- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.181
Amin Meralcim...
Valla Anadolu yakasının yaşamak için daha uygun olduğu görüşündeyim.
Bak Öznur da burada, o da söylesin, bizim taraflar çok güzel, ulaşım çok rahat, lodos olmazsa (mağdurum da mağdurum !) 40 dkda bakırköydesin, trafik korkunç değil, her şey elinin altında, yeşil bol, sahil yürüyerek 10 dk, hadi beee...
Allah amelince rahmet eylesin...zor cidden(
doğru diyorsun ben de şimdilik aynı fikirdeyim...
güzel bir doğumgünü olur inşallah.yeni arabanız hayırlı olsun:))
amin...
o ergen bebeleri Allah bildiği gibi etsin
onlara vermesin ama yine de..ben öyle kolay lokma değilim aslında hem sever hem korkarlar ama öğretmenleri konusunda fazla eleştireller zaten...
Eko abide komikmiş,acaba dr.anlatırken bunlar neyle ilgileniyor
Acil bişey olur çağırırım ona bile gelmesi yavaştır benim de o sinirle bi kafa atasım geliyor o laz burnuna
Şimdi bakıcıyı aradım Kero koluna dokundurtmuyormuş bile
Çelmeyin kızın aklını yaaa,sonra hep anadolu yakasında buluşacaksınız ve ben gelemeyeceğim:78:
yaa böyle de anlatılmaz ki şimdi şöyle çok sıcak olmayan bir havada Üsküdar sahilide biraz yürüyüp sonra boğaz turu atasım geldi...anadolu kavağında da balık yer dönerdik olmaz mı?Amin Meralcim...
Bak Öznur da burada, o da söylesin, bizim taraflar çok güzel, ulaşım çok rahat, lodos olmazsa (mağdurum da mağdurum !) 40 dkda bakırköydesin, trafik korkunç değil, her şey elinin altında, yeşil bol, sahil yürüyerek 10 dk, hadi beee...
:78:ya koca kişisi karşıyı çok istiyor, orada istediğimiz gibi bi ev alırız diyor ama ben daha önce sana dediğim nedenlerden pek istemiyorum yaw sizlerin varlığı da beni oraya çekmiyor değil amaay acaba oralarada mı baksam
Amin Meralcim...
O ergen bebelerden stajyerlerimiz var bizim, her an birini dövebilirim, herşeye kikirder mi insan yaw
Ama benden korkuyorlar, o ayrı
Aynen, ne zaman geliyorsun derim, biraz sonra çıkıyorum der, iki saat sonra gelir. Evle işin arası 10 dk
Senin için hep beraber Bakırköy'e geliriz
O ergen bebelerden stajyerlerimiz var bizim, her an birini dövebilirim, herşeye kikirder mi insan yaw
Ama benden korkuyorlar, o ayrı
Aynen, ne zaman geliyorsun derim, biraz sonra çıkıyorum der, iki saat sonra gelir. Evle işin arası 10 dk
Senin için hep beraber Bakırköy'e geliriz
yaa böyle de anlatılmaz ki şimdi şöyle çok sıcak olmayan bir havada Üsküdar sahilide biraz yürüyüp sonra boğaz turu atasım geldi...anadolu kavağında da balık yer dönerdik olmaz mı?
liseliler çok fena..eskisi gibi değil hiçbir şey bir de paso ellerinde telefon derste bile facebook...vara yoğa gülsünler ...bi de utanmadan hocam biz ergeniz sorunlarımız var diyorlar...ölür müsün öldürür müsün???
[güzel bir doğumgünü olur inşallah.yeni arabanız hayırlı olsun:))
aminnnn inşallah güzel olur kv.görümce eşi k.v.nin annesi , annem babam babaannem bu kadar cok kişi cagırmadım.. şimdiden geriliyorum uzun zamandır 2 aile yanyana gelmedi ve eşimin ailesi egeyi bizimkilerden cok kıskanıyo egede bizimkilere cok alıskın kesin cokkk bozulacaklar egenin onları nasıl sevdiğini görünce :)))))) evet sütümden geciyo sevmiyoooooo onları ben napayım
yaa böyle de anlatılmaz ki şimdi şöyle çok sıcak olmayan bir havada Üsküdar sahilide biraz yürüyüp sonra boğaz turu atasım geldi...anadolu kavağında da balık yer dönerdik olmaz mı?
bu taraflar daha sakin Meralcigim.ben tavsiye ederim.
