- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.221
Amin, sağlıklı olsunlar da, naparlarsa razıyım Seyhancım.
Dün eve giderken hep dua ettim, bir gece önce uyumadığı için kızmıştım, Allahım hasta olmasın yeter, varsın hiç uyumasın diye :)
Ah tek dişli ballı minnoş :)))
Tabi canım, tamamen onların, emerken bi yandan da eliyle pıt pıt vuruyor, çekip bırakıyor, istediği gibi pozisyon alamamışsam beni ittire ittire sevdiği şekle giriyor, ben onun emme konforunu sağlamakla yükümlüyüm
sağol canımHadi gözün aydın, sevindim senin adına.. Ve tabiki Mert adına :))
çok sağol hayatım daha iyi bugün çok şükür yaramazlıklara başladı bile
tamamen katılıyorum canımbende anlamıyorum devlet memuru annede özel sektörde çalışan anne değilmi ?
ay bu Nihan öldürecek beni...geveze kuş şimdi de "şemame" diyor...ne demek istiyorsa sabahtan beri ağzında...tamam doğuda yaşıyoruz da o kadar doğulu olmamıştır değil mi...korkuyorum kalkıp şemame şemame diye halay çekecek...
bende anlamıyorum devlet memuru annede özel sektörde çalışan anne değilmi ?
evet sadece memurlar için geçerliymişbide torba yasası işçilerle memurları eşitliyo dediler
ay bu Nihan öldürecek beni...geveze kuş şimdi de "şemame" diyor...ne demek istiyorsa sabahtan beri ağzında...tamam doğuda yaşıyoruz da o kadar doğulu olmamıştır değil mi...korkuyorum kalkıp şemame şemame diye halay çekecek...
şükürler olsun rabbim bu bıdıkları verdi bize
sağol canım
iyi olmasına sevindim canım
tamamen katılıyorum canım
oyy yerim ben onumertin eline mendil verince hemen tey tey yapıp sallanıyo ve mendilide sallıyo
sağol canım
oyy yerim ben onumertin eline mendil verince hemen tey tey yapıp sallanıyo ve mendilide sallıyo
Iıhh değil
Eskiden e öyleydi zaten, devlet memuru anneler dilekçe yazdılar mı alırlar ücretsiz izni, biz böyle sürünürüz.
Sosyal devletiz ya, o bakımdan...
En az 3 tane doğurun gaari
Ayy gaz vermeyin bana, halkı isyana teşvikten içeri atılırım valla bu yüzden !
Kahkahalarla gülüyorum, yerim onu ben, ısırırım mıncıklarım yoğururum...
Digol digolden sonra, şemame Nihan
ay bugün bi türlü yazamadım, bi yandan ev baktım,yemek yaptım ve eyo ile uğraştım..istediğim gibi ev bulmak çok zor olacak hele buralarda, niye bu kadar pahalı buralar bee..Şişlide oturan arkadaşım esmera mıydı adın unuttum yaw kusura bakma, eşimin işyeri beşiktaşta, iskelenin hemen karşısında dolayısıyla oradan motorla ya da vapurla geçmesi zor olmaz..kızlar karşıda ev bakacak olursam nerelere bakayım bi yazıverin hayrınıza bea, bakarım az sonra..furki bey gelmek üzere, sofra hazır onu bekliyoruz, gelir gelmez selam vermeden ilk sorusu yemekte ne var oluyor
Amin, sağlıklı olsunlar da, naparlarsa razıyım Seyhancım.
Dün eve giderken hep dua ettim, bir gece önce uyumadığı için kızmıştım, Allahım hasta olmasın yeter, varsın hiç uyumasın diye :)
Ah tek dişli ballı minnoş :)))
Tabi canım, tamamen onların, emerken bi yandan da eliyle pıt pıt vuruyor, çekip bırakıyor, istediği gibi pozisyon alamamışsam beni ittire ittire sevdiği şekle giriyor, ben onun emme konforunu sağlamakla yükümlüyüm
sağol canım
ayy ne güzelMeğer hep onları bekliyormuşuz di mi...
Şükürler olsun, Rabbim hep iyi günlerini göstersin.
Ayy bugün gözümün yaşı hazır yine nedense, bak yine ağladım...
