- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.201
Olurdu, süper olurdu, hadi gel de gidelim.
Hanifem, ben sözde İstanbul'dayım, bu dediklerini yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki... Bahar gelsin, kimse beni evde tutamaz. Ahhh bi de hep beraber olsak...
Ben bizim orayı öneriyorum şiddetle, geyik değil, sahiden çok memnunum, ev fiyatları da makul sayılır.
Ama cadde üzeri ben de hiç önermem.
Biz de ergen olduk anacım, gık diyemezdik öğretmenlerimize, ben dalarım valla bunlara :)))
Öznur senin burcun ne anacım?
Hala emziren annelere soruyorum: Ben sabah işe gitmeden ve gece yatmadan önce 2 kez emziriyorum hala doyumluk değil toplam yarım saat falan emiyo memeye herhengi bir bağımlılığı yok gece emmiyorusss..daha ne kadar devam etmeliyim emzirmeye aklıma takılıyo? Siz ne kadar daha devam edeceksiniz? Faydası var mı ki artık?
Aaa Serhan kuzum hasta mı oldu, benim niye haberim yok, tühhh...
Seyhancım çok çok geçmiş olsun, epey de hırpalanmış anlaşılan minik adamım, acil şifalar diliyorum.
Burcu benimi anlatiyorsun kocani mi canim :))
evet deniz otobusunu kapatabiliriz
ayyyyy cok isterim.Kocamin bana asik oldugu orada anlamistim ben.Anadolu kavagi benim icin guzel anilarin oldugu bi yer
Olurdu, süper olurdu, hadi gel de gidelim.
Hanifem, ben sözde İstanbul'dayım, bu dediklerini yapmayalı o kadar uzun zaman oldu ki... Bahar gelsin, kimse beni evde tutamaz. Ahhh bi de hep beraber olsak...
Ben bizim orayı öneriyorum şiddetle, geyik değil, sahiden çok memnunum, ev fiyatları da makul sayılır.
Ama cadde üzeri ben de hiç önermem.
Biz de ergen olduk anacım, gık diyemezdik öğretmenlerimize, ben dalarım valla bunlara :)))
Öznur senin burcun ne anacım?
biz geldik :))
ortadan kaybolunca anlamışsınızdır herhalde ata ve annesi gezmeye gitti :))
valla dışarısı çok sıcak bütün çocuklar tişört ve şort giymişler (tabiii alışkınlar öyle yaşamaya ) bende tişörtle gezdim valla yaz geldi sanki buralara
parkta çok oynadı yoruldu delikanlı onu yatırayım sonrada mutfağa geçeyim sonra gelirim
Hala emziren annelere soruyorum: Ben sabah işe gitmeden ve gece yatmadan önce 2 kez emziriyorum hala doyumluk değil toplam yarım saat falan emiyo memeye herhengi bir bağımlılığı yok gece emmiyorusss..daha ne kadar devam etmeliyim emzirmeye aklıma takılıyo? Siz ne kadar daha devam edeceksiniz? Faydası var mı ki artık?
slm canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallah
serhan bugün biraz daha iyi ateşi yok enazından oynuyo bişeyler yedirebildim nihayet ve çıkarmadı
babası ilacını almış akşam hemen başlıycam sabah yine sıvı kaka yaptı ama o saatten buyana başka yapmadı
çok uyuyor uyuyarak atıyor sanırım şu an binada matkap sesi var ve serhan uyuyo normalde çıt desen uyanır
uyuyorken yemek yapayım kaç gündür doğru dürüst bişey yemedik bizde zaten içimiz almıyo serhan yemiyo diye
hepinizi çok seviyorum geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden
burayı açamasam da face den takip etmeye çalışıyorum sizi
kendinize iyi bakın çok öptümm
Nihan da aynı sıkıldıkça gelip çekiştiriyor penyemiBilmiyorum canim.Esime gore akrep burcuyum :)
Deryacigim, 2 yasina kadar bagisikligi destekledigi ve anne bebek arasindaki bagi guclendirdigini biliyorum.Benim bu konudan yana pek bi sikintim yok.Doguhan yine eskisi gibi emiyor.Bugun mesela bu saate kadar 4 defa emzirdim.Ben vermesem o gelip aciyor memeyi.Gece emmiyor fakat yatmadan once ve sabah kalktiginda istiyor kesin.Ben 2 bucuk yasina kadar devam edebilirim emzirmeye.
