2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynı sorun bizdede var tv kapanınca önüne geçip hım hım diye söyleniyo sıpa kumandayı kemiriyo sonra açmıyorum diye

bencede ya tv ne kadar bağımlı yapıyor çocukları bilmeyen büyüklerde aaa ne güzel tv izliyor diyorlar bende o hatayı yaptım ama o derece zararlı olduğunu bilmiyordum şimdi bizdede yasak tv.ama bişey daha okudum arka planda tv sesini veya radyoyu dinletebilirmişiz hayaletme güçleri gelişirmiş dr sitesinde okudum.

herkese merhabalar... yarın resmi tatil ilan ettim büroya gelmeyeceğim oğluşumun d.günü cokk heyecanlıyım dolup dolup duruyo gözlerim... aksam yapacagız d.gününü ö.sonra kuaföre gidecem saclarımın renginin actıracam d.günü annesi olarak süslenip püsleneceğim :))))

Hükümet konağının önüne panzerler yığılmaya başladı:18: Demokratik özgürlük için bilmem ne çadırı kurmuşlar çarşının orta yerine Selahattin demirtaş gelecekmiş bugün ortalık karışacak yine:18:
Oğlum 21 martta doğduğu için nevruzda yani, bu hafta sonu yapamıycam doğumgününü çünkü eşim bugünden itibaren pazartesi akşamına kadar hep sokaklarda terörist yandaşlarını kovalıyo olacak çok kızgınım çok

Benim Doruk doğduğundan beri hiç tv izlemedi nerdeyse...
Sadece 2-3 haftadır Osman'ı izliyoruz yarım saat kadar
Onun yerine cd ya da radyo dinliyoruz, 5 dk kadar kitap okuyoruz, araba sürüyoruz birlikte...
Benim için de iyi oluyor, çünkü tv açık olunca Doruk'la istediğim kalitede ilgilenemiyorum.

ben hiç boza içmedim..nedense hiç içesim dee yok ..yeni tatlardan korkarım zaten

senin neyin var? başın mı ağrıyor?

Mert uyusun diye kanımca..
Doğuhan uyuyormuş ya Öznur minoset içince

ohh sefam olsun ozaman

ben hiç boza içmedim..nedense hiç içesim dee yok ..yeni tatlardan korkarım zaten

senin neyin var? başın mı ağrıyor?
yok ağrımıyo mert iyi uyusun diye dedim
ben süt kokan tadan,görüntüsü benzeyen hiçbirşeyi severek yiyemiyorum ben bozada bunların içerisinde yer alıyor

bunu söyledeğin iyi oldu ama plazmayı nasıl örtecemki radyoyu deneyim ben

Kızlar Esrin vardı hatırlar mısınız, Taburcu...
Aylardır girmiyor, face'de de aktif değil.
Merak ediyorum, telefonunu mail adresini falan bilen var mı?
canım bende merak ettim şimdi:26: belki interneti kesilmiştir:26:

nevet nasılda bildin
ben eve gidiyorum mert uyuyorsa ordan devam ederim artık yazmaya, yok uyanık ise güneş görsün diye dışarı çıkarayım diyorum, bahçeye

biz şuan salonda yaşadığımız için tv hep açık ama atanın hiç işi yok televizyonla çok şükür sadece molfix ve canbebe reklamlarını izliyo o kadar onun dışında umrunda değil

biraz önce atayı koltuğa oturttum dur burda annem hemen geliyorum dedim dolabın üzerinden birşey alıcaktım (3 adımlık yer ) daha 2. adımı attım bir baktım ata inmiş aşağıya gülüyo kendine hemen geldi yanıma :)))

ya ne diyeyim size:)) uyusun diye ha çok güldüm:))
en iyi uyutma yolu deli gibi kovalamaca oynayıp pestil haline gelince uyutmak:))

mevsimi de geldi ya ben de baklaya tahammül edemiyorum..bakla pişen eve giremem..bir de kereviz

bizim plazma hani dönen tv sehbaları varya oraya asılı ben bişey izlemek istediğimde bana döndürüyorum veya sadece radyo açıyorum yada odada onun tv görmeyeceği bi köşesinde oynamasını sağlayabilirsin belki

egoş artık tv seyretmiyor ilgisini cekmiyor elektrik süpürgesiyle oynuyor :)))) calıstırdıgımda kediler gibi kendini ordan oraya atıyo emekleyerek kacıyo

Ben geldiimm..
İklim de tv izlemeye bayılıyor ve bu konuda, ne eşim ne babanne ne dede ne de anneanne bana hiç yardımcı olmuyor, kocaman lcd tv yi de kapatıp saklayamam ki, İklim le oyun oynayarak ilgisini tv den uzaklaştırmaya çalışıyorum, Allah tan sadece reklamlara bakıyor, uzun uzun başka programları seyrettiğini görmedim hiç..

molfix ve canbebe bizim de favorimiz:))

egoş artık tv seyretmiyor ilgisini cekmiyor elektrik süpürgesiyle oynuyor :)))) calıstırdıgımda kediler gibi kendini ordan oraya atıyo emekleyerek kacıyo
sıpaya bak:))

ben de bir ara çok korkmuştum cok izliyor diye ..o zaman küçüktü daha ama çok bakıyordu tv ye açamıyordum hiç.dr günde toplam 1.5 saat izleyebilir demişti..çevresiyle ilgili çocukların bu kadar süre izlemelerine müsade varmışş..
şimdi reklam dışında bakmıyor tv ye her reklama da bakmıyor sıpa :)

ben geldimm:)) hava o kadar güzeldi ki, çıkarken eymene sadece kapşonlu bi hırka giydirmiştim onun bile önünü açtım, yaşasın bahar

Biraz iş yaptım geri geldim.

ben geldimm:)) hava o kadar güzeldi ki, çıkarken eymene sadece kapşonlu bi hırka giydirmiştim onun bile önünü açtım, yaşasın bahar

Yarından sonra gidiyormuş bahar, yerini sağanak yağmura bırakıyormuş...

Benim manyaklar Doruk'u çıkarırken bere falan takmamışlardır inşallah...

selam:))
çok yoruldum bugün nöbetçiydim...öğleden sonra hem 12 hem 18 Mart dolayısıyla ortak törenimiz vardı...çok güzldi programmız ama yoruldum eve 3buçukta ancak geldim...geçmişe bakamadım..herkes iyidir umarım...

sizin hikaye de süpermiş eşim de özgür deniz olsun diye tutturmuştu bir ara

allah eşine sana ve tüm polislere yardım etsin bizim veletler olabilecek en yanlış günde doğdu seninle

siz içmiyomusunuz apranax? Ben çok dayanamayınca içiyorum emzirmeme daha 5 saat var ilacın konsantrasyonu düşer o zamana kadar diye düşündüm..korkutmayın beni laaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…