- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #105.381
Meral,gel Cevahire -önünde starback var veya Ortaklardaki parka ..içerde de kahve -çay içeriz.geliyor musun?
ay cnm ya ben çıktıktan sonra atmışsın sen mesajı
Meral,şimdi gördüm-parka çıkıp gelmişsin bile...sabahtan haber ver ,buluşalım..sadece 12-13 arası Gül uyuyor..başka engel yok.........yarın ve bir sonraki gün yanlız nasıl olur bilmiyorum-sabah 7 den havalimanda olacağım..tranzit geçen müşterimiz ile görüşeceğız,gündüz dönerim eve ...akşam 8 de tekrar başka gelen i karşılamaya gitmem lazım........geleni yollayalım-istediğin gün buluşalım.............ama bugün daha bitmedi:)Bu cıvarda daha kolay yer varsa senin için -Cevahir den-söyle lütfen
yok parka yeni gidiyodum:)) şimdi geldim, olsun yine buluşuruz inşallah artık gelecek haftaiçi bakalım madem duruma, havaların iyi olduğu bi gün buluşalım walla yakın olmanın tadını çıkaralım bari
Doguhan sınır ettı benı.tv yı acmıyorum dıye agladı yarım saat.cok kızdım kesınlıkle bundan sonra tv seyretmeyeceksın dedım.
sımdı sakınledı elma kemırıyor.bu konuda bana destek olmadıkları ıcın babaanne, anneanne ve babasını kınıyorum.
bak sen ya, demek tv kapatılınca kızıyor:)) şaşırdım walla, eymenin tv ile hiç alakası yok, hatta 5-6 aylıkken reklamları çok seviyodu şimdi ona bile bakmıyor ancak çok ilgisini çeken bi iki reklama bakıyo o kadar
Kızlar Esrin vardı hatırlar mısınız, Taburcu...
Aylardır girmiyor, face'de de aktif değil.
Merak ediyorum, telefonunu mail adresini falan bilen var mı?
inan kaç gündür aklıma geliyor benim de sorucam unutuyorum, sanırtım bende vardı, eyo ayağımda şimdi uyusun da msj atayım
herkese merhabalar... yarın resmi tatil ilan ettim büroya gelmeyeceğim oğluşumun d.günü cokk heyecanlıyım dolup dolup duruyo gözlerim... aksam yapacagız d.gününü ö.sonra kuaföre gidecem saclarımın renginin actıracam d.günü annesi olarak süslenip püsleneceğim :))))
ohhhh keyfine bak cnm, şimdiden nice mutlu seneler diliyorum paşaya
Hükümet konağının önüne panzerler yığılmaya başladı:18: Demokratik özgürlük için bilmem ne çadırı kurmuşlar çarşının orta yerineSelahattin demirtaş gelecekmiş bugün ortalık karışacak yine:18:
Oğlum 21 martta doğduğu için nevruzda yani, bu hafta sonu yapamıycam doğumgününü çünkü eşim bugünden itibaren pazartesi akşamına kadar hep sokaklarda terörist yandaşlarını kovalıyo olacakçok kızgınım çok
mevsimi de geldi ya ben de baklaya tahammül edemiyorum..bakla pişen eve giremem..bir de kereviz
al benden de o kadar, bi de karnıbahar ve pırasa sevmem hiç
Yarından sonra gidiyormuş bahar, yerini sağanak yağmura bırakıyormuş...
Benim manyaklar Doruk'u çıkarırken bere falan takmamışlardır inşallah...
inşallah öyle bi hata yapmamışlardır:)) yaptılarsa bile çıkarırlar cnm zaten di mi
ya gitmesin bahar bee, kalsın lütfen
selam:))
çok yoruldum bugün nöbetçiydim...öğleden sonra hem 12 hem 18 Mart dolayısıyla ortak törenimiz vardı...çok güzldi programmız ama yoruldum eve 3buçukta ancak geldim...geçmişe bakamadım..herkes iyidir umarım...
hoşgeldin cnm..