2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın:)
bugün herkes yoğun galiba:26:

ohh mis gibi valla bende iki üç gecedir iyi uyuyorum bunun arkasından uykusuz geceler yine gelecek diye tırsıyorum çünkü hep öyle oluyo:18: bisikleti sürebileceği yer olsa bende istiyorum ama yer yok heryer toz toprak

ohh mis gibi valla bende iki üç gecedir iyi uyuyorum bunun arkasından uykusuz geceler yine gelecek diye tırsıyorum çünkü hep öyle oluyo:18: bisikleti sürebileceği yer olsa bende istiyorum ama yer yok heryer toz toprak

sorma valla annemde kaldım hafta sonu o ilgilendi ben uyudum 2 gündür de eser bakıyo onun uyanma saatine denk geliyo bende uyuyorumgerçi hala uykum var uyku uykuyu çekiyo

Herkese günaydın!dün hoşgeldin foruma diyenlere çok teşekkürler!biz de iyi uyuduk..düşünüyorum da ..belki kombi açmadığımızdan iyi uyuduk ..bebekler serin severmiş...biraz çalışmam lazım..dönerim

Herkese merhaba,
Bugün biraz yoğunum, fazla takılamayacam burada, haber vereyim dedim..
Bugün doğan miniklerimizin doğumgünleri kutlu olsun..
İşim hafiflerse gelirim, öpüldünüz..

sorma valla annemde kaldım hafta sonu o ilgilendi ben uyudum 2 gündür de eser bakıyo onun uyanma saatine denk geliyo bende uyuyorumgerçi hala uykum var uyku uykuyu çekiyo
bende alışmışım uykusuzluğa çok uyuyunca başım ağrıyo

mertte serin olunca daha iyi uyuyo

fatma nerde bilen var mı ne yaptı eşiyle selin ii mi
doğumgününden sonra bende haber almadım.eşinin ailesi gelmişti enson inşallah barıştırırlar diye umuyorum,ama haber yok hala:26:

herkese merhaba,
bugün biraz yoğunum, fazla takılamayacam burada, haber vereyim dedim..
Bugün doğan miniklerimizin doğumgünleri kutlu olsun..
Işim hafiflerse gelirim, öpüldünüz..
çalış bakalım iş kolik anne

Günaydınlarr arkdaşlar
Anlaşılan dün geceyi herkes rahat geçirmiş, bizim için de çok kabus değildi:))
kahvaltı sonrası ilk mesajımı yazıyorum böyle sonra eymen uyuyana dek kaçıyorum, görüşürüz hadi

günaydı:))
sabah güne kötü başladım ayın 4 üne kadar haftasonu da çalışacakmışız((
güzel bir geceydi ama şükür ki..oğluşum gece sadece 3 defa uyandı ben de uykumu aldım..
odaları ayırmaktan bahsetmişsiziz ya ben 3 aylıkken ayırmıltım odasını ama eşim sık göreve kursa gidince yanıma alıyordum..2 aydır benle yatıyor..1 ay daha böyle gider sanırım kociş gelene dek..
bu arada oğluş beşite durmuyor hiç ona kocaman yer yatağı yapıyorum tek yatarken çünkü çok sarkıyor beşiğinde..düşecek diye korkuyorumm..boşuna almışım beşiği de büyük bebek arabasını da..

anlamadim ben canim.Doruk sizinle mi uyuyordu ?

bebeklerde uyku uykuyu ceker atasozune cokkkkkkk inaniyorum.
Doguhan gunde 3 defa uyur.gecede yatar sabah 7 bucuk gibi uyanir.

Mola verdim, yazdıklarınızı okudum, gidiyorum.
İki akşamdır tahıllı mama yedirmek yerine Aptamil Junior içiriyorum Doruk'a, daha iyi uyuyor, aklınızda bulunsun...
Bir de bakıcıdan gıcık kapmaya başladım kızlar ben. Çok konuşuyor, bir çok şeyi çok fazla abartıyor, felaket tellalı gibi davranıyor, dedikoduyu seviyor, biraz tehlikeli bulduğumu bile söyleyebilirim. Ama tüm bunlar bir yana, Doruk'a güzel bakıyor. Düşünceliyim...

Burcucugum, ogluna iyi bakiyorsa digerlerini gormezden gel bence.Onemli olan Doruk.Dusunupde icine kurt dusurme.
Bu arada aksamlari boza vermenide tavsiye edebilirim.Hem tahil acisindan iyi hemde tok tutuyor.Doguhan her kasikda himmmm mmmmm diye diye yiyor :))

anlamadim ben canim.Doruk sizinle mi uyuyordu ?

bebeklerde uyku uykuyu ceker atasozune cokkkkkkk inaniyorum.
Doguhan gunde 3 defa uyur.gecede yatar sabah 7 bucuk gibi uyanir.

Yaklaşık 1 aydır, bizimle değil benimle uyuyordu. Babayı sepetlemiştik. Saat başı uyandığı için yanıma almıştım ama iki gecedir azmediyorum, eski düzene dönücez inşallah...

valla anacım eltimle ilgili şikayetlerimi yazmaya başlarsam burdan köye yol olur o yüzden bunlarla yetinmeyi bilicez çünkü kuzulara iyi bakıyor seviyorlar bizde sıkıcaz dişimizi mecburen dün de çiledençıkardı beni ama bakın anlatmıyorum bile düşünmüyorum ki takmayayım

Günaydinlar,

asimizi vurulduk geldik....Kuzu ortalarda dolaniyor, odasinda oynuyor simdi. Aktivite Masasini sürüklüyor odadan odaya.
Bizimde bu Gecemiz iyi gecti, uzun zamandir ilk defa 4 bucuk saat deliksiz uyuduk
Bu sabah kahvlati edemedik, gec uyandik randevumuzada gec kaldik. Pizza yedik ikimizde disarda :18: biliyorum iyi yapmadik ama oldu bi kere :18:

Burcu, bakici Doruk Pasaya iyi bakiyorsa diger seyleri mecburen görmemezlikden geleceksin.

Fatma yok birde Yazgida yok galiba iki gündür, yada benmi görmedim.

Baston Puset tarzinda bisey bende mecburen alcam...ucakdi ordan oraya tasimakdi kocaman arabayla zor oluyor. Gecen yaz öyle bir hata yaptim cünkü.

günaydın :)) tunaydına az kalmış :))

ata bu akşam rekor kırdı uyku rekoru akşam 11 de uyudu sabah 10:30 da kalktı ve bu süre içinde sadece bir kere oda sabah 8 de su içmek için uyandı :)) o yüzden bu sabah çok zinde aranızdayım

darısı bebeki uyumayan annelerin başına

günaydın canlar

dün yoktum,bugünde yokum ve hatta yarında yokum:86:
burda hava çok güzel,hergün dışardayız.dün gezmedeydik,bugün alışverişteyiz,yarında doktordayız,aylık kontrol için.bu sıcakların ardından yağmurlar başlar,başlayana kadar bol vol d vitamini alıyoruz.bakayım sabah neler kaynatmışsınız.

Yaklaşık 1 aydır, bizimle değil benimle uyuyordu. Babayı sepetlemiştik. Saat başı uyandığı için yanıma almıştım ama iki gecedir azmediyorum, eski düzene dönücez inşallah...

eşin razı oldu mu bu duruma??
benim eşim tek kişilik minder de olsa ayrı yatmaz..keza ben de:)

katılıyorum

Alp te sevdi ve içiyor ama ben henüz tahıllı mamanın yerine vermedim.bu akşam bende öyle yapayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…