2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?

Hadi hayirlisi bakalim, insallah istedigin gibi bir sonuc alirsin...
Burnunu cekic ve kocaman biseyle kiracaklari düsüncesi bile beni vazgecirirdi, seni etkilemek gibi olmasinda

Dogum günu Resimlerinden sonra esimede biseyler oldu...Kendimden nefret ettim, ben gercektede böylemiyim diyo...Bende Günaydin dedim
Burnunu yaptirmak istiyormus, tabi hepsi laf Sanki 27 senedir yeni farketti burnunu

genel müdürle tartıştım yaptığım çalışmalar boşa gitti..((
laf söylemesini iyi biliyor ben de söyleyince işlerin karıştığını 10 yıllık deneyimimelaf söylüyor...
Şeytan diyor al çantanı çık çalışma arkadaşlarım tuttu walla beni...

OCD demişsin ki,bende boyle bı ıs ıstesem evren gonderırmıkı bana .sen bir de şu açıdan bak:)ücretsiz aile işçisi konumunda oluyorsun,hergün (ters cevaplar hiçbir patron istemez ki)kovulan ve ertesi gün işbaşı yapan oluyorsun..hamilelik ve diğer pna benzer durumlarda izin kimseden istemediğinden dolayı hep çalış-hep çalış durumundasın........

buluşun bakalım buluşun ....Şu haftasonu doğum günümüzü atlatayım 2 gün yapıcaz birde eve sığmıyoruz walla:)))
Oznur bacım vaktim olsa yazardım ilgilenemiyorum burayla inşşallah istediğin gibi bişey olur sağlıklı olur...
Paşamı öp benim için....
Hilal kuzum dün de değişik bir kelime öğremiş nerden öğrendiyse YOOO diyorrrr

OCD demişsin ki,bende boyle bı ıs ıstesem evren gonderırmıkı bana .sen bir de şu açıdan bak:)ücretsiz aile işçisi konumunda oluyorsun,hergün (ters cevaplar hiçbir patron istemez ki)kovulan ve ertesi gün işbaşı yapan oluyorsun..hamilelik ve diğer buna benzer durumlarda izin kimseden istemediğinden dolayı hep çalış-hep çalış durumundasın........

hay Allah fevri davranma tabi cnm, neticede bu ie ihtiyacın var, görüyorsun bak işinden memnun olan neredeyse hiç yok gibi zaten.. Anlamıştır inşallah hatasını, geçmiş olsun

Hay Allah...
Sakin ol Ayfercim, biliyorsun her yerde oluyor böyle şeyler...

Yapalım diyorum işte, seninle benden başka kimseden ses çıkmıyor.
İkimiz yapalım bari

Ben de doğallıktan yanayım ama insanın kendini nasıl iyi hissettiği önemli. Öznur uzun süredir istiyordu, inşallah sonuçtan da memnun kalır.

aklıma geldi...dün mu..burada iyi anne olmadığına üzülen biri vardı...ben bir belgesel izledim google da babies belgesel 2010 diye yazarsanız çıkar........bu belgesel izledikten sonra kızım a yürüteç ,çok oyuncak almadığıma ,yetişemediğime hiç üzülmemeye başladım..hem de bizden daha küçük bebek anneleri bazen soru soruyorlar --hani daha tecrübeliyiz--işte bu dinleyiş iyi hissettiriyor..tavsiye ederim..

Son düzenleme:

Ayfercim sıkma canını, her şirkette oluyor böyle tatsız meseleler malesef..
Bak resmi istedin koyuyorum buraya, nasıl olmuş, beğendin mi?

Son düzenleme:

niye 2 gün yapacaksın cnm yaa? çok yorucu olur, yani neticede parti, sandalyelerde oturulur icabında birileri ayakta durur..komşundan da sandalye temin et tek bi günde bitir kurtul bence, bizimki de pazar günü hayırlısıyla henüz hiçbi hazırlık yapmadım ve çok kalabalık olucaz biz de bakalım nasıl geçecek

doğru diyosun, bi ara ben de evden çalışıyodum eşimin işlerine yardımcı olmak için, neredeyse tüm günüm pc başında geçtiği halde nasılsa evdeyim diye hiç öyle çalışan gibi görünmüyodum:)

koca kişisi aradı şimdi, netten ev bak, bikaç tane faori ekle de akşama bakıp karar verelim diyor, bi de arabaya satılık ilanı koymuş ta müşteri çıkmış satsınmıymış Allahım bu adamın hızı öldürüyor beni, daha dün akşam acaba artık taşınsak mı diye konuştuk

Ay Meral hiç şikayet etme, benimki de uyuz mu uyuzdur bu konularda, azıcıkta benimki hızlı olsa ne iyi olur..
Hemen bak evlere, fırsatı kaçırma :))

Cok alakasiz olacak ama bizi görenler...sizce Tugra kime benziyor...
Türkiydekiler yani Kayinvalidem felan ayni Baba ayni Baba diyip duruyor. Gerci onlara göre Tugra bana daha düskün oldugu halde ayyy bak bu Babasini daha cok seviyor, nasilda düskün Babaya diye bir sonuc cikarabiliyorlar msn üzeri kameradan gördükleri en ufacik bir hareketten.
Burdakilerde daha cok bana benzetiyorlar...Merak ettim simdi

slm millet

ya bu sayfanın altındaki renkli şeride ne oldu ne güzel her konudan haberimiz oluyordu ben sevmiştim

