- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.341
bak onu da ben görmemiştim
deniz de aynı şeyi yapıyor yemek yapmak dışında hep yanında oturuyorum ama yemek yapmak kabus oluyor bacaklatrıma sarılıp ağlıyor kucağıma alıyorum beraber yapıyoruz yemeği benim elimde gördüğü için sanırım nerede bir kase ve kaşık görse karıştırmaya çalışıyor içindekini aşçı olacak benim oğlan bu gidişle master şef yapcam ben onu
burada boza yok ya ben de tatsın istiyorum oğlum ama malesef :95:
ay teşekkür ederim
21-22 var da 25 yok sanırım
Daha önce de konuşmuştuk bunu, bu konu her açıldığında hepimiz atlıyoruz.
Hidayet'in de anlamı güzel ama kulağımız alışmamış tabi...
Ben öyle bir ismi yokmuş gibi davranıyorum, ismini soranlara Doruk diyorum.
En fenası okula başlayınca olacak.
Ahhh o koca kişisi ahhhh
Ayyy nasil güldüm az önce...
Tugra bey kafasini kanepeye koymus, yatiyor güya....Nannini Nannini nananaaa diyo...
Ben hep Dandini yi söyleyerek uyuturum gündüzleri...ordan ezberlemis sipam
Ben gülünce kalkti bakti gülerek nein nein diyo
Tugra bey kafasini kanepeye koymus, yatiyor güya....Nannini Nannini nananaaa diyo...
yerim ben onubaka baka öğrensin annesi ben yemek yaparken yürütece koyuyorum o gezerken hallediyorum yemeğimi. ayy en son ben mi doğurmuşum martta
niye memnun değil misin ? eşimle isimlerimizin ilk hecelerinin birleşimi o yüzden koyduk nüfus cüzdanında kayıtlı sadece kullanmıyoruz :))
bizimki de deniz enes (erışık)(ismin de gözünü çıkardık tam bir uyum abidesi oldu ) ama enesi de biz koymamıza rağmen içimden hiç gelmiyor öyle seslenmek hatta enes diyenlere gıcık oluyorum annem enes diye seslendiği için herhalde hanımefendi denizi beğenmedi yokmuş gibi davranıyor çok kızıyorum.
yerim ben onubaka baka öğrensin annesi ben yemek yaparken yürütece koyuyorum o gezerken hallediyorum yemeğimi. ayy en son ben mi doğurmuşum martta
Biz cikiyoruz güzel Anneler...hava yine cok güzel...
Gezeriz Babamiz gelene kadar...:80:
ben de öyle davranıyorum da etraftakiler öğretecek galiba mahallenin yarısı enes diyor kalan yarısı denizalıştı ya da alışır yakında bizimki
oy oy uykusu mu gelmiş kuzunun
sen halinin tadını çıkar, emekleyene kadar bizde de durum öyleydi, emeklemeye başlayınca yıkıyor ortalığı ona bindirdiğin zaman karıştırmak istediği yerlere yetişemediğini farkediyor çünkü
Enes birinin ismi mi?
1-2 kere bi fırtına koparıver Şeyma, bi daha yapamazlar. Bu potansiyel var sende, elini korkak alıştırma :)))
gaz vermek değil be anacım, konuşman hususunda gaz verdik te noldu sanki
slm
burda uyku konusundaki en şanslı annelerden biriyim sanırım maşşallah deyin kızlar :)gece 9.5 yatırırım gece 2de devam sütünü içer sabah 9a kadar miss gibi uyuruz çok nadir sabaha karşı su içer.kesinlikle uyku uykuyu çekiyor öğle uykusunuda 3 saat uyur oğluşum
boza aklıma hiç gelmemişti faydalıdır da demi dur bende deniycem :))
ya Doruk ta öyle daha kapıdan çıkarken başlıyor ağlamaya yada wc yada mutfaktayken ağlıyor can acısıyla ağlamadığı müddetce anlaşılıyor (anlaşılıyor o zaten ) bakmıyorum.ona rağmen hep beni yanında istiyor(katılma deil ama bu konuda çok huysuzluk ediyor.
bak onu da ben görmemiştim
deniz de aynı şeyi yapıyor yemek yapmak dışında hep yanında oturuyorum ama yemek yapmak kabus oluyor bacaklatrıma sarılıp ağlıyor kucağıma alıyorum beraber yapıyoruz yemeği benim elimde gördüğü için sanırım nerede bir kase ve kaşık görse karıştırmaya çalışıyor içindekini aşçı olacak benim oğlan bu gidişle master şef yapcam ben onu
burada boza yok ya ben de tatsın istiyorum oğlum ama malesef :95:
ay teşekkür ederim
21-22 var da 25 yok sanırım
Baş ağrısından ölüyorummmmmm apranax içtim banamısın demediii offffffffff:84:
yawas atın tekmesı pek olur bıtanem bılmıyormusun :)))
ben 1 aydır verıyorum.Aralıklarla verıyorumkı dokunmasın.muhallebı yapmakdan ıyııdır dıye dusunuyorum.
canım marketlerde var.bırı vefa bırı balaban.balabanı daha cok begenıyorum.
apranax kullanabılıyormusun sen? emzırdıgım ıcın parol kullanıyorum.mınoset ıcınce benım oglum uyanmıyor bı turlu.
boza çok tatlı gelmezmi bebişlere ben muhallebisine bile kaşığın ucuyla koyuyorum.
sen bebişe süt vermiyor musun da apranax içtin??Baş ağrısından ölüyorummmmmm apranax içtim banamısın demediii offffffffff:84:
kimsenin ismi değil biz çok severek koyduk aslında ama annem "deniz koymayın o siyasi isim koyarsanız söylemem adını" deyip elinde koca bir isimlistesiyle gelince doğuma işler biraz değişti hatta inada bindi biz enes demiyoruz o deniz demiyor. önce ilk ismini öğrensin istedik asklı ermiyor afası karışmasın kolay öğrensin diye ikisini beraber de kullanmadık hiç hanımefendi telefonda çemkiriyor şimdi "enesi niye öğretmiyorsunuz" diye "sen öğretirsin onu da" dedim. (bunları yapan benim öz annem bu arada kaynana falan değil)
aslında siyaset falan yok hiç aklımızda çanakkaleli olup urfaya düşünce insan iyi öğreniyor denizin kıymetini "nasıl olsa biz gidemeyiz oralara bari adı evimizde olsun" demiştik.
mahlleliye çemkiriyorum zaten arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?