2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy nasil güldüm az önce...
Tugra bey kafasini kanepeye koymus, yatiyor güya....Nannini Nannini nananaaa diyo...
Ben hep Dandini yi söyleyerek uyuturum gündüzleri...ordan ezberlemis sipam
Ben gülünce kalkti bakti gülerek nein nein diyo

yerim ben onu baka baka öğrensin annesi ben yemek yaparken yürütece koyuyorum o gezerken hallediyorum yemeğimi. ayy en son ben mi doğurmuşum martta

ben de öyle davranıyorum da etraftakiler öğretecek galiba mahallenin yarısı enes diyor kalan yarısı deniz alıştı ya da alışır yakında bizimki

ayy çok tatlı çok güldüm :))nanini nannini nananaaa

oy oy uykusu mu gelmiş kuzunun

yerim ben onu baka baka öğrensin annesi ben yemek yaparken yürütece koyuyorum o gezerken hallediyorum yemeğimi. ayy en son ben mi doğurmuşum martta

sen halinin tadını çıkar, emekleyene kadar bizde de durum öyleydi, emeklemeye başlayınca yıkıyor ortalığı ona bindirdiğin zaman karıştırmak istediği yerlere yetişemediğini farkediyor çünkü

niye memnun değil misin ? eşimle isimlerimizin ilk hecelerinin birleşimi o yüzden koyduk nüfus cüzdanında kayıtlı sadece kullanmıyoruz :))

Eşimin babasının ismi, ben hiç istemedim ama o çok istedi, bir yerden sonra razı olmak durumunda kaldım. Bizde de kimse kullanmıyor, benim şerrimden korkuyorlar :)

Enes birinin ismi mi?

Yerim onu :)))

Yok, senden sonra doğuranlar var sanırım.

Biz cikiyoruz güzel Anneler...hava yine cok güzel...
Gezeriz Babamiz gelene kadar...:80:

Hadi sefanız olsun :)

ben de öyle davranıyorum da etraftakiler öğretecek galiba mahallenin yarısı enes diyor kalan yarısı deniz alıştı ya da alışır yakında bizimki

1-2 kere bi fırtına koparıver Şeyma, bi daha yapamazlar. Bu potansiyel var sende, elini korkak alıştırma :)))

havayı güzel buldunuz ohhh gezin bakalım...buluşunda...benim zillide geziyor dışarlarda ama ben yanında değilim ve çalışıyorum bugün herkesin işi yoğun benim gibi

ben artık emekleyeceğini zannetmiyorum koca sıpa oldu yürüsün artık :))

Enes birinin ismi mi?

1-2 kere bi fırtına koparıver Şeyma, bi daha yapamazlar. Bu potansiyel var sende, elini korkak alıştırma :)))

kimsenin ismi değil biz çok severek koyduk aslında ama annem "deniz koymayın o siyasi isim koyarsanız söylemem adını" deyip elinde koca bir isimlistesiyle gelince doğuma işler biraz değişti hatta inada bindi biz enes demiyoruz o deniz demiyor. önce ilk ismini öğrensin istedik asklı ermiyor afası karışmasın kolay öğrensin diye ikisini beraber de kullanmadık hiç hanımefendi telefonda çemkiriyor şimdi "enesi niye öğretmiyorsunuz" diye "sen öğretirsin onu da" dedim. (bunları yapan benim öz annem bu arada kaynana falan değil)
aslında siyaset falan yok hiç aklımızda çanakkaleli olup urfaya düşünce insan iyi öğreniyor denizin kıymetini "nasıl olsa biz gidemeyiz oralara bari adı evimizde olsun" demiştik.
mahlleliye çemkiriyorum zaten arada

gaz vermek değil be anacım, konuşman hususunda gaz verdik te noldu sanki

yawas atın tekmesı pek olur bıtanem bılmıyormusun :)))

ben 1 aydır verıyorum.Aralıklarla verıyorumkı dokunmasın.muhallebı yapmakdan ıyııdır dıye dusunuyorum.

canım marketlerde var.bırı vefa bırı balaban.balabanı daha cok begenıyorum.

Baş ağrısından ölüyorummmmmm apranax içtim banamısın demediii offffffffff:84:

apranax kullanabılıyormusun sen? emzırdıgım ıcın parol kullanıyorum.mınoset ıcınce benım oglum uyanmıyor bı turlu.

Doguhan sınır ettı benı.tv yı acmıyorum dıye agladı yarım saat.cok kızdım kesınlıkle bundan sonra tv seyretmeyeceksın dedım.
sımdı sakınledı elma kemırıyor.bu konuda bana destek olmadıkları ıcın babaanne, anneanne ve babasını kınıyorum.

boza çok tatlı gelmezmi bebişlere ben muhallebisine bile kaşığın ucuyla koyuyorum.

Baş ağrısından ölüyorummmmmm apranax içtim banamısın demediii offffffffff:84:
sen bebişe süt vermiyor musun da apranax içtin??
soğuk kompres dene bir de melisa çayı biraz rahtalatır:))

ay o isim konusu:)) biz de sizin gibi duygusal davrandık ama ..
çok farklı isimleri düşündük. ben istemedim cins bir ismi olsun..iddialı da olsun istemedim ama yiğit oldu babasının isteği üzerine..doğduğu an çok büzükdürük çıkmış içimden(babasının tabiri) sıkışıp kalmış gibi özgür de olsun mu dedi..ben de hastane de o duygusallık ve şaşkınlıkla tamam dedim.uyumlu oldu kulağa çok yakın geliyor falan diye konuştuk hep.kimliği alıp da face e yazdığı ana dek farketmedik:))
oldu mu sana yiğit özgür...koleksiyonunu yaptığımız uykusuz dergisinin bir karikaturisit:)) eşimle aldığımız tepkiler.. :2. de umut sarıkaya oluryok selçuk erdem olur...
ikisini de öğrendi ama ne desen bakıyor kuzumm özgür e daha bir sempatisi var ama:)

Kızlar Esrin vardı hatırlar mısınız, Taburcu...
Aylardır girmiyor, face'de de aktif değil.
Merak ediyorum, telefonunu mail adresini falan bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…