51 Emine038 15.03.2010
52 Merveege 15.03.2010
53 Fty 15.03.2010
54 Bir_nokta 15.03.2010
55 Olcay_nesli 15.03.2010
56 Bozkan 15.03.2010

bu gün doğum günü olan bebişlere allah sağlık mutluluk ve uzuuuuuun bir önür nesibetsin

11. dişimiz patlamış bu sabah 12. yolda kabarmış iyice :))

gözünüz aydın darısı benim oğlumun 7-8. dişlerine, ya bu 7-8 nerede çıkacak bizim üstte dört altta 2 var babası altta şişlik diyor ama benim inat oğlum bana hiç baktırmıyor

Oyy maşallah kuzuya, kolay çıkarır inşallah, şu dişlerden bir tane de bize gönderin yaww, kıskanmaya başlayacam haa :)))

hiç kıskanma güzelim bebeğin acı çekmeden vakit geçiriyor her diş ayrı işkence onun için; her akşam yarım ölçek ağrıkesici veriyorum kaç gündür mahvoldu yavrum

arkadaşlar günaydın yada tünaydın
torba yasaya göre süt iznim 6 ay daha uzayacak galiba
personel şubeden aradılar haber bekliyorum

anam bize de özet geçsene ayrıntısını öğrendikten sonra, belki iyi bir şeydir

hoşgeldiiiiiin :89:

başka çaresi kalmadı ki çektiği acıyı görünce insanın içi gidiyor.

bizimle uyuduğu zamanlarda bizim yastıklarımızda yatıyor ama kendi yatağının içindeki yastıkla arası pek iyi değil ben yastığa koysam bile o biraz sonra indiriyor başını

kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?

gözün aydıııın allah hayırlısını göstersin, darısı benim başıma ikinciyi de yapayım ben de göğüsleri yaptırcam koydum kafaya koca kişisi de hayır demiyo

Eki Görüntüle 159315

Ayfercim sıkma canını, her şirkette oluyor böyle tatsız meseleler malesef..
Bak resmi istedin koyuyorum buraya, nasıl olmuş, beğendin mi?

çok güzel olmuş güle güle kullanın

Ohhh hadi hayirlisi...senin yerine ben heycanlandim simdi valla...
Benimkide cok uyuzdur böyle konularda. 2 senedir arabayi degistirsekmi diyor hala degistirecek...

Meral ,Cevahir 5dak. bana..Fulyada yokuş olmayan yer yok gibi..buluşalım hep birlikte..o tarihte de çok istiyordum..ama cesaret edemedim açıkçası..ben internet te genelde ''okuyucu''sınıfındayım..hele online gerçek hayata taşımak..

Son düzenleme:

keyfini çıkar ne güzel işte bir an önce daha güzel ve daha güvenli bir ev bul

Zelihacım, ben fotoğraflarınıza ilk baktığımda, direk sana benzettim Tuğrayı, sonra eşini de görünce iyi ce baktım, evet eşine de benziyor ama sana daha çok benziyor..

Zelihacım, ben fotoğraflarınıza ilk baktığımda, direk sana benzettim Tuğrayı, sonra eşini de görünce iyi ce baktım, evet eşine de benziyor ama sana daha çok benziyor..

Solda ben Sagda oglusum...valla bende daha cok kendime benzetiyorum alsinda

Eklentiler

• $FTGH.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:

ne koca cekici ayol bina mi yikiyorlar ben biliyorum o aletleri hic dusundugun gibi degil.
benn vazgecmem canim ama tek korkum ameliyat sonrasi hani su usume fasli var ya iste o.dogumda tek sikintim usumek olmustu.
Esin yaptirmak istiyorsa sende destek ol canim benim.

oyle aile sirketi cinsinden cagirmayayim o zaman

neden 2 gun Ayfer.
Bir de is konusuna gelince lutfen kusuruma bakma arkadaslar sizde gaz verdigimi dusunmeyin lutfen, eger bii is yerinden cantani alip cikacak kadar yorulduysan hemen yeni bi is bul ve oradan ayril derim.artik senin icin orasi bitmis.

ivet istiyorum ivetttttttttt

e iste firsat Meral.Hemen arastir bul bulustur.Benim kocama kalsa cok yavas bu ev konusunda.Yeni evi 10 yil icinde yeni arabayida bu yaz dusunuyor.

Yawri kusura bakma ama senin adin ne canim.Serife degil mi ? Ben hep karistiriyorum kusuruma bakma lutfen.Birde hepatit,eftel ve frambuazi karistirip duruyorum.Eftel Nimet, Frambuaz Kiymet, Hepatit Tanya idi sanirim.Ozellikle Nimet ile Kiymet cok karisiyor bende.
Gogusler icin bende dusunuyordum ama 2.dogumdan sonra kendiliginden toparlaniyormus.Arkadasim yaptiracakti vazgecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…