesli 15.03.2010
56 Bozkan 15.03.2010
cerenin tek iyi yönü bütünilaçşlara ağzını süperaçıyo hatta şişeyi kafasına dikmeye çalışıyo.. özellkle demir damlasını
kaç dişiniz oldu şebnem bizim 7 tane henüz
ön koruma gerekli bnce, kendi çoccum için söylüyorum hemen sarkıtıp atar kendini.. Ayrıca merdivenden falan çıkarırkende ordan tutup kaldırılıyo
2. Bbiktede kullanırsın hem..
11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))
11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?