2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meral,gel Cevahire -önünde starback var veya Ortaklardaki parka ..içerde de kahve -çay içeriz.geliyor musun?

ay cnm ya ben çıktıktan sonra atmışsın sen mesajı(

yok parka yeni gidiyodum:)) şimdi geldim, olsun yine buluşuruz inşallah artık gelecek haftaiçi bakalım madem duruma, havaların iyi olduğu bi gün buluşalım walla yakın olmanın tadını çıkaralım bari bu arada face var mı yaw, en azından bi görsek birbirimizin yüzünü önceden, orda gördüğümüz her bebekli kadına slm vermeyelim:)) varsa bana özelden at cnm

bak sen ya, demek tv kapatılınca kızıyor:)) şaşırdım walla, eymenin tv ile hiç alakası yok, hatta 5-6 aylıkken reklamları çok seviyodu şimdi ona bile bakmıyor ancak çok ilgisini çeken bi iki reklama bakıyo o kadar

Kızlar Esrin vardı hatırlar mısınız, Taburcu...
Aylardır girmiyor, face'de de aktif değil.
Merak ediyorum, telefonunu mail adresini falan bilen var mı?

inan kaç gündür aklıma geliyor benim de sorucam unutuyorum, sanırtım bende vardı, eyo ayağımda şimdi uyusun da msj atayım

ohhhh keyfine bak cnm, şimdiden nice mutlu seneler diliyorum paşaya

mevsimi de geldi ya ben de baklaya tahammül edemiyorum..bakla pişen eve giremem..bir de kereviz

al benden de o kadar, bi de karnıbahar ve pırasa sevmem hiç

Yarından sonra gidiyormuş bahar, yerini sağanak yağmura bırakıyormuş...

Benim manyaklar Doruk'u çıkarırken bere falan takmamışlardır inşallah...

inşallah öyle bi hata yapmamışlardır:)) yaptılarsa bile çıkarırlar cnm zaten di mi
ya gitmesin bahar bee, kalsın lütfen

hoşgeldin cnm..

ben geldimm:)) hava o kadar güzeldi ki, çıkarken eymene sadece kapşonlu bi hırka giydirmiştim onun bile önünü açtım, yaşasın bahar

Yaşasın yaşasın hakkaten, bende masamın tam karşısındaki yere kadar uzanan pencerelerden izliyorum baharı, hafta sonunu iple çekecektim ki kızımla bende dışarı çıkayım diye yağmur yağacakmış, başka sefer artık :))

Biraz iş yaptım geri geldim.

Yapmamışlardır öyle bişey heralde, bere taksalar bile dışarıdaki havayı görünce çıkarmışlardır :))

Okula giderken nefret ederdim törenlerden ama şimdi İklimle gidebilmenin hayalini kuruyorum :))
Annelik beni çok değiştirdi çoookkk... Törenin iyi geçmesine sevindim, kuzuyla biraz vakit geçirince yorgunluğunu unutursun :))

öznur eve gidince hemen minoset içecem Iyiki süüledin

det delişmen seni :)))

aynı sorun bizdede var tv kapanınca önüne geçip hım hım diye söyleniyo sıpa kumandayı kemiriyo sonra açmıyorum diye

egoş artık tv seyretmiyor ilgisini cekmiyor elektrik süpürgesiyle oynuyor :)))) calıstırdıgımda kediler gibi kendini ordan oraya atıyo emekleyerek kacıyo

deli olacagım deli.basıma agrılar gırdı resmen anca uyudu beyefendı.goguslerımı sıka sıka morarttı.tv derdıne.cok catasım kudurasım var su an.
ben ne desem mıllet tersını yapıyor.bu mıllet dedıgımın ıcınde babasıda dahıl.
cok doluyorum cok.patlamam fena olacak.

