2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

neyse konuyu çok deşmemekte fayda ar belki de gerçekten cnm

alıntı yap yazısının hemen üzerinde kırmızıyla incecik yazmışlar

anca şimdi görebildim, ne dikkatlisin sen maşallah

bunu kızım ıcın yaptım cok begendı arkadslar bırturlu ekleyemmemıstım ınsallah sımdı eklenmıstır

eline sağlık cnm çok güzel olmuş, kuzuna da nice seneler..

iyi tamam seninkini de beğendim:))

oğluş uyanana dek herkes suspustu be uyandı aşkitom şimdi, biz parka gidicez dönüşte görüşürüz

Boza da güzel fikir, denemek lazım, sağol Öznur...

Mesaj alınmıştır :)

Zelihacım olur öyle kaçamaklar ara sıra, afiyet olsun...

ooo maaşallal Şebnemcim...

eşin razı oldu mu bu duruma??
benim eşim tek kişilik minder de olsa ayrı yatmaz..keza ben de:)

Zaten horluyor yaw, beraber yatsak da rahat vermiyorum ki adama, gayet razı valla...

katılıyorum

Alp te sevdi ve içiyor ama ben henüz tahıllı mamanın yerine vermedim.bu akşam bende öyle yapayım bari.

Dene bakalım, olumlu sonuç verir inşallah...

Hayırlısı olsun...

Doruk da istediği bir şey olmayınca ağlıyor ama katılmıyor henüz... Dikkatini başka şeye çekip susturmaya çalışıyorum.

esmira keşke bugün dışarda buluşsaymışız:97:

slm

anlamadim ben canim.Doruk sizinle mi uyuyordu ?

bebeklerde uyku uykuyu ceker atasozune cokkkkkkk inaniyorum.
Doguhan gunde 3 defa uyur.gecede yatar sabah 7 bucuk gibi uyanir.

burda uyku konusundaki en şanslı annelerden biriyim sanırım maşşallah deyin kızlar :)gece 9.5 yatırırım gece 2de devam sütünü içer sabah 9a kadar miss gibi uyuruz çok nadir sabaha karşı su içer.kesinlikle uyku uykuyu çekiyor öğle uykusunuda 3 saat uyur oğluşum

boza aklıma hiç gelmemişti faydalıdır da demi dur bende deniycem :))

ya Doruk ta öyle daha kapıdan çıkarken başlıyor ağlamaya yada wc yada mutfaktayken ağlıyor can acısıyla ağlamadığı müddetce anlaşılıyor (anlaşılıyor o zaten ) bakmıyorum.ona rağmen hep beni yanında istiyor (katılma deil ama bu konuda çok huysuzluk ediyor.

Meral,şimdi gördüm-parka çıkıp gelmişsin bile...sabahtan haber ver ,buluşalım..sadece 12-13 arası Gül uyuyor..başka engel yok.........yarın ve bir sonraki gün yanlız nasıl olur bilmiyorum-sabah 7 den havalimanda olacağım..tranzit geçen müşterimiz ile görüşeceğız,gündüz dönerim eve ...akşam 8 de tekrar başka gelen i karşılamaya gitmem lazım........geleni yollayalım-istediğin gün buluşalım.............ama bugün daha bitmedi:)Bu cıvarda daha kolay yer varsa senin için -Cevahir den-söyle lütfen

Son düzenleme:
sağ üstte de kocaman kalpte kimlerin mesajının beğenildiği yazıyo:))

bak onu da ben görmemiştim

deniz de aynı şeyi yapıyor yemek yapmak dışında hep yanında oturuyorum ama yemek yapmak kabus oluyor bacaklatrıma sarılıp ağlıyor kucağıma alıyorum beraber yapıyoruz yemeği benim elimde gördüğü için sanırım nerede bir kase ve kaşık görse karıştırmaya çalışıyor içindekini aşçı olacak benim oğlan bu gidişle master şef yapcam ben onu

burada boza yok ya ben de tatsın istiyorum oğlum ama malesef :95:

hemşo gözünden hiç bişey kaçmıyor valla güzel bi uygulama olmuş.

ay teşekkür ederim

kızlar 25 Mart doğumlu başka bebiş varmı Doruk tan başka ? merak ettim.

21-22 var da 25 yok sanırım

Sizinki yine iyi, güzel bir isim en azindan...
Benim Cücükümünki en alakasiz olani....Hidayet Yakismiyorda hic

Daha önce de konuşmuştuk bunu, bu konu her açıldığında hepimiz atlıyoruz.
Hidayet'in de anlamı güzel ama kulağımız alışmamış tabi...
Ben öyle bir ismi yokmuş gibi davranıyorum, ismini soranlara Doruk diyorum.
En fenası okula başlayınca olacak.
Ahhh o koca kişisi ahhhh

Sizinki yine iyi, güzel bir isim en azindan...
Benim Cücükümünki en alakasiz olani....Hidayet Yakismiyorda hic

bizimki de deniz enes (erışık) (ismin de gözünü çıkardık tam bir uyum abidesi oldu ) ama enesi de biz koymamıza rağmen içimden hiç gelmiyor öyle seslenmek hatta enes diyenlere gıcık oluyorum annem enes diye seslendiği için herhalde hanımefendi denizi beğenmedi yokmuş gibi davranıyor çok kızıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…