sağol burcu teyzesi
ewet ilk kez hasta oldu ve tam oldu yani yemiyo yesede çıkarıyo ateşi de vardı
çok şükür bugün iyi inşallah bikaçgüne daha iyi olur doktorumuz öyle dedi
canım hiç haberim yok geçmiş olsunsağol burcu teyzesi
ewet ilk kez hasta oldu ve tam oldu yani yemiyo yesede çıkarıyo ateşi de vardı
çok şükür bugün iyi inşallah bikaçgüne daha iyi olur doktorumuz öyle dedi
kızlar süt iznim 8 hafta daha uzadı
yeni yasayı inceleyim size bilgi verecem herkes içinmi geçerli:26:
ben de varım.. 2 yasına kadar emzirmeyi düşünüyorum dogum kontrol hapına bu yüzden baslayamadım.. faydası var tabi bak netten buldum aşağıdaki metni emzirmeye devam yani
Anne sütünün mineral muhtevası, anne beslenmesiyle değişmez. Anne sütünde bebeğin ihtiyacı kadar mineral bulunur. Annenin mineral depoları kullanılarak bebeğin ihtiyaçları, anne sütü vasıtasıyla temin edilir. Anne sütünde ilk aylar için yeterli vitamin bulunmaktadır.
Ayrıca anne sütünde büyüme faktörleri, enzimler ve bugün dahi görevlerini anlayamadığımız on çeşit hormon bulunmaktadır. Prematüre (erken doğmuş) bebeklerde, anne sütü diğerlerinden farklı olup, prematüre bebeğin ihtiyaçlarını karşılamak üzere ayarlanmıştır…ilahi kudret tarafından…
Doğumdan itibaren iki yıl boyunca ve sonrasında, anne sütü, temel besinlerin, günlük enerjinin ve savunma sisteminin önemli bir vesilesi olur. İkinci yılda, günde sadece bir litre anne sütü alan bir bebeğin; bu sütle enerji ve protein ihtiyacının üçte ikisi ve A, C vitamini ihtiyacının tamamı karşılanır. Eğer bebek günde 1,5 litre anne sütü emebilirse, besin ihtiyacının büyük bölümü karşılanmış olur. Dolayısıyla anne sütü, mümkünse ikinci yılın sonuna kadar verilmelidir değerli anneler.....
kısmetse yazın yapalım o zaman hepbirlikte bir boğaz turu:))
ohh yarasın:))
ben de emziriyorum hala...sabah gün boyu yatmadan gece..özetle hanım ne zaman isterse o zaman ben öğleye kadar çalışıyorum o yüzden sorun olmuyor...2 yaşına kadar emzireceğim kısmetse...faydası elbette var en önemlisi bağışıklığını destekliyor....
çok geçmiş olsun tekrardan...inşallah en kısa zamanda düzelir.
Bugün daha iyi olmasına sevindim Seyhancım, çocuklar hasta oldu mu içim gidiyor yaww, onlar hasta olmasın, tez zamanda eski haline dönsün inşallah tosbik, oku biraz çocuğa nazar değdirdik sanırım :))
kızlar süt iznim 8 hafta daha uzadı
yeni yasayı inceleyim size bilgi verecem herkes içinmi geçerli:26:
kısmetse yazın yapalım o zaman hepbirlikte bir boğaz turu:))
ohh yarasın:))
ben de emziriyorum hala...sabah gün boyu yatmadan gece..özetle hanım ne zaman isterse o zaman ben öğleye kadar çalışıyorum o yüzden sorun olmuyor...2 yaşına kadar emzireceğim kısmetse...faydası elbette var en önemlisi bağışıklığını destekliyor....
çok geçmiş olsun tekrardan...inşallah en kısa zamanda düzelir.
Nihan da aynı sıkıldıkça gelip ekiştiriyor penyemi
canım hiç haberim yok geçmiş olsun
sağolun kızlar aminnn bebişler hasta olmasın ve allah beterinden korusun inşallah
sıpa serhanın yeni dikkat çekme yöntemi kendindeki ilginin az olduğunu düşündüğünde işaret parmağını sokuyor ağzına kendini öğürtüyo ve gözümün içine bakıyo bende geliyo beş kardeş diyorum elimi sallayıp oda bana sallıyo elini
Hasta falan ama muzurluğa devam bakıyorum, maaşallah tosunuma :)
Süpermiş, gözün aydın amirim...
Sanırsam devlet memurları için geçerliymiş bu
Yapalım valla, ne güzel olur...
Doruk adlı adınca memmmeee diye bağırıyor, çok gülüyorum ben
Süpermiş, gözün aydın amirim...
Sanırsam devlet memurları için geçerliymiş bu
Yapalım valla, ne güzel olur...
Doruk adlı adınca memmmeee diye bağırıyor, çok gülüyorum ben
varsın yapsın teyzesi hasta olmasında bebeler hasta oldumu çok üzülüyordum ama şimdi neler yaşandığını daha iyi anlıyorum allah yaşatmasın hiçkimseye
onun dillerini yerimbizim böcük de memmemmmm diyor o kadar sahiplenmiş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?