- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.301
FATMA nerde bilen var mı ne yaptı eşiyle SELİN ii mi
günaydın canlar
dün yoktum,bugünde yokum ve hatta yarında yokum:86:
burda hava çok güzel,hergün dışardayız.dün gezmedeydik,bugün alışverişteyiz,yarında doktordayız,aylık kontrol için.bu sıcakların ardından yağmurlar başlar,başlayana kadar bol vol d vitamini alıyoruz.bakayım sabah neler kaynatmışsınız.
kızlar ben şimdi size birşey sorucam daha doğrusu danışıcam
ata herşeye ağlamaya başladı poposunun üstüne oturunca bile ağlıyo bende her ağladığında ilgilenmiyorum alışkanlık yapmasın diye ama bu seferde katılmalar başladı
gün içindeki ağlamalarının % 90 nında ağlarken katılıyor ve morarıyorhemen yüzüne üflüyorum açılıyor dünden beri daha zor kendine geliyor ve ben çok daralıyorum bu durumdan
nette bir araştırma yaptım çocuklar ilgi çekmek için yaparlarmış bazende demir eksikliğinden dolayı olurmuş tam kan sayımı yapılmalıymış .
bu katılmaların çocuğa zararı yokmuş sinir sistemini etkilemiyormuş
bu konuda bilgisi olan yaşayan veya yakınlarında yaşayan varmı ?
pazartesi dr gidicez o zamana kadar bilgi istiyorummmm
ata herşeye ağlamaya başladı poposunun üstüne oturunca bile ağlıyo bende her ağladığında ilgilenmiyorum alışkanlık yapmasın diye ama bu seferde katılmalar başladı
gün içindeki ağlamalarının % 90 nında ağlarken katılıyor ve morarıyorhemen yüzüne üflüyorum açılıyor dünden beri daha zor kendine geliyor ve ben çok daralıyorum bu durumdan
nette bir araştırma yaptım çocuklar ilgi çekmek için yaparlarmış bazende demir eksikliğinden dolayı olurmuş tam kan sayımı yapılmalıymış .
az kalsın kocama dalıyordum son anda sakınlestım.adamın bı sucu yok zaten.
sen ve kocaya dalmak haahiç inandırıcı gelmiyo kulağa nedense:76:
gas verme yawrim.daldığım vardır canım ama mumkun mertebe sakinliğimi korumaya çalışırım.
az oncede altdan aldı tepesıne cıkacak halım yok degıl mı
Mola verdim, yazdıklarınızı okudum, gidiyorum.
İki akşamdır tahıllı mama yedirmek yerine Aptamil Junior içiriyorum Doruk'a, daha iyi uyuyor, aklınızda bulunsun...
Bir de bakıcıdan gıcık kapmaya başladım kızlar ben. Çok konuşuyor, bir çok şeyi çok fazla abartıyor, felaket tellalı gibi davranıyor, dedikoduyu seviyor, biraz tehlikeli bulduğumu bile söyleyebilirim. Ama tüm bunlar bir yana, Doruk'a güzel bakıyor. Düşünceliyim...
kizlar yaf bi donum kac m2 ediyor?
eşin razı oldu mu bu duruma??
benim eşim tek kişilik minder de olsa ayrı yatmaz..keza ben de:)
şimdilik kararda değişiklik yokmuş sadece biraz zaman vermişler haniii mahkemeye giderken herşeyin bittiğinden emin olmak içinama dediki bu aralar tlf da görüşüyoruz biraz daha iyi dedi eşi içöin
prenses te iyiyimiş
az kalsın kocama dalıyordum son anda sakınlestım.adamın bı sucu yok zaten.
gas verme yawrim.daldığım vardır canım ama mumkun mertebe sakinliğimi korumaya çalışırım.
az oncede altdan aldı tepesıne cıkacak halım yok degıl mı
Şebocum sizde durumlar nedir cnm? konuştunuz mu sonrasında hiç eşinle?
yaw Şeyma hani nirde bu beğen butonu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?