- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.281
günaydın:)hepinize günaydın;
Dün kızım 19,30 da uyudu gece 23,00 kalktı 1 saat oynadık sonra tekrardan uyudu....Uyanırkende gülerek uyandı ona çizgi flim açtık başladı bıdı bıdı konuşmaya dün zaten gündüz çok uyumuş dün akşamda nasıl olduysa yine uyudu ....
Doruk paşama maşallah uyusun yawrum inşallah tek başına yatar
günaydınlarrr dün ikinci kez ayrı yattık kuzuyla ohhh ne rahatmış sabah mamasınıbabası verip bi daha uyuttu anlicağınız misss gibi bir günnn
bende yeni raba almayı düşünmüyorum çünkü kullanmıyo bikaç adım atmaya başladı yakında yürür yani artık hiç binmez arabasına sahilde ihtiyacım oluyo orda kullanmak içinde bisiklet alıcam daha çok eğlenir sanırsam
ohh mis gibi valla bende iki üç gecedir iyi uyuyorumbunun arkasından uykusuz geceler yine gelecek diye tırsıyorum çünkü hep öyle oluyo:18: bisikleti sürebileceği yer olsa bende istiyorum ama yer yok heryer toz toprak
bende alışmışım uykusuzluğa çok uyuyunca başım ağrıyosorma valla annemde kaldım hafta sonu o ilgilendi ben uyudum 2 gündür de eser bakıyo onun uyanma saatine denk geliyo bende uyuyorumgerçi hala uykum var uyku uykuyu çekiyo
mertte serin olunca daha iyi uyuyoherkese günaydın!dün hoşgeldin foruma diyenlere çok teşekkürler!biz de iyi uyuduk..düşünüyorum da ..belki kombi açmadığımızdan iyi uyuduk ..bebekler serin severmiş...biraz çalışmam lazım..dönerim
doğumgününden sonra bende haber almadım.eşinin ailesi gelmişti enson inşallah barıştırırlar diye umuyorum,ama haber yok hala:26:fatma nerde bilen var mı ne yaptı eşiyle selin ii mi
çalış bakalım iş kolik anneherkese merhaba,
bugün biraz yoğunum, fazla takılamayacam burada, haber vereyim dedim..
Bugün doğan miniklerimizin doğumgünleri kutlu olsun..
Işim hafiflerse gelirim, öpüldünüz..
Günaydın herkese,
Yine selam verip kaçıcam, öğlene kadar çalışayım, zaten muhabbet de öğleden sonra koyulaşıyor.
Dün gece Doruk'u yatağa hiç almadım, hep kendi yatağında uyudu uzun bir aradan sonra, kendimle gurur duyuyorum. Bunun devamını getirebilirsem, nisan mayıs gibi de odasını ayırmayı düşünüyorum, sıcaklarda bizimle aynı havayı solumasın, kendi odasında ferah ferah yatsın.
hepinize günaydın;
Dün kızım 19,30 da uyudu gece 23,00 kalktı 1 saat oynadık sonra tekrardan uyudu....Uyanırkende gülerek uyandı ona çizgi flim açtık başladı bıdı bıdı konuşmaya dün zaten gündüz çok uyumuş dün akşamda nasıl olduysa yine uyudu ....
Doruk paşama maşallah uyusun yawrum inşallah tek başına yatar
Mola verdim, yazdıklarınızı okudum, gidiyorum.
İki akşamdır tahıllı mama yedirmek yerine Aptamil Junior içiriyorum Doruk'a, daha iyi uyuyor, aklınızda bulunsun...
Bir de bakıcıdan gıcık kapmaya başladım kızlar ben. Çok konuşuyor, bir çok şeyi çok fazla abartıyor, felaket tellalı gibi davranıyor, dedikoduyu seviyor, biraz tehlikeli bulduğumu bile söyleyebilirim. Ama tüm bunlar bir yana, Doruk'a güzel bakıyor. Düşünceliyim...
anlamadim ben canim.Doruk sizinle mi uyuyordu ?
bebeklerde uyku uykuyu ceker atasozune cokkkkkkk inaniyorum.
Doguhan gunde 3 defa uyur.gecede yatar sabah 7 bucuk gibi uyanir.
İki akşamdır tahıllı mama yedirmek yerine Aptamil Junior içiriyorum Doruk'a, daha iyi uyuyor, aklınızda bulunsun...
Bir de bakıcıdan gıcık kapmaya başladım kızlar ben. Çok konuşuyor, bir çok şeyi çok fazla abartıyor, felaket tellalı gibi davranıyor, dedikoduyu seviyor, biraz tehlikeli bulduğumu bile söyleyebilirim. Ama tüm bunlar bir yana, Doruk'a güzel bakıyor. Düşünceliyim...
Yaklaşık 1 aydır, bizimle değil benimle uyuyordu. Babayı sepetlemiştik. Saat başı uyandığı için yanıma almıştım ama iki gecedir azmediyorum, eski düzene dönücez inşallah...
Herkesciklere günaydın
Araba alma telaşına düşülmüş bikaç gündür, diğer arabaları kullanmıyor musunuz? biz alırken hafif olsun büyüyünce de kullanalım dedik,baston değil ama yine hafif ve kullanışlı pierre cardin aldık ve ben baston falan almayı düşünmüyorum zaten bi süre sonra sadece uyumak için kullanacaklar içinde oturmayacaklar,diğer arabalarınız çok ağır değilse boşuna masrafa girmeyin be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?