- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.321
bunu kızım ıcın yaptım cok begendı arkadslar bırturlu ekleyemmemıstım ınsallah sımdı eklenmıstır
bana kafanda senaryo yazıp durma konuyu kapat dedi
ben eski kavgalarımızı yaşadıklarımızı unuttum hatırlamıyorum ve konuyu açmıyorum sende öyle yap oluruna bıraqk herşeyi dedi
bende sustum kavga çıkmasın diye
alıntı yap yazısının hemen üzerinde kırmızıyla incecik yazmışlar
bunu kızım ıcın yaptım cok begendı arkadslar bırturlu ekleyemmemıstım ınsallah sımdı eklenmıstır
Benimde alıntılarım gitti,site bakıma girmişti yemeğe gitmeden önce
Burcu doruğa iyi bakıyorsa sorun yoktur,idare et yalnız peşin peşin konuş şunları yapmanı istemiyorum diye,ben meleğe kalbini kırmadan herşeyi söylüyorum oda yapıyo sağolsun
Meral alıntı + butonunun üstünde beğen yazıyo
Artık bu mesajımı beğenirsin
bunu kızım ıcın yaptım kulaklarını ve pavyonunuda narla doldurdum cok begendı arkadslar bırturlu ekleyemmemıstım ınsallah sımdı eklenmıstır
Burcucugum, ogluna iyi bakiyorsa digerlerini gormezden gel bence.Onemli olan Doruk.Dusunupde icine kurt dusurme.
Bu arada aksamlari boza vermenide tavsiye edebilirim.Hem tahil acisindan iyi hemde tok tutuyor.Doguhan her kasikda himmmm mmmmm diye diye yiyor :))
valla anacım eltimle ilgili şikayetlerimi yazmaya başlarsam burdan köye yol olur o yüzden bunlarla yetinmeyi bilicez çünkü kuzulara iyi bakıyor seviyorlar bizde sıkıcaz dişimizi mecburen dün de çiledençıkardı beni ama bakın anlatmıyorum bile düşünmüyorum ki takmayayım
Günaydinlar,
asimizi vurulduk geldik....Kuzu ortalarda dolaniyor, odasinda oynuyor simdi. Aktivite Masasini sürüklüyor odadan odaya.
Bizimde bu Gecemiz iyi gecti, uzun zamandir ilk defa 4 bucuk saat deliksiz uyuduk
Bu sabah kahvlati edemedik, gec uyandik randevumuzada gec kaldik. Pizza yedik ikimizde disarda :18: biliyorum iyi yapmadik ama oldu bi kere :18:
Burcu, bakici Doruk Pasaya iyi bakiyorsa diger seyleri mecburen görmemezlikden geleceksin.
Fatma yok birde Yazgida yok galiba iki gündür, yada benmi görmedim.
Baston Puset tarzinda bisey bende mecburen alcam...ucakdi ordan oraya tasimakdi kocaman arabayla zor oluyor. Gecen yaz öyle bir hata yaptim cünkü.
günaydın :)) tunaydına az kalmış :))
ata bu akşam rekor kırdı uyku rekoru akşam 11 de uyudu sabah 10:30 da kalktı ve bu süre içinde sadece bir kere oda sabah 8 de su içmek için uyandı :)) o yüzden bu sabah çok zinde aranızdayım
darısı bebeki uyumayan annelerin başına
eşin razı oldu mu bu duruma??
benim eşim tek kişilik minder de olsa ayrı yatmaz..keza ben de:)
katılıyorum
Alp te sevdi ve içiyor ama ben henüz tahıllı mamanın yerine vermedim.bu akşam bende öyle yapayım bari.
şimdilik kararda değişiklik yokmuş sadece biraz zaman vermişler haniii mahkemeye giderken herşeyin bittiğinden emin olmak içinama dediki bu aralar tlf da görüşüyoruz biraz daha iyi dedi eşi içöin
prenses te iyiyimiş
kızlar ben şimdi size birşey sorucam daha doğrusu danışıcam
ata herşeye ağlamaya başladı poposunun üstüne oturunca bile ağlıyo bende her ağladığında ilgilenmiyorum alışkanlık yapmasın diye ama bu seferde katılmalar başladı
gün içindeki ağlamalarının % 90 nında ağlarken katılıyor ve morarıyorhemen yüzüne üflüyorum açılıyor dünden beri daha zor kendine geliyor ve ben çok daralıyorum bu durumdan
nette bir araştırma yaptım çocuklar ilgi çekmek için yaparlarmış bazende demir eksikliğinden dolayı olurmuş tam kan sayımı yapılmalıymış .
