2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin Esmira, ben de şişlide oturuyorum ve şişliden bir arkadaş çıkmasına çok sevindim:)) Meral bu arada adım, bilgiler için de teşekkürler
Merhaba!ben de çok sevinidim!yakın oturuyoruz sanırım...cevahir de buluşma yapalım birara hep birlikte..tanışalım

Ayy dayanamadım, öğle yemeğine kadar kk izni verdim kendime, sabahtan beri epey iş hallettim.

Esmira, hoşgeldin aramıza...

Gülşan, şu torba yasa sadece devlet memurları için mi geçerli, bizi de kapsayacak mı? Kapsayacak de lütfennnn

Doruk bu aralar bana aşırı düşkün evet, hem çalışan anne çocuğu hem erkek hem balık hem de babasına çekmiş :) Ama bugün keyfi yerindeymiş, dün pazartesi şaşkınlığı yaşadı herhalde...

burcu senın oglanı bı goreyımde elını azıcık benım oglana sursun.Doguhanın bu bagımsız ozgur yonu bazan benı sınır edıyor.bu da babasına cekmıs sanırsam.

burcu senın oglanı bı goreyımde elını azıcık benım oglana sursun.Doguhanın bu bagımsız ozgur yonu bazan benı sınır edıyor.bu da babasına cekmıs sanırsam.

Ben yokken Doruk da öyle, hatta babaannesini sinir etmiş, hep kendi kendine oynamak istemiş, Hafta sonları bu kadar takık olmuyor bana ama işe gittiğim günler, zamanın sınırlı olduğunu öğrenmiş herhalde, o zamanı yapışık geçirmek istiyor. Mesela dün akşam tam yarım saat sarmaş dolaş dans ettik :)

Miraaal, ben de seni seviyom
Miraaal, benimle de buluş

Tugra 10 aylik yürümeye basladi, yani tam 2 ay oldu simdi.
Hmmm bilemedimki simdi. Magzada sorayim birde bakalim.

Bisey daha sorcam...
Cocuklari artik yastikla yatirmamiz gerekiyormu?
Tugra asla yastikla yatmiyor. Bi kac gecedir deniyorum, yarim saat sonra aglamaya basliyor.
Yastigi kaldirinca susuyor. Nasil alistirabilirim bilmiyorum. Birde sürekli yüz üstü yatiyor bu bebe ya...asla sirt üstü veya yan yatmiyor. Yatagin icini turlamasindan hic bahsetmiyorum bile

Ben daha dogum yapmadan Isbir`in bebek yastik ve yorganindan almistim.Incecik bir yastik.
Kasim ayina kadar yastikda yatirmadim.Ne zamanki hasta oldu burnu tikandi yuksek yastikda yatirdim.Ondan sonrada aldigim ince yastigi kullandim.

herkese günaydıııın hatta tünaydın mı demeliyim ne...neyse işlere başalamadan size bir bakayım dedim
------doruk beyin iyi olmasına sevindim.maymun etti keratalar bizi demek annesini özlemiş sıpa.sende iyisin bugün ohhh şöyle silkelen boşver herşeyi.
-----meral dün geçmiş olsun demeyi unuttum.allahtan kimse yokmuş yine verilmiş sadakan varmış sana biraz iş çıkmış ama olsun.
----esmira hoşgeldin bakalım...
----buluşun buluşun siz aç var tok var.dur ben bi soğuk su içip işlere koyulayım.ara ara bakarım size.
aaa aklıma geldi1 yaş aşısı yaptıran anneler bir omuzdan bir bacaktan yaptılar dün.pönomoko bide kızamık size nasıl yaptılar acil cvp

:)Biliyorum-okumayan Meral...dediğim gibi..isimleri bazen unutabiliyorum..ama çoğunuzu tanıyorum ..Hasret var,Surya sınırında polis görevlisi var,Çorlu da çalışan biri var,Antakya da var...var da var:)taaaaaaaaa mart annelerin Cevahir buluşmasını hatırlıyorum:)

sinirden ellerim ayaklarım titriyor herşeyden işler sarpasarmış durumda....Ben face'e bakamıyor buraya atsana yada benim şirket mailime....

yürümeyen bi cücüğüm olduğu için ayakkabı konusunda bişey diyemiyorum.
Doruk yastıkla da yastıksız da uyuyor ama yastıkla yatıracaksam, belinden yukarısını yastığa koyuyorum, öyle daha rahat ediyor.

e haftasonu yok mu ?
Doruk erken mi uyuyor? hem baharda geldi gunler uzadi

Hafta içi akşam zor olur, Doruk 9.30'da yatıyor çünkü.
Ama hsonu olabilir tabi, haberleşelim..

sinirden ellerim ayaklarım titriyor herşeyden işler sarpasarmış durumda....Ben face'e bakamıyor buraya atsana yada benim şirket mailime....

Ayfercim hayırdır, ne oldu böyle birden?

Zeliha, benim kızımda yatağın içind eturluyor sabaha kadar :))
Yastık ben uzun zamandır kullanıyorum aslında ama İklim daha çok kafasını koymak yerine yastığın üzerine gövdesini yada ayaklarını koyarak uyumayı tercih ediyor :))
Israr etmiyorum bende, kendi ne zaman isterse o zaman yasığa kafasını koysun..

Ben yemeğe gidiyorum canlar..

Doguhan gece yer degistiriyor.bi kalkiyorum bakiyorumm oglanin basinin olmasi gereken yerde ayaklari.buz tutmus oluyor.hasta olacak diye odum kopuyor ama beyefendi halinden memnun masallah.

buluşalım walla:)) ben cevahire yakınım, bi uzun yokuş çıkmam gerekiyo sadece oraya ulaşmak için:)) sen de yakın mısın?

Tünaydın Meralim, bende seni seviyom :))

Miraaal, ben de seni seviyom
Miraaal, benimle de buluş

ay evet buluşalım walla, bahar da geldi hem şu bebelere parti işi ne olacak?

Eymen de doğduğundan beri hep yüzüstü yatıyor cnm, sırtüstü asla, son 1 aydır gece uykusunda ara ara yan da yatmaya başladı ama.. biz yastık kullanıyoruz çok uzun zamandır

e madem o zamandan takip ediyosun gelseydin ya

eyvah orda da işler karışık galiba:26:

kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?

iyi iyi git güzelleş anacım, bu husustaki fikrimi önceden beyan etmiştim ben doğallıktan yanayım ama sağlık sözkonusu olunca bişi diyemiyorum tabi, beğendiğin bi sonuç alırsın inş. cnm

e Meralim icini yaptirmak zorundayim zaten disinida halletsin dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…