- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.261
kızlar selam..direk dalış gercekleştrmek zorundayım herzamanki gibi..affola..
bu kraft firması üründe herhangi bi sorun cıktıgı takdrde ücretli tamirat istiyormuş..garanti veriyor evet ama herseferinde tuketcden kaynaklı oldugunu beyan edip ücretl talep ediyormuş..bu yuzden samsunda bi sürü magaza bırakmış kraftın bayiliğini..ee bende kraftın wind baston bebek arabasını alıcaktım hatta ayırdım..ama vazgecicem sanırım..
bi akrabamız bebe magazasında görevli..kendisi nsan ayınıo bekle kanz marka bebek arabası al diyor..
şebnemin önerdiği chicco cxt o5 cok iyi okey ama ön barı olması önemli benim için..kullanışlı oluırmu bimiorum..
fikir istiyorum baston bebek araba markası istiyorum önerebileceginiz...
ay bugün bi türlü yazamadım, bi yandan ev baktım,yemek yaptım ve eyo ile uğraştım..istediğim gibi ev bulmak çok zor olacak hele buralarda, niye bu kadar pahalı buralar bee..Şişlide oturan arkadaşım esmera mıydı adın unuttum yaw kusura bakma, eşimin işyeri beşiktaşta, iskelenin hemen karşısında dolayısıyla oradan motorla ya da vapurla geçmesi zor olmaz..kızlar karşıda ev bakacak olursam nerelere bakayım bi yazıverin hayrınıza bea, bakarım az sonra..furki bey gelmek üzere, sofra hazır onu bekliyoruz, gelir gelmez selam vermeden ilk sorusu yemekte ne var oluyor
evet cnm tadıda güzel..kızlar,
kocama cıkma yıldonumumuz ıcın derın dondurucu aldırdım.once kucuk alacaktık fakat vazgectık 7 raflı bı tane sectık bosch marka.neyse ıste ben deep freeze doldurmaya bayılırım. vısne, taze fasulye,tavuk ve et sutu, domates, patlıcan , kabak, sıgara boregı,sarma,dolma, pızza saklıyorum.bunlara ek olarak sızler neler saklıyorsunuz bakem ?
koca kişisi aradı şimdi, netten ev bak, bikaç tane faori ekle de akşama bakıp karar verelim diyor, bi de arabaya satılık ilanı koymuş ta müşteri çıkmış satsınmıymışAllahım bu adamın hızı öldürüyor beni, daha dün akşam acaba artık taşınsak mı diye konuştuk
:78:ya koca kişisi karşıyı çok istiyor, orada istediğimiz gibi bi ev alırız diyor ama ben daha önce sana dediğim nedenlerden pek istemiyorum yaw sizlerin varlığı da beni oraya çekmiyor değil amaay acaba oralarada mı baksam
kim demiş babası aynı sen valla..
Solda ben Sagda oglusum...valla bende daha cok kendime benzetiyorum alsinda
ÖZNUR yaptır anacım burnunu isan nasıl daha iyi hissedecekse ööle yapmalı elde imkan varken kullanmalı ooooohhhhh sefamız olsun sende hazirana al randevuyu yan yana yatarız
offffffffffffffffffff anacım offfffffff.(
arabamız çok ağır ve bagajda çok yer kaplıyo sipariş verdim pierre cardin baston puset aldım ötekini hayrına verdim birine. ikinci çocuğada kullanırım ben bunuHerkesciklere günaydın
Araba alma telaşına düşülmüş bikaç gündür, diğer arabaları kullanmıyor musunuz? biz alırken hafif olsun büyüyünce de kullanalım dedik,baston değil ama yine hafif ve kullanışlı pierre cardin aldık ve ben baston falan almayı düşünmüyorum zaten bi süre sonra sadece uyumak için kullanacaklar içinde oturmayacaklar,diğer arabalarınız çok ağır değilse boşuna masrafa girmeyin be
hadi bakalım inşallah odasını ayırmayı başarırsın canımGünaydın herkese,
Yine selam verip kaçıcam, öğlene kadar çalışayım, zaten muhabbet de öğleden sonra koyulaşıyor.
Dün gece Doruk'u yatağa hiç almadım, hep kendi yatağında uyudu uzun bir aradan sonra, kendimle gurur duyuyorum. Bunun devamını getirebilirsem, nisan mayıs gibi de odasını ayırmayı düşünüyorum, sıcaklarda bizimle aynı havayı solumasın, kendi odasında ferah ferah yatsın.
bizdende herkese günaydıncıklarrr
kafaltımızı yaptık hava güzel uyusun uyansın sokaklar bizi bekliooo
bi aksilik bi durum yok şükür. bu arada kraft kullanıcısı olarak geçen telsizimiz bozuldu garanti kapsamında servise gönderdim ve ücret fln ödemedim tamir olmuş geldi.
bende ayline katılıyorm biz artık avmelerde fln araba kullanmıorz cunku oturmuyor kudurmak warken becnede masrasf yapmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?