2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cvp yazan arkadaşlar tşk ederim.bugün dr gittim bütün kafama takılanları anlattım güldü bana :)herhangi bi sorunu yokmuş çok şükür her çocuk aynı olmaz dedi illa baybay yapması gerekmez dedi.gelişimi çok güzelmiş üstelik ohh rahatladım kilosu boyuda çok ii.biraz fazla ilgilen bazı çocuklar ağır olur dedi.eve gelince çorba içirdim kuzuma sonra elimle bitti yaptım anında yaptı top oynadık bana dön dedim oturduğu yerden tam tur dönüyor topu at deyince atıyor.bide amin yaptırdım gece yaptı.ama o baybayı yapmıyor bende onun üzerinde çok yoğunlaşmıştım meğer başka şeyler yapmak istiyormuş kuzucum.ha birde kimseyle kıyaslama bebeğini herkesin gelişimi farklıdır genetik olabilir dedi.ayy çok mutlu oldum.

meriç kenarı gerçekten çok güzel şeyma insanı dinlendiriyor.[/QUOTE]

canım sen bay bay yapmasına mı takmıstın :)) ben bırde alkıs yapmamasına takmıstım.o kadar ugrastım durdum 2 ay boyunca her gıdenın arkasından bay bay dıye ogretmeyee calıstım tam umıdı kestım bızım haspa bırden mıllete bay bay yapmaya basladı.hemde seslı sekılde.
alkısıda anneanne ve babaanne karga seslıler korosu oterken ogrendı ben krız gecırırken.

evt canım ya boşuna kendimi üzmüşüm :)ayy bu kuzular ağızlarının içine bakarsın yapmazlar bakmazsın yaparlar bende bırakcam artık bybayın peşini

evt canım ya boşuna kendimi üzmüşüm :)ayy bu kuzular ağızlarının içine bakarsın yapmazlar bakmazsın yaparlar bende bırakcam artık bybayın peşini

ben cogu seyın pesını bıraktım bu aralar.
Doguhan oyuncaklarına ve bana cok dustu son gunlerde.ben olmadan kıyametı koparıyor.onun yanında oturacagım odadan ayrılmayacagım.bırde haspa benım parmaklarıma kafayı taktı.parmaklarımı bırbırıne degdırınce cok hosuna gıdıyor.sonra bırakmıyor kendısın benım parmaklarımı degdırıyorr.ısırmaya calısıyor.
he bu arada meme emerken dıkkatını bıseyler mı cektı, meme agzındayken gıtmeye calısıyor
agzından cıkıyor meme hopp gerı agzına alıp kucagımdan ınmeye calısıyor

canım senin ismin ne ?ocd ya banada şu alıntı işini öğretirmisin saçma sapan bişeyler yapıp duruyorum :))derindondurucu güzel bi hediye olmuş bende bu yaz koymuştum patlıcanı bi kısmını kızartarak bi kısmını közleyerek koymuştum,menemenlik ve sırf domates kaynatıp koymuştum ve taze fasulye falan işte ..

adım oznur canım.
teklı alıntı yapacaksan hemen solda mesajın altında "" alıntı ıle cevapla"" var.ona tıkladıgında otomatık olarak cevap bolumune yonlenıyorsun.
eger bı kac kısının yazdıklarına coklu alıntı yapmak ıstıyorsan yıne mesajın altında solda artı ısaretı var.cevap yazacagın mesajın altındakı artı ısaretını tıklaman gerek.sonra cevap vermek ıstersen en altda buyuk harflerle ve pempe rengı ıle cercevelenmıs konuya cevap ver yazısını tıklaman yeterlı.
menemenlık nasıl yapılıyor ?

Günaydın canlarım,

Dün dualarını esirgemeyen, merak eden, arayan, mesaj atan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. İyi ki tanımışım sizi, hepinizi çok seviyorum.
Biz doktora gidemedik dün. Taksiye atlayıp eve gittim ben, yolda da doktordan randevu aldım ama gittiğimde Doruk uyuyordu. Uyandırmadım, o da randevu saatine kadar uyanmadı. Uyandığında kucağıma aldım, sarıldık öpüştük ve oynamaya başladık, her şey güllük gülistanlık, keyfi yerinde kuzunun. Götürmedim doktora falan, 6. diş, uykuyu alamama, pazartesi sendromu falan derken dün sapıtmış biraz ama akşam çok iyiydi. Bakalım bugün de yapacak mı aynı şeyleri :26:

Geçmişe hızlıca baktım, Derya'nın sorusunua gecikmeli cevap veriyorum. Asla bu şartlarda çalışmazdım. Daha esnek saatlerde, severek yapacağım, istediğim zaman oğluma vakit ayırabileceğim bir iş yapardım yine ama böyle 8-17.30, esir gibi kise çalıştıramazdı beni...

günaydın kızlarrr
dün hiç giremedim kahvaltıya misafirim wardı akşam yemeğinede akşam çayınada. hepsine hazırlan yıka toplar tekrar hazırlan çok yoruldum. gece yattım belimin agırsından uyuyamıorm kalkıp agrı kesici içip tekrar yattım. şimdi çok iyyim koccaman bi barsak sütümü içtim kendime geldim:) melikecikde iyi kHVALTIYı tekrar karışık wermeye başladım cunku az yiyo pütür sorunumuz yok ama ne biliyim yediremedim öle tek tek ekmekle fln.
sizde ne war neyok burcu bişiler olmuş anlamadım umarım iisinizdir doruk we sen
umarım herkes iidir burda hava mükemmel melike 10 da uyicak. uyusun uyansın dışarı götürcem inş.

51 Emine038 15.03.2010
52 Merveege 15.03.2010
53 Fty 15.03.2010
54 Bir_nokta 15.03.2010
55 Olcay_nesli 15.03.2010
56 Bozkan 15.03.2010

51 Emine038 15.03.2010
52 Merveege 15.03.2010
53 Fty 15.03.2010
54 Bir_nokta 15.03.2010
55 Olcay_nesli 15.03.2010
56 Bozkan 15.03.2010

merveege hariç kimseyi tanımıorm girmiolar artık heralde. bu topiği açan minikcadım dan haberiniz war mı hep adı yazıo köşede kendi hiç yok. doğumdan sonra mı kayboldu millet yaf:)

Günaydın Canlar..

Seyhancım, Serhan a çok geçmiş olsun, nazar mı değdi tosbike acaba..

Candann, doktora gitmiş olmana ve içinin rahatlamasına sevindim, her bebeğin gelişimi farklı oluyor evet, takma kafana arkadaşım, bay bay değilde başka şeyler yapsın kuzucuk boşveerrr..

Burcucum, dün akşam hep sizi düşündüm, arayım dedim ama çekindim açıkçası, ve nedense içime doğdu sanırım, Doruk Burcu yu görünce herşeyi unutur dedim kendi kendime, bişeyi olmadığından emindim, umarım bugün öyle yapmaz ve sizi üzmez kuzu..

Mervecim, yorucu bir gün olmuş senin için, Melikenin iyi olmasına sevindim, boşver karışım yiyorsa öyle ver yeterki yesinler kuzular yaa..

Ayfercim, facebook a bak bir ara, beklediğin fotoyu ekledim, neden canın sıkıldı, iş yerinde seni mutsuz eden şeyler var sanırım, tez zamanda düzelir umarım..

Bugün doğan miniklerimizin de doğum günleri kutlu olsun, nice mutlu yıllar diliyorum..

Mervecim, bu topiği açan arkadaş, topiği açtığında hamile kalamamış ama şimdi hamile..

Birde arkadaşlar, dün ayakkabılardan çok bahsettik, bugün Unnado da Pediped in ürünleri gözüme çarptı, daha önce de bakmıştım, fiyatları da uygun, ilgilenenler varsa baksın, hatırlatayım dedim..

günaydın anneler güzel bir sabaha uyandım pozitifim hayırlısı bakalım
BURCUCUM dorukkuzumun bişeyi olmamasına çok sevindim merak etmiştim dün ööle sürekli ağlıyo diyince

11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))

arkadaşlar günaydın yada tünaydın
torba yasaya göre süt iznim 6 ay daha uzayacak galiba
personel şubeden aradılar haber bekliyorum

Günaydin...

Disarida süper bir hava var, günesli sicak mis gibi ohhh....
Cikariz yine sonra, gerci soguk olsada bu Cocukla ben mecburen her gün cikiyorum...

Burcu, dün benimde hep aklimdaydi Doruk Pasa. Demekki derdi Annesini özlemesiymis, yerim ben o zeytin gözlüyü...

Gülsan, canim hadi hayirlisi. Sevindim senin adina, uzatirlar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…