2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok komiksin

hımm anladım sağol canım...benim okulum zaten süt iznim devam ediyormuş gibi bu dönemde ayarlamıştı ders programımı bakıcımız yok diye....yeni anneler hayırlı olsun daha çok...keşke adil davransalarmış...

,

Yengecim ben, mendil göster ağlarım

Bak hala kadın memur diyor ya

ben çok zorlanıyorum ya başıma ağrılar giriyor ama ağlayamıyorum ...en son doğum sonrası emzirmeye çalışırken ağlardım..
sadece burç işi değil ama bu hem çok hassas hem de doğal oluğunu gösterir...

Mert in baston puseti hayırlı olsun, güle güle kullansın..

Şemame Nihan haa, ayy çok güldüm, kesinlikle video isityorum bende, Hanife çok çalış mutlaka kaydet, izlemek isterim..

İklim de eline mendil geçsin hemen nereyi bulursa silmeye çalışıyor, şu sıralar sabuna taktı kafayı, ellerini yıkamaya ve havlu ile saatlerce kurulamaya bayılıyor.. sonrada ellrini koklayıp ohh diyor..

Oyuncaklarını koltukların arkasına atıp gülüyor,ilgilenmezsek al ordan diye ıhh ıhhh şeklinde işaret ediyor, alıyoruz tekrar atıyor tabiki..

Birde nerden öğrendiyse puhhh sana diyor sıpa, bişey yaptığında ben işaret parmağımı sallayıp hayır yapıyorum o da bana sallayıp hıııı diyor..

En sevdiğimde biz çay içerken gelip cısss diyor ama asla çaya dokunmaya çalışmıyor, yaklaşmıyor bile, keyifle çay içebiliyoruz :))

Son düzenleme:

Ay niye öyle diyosun Hanifem ya, sen doğal değil misin yani, aşkolsun...
Bazı konular vardır, domuz gibiyimdir, kılım kıpırdamaz.
Ama bazı konularda, ki bunların en başında bebeler geliyor artık, her an ağlayabilirim.
Doruk'u izlerken falan ağlıyorum mesela :)

Su ve sabun keyfi bizde de var...
Saydıkların içinden sadece o var zaten bizde

Şaka yapıyorum tabi, maaşallah güzel kızıma, akıllım o benim

Hadi artık, bu kadın oğluna gider, hepinizi ve bebelerinizi kocamaaan öpüyorum

ben kacıyorum artık size ii aksamlar ) kocam bugün dısarda yiyecekmiş haftada 1 gün carsı izni var :)) ben de annemlere gideyim yavrukusda orda giderken de d.günü süsü arayayım

Kaçan annelere güle güle, kuzuları öpün benim yerime..
Bende ufaktan ufaktan kaçıyorum artık..
Hepinize iyi akşamlar..

gülşancım güle güle kullanın arabanızı
sağol canım

Sana demedim amirim yaa, yasayı hazırlayanlara dedim...
Koca amire öyle der miyim hiç
zaten biliyorum bana demediğini

a a a ege de öle ıslak mendil canavarı :)))) kutuyu bi eline gecirsin hiç sesi cıkmadan bosaltıyo ta ki annesi onu görüp napıyosunn yaramaz diyene kadar sonra kacıyo :)))
yerim ben onu

nedemek bi faydam olduysa

sağol canım,iklimediyecek laf yok zaten

Gülşancım arabanız hayırlı olsun...bizim arabamız baston değil ama onlar kadar hafif ve 4e katlandığı için az yer kaplıyor çok rahat edeceksiniz...
inşallah canım sağol

ben kacıyorum artık size ii aksamlar ) kocam bugün dısarda yiyecekmiş haftada 1 gün carsı izni var :)) ben de annemlere gideyim yavrukusda orda giderken de d.günü süsü arayayım

güle güle
hepatit sanada güle güle
kociş geldi elektrik gitti ben kaçar

ya çok çalışıyorum ama öyle bir uyanık ki anladığı an susuyor emsela telefonu kapsın anında kulağına götürür aloo diye bağırır ucunda biri olsun ses etmesin yine de anlar söylemez bir şey bi punduna getirmem lazım...

valla çok akıllı bu İklim maşallah...benim için öpmeyi unutma sakın annesi içimde kalır valla...

ya bilmiyorum sanırım bende çocukluktan gelen bir tepki var ağlamaya karşı hep güçlü olayım istiyorum kolay kolay çökmez savunmam... şükür ki beni de annelik biraz daha yumuşattı..

kızlar selam..direk dalış gercekleştrmek zorundayım herzamanki gibi..affola..
bu kraft firması üründe herhangi bi sorun cıktıgı takdrde ücretli tamirat istiyormuş..garanti veriyor evet ama herseferinde tuketcden kaynaklı oldugunu beyan edip ücretl talep ediyormuş..bu yuzden samsunda bi sürü magaza bırakmış kraftın bayiliğini..ee bende kraftın wind baston bebek arabasını alıcaktım hatta ayırdım..ama vazgecicem sanırım..
bi akrabamız bebe magazasında görevli..kendisi nsan ayınıo bekle kanz marka bebek arabası al diyor..
şebnemin önerdiği chicco cxt o5 cok iyi okey ama ön barı olması önemli benim için..kullanışlı oluırmu bimiorum..
fikir istiyorum baston bebek araba markası istiyorum önerebileceginiz...

herkes evinin yolunu tutmaya başladı ...güle güle gidin bebeleri benim için de öpün...iyice dinlenin inşallah...benim de eşim gelir birazdan yemek hazırlıkları yapayım öpüyorum hepinizi

valla canım atanın bundan önceki puseti ön barlıydı bozuldu biliyorsun bununla çok rahat ediyor valla önunde bar olmadığı için heryere çok rahat uzanıyor ondan da çok memnun :))

bir çene çalmışsınız geçmişe bakarsam bugünü yakaliyamicam
MERAL daha ne istiyorsun anacım öp başına koy o kocayı benimki hazırda olan evdeki üç beş tamiratı 3 ayda biz taşınmadan yaptıramadı taşındık temizlik bitti gelip evi kırıp döktüler
AYFER sıkma canını hepimizin işyerinde var böyle birileri görme duyma ben ööle yapıyorum

ÖZNUR yaptır anacım burnunu isan nasıl daha iyi hissedecekse ööle yapmalı elde imkan varken kullanmalı ooooohhhhh sefamız olsun sende hazirana al randevuyu yan yana yatarız

EBRUCUM yarımcı olamicam çünkü kullanmıyorum ve bu kraft işine çok üzüldüm çünkü annem bebeğe doğum günü hediyesi kraft araba koltuğu almış bakmış ben karar veremicem gitmiş onu almış sen bööle sööleyince canım sıkıldı inşallah sorun çıkmaz

valla canım atanın bundan önceki puseti ön barlıydı bozuldu biliyorsun bununla çok rahat ediyor valla önunde bar olmadığı için heryere çok rahat uzanıyor ondan da çok memnun :))
şebocum mamurda en az ata kadar kurtlu inan sabitlemeyi sevmiyor..o kemerlere baglanmaktan nefret ediyor bu yuzden ön bar benim için daha kullanışlı olucka sanırım..ama hoşuma gitmedi degil hatta o6 modelide süper..

her üründe sorun cıkacak diye bişe yok aşkım kullanışada baglı biraz bu işler şans işi ..acıkcası kafam karıştı kalakaldım ne alıcam ben yaw :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…