Doruk eline mendil verince, hemen bulunduğu yeri silmeye başlıyor, bi püfff diyor
Titiz bi insan
kolay gelsin canım istediğin gibi bişey bulursun inşallahay bugün bi türlü yazamadım, bi yandan ev baktım,yemek yaptım ve eyo ile uğraştım..istediğim gibi ev bulmak çok zor olacak hele buralarda, niye bu kadar pahalı buralar bee..Şişlide oturan arkadaşım esmera mıydı adın unuttum yaw kusura bakma, eşimin işyeri beşiktaşta, iskelenin hemen karşısında dolayısıyla oradan motorla ya da vapurla geçmesi zor olmaz..kızlar karşıda ev bakacak olursam nerelere bakayım bi yazıverin hayrınıza bea, bakarım az sonra..furki bey gelmek üzere, sofra hazır onu bekliyoruz, gelir gelmez selam vermeden ilk sorusu yemekte ne var oluyor
Meğer hep onları bekliyormuşuz di mi...
Doruk eline mendil verince, hemen bulunduğu yeri silmeye başlıyor, bi püfff diyor
Titiz bi insan
ne istiyorsanız yapın valla ben kopmuş durumdayım...bir iki videosu var ama cep tel. çok karanlık o yüzden eklemedim hiç susmuyor ki...şemame derken bir şeyi kastediyor ama çözemedim henüz
şu yasayı inceleme fırsatım olmadı hiç...bir göz gezdirmiştim ama sadece saat olarak artıyordu sanki yine bir yıldı...son haliyle artan saatleri mi ekleyecekler yoksa süt izni 14 ay mı oldu anlayamadım?!?!?!?!
yine iş cıktı bu gün takılamadım size(
ya bu süt izni nasıl uzadı?? ben bişey bulamadım ..657 de 1 yaşına dek diyordu... acil cevap lütfennn
ne istiyorsanız yapın valla ben kopmuş durumdayım...bir iki videosu var ama cep tel. çok karanlık o yüzden eklemedim hiç susmuyor ki...şemame derken bir şeyi kastediyor ama çözemedim henüz
şu yasayı inceleme fırsatım olmadı hiç...bir göz gezdirmiştim ama sadece saat olarak artıyordu sanki yine bir yıldı...son haliyle artan saatleri mi ekleyecekler yoksa süt izni 14 ay mı oldu anlayamadım?!?!?!?!
ozaman eşlik edelimm
ahh canım doruk niye uyumadı hasta olmasın aman allah korusun uzak olsun hastalıklar
yerim onu ben serhan da dorukgibi yerleri tv yi falan siliyo anası çok pasaklı ne yapsın bari ben bi el atayım şu eve diyo
ayy ne güzelmert
boş bulduğu her an ıslak mendilleri tek tek çıkarıp yelere saçıyorbide yeni oyunumuz evde ne bulsa tv nin önüüe yığıyo.tv ye gitmesin diye önüne set çekmiştim onun üstünden bakıp sallıyo aşağıya
kolay gelsin canım istediğin gibi bişey bulursun inşallah
güle güle kullansın arabasını mert paşa
,oyy keşke ben de kolay ağlayabilen bir insan olsaydım şiştim şimdi....
titiz kuzum maşallah:))
Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.
eskiden doğumdan itibaren bir yıldı,şimdi 8 haftalık analık izninden sonra 1yıl. yani 8 hafta fazla süt iznimiz var
Güzelmiş, güle güle kullanın.
Benim de almam lazım, hem baston puset hem de oto koltuğu...
Çalışmaya devam et, yakala şemameyi, bekliyoruz
Canım dün depresyondaydı kendisi, ben de hasta sandım, ama bugün iyiymiş çok şükür, sağol...
Doruk'un uykuları aylardır fena zaten, nedenini bir türlü bulamadım.
Doruk tv sehpasının altına arabalarını park ediyor, garaj yaptı orayı. Sonra gidip ordan alıp vınnn diye diye sürüyor :)))
Bu aşağı sallama aralarında moda galiba, bizim konsola gitmesin diye önüne puf koydum, arada bir boşluk kaldı, eline ne geçerse oraya atıp sonra da gülüyor.
ben demiyom kanun maddesini kopyaladım oraya:18:,
Yengecim ben, mendil göster ağlarım
Bak hala kadın memur diyor ya
sağol canım
Meğer hep onları bekliyormuşuz di mi...
Titiz bi insan
ayy ne güzelmert
boş bulduğu her an ıslak mendilleri tek tek çıkarıp yelere saçıyorbide yeni oyunumuz evde ne bulsa tv nin önüüe yığıyo.tv ye gitmesin diye önüne set çekmiştim onun üstünden bakıp sallıyo aşağıya
kolay gelsin canım istediğin gibi bişey bulursun inşallah
Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.
eskiden doğumdan itibaren bir yıldı,şimdi 8 haftalık analık izninden sonra 1yıl. yani 8 hafta fazla süt iznimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?