- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.101
Ayy dayanamadım, öğle yemeğine kadar kk izni verdim kendime, sabahtan beri epey iş hallettim.
Esmira, hoşgeldin aramıza...
Gülşan, şu torba yasa sadece devlet memurları için mi geçerli, bizi de kapsayacak mı? Kapsayacak de lütfennnn
Doruk bu aralar bana aşırı düşkün evet, hem çalışan anne çocuğu hem erkek hem balık hem de babasına çekmiş :) Ama bugün keyfi yerindeymiş, dün pazartesi şaşkınlığı yaşadı herhalde...
Öznur Hanım, birbirlerine yakın oturanlar buluşma planları yapıyor bakın... Size diyecek tek lafım yok :84:
burcu senın oglanı bı goreyımde elını azıcık benım oglana sursun.Doguhanın bu bagımsız ozgur yonu bazan benı sınır edıyor.bu da babasına cekmıs sanırsam.
Benim ilk adım ayakkabısı aldığım yerdeki satıcı, özellikle ilk 2 ay ilk adım ayakkabısı giymesi çok önemli dedi, sonrasında da bir süre giyebilir ama çok uzun süre de giydirmeyin, ortopedik bir sorun yoksa normal ayakkabılarla devam edin dedi...
zelihacım benimde böyle ayakkabılar çok hoşuma gidiyo ama sen yinede ilk adım ayakkabısı al çünkü hala ayakları şekil alma aşamasında ve tabanları çok önemli seneye bu tip ayakkabılardan alabiliriz
utanıyorum cokkkk.
du bende yapıyorum bulusma planı hemen.
Tugra 10 aylik yürümeye basladi, yani tam 2 ay oldu simdi.
Hmmm bilemedimki simdi. Magzada sorayim birde bakalim.
Bisey daha sorcam...
Cocuklari artik yastikla yatirmamiz gerekiyormu?
Tugra asla yastikla yatmiyor. Bi kac gecedir deniyorum, yarim saat sonra aglamaya basliyor.
Yastigi kaldirinca susuyor. Nasil alistirabilirim bilmiyorum. Birde sürekli yüz üstü yatiyor bu bebe ya...asla sirt üstü veya yan yatmiyor. Yatagin icini turlamasindan hic bahsetmiyorum bile
:)Biliyorum-okumayan Meral...dediğim gibi..isimleri bazen unutabiliyorum..ama çoğunuzu tanıyorum ..Hasret var,Surya sınırında polis görevlisi var,Çorlu da çalışan biri var,Antakya da var...var da var:)taaaaaaaaa mart annelerin Cevahir buluşmasını hatırlıyorum:)Hosgeldın canım.o okumayan Meral :)))
bende boyle bı ıs ıstesem evren gonderırmıkı bana
bu yabancılara karsı utangac ve endıselı durumunu azıcık Doguhan dada gorsem mesela kımsenın kucagına gıtmese.
Hee yap sen, süt iznim de bitti, akşamın 6.30 unda geliyorum, bebelere ninni söyleme amaçlı buluşuruz artık
Günaydın Canlar..
Seyhancım, Serhan a çok geçmiş olsun, nazar mı değdi tosbike acaba..
Candann, doktora gitmiş olmana ve içinin rahatlamasına sevindim, her bebeğin gelişimi farklı oluyor evet, takma kafana arkadaşım, bay bay değilde başka şeyler yapsın kuzucuk boşveerrr..
Burcucum, dün akşam hep sizi düşündüm, arayım dedim ama çekindim açıkçası, ve nedense içime doğdu sanırım, Doruk Burcu yu görünce herşeyi unutur dedim kendi kendime, bişeyi olmadığından emindim, umarım bugün öyle yapmaz ve sizi üzmez kuzu..
Mervecim, yorucu bir gün olmuş senin için, Melikenin iyi olmasına sevindim, boşver karışım yiyorsa öyle ver yeterki yesinler kuzular yaa..
Ayfercim, facebook a bak bir ara, beklediğin fotoyu ekledim, neden canın sıkıldı, iş yerinde seni mutsuz eden şeyler var sanırım, tez zamanda düzelir umarım..
Tugra 10 aylik yürümeye basladi, yani tam 2 ay oldu simdi.
Hmmm bilemedimki simdi. Magzada sorayim birde bakalim.
Bisey daha sorcam...
Tugra asla yastikla yatmiyor. Bi kac gecedir deniyorum, yarim saat sonra aglamaya basliyor.
Yastigi kaldirinca susuyor. Nasil alistirabilirim bilmiyorum. Birde sürekli yüz üstü yatiyor bu bebe ya...asla sirt üstü veya yan yatmiyor. Yatagin icini turlamasindan hic bahsetmiyorum bile
e haftasonu yok mu ?
Doruk erken mi uyuyor? hem baharda geldi gunler uzadi
sinirden ellerim ayaklarım titriyor herşeyden işler sarpasarmış durumda....Ben face'e bakamıyor buraya atsana yada benim şirket mailime....
Zeliha, benim kızımda yatağın içind eturluyor sabaha kadar :))
Yastık ben uzun zamandır kullanıyorum aslında ama İklim daha çok kafasını koymak yerine yastığın üzerine gövdesini yada ayaklarını koyarak uyumayı tercih ediyor :))
Israr etmiyorum bende, kendi ne zaman isterse o zaman yasığa kafasını koysun..
Ben yemeğe gidiyorum canlar..
hoşgeldin Esmira, ben de şişlide oturuyorum ve şişliden bir arkadaş çıkmasına çok sevindim:)) Meral bu arada adım, bilgiler için de teşekkürler
Merhaba!ben de çok sevinidim!yakın oturuyoruz sanırım...cevahir de buluşma yapalım birara hep birlikte..tanışalım
Tünaydın Meralim, bende seni seviyom :))
Miraaal, ben de seni seviyom
Miraaal, benimle de buluş
Bisey daha sorcam...
:)Biliyorum-okumayan Meral...dediğim gibi..isimleri bazen unutabiliyorum..ama çoğunuzu tanıyorum ..Hasret var,Surya sınırında polis görevlisi var,Çorlu da çalışan biri var,Antakya da var...var da var:)taaaaaaaaa mart annelerin Cevahir buluşmasını hatırlıyorum:)
sinirden ellerim ayaklarım titriyor herşeyden işler sarpasarmış durumda....Ben face'e bakamıyor buraya atsana yada benim şirket mailime....
kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?
buluşalım walla:)) ben cevahire yakınım, bi uzun yokuş çıkmam gerekiyo sadece oraya ulaşmak için:)) sen de yakın mısın?
ay evet buluşalım walla, bahar da geldi hemşu bebelere parti işi ne olacak?
Eymen de doğduğundan beri hep yüzüstü yatıyor cnm, sırtüstü asla, son 1 aydır gece uykusunda ara ara yan da yatmaya başladı ama.. biz yastık kullanıyoruz çok uzun zamandır
e madem o zamandan takip ediyosun gelseydin ya
eyvah orda da işler karışık galiba:26:
iyi iyi git güzelleş anacım, bu husustaki fikrimi önceden beyan etmiştim ben doğallıktan yanayımama sağlık sözkonusu olunca bişi diyemiyorum tabi, beğendiğin bi sonuç alırsın inş. cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?