- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.081
merhaba,bende 2010 mart annesiyim.hep takip diyordum forumu ,çoğunuzu isimleri karıştırsam da ,tanıyorum...farkında olmadan hep birlikte büyütüyoruz bebeklerimizi..siz aranızda sorunları anlatırken ,zaten sormaya ihtiyac duymadan ,cevap alıyorum ..ve doktora koşmaktan Gül üm (kızım)her hapşırdığnda zorunda kalmıyorum:)Kızım 27 mart 2010 doğumlu .adı Gül.Biz İstanbulda Şişli de oturuyoruz.aranıza alırsanız bizi,seviniriz.uzun mesaj yazmayım,okumayanlar var ..biliyorum:)...Eki Görüntüle 159290
göremedim ama eminim güzeldirhttps://unnado.com/urun_detay.php?kampanya_id=413&urun_id=6269 şu ürünü aldım kızlarrrr simenaycımmm çok teşekkürler haber verdiğin için bu ayakkabılar çok kaliteli kızlar fiyatları da inanılmaz düşmüş
ohh gezin bakalımGünaydin...
Disarida süper bir hava var, günesli sicak mis gibi ohhh....
Cikariz yine sonra, gerci soguk olsada bu Cocukla ben mecburen her gün cikiyorum...
Burcu, dün benimde hep aklimdaydi Doruk Pasa. Demekki derdi Annesini özlemesiymis, yerim ben o zeytin gözlüyü...
Gülsan, canim hadi hayirlisi. Sevindim senin adina, uzatirlar insallah
merhaba,bende 2010 mart annesiyim.hep takip diyordum forumu ,çoğunuzu isimleri karıştırsam da ,tanıyorum...farkında olmadan hep birlikte büyütüyoruz bebeklerimizi..siz aranızda sorunları anlatırken ,zaten sormaya ihtiyac duymadan ,cevap alıyorum ..ve doktora koşmaktan Gül üm (kızım)her hapşırdığnda zorunda kalmıyorum:)Kızım 27 mart 2010 doğumlu .adı Gül.Biz İstanbulda Şişli de oturuyoruz.aranıza alırsanız bizi,seviniriz.uzun mesaj yazmayım,okumayanlar var ..biliyorum:)...Eki Görüntüle 159290
Ayakkabi demisken...
Tugra yürümeye basladigindan beri ilk adim Ayakkabisi kullaniyoruz.
Cok rahat yürüyor onunla.
Simdi bende yeni bir Ayakkabi almak istiyorum, hatta dün gördüm Puma´nin cok hosuma gitti.
Yine bir Ilk Adim Ayakkabisimi alsam, yoksa artik farketmezmi normal Spor Ayakkabisi felan alabilirmiyim sizce?
Begendigim bu
Kinder-Sneaker - Deichmann
Benim ilk adım ayakkabısı aldığım yerdeki satıcı, özellikle ilk 2 ay ilk adım ayakkabısı giymesi çok önemli dedi, sonrasında da bir süre giyebilir ama çok uzun süre de giydirmeyin, ortopedik bir sorun yoksa normal ayakkabılarla devam edin dedi...
Sıcaklığınız için teşekkürler!yazarım tabi...adım Esmira .çalışıyorum ama evden..saatlere bağlı olmadan.....aile şirketimizde patron yardımcısı :)olarak müşteriler ile yazışma-hesap-kitap işleri evden ..bazen sahaya inerek :)yapıyorum.....
Yabancılara karşı oldukça utangaç veya endişeli olurlar. (8-13ay)
7-8 aylıkken çoğu bebek etrafındaki tanımadık insanlardan dolayı, korku ifadesi göstermeye başlar. Buna “yabancı endişesi/ korkusu” denir. Bu normaldir ve birkaç ay sonra şiddeti artar. Bebekler endişe duyabilir, anne babaya yapışabilir veya yabancı kişiden saklanmaya çalışabilir. Araştırmacılar yabancı endişesinin çocukların tanıdık yüzleri hatırladıkça ve yabancı yüzleri fark ettikçe arttığını söylemektedirler. Araştırmalar, yabancılar yavaş hareket ettiklerinde ve hemen çocuğa dokunmaya teşebbüs etmediklerinde yabancı korkusunun azaldığını göstermektedir. Bazı çocuklar diğerlerine kıyasla daha yüksek seviyede bu korkuyu yaşarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?