2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben chicconun daha Duru doğduğundan beri bi modelini kullanıyorum baston tipi buda çokta memnunuz...dur resmini bulup koyayım...onun ön koruması var çıkıyo.
ayy buldum resm,i amaekleyemedim
chicco multiway ismi..Durunun ki kırmızı olanı

amma kaynatmışınız haaa.bende iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum.araba konusunada gelince bizimki kapının önünde görünce wuuu diyo illa gezicek eskiden atardı kendini şimdi arabasından indirince koparıyo kıyameti.bugün parka götürdüm çok mutlu oldu.yarın görüşürüz kızlar.ha buarada baston puset alıcak sanız ön barı artı arkada çant koyacak biyeride olsun dahakullanışlı oluhyo.

iyi akşamlar herkese!biz Gül doğmadan travel system aldık-puset ve araç koltuğu..puset 7 kg olduğundan ben kaldıramadım,ofiste duruyor ..arasıra orada kızımı uyuttum..düz yerlerde*koridor vs.kullandım**genelde kanguruda taşıdım hep ,orada da uyutuyordum vs ..şuan da öyle taşıyorum bazen..ama Gül artık 11 kg -zor oluyor..biz 40 tl ye en basit baston puset aldık(birara Joker de 69 tl lik puset 40 tl ye sattı ..)...gözümüz Mothecare daki Chico da kaldı estetik açıdan (100 tl isteniyordu ona)..ama az kullanırız diye ,atarız diye aldık..çok kötü değil ..kullanıyoruz,kızım sevmiyor ..ama o hep kanguruda taşımamı istiyor:)hala da yürümeye başlamadı ,kalkıyor,sıralıyor..ama yürüme yok..dört gözle bekliyoruz

Meral,bütçeni bilmiyorum..aradığın özellikler de.......bazen fırsatlar çıkıyor her bölgede ...ama 14 yıl kira amortisi altında pek ev yok diye biliyorum ...nereye baktın bilmiyorum..Gayrettepeden daha uygun olan Ihlamur ve Otim ,Ortaklar sonu var (çok yokuşlu ama m2 yüksek )..........Beşiktaşta Emirhan Caddesi paralel olan Darphane cıvarı var ......karşıda -------eşin Beşiktaşta çalışıyorsa-----arabanız binek (ticari olanlar 2 çi köprüden ancak geçerler)ise Çengelköy olabilir..tam ortası..

6:30da uyandık bugün pelin hanımla!!!! çok yorgunummm.. 3 gündür ütülenmeyi bekleyen pantolonlarım var ve benim hiç de ütü başında dikilmeye halim yok.. ayrıca canım sürekli tatlı bişeyler yemek istiyo!!! :95:

mart ayında dogmus bütün bebeklerın dogum gunu kutlu olsun nıce yıllara ınsallah bende dun yaptım kuzumun dogum gununu cok heyacanlı ve yorucu gectı pastasına ben yapıyım dedım becerebılsem becerdım beceremesem alırım dedım ve herkes cok begendı daha nıce yaslara ınsallah.......kızlar ya resım koymayı beceremedım nasıl olacak

Son düzenleme:
[QUOTE=OCD;18168841]Nimet bu ayıcıklı kurabıyeler cok sırınmıs.[/QUOTE]

evet cnm tadıda güzel..
hsyırlı olsun dondurucun. bende patlıcan . kabak hariç diyerlerinde ne gelirse dolduruyorum.
patlıcanlar eziliyo sevmiyorum buzlukta..

hadi sende biran evvel bak ozaman koca kişisi ayklanmışken ama.
anadoluya kaçma sakın zaten aklını çelmeye bakıyo burcu biz ne olcaz burada..
sonra anadolu yakası siz buluşun biz çatlayalım burada.

