- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.121
kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?
genel müdürle tartıştım yaptığım çalışmalar boşa gitti..((
laf söylemesini iyi biliyor ben de söyleyince işlerin karıştığını 10 yıllık deneyimimelaf söylüyor...
Şeytan diyor al çantanı çık çalışma arkadaşlarım tuttu walla beni...
genel müdürle tartıştım yaptığım çalışmalar boşa gitti..((
laf söylemesini iyi biliyor ben de söyleyince işlerin karıştığını 10 yıllık deneyimimelaf söylüyor...
Şeytan diyor al çantanı çık çalışma arkadaşlarım tuttu walla beni...
buluşalım walla:)) ben cevahire yakınım, bi uzun yokuş çıkmam gerekiyo sadece oraya ulaşmak için:)) sen de yakın mısın?
ay evet buluşalım walla, bahar da geldi hemşu bebelere parti işi ne olacak?
Eymen de doğduğundan beri hep yüzüstü yatıyor cnm, sırtüstü asla, son 1 aydır gece uykusunda ara ara yan da yatmaya başladı ama.. biz yastık kullanıyoruz çok uzun zamandır
e madem o zamandan takip ediyosun gelseydin ya
eyvah orda da işler karışık galiba:26:
iyi iyi git güzelleş anacım, bu husustaki fikrimi önceden beyan etmiştim ben doğallıktan yanayımama sağlık sözkonusu olunca bişi diyemiyorum tabi, beğendiğin bi sonuç alırsın inş. cnm
buluşun bakalım buluşun ....Şu haftasonu doğum günümüzü atlatayım 2 gün yapıcaz birde eve sığmıyoruz walla:)))
Oznur bacım vaktim olsa yazardım ilgilenemiyorum burayla inşşallah istediğin gibi bişey olur sağlıklı olur...
Paşamı öp benim için....
Hilal kuzum dün de değişik bir kelime öğremiş nerden öğrendiyse YOOO diyorrrr
OCD demişsin ki,bende boyle bı ıs ıstesem evren gonderırmıkı bana .sen bir de şu açıdan bak:)ücretsiz aile işçisi konumunda oluyorsun,hergün (ters cevaplar hiçbir patron istemez ki)kovulan ve ertesi gün işbaşı yapan oluyorsun..hamilelik ve diğer buna benzer durumlarda izin kimseden istemediğinden dolayı hep çalış-hep çalış durumundasın........
koca kişisi aradı şimdi, netten ev bak, bikaç tane faori ekle de akşama bakıp karar verelim diyor, bi de arabaya satılık ilanı koymuş ta müşteri çıkmış satsınmıymışAllahım bu adamın hızı öldürüyor beni, daha dün akşam acaba artık taşınsak mı diye konuştuk
51 Emine038 15.03.2010
52 Merveege 15.03.2010
53 Fty 15.03.2010
54 Bir_nokta 15.03.2010
55 Olcay_nesli 15.03.2010
56 Bozkan 15.03.2010
11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))
Oyy maşallah kuzuya, kolay çıkarır inşallah, şu dişlerden bir tane de bize gönderin yaww, kıskanmaya başlayacam haa :)))
arkadaşlar günaydın yada tünaydın
torba yasaya göre süt iznim 6 ay daha uzayacak galiba
personel şubeden aradılar haber bekliyorum
merhaba,bende 2010 mart annesiyim.hep takip diyordum forumu ,çoğunuzu isimleri karıştırsam da ,tanıyorum...farkında olmadan hep birlikte büyütüyoruz bebeklerimizi..siz aranızda sorunları anlatırken ,zaten sormaya ihtiyac duymadan ,cevap alıyorum ..ve doktora koşmaktan Gül üm (kızım)her hapşırdığnda zorunda kalmıyorum:)Kızım 27 mart 2010 doğumlu .adı Gül.Biz İstanbulda Şişli de oturuyoruz.aranıza alırsanız bizi,seviniriz.uzun mesaj yazmayım,okumayanlar var ..biliyorum:)...Eki Görüntüle 159290
Benimki de üst dişleri çıkartıyor daha 3. çıktı 4. yolda inanılmaz huzursuz evde mızırdanıp duruyomuş şimdi konuştumya sadece gece uyumadan önce ilaç veriyorum ibufen ki ben ilaca çok karşıyım ona rağmen zırt pırt vermem gerekiyooo nasıl olcak böyle daha biii sürrü diş gelcek ilaç mı kullancas hep böyle yaa
Tugra 10 aylik yürümeye basladi, yani tam 2 ay oldu simdi.
