- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.161
Seyma canim aklinda olsun kucultsende kilo aldiginda gogusler geri buyuyor.
bende kucuk istiyorum ama zayifladigimda kuculuyor en fazla 80 beden oluyor
sağol canımmm öperim tabi:))eve gidince sen de İklim balımı öp benim için unutma ama:))
yok valla en zayıf halimde bile 75 C giyiyordum 48 kiloydum yine büyüktüler...benim tek umudum emzirme sonrası küçülüyorlar diyen arkadaşlarım
kilo vermem lazım önce sonra biraz kas çalışması y
ine aynı devam ederse bu sorunlar ömür boyu çekemem
dersim olduğu sürece ayaktayım bugün 4 satte canım çıktı taşınmıyor valla.
öfff bunaldım ben düşünmemeye çalışıyorum ama beni en rahatsız eden şey sürekli göz önünde olmam ki sen de aynı durumdasın bana lakap takacak mı çocuklar koca mmli diye düşünmekten bi hal oldum valla
2.çocuktan sonra mı düşünüyorsun ameliyatı?
ben geldimmm .. ama moralim cok bozuk.. devamlı kullandıgım bi taksi vardı 25 yasında genc cocuk ..bugün arıyorum kimse acmıyor baska bi taksiciyi aradım meger o cocuk aksam kaza gecirmiş onun cenazesindelermiş..yalan dünya cok kibar bi cocukdu((((((((((((
allah rahmet eylesin gençlerin ölümüne daha bir fazla üzülüyor insan
canım artık ön korumasına gerek yok ki biz chicco ct 0.5 kullanıyoruz ata da bende çok memnunuz hem hafif hemde tam yatıyor tavsiye ederim
Ben geldimmmmm
Bugün çok yoğun bir gün,kuzucuk da aşılarını oldu babası ve babaannesi götürdü aşıya,çok ağlamış iç çeke çeke mahvolmuş,filiz in sorusuna cevap vereyim benim kuzuya da 2 aşı vurmuşlar ikisi de koldanmış,eylül ayına bir sonraki aşı için gün vermişler, hiç su çiçeği aşısından da bahsetmemişler:26:
Kuzucuk 10 kilo küsürlüymüş eşimin aklında kalmamış :) boyu da uzamış dedi kaç cm olmuş dedim hiç hatırlamıyorum dedi,erkek aklı bu kadar işte,bunu becerdiğine de şükür
Ben ilk adım ayakkabısı aldım ancak bilekli değil,bu küçülünce de yine altı esnek olanlardan giydiricem sonrasında normal tabana geçeceğim.
Kero yastıkla kesinlikle yatmıyor ve sadece yüzüstü yatıyor doğduğundan beri.
Çorluda çalışmakla kalmayıp aynı zamanda orda yaşayan anne benim,memnun oldum,hoşgeldin :80:
Pişşşşt Öznuraaanım bahar geldi bakıyorum bitiniz kanlandı,daha önceki buluşmalara gelmediniz yok size buluşma falan
Estetik yaptırıcam diyen herkesi desteklerim,vatana millete hayırlı olsun
İlginç ama doğru bi bakış açısı
Ayy bunu duydum gıcık oldum,benim de kocamın yavaşlığı beni öldürüyor, bende aynen kocan gibiyim ama kaplumbağa hızında bi kocaya sahibim.
sağol canımmm öperim tabi:))eve gidince sen de İklim balımı öp benim için unutma ama:))
yok valla en zayıf halimde bile 75 C giyiyordum 48 kiloydum yine büyüktüler...benim tek umudum emzirme sonrası küçülüyorlar diyen arkadaşlarım
kilo vermem lazım önce sonra biraz kas çalışması y
ine aynı devam ederse bu sorunlar ömür boyu çekemem
dersim olduğu sürece ayaktayım bugün 4 satte canım çıktı taşınmıyor valla.
kendimi bildim bileli hoşlanmam büyük göğüsten istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş hiç bir giydiğimi yakıştıramıyorum üstüme millet eve girdimi atar üzerinde ne varsa ben takılmayacak olanın altına bile takmak zorunda kalırım öyle ki mayonun içine giyileni bulsam onu bile alacağım
burnumu brn de severim öyle kalkık falan değildir ama düzgündür allaha şükür, ama göğüslerime taktığım kadar göbeğime takmıyorum. biliyorum çok da korkacağım yaptırırken ama genede bu konuda kararttım gözümü 5-6 sene var nereden baksan daha ama şimdiden sabırsızlanıyorum
Kuzucuğa geçmiş olsun, kıyamam onun içini çekmesine...
Doruk da son aşıda öyle ağlamıştı, canları yandığından başka bi de sinirden ağlıyor galiba bunlar...
Ali abimin doktor muayenesi sonuçlarını aktarma şekline bayıldım, al birini vur ötekinebiz doktora birlikte götürüyoruz Eko'yla, çıkınca kaç kilo olmuş diye bana soruyor...
