- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.141
Aaaa Zeliha, fotoğrafa bakılırsa ikiz gibi yaa, tıpkı sen valla..
Öznurcum, burun ameliyatı cesaret isteyen bir şey, seni tebrik ediyorum, umarım doktorlar görüşmen de iyi geçer..
koca kişisi aradı şimdi, netten ev bak, bikaç tane faori ekle de akşama bakıp karar verelim diyor, bi de arabaya satılık ilanı koymuş ta müşteri çıkmış satsınmıymışAllahım bu adamın hızı öldürüyor beni, daha dün akşam acaba artık taşınsak mı diye konuştuk
Cok alakasiz olacak amabizi görenler...sizce Tugra kime benziyor...
Türkiydekiler yani Kayinvalidem felan ayni Baba ayni Baba diyip duruyor. Gerci onlara göre Tugra bana daha düskün oldugu halde ayyy bak bu Babasini daha cok seviyor, nasilda düskün Babaya diye bir sonuc cikarabiliyorlar msn üzeri kameradan gördükleri en ufacik bir hareketten.
Burdakilerde daha cok bana benzetiyorlar...Merak ettim simdi
selam
çok yorgunum geçmişe bakamadım herkes iyi mi?
biz iyiyiz hamdolsun Nihan Sena eskisi gibi yürümeye başladı çok şükür:))artık ikişer üçer çıkar dişleri derken tek dişi büyüyorçok komik görünüyor ama onun yanı ve üst 4lü acayip şiş...o minik dişle ısırıyor bir de serseri...
Eki Görüntüle 159315
Ayfercim sıkma canını, her şirkette oluyor böyle tatsız meseleler malesef..
Bak resmi istedin koyuyorum buraya, nasıl olmuş, beğendin mi?
Yawri kusura bakma ama senin adin ne canim.Serife degil mi ? Ben hep karistiriyorum kusuruma bakma lutfen.Birde hepatit,eftel ve frambuazi karistirip duruyorum.Eftel Nimet, Frambuaz Kiymet, Hepatit Tanya idi sanirim.Ozellikle Nimet ile Kiymet cok karisiyor bende.
Gogusler icin bende dusunuyordum ama 2.dogumdan sonra kendiliginden toparlaniyormus.Arkadasim yaptiracakti vazgecti.
adım şeymaşerife de vardı sanki sayfada ama o pek gözükmüyor.
benim göğüsler düzelmez bizde ailesel bir durum küçülmüyorlar tekrar zaten normalde de büyüktü doğum sonrası sütyen bulamaz oldum ikincide bir beden daha büyürse anane boy takmam gerekecek o yüzden yaptırcam ilk halinin bir beden altına küçültcem hemde hiç bir zaman kullanamadım ben o süslü püslü takımları; en fazla 90 üretiyorlar sanki büyük beden olmak suçmuş gibi
ÖZNURUM ve MERAL'İm 2 gün yapmamızın sebebi sığmıyoruz...Ne yaptığımızı anlamayacağız birde ....
Kayınvalideleri pazar gününe Ablamlar komşum en samimi olduklarımız ve amcamları çağırdım toplam 30 kişi filan oluruz.Eşimin anneannesi çocuk seslerinden pek hazetmez rahat oturamaz kayınpeder de öyle ne yaptığımızı anlamayacağız hele ben hiç eşim fotograf çekmekten resimlerde olamamanın üzüntüsü yaşar ayrıca bende öyle ....Olsun pazar günü minik doğum günü olucak küçük pasta yeter zaten görümcem alıcak pastayı ....
Öznur'um benim için zaten bu iş yeri çoktan bitti iş bakıyorum heryere haber saldım bir yer var çağırıyor beni ama 5 yıllık haklarımıda mağdur edemem ...Ama şeytan diyor çek git
Tuğra aynı annesi...maşallah ya..benim bebeğim de accık bana bezeseydi nolurdu...
Meralcim hayırlısıyla beğen al yeni bir ev inşallah...
Öznurcum hayırlısı olsun canım inşallah hayırlısıyla ameliyatı da atlatırsın...ben estetiğe karşıyım ama senin burnun da zaten problem var değil mi?
kendini beğenmişlik gibi olmasın ama ben burnumu çok severim de bana da göğüs estetiği lazım...zaten benimki de sağlık sorununa giriyor artık...boyun sırt ağrısı boyun fıtığı omuzlarad çökme bile yapmaya başladılar şu amme işi bitse de az kilo verebilsem duruma göre ben de doktora gitmeyi düşünüyorum rahatlamazsam...
adım şeymaşerife de vardı sanki sayfada ama o pek gözükmüyor.
benim göğüsler düzelmez bizde ailesel bir durum küçülmüyorlar tekrar zaten normalde de büyüktü doğum sonrası sütyen bulamaz oldum ikincide bir beden daha büyürse anane boy takmam gerekecek o yüzden yaptırcam ilk halinin bir beden altına küçültcem hemde hiç bir zaman kullanamadım ben o süslü püslü takımları; en fazla 90 üretiyorlar sanki büyük beden olmak suçmuş gibi
al benden de o kadar...sende de mi var bu dert( herkes büyük ister biz küçük bıktım bu yükü taşımaktan....
benim daha once basima geldigi icin iyi bilirim canim.
bende cok begeniyorum senin burnunu.neden kendini begenmislik olsun.
gogus gercekden boynu ve sirti fena vuruyor.surekli agri sizi cekmekdense yaptirmak daha mantikli.
kuculteceksin degil mi ?
