2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemin canım hediyen için tekrardan teşekkür ediyorum....
ATA paşama maşallah benim zillide çok iyi uyudu...
Afiyet olsun TUĞRA paşaya pizzayı benim zilli de yemişti...

kızlar ben şimdi size birşey sorucam daha doğrusu danışıcam

ata herşeye ağlamaya başladı poposunun üstüne oturunca bile ağlıyo bende her ağladığında ilgilenmiyorum alışkanlık yapmasın diye ama bu seferde katılmalar başladı

gün içindeki ağlamalarının % 90 nında ağlarken katılıyor ve morarıyor hemen yüzüne üflüyorum açılıyor dünden beri daha zor kendine geliyor ve ben çok daralıyorum bu durumdan

nette bir araştırma yaptım çocuklar ilgi çekmek için yaparlarmış bazende demir eksikliğinden dolayı olurmuş tam kan sayımı yapılmalıymış .
bu katılmaların çocuğa zararı yokmuş sinir sistemini etkilemiyormuş

bu konuda bilgisi olan yaşayan veya yakınlarında yaşayan varmı ?

pazartesi dr gidicez o zamana kadar bilgi istiyorummmm

yazgım iyi gezmeler sana :))

buarada madem yarın dr gidiceksin şu ağlarken katılmayı sorsana

Tugra cok aglamaz ama agladigi zaman ayni senin anlattigin gibi morarir sesi ve nefesi kesilir.
Bi ara yani 6 aylikken daha cok oluyordu. TRde izindeydik doktora kontrole gitmistik ve bu durumuda anlatmistik oda kan tahlili felan istedi ve Demir Eksikligi cikmisti.
2 Ay Demir damlasi kullandikdan sonra azalmisti.
4 aydir kullanmiyoruz artik hic birsey. Gecen hafta baktilar kanina hersey normal.
Ama iste simdi fazla aglamaz Tugra (sadece düstügü zaman felan) ama agladigi zaman öyle oluyor. Ben kucagima aliyorum camdan disari bakiyoruz susuyor.

Hilal de bişey istediğinde olmadığında yada kucağımdan indirdiği zamanda ağlıyor ama senin dediğin gibi değil sırf istediği olmadığı için ağlıyor ama hemen susuyor bişey gösteriyor hayır diyorum hemen ağlar pozisyonda ağlıyor ...İnşallah bişey olmaz sen yinede bir git doktora

slm millet
beğen butonu gelmiş gene ne çok değişiklik yapıyorlar bu sitede gerçekten kadınların ruhuna uygun bir site

bebişe iyi bakıyorsa idare etmekte fayda var yeni insanlara zor adapte oluyorlar artık

kizlar yaf bi donum kac m2 ediyor?

1000m2 sanki ama emin değilim

eşin razı oldu mu bu duruma??
benim eşim tek kişilik minder de olsa ayrı yatmaz..keza ben de:)

biz de öyleyiz ama küçük sıpam aramızda yatmaya bayıldığı için sarılamıyorum artık kocama

of barışsalar keşke tatsız bir durum

görümcemin oğlu yapardı aşırı sinirli çocukların ortask özelliği

az kalsın kocama dalıyordum son anda sakınlestım.adamın bı sucu yok zaten.

insanın bazen herşeye sinirlenesi geliyor

gas verme yawrim.daldığım vardır canım ama mumkun mertebe sakinliğimi korumaya çalışırım.
az oncede altdan aldı tepesıne cıkacak halım yok degıl mı

evet bu da güzel ben arada çıkıyorum vallahi ayıp ettiğimi de biliyorum ama arada taşıyor sabrım

selam kızlar nasılsınız çok güzel hava sakaryada gezdim oğluşa kitap aldım
mamamm yedim
bu arada bebişlere kitap önerileriniz varmı

bunu kızım ıcın yaptım kulaklarını ve pavyonunuda narla doldurdum cok begendı arkadslar bırturlu ekleyemmemıstım ınsallah sımdı eklenmıstır

Eklentiler

• $140320111749.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Benimde alıntılarım gitti,site bakıma girmişti yemeğe gitmeden önce
Burcu doruğa iyi bakıyorsa sorun yoktur,idare et yalnız peşin peşin konuş şunları yapmanı istemiyorum diye,ben meleğe kalbini kırmadan herşeyi söylüyorum oda yapıyo sağolsun
Meral alıntı + butonunun üstünde beğen yazıyo
Artık bu mesajımı beğenirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…