Bi de zıt kutuplar birbirini çeker derler Aylinanım, demek ki doğru, biz de sizin gibiyiz ve ben bu yavaşlığı yüzünden bi gün kocamın suratına yastık falan kapatacam, o kadar delleniyorum
öfff bunaldım ben düşünmemeye çalışıyorum ama beni en rahatsız eden şey sürekli göz önünde olmam ki sen de aynı durumdasın bana lakap takacak mı çocuklar koca mmli diye düşünmekten bi hal oldum valla
2.çocuktan sonra mı düşünüyorsun ameliyatı?
ben geldimmm .. ama moralim cok bozuk.. devamlı kullandıgım bi taksi vardı 25 yasında genc cocuk ..bugün arıyorum kimse acmıyor baska bi taksiciyi aradım meger o cocuk aksam kaza gecirmiş onun cenazesindelermiş..yalan dünya cok kibar bi cocukdu((((((((((((
Meral, evi Anadolu yakasında bak...
]
"inne lilleh ve inne ileyhi raciun" yani hepimiz Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz..Allah rahmet eylesin, Rabbim sıralı ölüm versin, genç ve ani ölümlerden korusun
Allah rahmet eyleysin zor bir durrumben geldimmm .. ama moralim cok bozuk.. devamlı kullandıgım bi taksi vardı 25 yasında genc cocuk ..bugün arıyorum kimse acmıyor baska bi taksiciyi aradım meger o cocuk aksam kaza gecirmiş onun cenazesindelermiş..yalan dünya cok kibar bi cocukdu((((((((((((
bak bak bu taraftan bak HASRET'te Üsküdar'a gelecekti ne oldu acaba?:78:ya koca kişisi karşıyı çok istiyor, orada istediğimiz gibi bi ev alırız diyor ama ben daha önce sana dediğim nedenlerden pek istemiyorum yaw sizlerin varlığı da beni oraya çekmiyor değil amaay acaba oralarada mı baksam
bu kadar büyüyüp yerçekimine doğru yönelemezler o zaman bence, ben zaten kiloluyom daha fazlasını almam zor o yüzden korkum yok.
80 falan rüya benim için bu bedene yakışmaz zaten 90 pek zannetmem ama belki 85
aynı sorunlar, bazılarınınki küçülüyor ama benim umudum yok hem olsa da büyüktüler zaten hep hayal etmişimdir küçültmeyi
bak ben onu hiç düşünmemiştim bir de öğrenci faktörü varmecburen 2.çocuktan sonra hem süt kanallarının zarar görme riski var hem de 2.de gene büyüyüp mayışacaklar bir kere olsun tam olsun 5 yıl daha 25-30 tl öder internetten alırım çamaşırlarımı napayım
yarından sonra benim canımın d.günü var..Allah acılarını göstermesin .. pastayı görümcem yaptırcakmıs ugur böcekli dedi bende daha değişik şeylerde var dedim o zaman sen begen ben yaptırayım dedi bende begendim bitane .. ev süsleme olayım kaldı bu sehirde dogru dürüst süs yok artık birşeyler uyduracagım..
bu arada dün baston bebek arabasını aldım internetten cünkü baston bebek arabasıda yok gezdim heryeri.. chicco liteway kırmızı aldım
Sizi takip edebilmek için sisteme girmem gereken işlerimi yapmıyorum :)
Sabahları sakin oluyor ya kk, yarın sabah yapacam o yüzden.
Gülşan nerde?
Meral, evi Anadolu yakasında bak...
Ayşegül, genç ölümler çok fena gerçekten, Allah anasına babasına sabır versin.
Benim de gazetelerde Japonya'nın durumunu okudukça içim kan ağlıyor, insan oğlu doğa karşısında ne kadar çaresiz, korkuyorum valla bazen...
amin..."inne lilleh ve inne ileyhi raciun" yani hepimiz Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz..Allah rahmet eylesin, Rabbim sıralı ölüm versin, genç ve ani ölümlerden korusun
bi meral de bulustunuz bide bakirkoy de anacim.
sahsim koca olsun bu gece olsun sabirsizligina sahiptir bu konularda.bekledikce siserim
benimkide benle dalga geciyor ne bicim dinliyorsun diye.adam gramina kadar hatirliyor herseyi.
kesin lakap takmislardi Hanifecigim.ergen bebeler cok zalim oluyor malesef.
Allah rahmet eylesin.
"inne lilleh ve inne ileyhi raciun" yani hepimiz Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz..Allah rahmet eylesin, Rabbim sıralı ölüm versin, genç ve ani ölümlerden korusun
:78:ya koca kişisi karşıyı çok istiyor, orada istediğimiz gibi bi ev alırız diyor ama ben daha önce sana dediğim nedenlerden pek istemiyorum yaw sizlerin varlığı da beni oraya çekmiyor değil amaay acaba oralarada mı baksam
Kuzucuğa geçmiş olsun, kıyamam onun içini çekmesine...
Doruk da son aşıda öyle ağlamıştı, canları yandığından başka bi de sinirden ağlıyor galiba bunlar...
Ali abimin doktor muayenesi sonuçlarını aktarma şekline bayıldım, al birini vur ötekinebiz doktora birlikte götürüyoruz Eko'yla, çıkınca kaç kilo olmuş diye bana soruyor...
Bi de zıt kutuplar birbirini çeker derler Aylinanım, demek ki doğru, biz de sizin gibiyiz ve ben bu yavaşlığı yüzünden bi gün kocamın suratına yastık falan kapatacam, o kadar delleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?