Kesinlikle katiliyorum ama bu taraflardan bakacaksan kesinlikle Bagdat Caddesi uzeri bii yer bakma derim.Minibusler evin icinden geciyor sanki ve asiri derecede toz oluyor.Ayrica cadde ustu oldugu icin sureklii bir atraksiyon ve araba kazasi yasaniyor.
Nasil bi ev bakiyorsun sen canim ?
liseliler çok fena..eskisi gibi değil hiçbir şey bir de paso ellerinde telefon derste bile facebook...vara yoğa gülsünler ...bi de utanmadan hocam biz ergeniz sorunlarımız var diyorlar...ölür müsün öldürür müsün???
Burcu benimi anlatiyorsun kocani mi canim :))
evet deniz otobusunu kapatabiliriz
ayyyyy cok isterim.Kocamin bana asik oldugu orada anlamistim ben.Anadolu kavagi benim icin guzel anilarin oldugu bi yer
biz geldik :))
ortadan kaybolunca anlamışsınızdır herhalde ata ve annesi gezmeye gitti :))
valla dışarısı çok sıcak bütün çocuklar tişört ve şort giymişler (tabiii alışkınlar öyle yaşamaya ) bende tişörtle gezdim valla yaz geldi sanki buralara
parkta çok oynadı yoruldu delikanlı onu yatırayım sonrada mutfağa geçeyim sonra gelirim
biz geldik :))
ortadan kaybolunca anlamışsınızdır herhalde ata ve annesi gezmeye gitti :))
valla dışarısı çok sıcak bütün çocuklar tişört ve şort giymişler (tabiii alışkınlar öyle yaşamaya ) bende tişörtle gezdim valla yaz geldi sanki buralara
parkta çok oynadı yoruldu delikanlı onu yatırayım sonrada mutfağa geçeyim sonra gelirim
Hala emziren annelere soruyorum: Ben sabah işe gitmeden ve gece yatmadan önce 2 kez emziriyorum hala doyumluk değil toplam yarım saat falan emiyo memeye herhengi bir bağımlılığı yok gece emmiyorusss..daha ne kadar devam etmeliyim emzirmeye aklıma takılıyo? Siz ne kadar daha devam edeceksiniz? Faydası var mı ki artık?
yoo hiç anlamadık
Ben ben ben :)
Sabahları uyuyor olduğu için emzirmiyorum.
Bir defa eve gidince, bir defa da uykudan önce emziriyorum.
Geceleri uyanırsa da emziriyorum arada. Ama emzirmezsem meme diye tutturmuyor. Sütüm çok az ama emerken çok mutlu oluyor. Okuduğum bir kaynak, 1 yaşındaki bebek için anne sütünün yararının yanı sıra, bebeğe anne ile yakın olmanın psikolojik katkısından da bahsediyordu. Bu yüzden tedavimi geciktirmesine rağmen, 1,5 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum.
Hala emziren annelere soruyorum: Ben sabah işe gitmeden ve gece yatmadan önce 2 kez emziriyorum hala doyumluk değil toplam yarım saat falan emiyo memeye herhengi bir bağımlılığı yok gece emmiyorusss..daha ne kadar devam etmeliyim emzirmeye aklıma takılıyo? Siz ne kadar daha devam edeceksiniz? Faydası var mı ki artık?
slm canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallah
serhan bugün biraz daha iyi ateşi yok enazından oynuyo bişeyler yedirebildim nihayet ve çıkarmadı
babası ilacını almış akşam hemen başlıycam sabah yine sıvı kaka yaptı ama o saatten buyana başka yapmadı
çok uyuyor uyuyarak atıyor sanırım şu an binada matkap sesi var ve serhan uyuyo normalde çıt desen uyanır
uyuyorken yemek yapayım kaç gündür doğru dürüst bişey yemedik bizde zaten içimiz almıyo serhan yemiyo diye
hepinizi çok seviyorum geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
burayı açamasam da face den takip etmeye çalışıyorum sizi
kendinize iyi bakın çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?