Solda ben Sagda oglusum...valla bende daha cok kendime benzetiyorum alsinda

kim demiş babası aynı sen valla..

esmiragül arkadaşım hoşgeldin..ben nimet 22 mart dogumlu bir oğlum var ismi yağız efe.
istanbul bagcılarda ikamet ediyorum çalışmıyorum.:)

ÖZNUR yaptır anacım burnunu isan nasıl daha iyi hissedecekse ööle yapmalı elde imkan varken kullanmalı ooooohhhhh sefamız olsun sende hazirana al randevuyu yan yana yatarız

ya bana kalsa hemen hemen de on gorusme icin 31 marta randev verdi.ameliyat icinse 2 ay sonrasina veriyormus randevuyu (
bu arada ameliyatdan sonra burna cok dikkat etmek gerekiyormus.Doguhan kesin kafa goz girer bana.
ne yapacagimi sasirdim bi anda. (

Herkesciklere günaydın
Araba alma telaşına düşülmüş bikaç gündür, diğer arabaları kullanmıyor musunuz? biz alırken hafif olsun büyüyünce de kullanalım dedik,baston değil ama yine hafif ve kullanışlı pierre cardin aldık ve ben baston falan almayı düşünmüyorum zaten bi süre sonra sadece uyumak için kullanacaklar içinde oturmayacaklar,diğer arabalarınız çok ağır değilse boşuna masrafa girmeyin be

Günaydın herkese,
Yine selam verip kaçıcam, öğlene kadar çalışayım, zaten muhabbet de öğleden sonra koyulaşıyor.
Dün gece Doruk'u yatağa hiç almadım, hep kendi yatağında uyudu uzun bir aradan sonra, kendimle gurur duyuyorum. Bunun devamını getirebilirsem, nisan mayıs gibi de odasını ayırmayı düşünüyorum, sıcaklarda bizimle aynı havayı solumasın, kendi odasında ferah ferah yatsın.

Son düzenleme:
bizdende herkese günaydıncıklarrr
kafaltımızı yaptık hava güzel uyusun uyansın sokaklar bizi bekliooo
bi aksilik bi durum yok şükür. bu arada kraft kullanıcısı olarak geçen telsizimiz bozuldu garanti kapsamında servise gönderdim ve ücret fln ödemedim tamir olmuş geldi.
bende ayline katılıyorm biz artık avmelerde fln araba kullanmıorz cunku oturmuyor kudurmak warken becnede masrasf yapmayın.

arabamız çok ağır ve bagajda çok yer kaplıyo sipariş verdim pierre cardin baston puset aldım ötekini hayrına verdim birine. ikinci çocuğada kullanırım ben bunu öncekini ablamdan almıştım zaten masraf olmadı yani

hadi bakalım inşallah odasını ayırmayı başarırsın canım

bizim burda avm falan olmadığı için çarşıda gezmekten başka alternatifimiz yok canım,arabalar vızır vızır,insanlar yolda yürümeyi bilmiyor. mert morarana kadar ağlasa bile sokakta yürütmem burda araba şart 13 kiloluk bi bebeği kucağımda taşıyamıyorum artık belim ağrıyo zaten sipariş verdim bile gri rengi yokmuş şuan ellerinde perşembe gelecekmiş onu bekliyorum

günaydınlarrr dün ikinci kez ayrı yattık kuzuyla ohhh ne rahatmış sabah mamasınıbabası verip bi daha uyuttu anlicağınız misss gibi bir günnn
bende yeni raba almayı düşünmüyorum çünkü kullanmıyo bikaç adım atmaya başladı yakında yürür yani artık hiç binmez arabasına sahilde ihtiyacım oluyo orda kullanmak içinde bisiklet alıcam daha çok eğlenir sanırsam

hepinize günaydın;
Dün kızım 19,30 da uyudu gece 23,00 kalktı 1 saat oynadık sonra tekrardan uyudu....Uyanırkende gülerek uyandı ona çizgi flim açtık başladı bıdı bıdı konuşmaya dün zaten gündüz çok uyumuş dün akşamda nasıl olduysa yine uyudu ....

Doruk paşama maşallah uyusun yawrum inşallah tek başına yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…