- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.361
aynı sorun bizdede var tv kapanınca önüne geçip hım hım diye söyleniyo sıpa kumandayı kemiriyo sonra açmıyorum diyedoguhan sınır ettı benı.tv yı acmıyorum dıye agladı yarım saat.cok kızdım kesınlıkle bundan sonra tv seyretmeyeceksın dedım.
Sımdı sakınledı elma kemırıyor.bu konuda bana destek olmadıkları ıcın babaanne, anneanne ve babasını kınıyorum.
Doguhan sınır ettı benı.tv yı acmıyorum dıye agladı yarım saat.cok kızdım kesınlıkle bundan sonra tv seyretmeyeceksın dedım.
sımdı sakınledı elma kemırıyor.bu konuda bana destek olmadıkları ıcın babaanne, anneanne ve babasını kınıyorum.
ben hiç boza içmedim..nedense hiç içesim dee yok ..yeni tatlardan korkarım zatenyok anacım bence eksımsı bı tadı var hatta ama sevıyorum
öznur eve gidince hemen minoset içecemIyiki süüledin
bencede ya tv ne kadar bağımlı yapıyor çocukları bilmeyen büyüklerde aaa ne güzel tv izliyor diyorlar bende o hatayı yaptım ama o derece zararlı olduğunu bilmiyordum şimdi bizdede yasak tv.ama bişey daha okudum arka planda tv sesini veya radyoyu dinletebilirmişiz hayaletme güçleri gelişirmiş dr sitesinde okudum.
ben hiç boza içmedim..nedense hiç içesim dee yok ..yeni tatlardan korkarım zaten
senin neyin var? başın mı ağrıyor?
ohh sefam olsun ozamanherkese merhabalar... yarın resmi tatil ilan ettim büroya gelmeyeceğim oğluşumun d.günü cokk heyecanlıyım dolup dolup duruyo gözlerim... aksam yapacagız d.gününü ö.sonra kuaföre gidecem saclarımın renginin actıracam d.günü annesi olarak süslenip püsleneceğim :))))
yok ağrımıyoben hiç boza içmedim..nedense hiç içesim dee yok ..yeni tatlardan korkarım zaten
senin neyin var? başın mı ağrıyor?
bunu söyledeğin iyi oldu ama plazmayı nasıl örtecemkibencede ya tv ne kadar bağımlı yapıyor çocukları bilmeyen büyüklerde aaa ne güzel tv izliyor diyorlar bende o hatayı yaptım ama o derece zararlı olduğunu bilmiyordum şimdi bizdede yasak tv.ama bişey daha okudum arka planda tv sesini veya radyoyu dinletebilirmişiz hayaletme güçleri gelişirmiş dr sitesinde okudum.
canım bende merak ettim şimdi:26: belki interneti kesilmiştir:26:Kızlar Esrin vardı hatırlar mısınız, Taburcu...
Aylardır girmiyor, face'de de aktif değil.
Merak ediyorum, telefonunu mail adresini falan bilen var mı?
nevetBenim Doruk doğduğundan beri hiç tv izlemedi nerdeyse...
Sadece 2-3 haftadır Osman'ı izliyoruz yarım saat kadar
Onun yerine cd ya da radyo dinliyoruz, 5 dk kadar kitap okuyoruz, araba sürüyoruz birlikte...
Benim için de iyi oluyor, çünkü tv açık olunca Doruk'la istediğim kalitede ilgilenemiyorum.
Mert uyusun diye kanımca..
Doğuhan uyuyormuş ya Öznur minoset içince
Benim Doruk doğduğundan beri hiç tv izlemedi nerdeyse...
Sadece 2-3 haftadır Osman'ı izliyoruz yarım saat kadar
Onun yerine cd ya da radyo dinliyoruz, 5 dk kadar kitap okuyoruz, araba sürüyoruz birlikte...