Hmmm bilemedimki simdi. Magzada sorayim birde bakalim.
Bisey daha sorcam...
Cocuklari artik yastikla yatirmamiz gerekiyormu?
Tugra asla yastikla yatmiyor. Bi kac gecedir deniyorum, yarim saat sonra aglamaya basliyor.
Yastigi kaldirinca susuyor. Nasil alistirabilirim bilmiyorum. Birde sürekli yüz üstü yatiyor bu bebe ya...asla sirt üstü veya yan yatmiyor. Yatagin icini turlamasindan hic bahsetmiyorum bile
kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?
Eki Görüntüle 159315
Ayfercim sıkma canını, her şirkette oluyor böyle tatsız meseleler malesef..
Bak resmi istedin koyuyorum buraya, nasıl olmuş, beğendin mi?
koca kişisi aradı şimdi, netten ev bak, bikaç tane faori ekle de akşama bakıp karar verelim diyor, bi de arabaya satılık ilanı koymuş ta müşteri çıkmış satsınmıymışAllahım bu adamın hızı öldürüyor beni, daha dün akşam acaba artık taşınsak mı diye konuştuk
Zelihacım, ben fotoğraflarınıza ilk baktığımda, direk sana benzettim Tuğrayı, sonra eşini de görünce iyi ce baktım, evet eşine de benziyor ama sana daha çok benziyor..
Hadi hayirlisi bakalim, insallah istedigin gibi bir sonuc alirsin...
Burnunu cekic ve kocaman biseyle kiracaklari düsüncesi bile beni vazgecirirdi, seni etkilemek gibi olmasinda
Dogum günu Resimlerinden sonra esimede biseyler oldu...Kendimden nefret ettim, ben gercektede böylemiyim diyo...Bende Günaydin dedim
Burnunu yaptirmak istiyormus, tabi hepsi lafSanki 27 senedir yeni farketti burnunu
OCD demişsin ki,bende boyle bı ıs ıstesem evren gonderırmıkı bana .sen bir de şu açıdan bak:)ücretsiz aile işçisi konumunda oluyorsun,hergün (ters cevaplar hiçbir patron istemez ki)kovulan ve ertesi gün işbaşı yapan oluyorsun..hamilelik ve diğer pna benzer durumlarda izin kimseden istemediğinden dolayı hep çalış-hep çalış durumundasın........
buluşun bakalım buluşun ....Şu haftasonu doğum günümüzü atlatayım 2 gün yapıcaz birde eve sığmıyoruz walla:)))
Oznur bacım vaktim olsa yazardım ilgilenemiyorum burayla inşşallah istediğin gibi bişey olur sağlıklı olur...
Paşamı öp benim için....
Hilal kuzum dün de değişik bir kelime öğremiş nerden öğrendiyse YOOO diyorrrr
Hay Allah...
Sakin ol Ayfercim, biliyorsun her yerde oluyor böyle şeyler...
Yapalım diyorum işte, seninle benden başka kimseden ses çıkmıyor.
İkimiz yapalım bari
Ben de doğallıktan yanayım ama insanın kendini nasıl iyi hissettiği önemli. Öznur uzun süredir istiyordu, inşallah sonuçtan da memnun kalır.
slm millet
ya bu sayfanın altındaki renkli şeride ne oldu ne güzel her konudan haberimiz oluyordu ben sevmiştim
bu gün doğum günü olan bebişlere allah sağlık mutluluk ve uzuuuuuun bir önür nesibetsin
gözünüz aydın darısı benim oğlumun 7-8. dişlerine, ya bu 7-8 nerede çıkacak bizim üstte dört altta 2 var babası altta şişlik diyor ama benim inat oğlum bana hiç baktırmıyor
hiç kıskanma güzelim bebeğin acı çekmeden vakit geçiriyor her diş ayrı işkence onun için; her akşam yarım ölçek ağrıkesici veriyorum kaç gündür mahvoldu yavrum
anambize de özet geçsene ayrıntısını öğrendikten sonra, belki iyi bir şeydir
hoşgeldiiiiiin :89:
başka çaresi kalmadı ki çektiği acıyı görünce insanın içi gidiyor.
bizimle uyuduğu zamanlarda bizim yastıklarımızda yatıyor ama kendi yatağının içindeki yastıkla arası pek iyi değil ben yastığa koysam bile o biraz sonra indiriyor başını
gözün aydıııın allah hayırlısını göstersin, darısı benim başıma ikinciyi de yapayım ben de göğüsleri yaptırcam koydum kafaya koca kişisi de hayır demiyo
çok güzel olmuş güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?