Molfix ve Canbebe bizimde favori reklamlarımız, birde poposunu sallayışı var ki, offf offf..
Benim kızda öyle her reklama bakmıyor, çok seçiciyiz :))

babasıyla her akşam oynuyorlar onu hatta şuan çadırın içinden bana cee yapıyo oğlum saklambaç oynamak istiyo

bizimkide ondan aMA o dediğin bizim salonda biraz zor

bizimkide sadece reklam izliyo ama saat başı reklam çıkıyo

egoş artık tv seyretmiyor ilgisini cekmiyor elektrik süpürgesiyle oynuyor :)))) calıstırdıgımda kediler gibi kendini ordan oraya atıyo emekleyerek kacıyo
mertte elektrik süpürgesine bayılıyo sevindirik oluyo onun peşinden koşarken

Biraz iş yaptım geri geldim.

sizin hikaye de süpermiş eşim de özgür deniz olsun diye tutturmuştu bir ara

allah eşine sana ve tüm polislere yardım etsin bizim veletler olabilecek en yanlış günde doğdu seninle
sağol canım. evet denizde 21 mart doğumlu ama orda çok olay çıkmaz zannımca

hoş geldin

sizin hikaye de süpermiş eşim de özgür deniz olsun diye tutturmuştu bir ara

allah eşine sana ve tüm polislere yardım etsin bizim veletler olabilecek en yanlış günde doğdu seninle
özgür deniz de güzelmiş:))

siz içmiyomusunuz apranax? Ben çok dayanamayınca içiyorum emzirmeme daha 5 saat var ilacın konsantrasyonu düşer o zamana kadar diye düşündüm..korkutmayın beni laaaa

ilacın yarılanma ömrüne bak canım..
benim drlar hem kadın doğumcu hemde çocuk dr u sadece parol verdiler bana..migren atağı geçirirken bile parol dan başka bişey içemiyorum ..sen önlem olarak içmesen iyi olur sanki..danış dr una..

hah gülşan gelmişsin ben de sana bişey soracaktım:)
dün konuştuğumuz süt izni ile ilgili genelge geldimi size? yada resmi gazete tarih sayı v.s. biliyor musun?

Ayy Gülşan, sizin oralarda olay oldukça benim burda yüreğim sıkışıyor valla, Allah size kolaylık versin arkadaşım..

ben hem kereviz.hem pırasa hemde karnıbahara bayılırım baklayıda severim. itiraf edeyim herşeyi çok severim çok acıktım

hah gülşan gelmişsin ben de sana bişey soracaktım:)
dün konuştuğumuz süt izni ile ilgili genelge geldimi size? yada resmi gazete tarih sayı v.s. biliyor musun?
canım ben bişey görmedim, bize personel şube arayıp haber verdi süt iznin uzadı,dilekçe yazman lazım diye,eşim yazmış benim adıma, sonra nette araştırdım bende

selammmmmmmmm merhaba arkadaşlarrrrrr herkes iyidir umarımmmm epeydir giremiyorum ne var ne yok canlar
selam

kızlar mert oyun oynamak istiyo ben kaçıyorum,öptüm sizi

Valla bence de kalsın bahar, hafta sonu üniv. arkadaşlarımla buluşacam ben, bebeleri alıp sokağa atacaktık kendimizi...

Doruk tv hiç izlemiyor, reklamlara da bakmıyor, sadece ilk açıldığında takılıyor biraz, sonra oyununa dönüyor. Ama benim prensip kararım, 2 yaşına kadar açmayacam.

selammmmmmmmm merhaba arkadaşlarrrrrr herkes iyidir umarımmmm epeydir giremiyorum ne var ne yok canlar

hoşgeldin cnm, hepimiz iyiyiz şükür, baharın mutluluğunu yaşıyoruz ama yarından sonra malesef bu mutluluğun yerini yine yağmurlu ve kapalı hava ile darlmış ruhlar alacakmış sanırım..nasılsınız sorusuna verilebilecek en uzun cvp oldu galiba eee siz nasılsınız:))

ne güzel canım biz bi süre annemlerle kalmak durumundayız o yüzden kural falan hiç tutmuyor mecbur arada izliyor bizim tontirik ama bi kaç reklam ve trt çocukta bi kaç programı onun harici uzun süreli pek bakmıyor zaten

bende senin gibi her sebzeyi severim hele karnıbahar ve bakla favorim :) şuan karnıbahar haşlıyorum akşama salata yapıcam

tek yemediğim sebze bamya ....

hepatit yazı işlerine bi sor istersen sizin personel şubeniz yok dimi:26: her kuruma yazı gelmiştir çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…