2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bana benzettiginiz icin cok tsk ederim, cok sevindim
Cücüküm uyandi, simdi mam yapicaz sonrada disari cikicaz...

Herkese iyuí ve mutlu günler....

ben geldimmm .. ama moralim cok bozuk.. devamlı kullandıgım bi taksi vardı 25 yasında genc cocuk ..bugün arıyorum kimse acmıyor baska bi taksiciyi aradım meger o cocuk aksam kaza gecirmiş onun cenazesindelermiş..yalan dünya cok kibar bi cocukdu ((((((((((((

Seyma canim aklinda olsun kucultsende kilo aldiginda gogusler geri buyuyor.

bende kucuk istiyorum ama zayifladigimda kuculuyor en fazla 80 beden oluyor

bu kadar büyüyüp yerçekimine doğru yönelemezler o zaman bence, ben zaten kiloluyom daha fazlasını almam zor o yüzden korkum yok.
80 falan rüya benim için bu bedene yakışmaz zaten 90 pek zannetmem ama belki 85

aynı sorunlar, bazılarınınki küçülüyor ama benim umudum yok hem olsa da büyüktüler zaten hep hayal etmişimdir küçültmeyi

bak ben onu hiç düşünmemiştim bir de öğrenci faktörü var mecburen 2.çocuktan sonra hem süt kanallarının zarar görme riski var hem de 2.de gene büyüyüp mayışacaklar bir kere olsun tam olsun 5 yıl daha 25-30 tl öder internetten alırım çamaşırlarımı napayım

allah rahmet eylesin gençlerin ölümüne daha bir fazla üzülüyor insan

yarından sonra benim canımın d.günü var..Allah acılarını göstermesin .. pastayı görümcem yaptırcakmıs ugur böcekli dedi bende daha değişik şeylerde var dedim o zaman sen begen ben yaptırayım dedi bende begendim bitane .. ev süsleme olayım kaldı bu sehirde dogru dürüst süs yok artık birşeyler uyduracagım..

bu arada dün baston bebek arabasını aldım internetten cünkü baston bebek arabasıda yok gezdim heryeri.. chicco liteway kırmızı aldım

yani tamam haklısınız yavaşlık ta iyi bişi değil ama fazla hızlı olmak ta iyi değil bea

Tuğra ile ikiz gibisiniz walla Zelihacım, senin kopyan sevinebilirsin

ben ev bakıyorum da ondan yetişemiyorum hızınıza, bakalım hayırlısı

Sizi takip edebilmek için sisteme girmem gereken işlerimi yapmıyorum :)
Sabahları sakin oluyor ya kk, yarın sabah yapacam o yüzden.
Gülşan nerde?
Meral, evi Anadolu yakasında bak...
Ayşegül, genç ölümler çok fena gerçekten, Allah anasına babasına sabır versin.
Benim de gazetelerde Japonya'nın durumunu okudukça içim kan ağlıyor, insan oğlu doğa karşısında ne kadar çaresiz, korkuyorum valla bazen...

"inne lilleh ve inne ileyhi raciun" yani hepimiz Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz..Allah rahmet eylesin, Rabbim sıralı ölüm versin, genç ve ani ölümlerden korusun

bi meral de bulustunuz bide bakirkoy de anacim.

sahsim koca olsun bu gece olsun sabirsizligina sahiptir bu konularda.bekledikce siserim

benimkide benle dalga geciyor ne bicim dinliyorsun diye.adam gramina kadar hatirliyor herseyi.

kesin lakap takmislardi Hanifecigim.ergen bebeler cok zalim oluyor malesef.

Allah rahmet eylesin.

Meral, evi Anadolu yakasında bak...
]

:78:ya koca kişisi karşıyı çok istiyor, orada istediğimiz gibi bi ev alırız diyor ama ben daha önce sana dediğim nedenlerden pek istemiyorum yaw sizlerin varlığı da beni oraya çekmiyor değil ama ay acaba oralarada mı baksam

Allah rahmet eyleysin zor bir durrum

Allah rahmet eylesin, çok gençmiş yazık, yalan dünya hakkaten, bugün varız yarın yokuz..

bak bak bu taraftan bak HASRET'te Üsküdar'a gelecekti ne oldu acaba?

Allah amelince rahmet eylesin...zor cidden(

doğru diyorsun ben de şimdilik aynı fikirdeyim...

güzel bir doğumgünü olur inşallah.yeni arabanız hayırlı olsun:))

"inne lilleh ve inne ileyhi raciun" yani hepimiz Allahtan geldik ve yine ona döneceğiz..Allah rahmet eylesin, Rabbim sıralı ölüm versin, genç ve ani ölümlerden korusun
amin...

o ergen bebeleri Allah bildiği gibi etsin
onlara vermesin ama yine de..ben öyle kolay lokma değilim aslında hem sever hem korkarlar ama öğretmenleri konusunda fazla eleştireller zaten...

Amin Meralcim...

Valla Anadolu yakasının yaşamak için daha uygun olduğu görüşündeyim.
Bak Öznur da burada, o da söylesin, bizim taraflar çok güzel, ulaşım çok rahat, lodos olmazsa (mağdurum da mağdurum !) 40 dkda bakırköydesin, trafik korkunç değil, her şey elinin altında, yeşil bol, sahil yürüyerek 10 dk, hadi beee...

Eko abide komikmiş,acaba dr.anlatırken bunlar neyle ilgileniyor
Acil bişey olur çağırırım ona bile gelmesi yavaştır benim de o sinirle bi kafa atasım geliyor o laz burnuna
Şimdi bakıcıyı aradım Kero koluna dokundurtmuyormuş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…