bu katılmaların çocuğa zararı yokmuş sinir sistemini etkilemiyormuş
bu konuda bilgisi olan yaşayan veya yakınlarında yaşayan varmı ?
pazartesi dr gidicez o zamana kadar bilgi istiyorummmm
esmira keşke bugün dışarda buluşsaymışız:97:
iyi tamam seninkini de beğendim:))
oğluş uyanana dek herkes suspustu beUyandı aşkitom şimdi, biz parka gidicez dönüşte görüşürüz
anlamadim ben canim.Doruk sizinle mi uyuyordu ?
bebeklerde uyku uykuyu ceker atasozune cokkkkkkk inaniyorum.
Doguhan gunde 3 defa uyur.gecede yatar sabah 7 bucuk gibi uyanir.
Burcucugum, ogluna iyi bakiyorsa digerlerini gormezden gel bence.Onemli olan Doruk.Dusunupde icine kurt dusurme.
Bu arada aksamlari boza vermenide tavsiye edebilirim.Hem tahil acisindan iyi hemde tok tutuyor.Doguhan her kasikda himmmm mmmmm diye diye yiyor :))
kızlar ben şimdi size birşey sorucam daha doğrusu danışıcam
ata herşeye ağlamaya başladı poposunun üstüne oturunca bile ağlıyo bende her ağladığında ilgilenmiyorum alışkanlık yapmasın diye ama bu seferde katılmalar başladı
gün içindeki ağlamalarının % 90 nında ağlarken katılıyor ve morarıyorhemen yüzüne üflüyorum açılıyor dünden beri daha zor kendine geliyor ve ben çok daralıyorum bu durumdan
nette bir araştırma yaptım çocuklar ilgi çekmek için yaparlarmış bazende demir eksikliğinden dolayı olurmuş tam kan sayımı yapılmalıymış .
bu katılmaların çocuğa zararı yokmuş sinir sistemini etkilemiyormuş
bu konuda bilgisi olan yaşayan veya yakınlarında yaşayan varmı ?
pazartesi dr gidicez o zamana kadar bilgi istiyorummmm
alıntı yap yazısının hemen üzerinde kırmızıyla incecik yazmışlar
esmira keşke bugün dışarda buluşsaymışız:97:
Meral,gel Cevahire -önünde starback var veya Ortaklardaki parka ..içerde de kahve -çay içeriz.geliyor musun?
kızlar 25 Mart doğumlu başka bebiş varmı Doruk tan başka ? merak ettim.
Valla çatlayacam şimdi
Başka 25 Mart var mı bilmem ama başka Doruk var, o da benim oğlum
evt biliyorum Doruk paşayı :)) bizim 2.ismimizde var CANER :))
sağ üstte de kocaman kalpte kimlerin mesajının beğenildiği yazıyo:))
slm
burda uyku konusundaki en şanslı annelerden biriyim sanırım maşşallah deyin kızlar :)gece 9.5 yatırırım gece 2de devam sütünü içer sabah 9a kadar miss gibi uyuruz çok nadir sabaha karşı su içer.kesinlikle uyku uykuyu çekiyor öğle uykusunuda 3 saat uyur oğluşum
boza aklıma hiç gelmemişti faydalıdır da demi dur bende deniycem :))
ya Doruk ta öyle daha kapıdan çıkarken başlıyor ağlamaya yada wc yada mutfaktayken ağlıyor can acısıyla ağlamadığı müddetce anlaşılıyor (anlaşılıyor o zaten ) bakmıyorum.ona rağmen hep beni yanında istiyor(katılma deil ama bu konuda çok huysuzluk ediyor.
hemşo gözünden hiç bişey kaçmıyor vallagüzel bi uygulama olmuş.
kızlar 25 Mart doğumlu başka bebiş varmı Doruk tan başka ? merak ettim.
Offf, bizim de var maalesef, Harun...
Hatırlatmasaydın be arkadaşım
Sizinki yine iyi, güzel bir isim en azindan...
Benim Cücükümünki en alakasiz olani....HidayetYakismiyorda hic
Offf, bizim de var maalesef, Harun...
Hatırlatmasaydın be arkadaşım
Sizinki yine iyi, güzel bir isim en azindan...
Benim Cücükümünki en alakasiz olani....HidayetYakismiyorda hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?