Benim için de iyi oluyor, çünkü tv açık olunca Doruk'la istediğim kalitede ilgilenemiyorum.
Mert uyusun diye kanımca..
Doğuhan uyuyormuş ya Öznur minoset içince
ohh sefam olsun ozaman
yok ağrımıyomert iyi uyusun diye dedim
ben süt kokan tadan,görüntüsü benzeyen hiçbirşeyi severek yiyemiyorum benbozada bunların içerisinde yer alıyor
bunu söyledeğin iyi oldu ama plazmayı nasıl örtecemkiradyoyu deneyim ben
canım bende merak ettim şimdi:26: belki interneti kesilmiştir:26:
ohh sefam olsun ozaman
yok ağrımıyomert iyi uyusun diye dedim
ben süt kokan tadan,görüntüsü benzeyen hiçbirşeyi severek yiyemiyorum benbozada bunların içerisinde yer alıyor
bunu söyledeğin iyi oldu ama plazmayı nasıl örtecemkiradyoyu deneyim ben
canım bende merak ettim şimdi:26: belki interneti kesilmiştir:26:
molfix ve canbebe bizim de favorimiz:))biz şuan salonda yaşadığımız için tv hep açıkama atanın hiç işi yok televizyonla çok şükür sadece molfix ve canbebe reklamlarını izliyo o kadar onun dışında umrunda değil
biraz önce atayı koltuğa oturttum dur burda annem hemen geliyorum dedim dolabın üzerinden birşey alıcaktım (3 adımlık yer ) daha 2. adımı attım bir baktım ata inmiş aşağıya gülüyo kendine hemen geldi yanıma :)))
egoş artık tv seyretmiyor ilgisini cekmiyor elektrik süpürgesiyle oynuyor :)))) calıstırdıgımda kediler gibi kendini ordan oraya atıyo emekleyerek kacıyo
Ben geldiimm..
İklim de tv izlemeye bayılıyor ve bu konuda, ne eşim ne babanne ne dede ne de anneanne bana hiç yardımcı olmuyor, kocaman lcd tv yi de kapatıp saklayamam ki, İklim le oyun oynayarak ilgisini tv den uzaklaştırmaya çalışıyorum, Allah tan sadece reklamlara bakıyor, uzun uzun başka programları seyrettiğini görmedim hiç..
ben geldimm:)) hava o kadar güzeldi ki, çıkarken eymene sadece kapşonlu bi hırka giydirmiştim onun bile önünü açtım, yaşasın bahar
ay o isim konusu:)) biz de sizin gibi duygusal davrandık ama ..
çok farklı isimleri düşündük. ben istemedim cins bir ismi olsun..iddialı da olsun istemedim ama yiğit oldu babasının isteği üzerine..doğduğu an çok büzükdürük çıkmış içimden(babasının tabiri) sıkışıp kalmış gibi özgür de olsun mu dedi..ben de hastane de o duygusallık ve şaşkınlıkla tamam dedim.uyumlu oldu kulağa çok yakın geliyor falan diye konuştuk hep.kimliği alıp da face e yazdığı ana dek farketmedik:))
oldu mu sana yiğit özgür...koleksiyonunu yaptığımız uykusuz dergisinin bir karikaturisit:)) eşimle aldığımız tepkiler.. :2. de umut sarıkaya oluryok selçuk erdem olur...
ikisini de öğrendi ama ne desen bakıyor kuzumm özgür e daha bir sempatisi var ama:)
Hükümet konağının önüne panzerler yığılmaya başladı:18: Demokratik özgürlük için bilmem ne çadırı kurmuşlar çarşının orta yerineSelahattin demirtaş gelecekmiş bugün ortalık karışacak yine:18:
Oğlum 21 martta doğduğu için nevruzda yani, bu hafta sonu yapamıycam doğumgününü çünkü eşim bugünden itibaren pazartesi akşamına kadar hep sokaklarda terörist yandaşlarını kovalıyo olacakçok kızgınım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?