Tugra 10 aylik yürümeye basladi, yani tam 2 ay oldu simdi.
Hmmm bilemedimki simdi. Magzada sorayim birde bakalim.
Bisey daha sorcam...
Cocuklari artik yastikla yatirmamiz gerekiyormu?
Tugra asla yastikla yatmiyor. Bi kac gecedir deniyorum, yarim saat sonra aglamaya basliyor.
Yastigi kaldirinca susuyor. Nasil alistirabilirim bilmiyorum. Birde sürekli yüz üstü yatiyor bu bebe ya...asla sirt üstü veya yan yatmiyor. Yatagin icini turlamasindan hic bahsetmiyorum bile
:)Biliyorum-okumayan Meral...dediğim gibi..isimleri bazen unutabiliyorum..ama çoğunuzu tanıyorum ..Hasret var,Surya sınırında polis görevlisi var,Çorlu da çalışan biri var,Antakya da var...var da var:)taaaaaaaaa mart annelerin Cevahir buluşmasını hatırlıyorum:)
e haftasonu yok mu ?
Doruk erken mi uyuyor? hem baharda geldi gunler uzadi
kizlar kime diyorum ben yaaaaa :))
estetik dr dan randevu aldim diyorum.neden benim guzellik islerimle ilgilenmiyorsunuz ?
OCD demişsin ki,bende boyle bı ıs ıstesem evren gonderırmıkı bana .sen bir de şu açıdan bak:)ücretsiz aile işçisi konumunda oluyorsun,hergün (ters cevaplar hiçbir patron istemez ki)kovulan ve ertesi gün işbaşı yapan oluyorsun..hamilelik ve diğer pna benzer durumlarda izin kimseden istemediğinden dolayı hep çalış-hep çalış durumundasın........
koca kişisi aradı şimdi, netten ev bak, bikaç tane faori ekle de akşama bakıp karar verelim diyor, bi de arabaya satılık ilanı koymuş ta müşteri çıkmış satsınmıymışAllahım bu adamın hızı öldürüyor beni, daha dün akşam acaba artık taşınsak mı diye konuştuk
sağol canımmm öperim tabi:))eve gidince sen de İklim balımı öp benim için unutma ama:))Hanifecim iyi olmanıza sevindim, yerim ben o minik dişli Nihan ı, öp benim yerime..
Seyma canim aklinda olsun kucultsende kilo aldiginda gogusler geri buyuyor.
bende kucuk istiyorum ama zayifladigimda kuculuyor en fazla 80 beden oluyor
al benden de o kadar...sende de mi var bu dert( herkes büyük ister biz küçük bıktım bu yükü taşımaktan....
bende cok begeniyorum senin burnunu.neden kendini begenmislik olsun.
gogus gercekden boynu ve sirti fena vuruyor.surekli agri sizi cekmekdense yaptirmak daha mantikli.
kuculteceksin degil mi ?
Ben geldimmmmm
Bugün çok yoğun bir gün,kuzucuk da aşılarını oldu babası ve babaannesi götürdü aşıya,çok ağlamış iç çeke çeke mahvolmuş,filiz in sorusuna cevap vereyim benim kuzuya da 2 aşı vurmuşlar ikisi de koldanmış,eylül ayına bir sonraki aşı için gün vermişler, hiç su çiçeği aşısından da bahsetmemişler:26:
Kuzucuk 10 kilo küsürlüymüş eşimin aklında kalmamış :) boyu da uzamış dedi kaç cm olmuş dedim hiç hatırlamıyorum dedi,erkek aklı bu kadar işte,bunu becerdiğine de şükür
Ben ilk adım ayakkabısı aldım ancak bilekli değil,bu küçülünce de yine altı esnek olanlardan giydiricem sonrasında normal tabana geçeceğim.
Kero yastıkla kesinlikle yatmıyor ve sadece yüzüstü yatıyor doğduğundan beri.
Çorluda çalışmakla kalmayıp aynı zamanda orda yaşayan anne benim,memnun oldum,hoşgeldin :80:
Pişşşşt Öznuraaanım bahar geldi bakıyorum bitiniz kanlandı,daha önceki buluşmalara gelmediniz yok size buluşma falan
Estetik yaptırıcam diyen herkesi desteklerim,vatana millete hayırlı olsun
İlginç ama doğru bi bakış açısı
Ayy bunu duydum gıcık oldum,benim de kocamın yavaşlığı beni öldürüyor, bende aynen kocan gibiyim ama kaplumbağa hızında bi kocaya sahibim.
kendimi bildim bileli hoşlanmam büyük göğüsten istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş hiç bir giydiğimi yakıştıramıyorum üstüme millet eve girdimi atar üzerinde ne varsa ben takılmayacak olanın altına bile takmak zorunda kalırım öyle ki mayonun içine giyileni bulsam onu bile alacağım
burnumu brn de severim öyle kalkık falan değildir ama düzgündür allaha şükür, ama göğüslerime taktığım kadar göbeğime takmıyorum. biliyorum çok da korkacağım yaptırırken ama genede bu konuda kararttım gözümü 5-6 sene var nereden baksan daha ama şimdiden sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?